Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hof, Nowi w FCW, Bret o WM i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Wielu uważa, że skoro WrestleMania odbędzie się w Toronto, Ontario w Kanadzie w 2013 r więc zarówno Edge i Trish Stratus zostaną wprowadzeni do Hall of Fame w tym roku.

:arrow: Podczas ostatniego live eventu FCW zostali zaprezentowani czterej nowi zawodnicy, którzy podpisali umowę rozwojową. Są to:

- "The Bashing Bulgarian" Miroslav Makarov

- Ryan Nemeth

- Ashley Miller

- Shotgun" Brock Barker

:arrow: Arab American News zamieścił artykuł o Rimie Fakih z WWE Tough Enough. Dostępny jest on na : http://www.arabamericannews.com/news/index.php?mod=article&cat=Community&article=4113

scotty_riggs.jpg

:arrow: Były zawodnik ECW i WCW Scotty "Riggs" Anton był hospitalizowany w Georgi, prawdopodobnie z powodu perforacji wrzodu.

:arrow: Mickie James zapowiada, że będzie gotowa na walkę z Madison Rayne na niedzielnym PPV TNA Lockdown, mimo iż jej ramię nie jest w stu procentach wyleczone.

:arrow: Bret Hart powiedział, że podczas WrestleManii brakowało mu dwóch rzeczy: meczu o U.S. Title Sheamus vs. Daniel Bryan i klimatu jakiego zawsze dostarczał ten event.

morrison.jpg

:arrow: Okazuje się, że prawdopodobnie to John Morrison zająłby miejsce R-Trutha w Triple Threat Matchu o pas mistrzowski WWE na Extreme Rules gdyby nie jego konflikt z Trish Stratus.

:arrow: W spoilerze okładka nowego DVD "The Very Best of WCW Nitro", która wyjdzie 7 czerwca

nitrodvdcover.jpg

:arrow: WWE chce namówić Rocka by do czasu WrestleManii 28 stoczył jeszcze jeden pojedynek na tegorocznej gali SummerSlam. CT chciałby kontynuować angle z udziałem Johna Ceny, The Miza i The Rocka, który doprowadziłby do walki The Miz vs The Rock, a ta z kolei jeszcze bardziej wypromowałaby wspomniany już pojedynek Rocka z Ceną. Plan jest o tyle możliwy do zrealizowania, że latem Rock będzie promował swoje najnowsze filmy, a występy w WWE bardzo by w tym pomogły.

:arrow: Curt Hawkins umieścił na Youtube specjalne pożegnalne przemówienie dla Edge'a

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G2Rz3F1Fngk#at=131

Jeśli film się nie wyświetla http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ngk#at=131

:arrow: CT myśli nad matchem The Corre na Extreme Rules gdzie na szali będzie zarówno Intercontinetal jak i Tag Team Championship. Na razie nie wiadomo kto miałby być ich przeciwnikiem. Apple ? =))

:arrow: United States Champion Sheamus będzie podpisał autografy 29 kwietnia w Chevrolet Stingray w Plant City na Florydzie. Podpisanie odbywa się od południa do 14:00.

:arrow: Kurt Angle poinformował za pomocą Twittera, że przedłużył kontrakt z TNA

"Do wszystkich moich fanów i znajomych. Podpisałem nowy kontrakt z TNA. Tak więc w każdy czwartek nie zapomnijcie włączyć telewizorów o odpowiedniej porze. Sądzę, że razem możemy zdziałać więcej. WWE jest w czołówce, ale bycie face'em w TNA jest świetne. Tutaj tkwi potencjał, wierze w TNA. Zostaje tutaj jeszcze przez jakiś czas. Miło, że chcą mi pomóc, jeśli chodzi o filmy i Anglefoods."

:arrow: Robert Roode i James Storm będą podpisywać autografy w soboty od 10 do 23:30 w Jefferson Hall (Newport, Kentucky)

:arrow: Mick Foley jest rozczarowany brakiem dotacji fanów wrestlingu kampanii #10forRAINN, który walczy z przemocą seksualną. Choć ma ponad 75000 śledzących na Twitterze, zdobył do tej pory tylko 200 datków.

:arrow: W spoilerze karta na Lockdown

TNA World Heavyweight Championship

Lockdown Cage Match

Mr. Anderson vs. "The Icon" Sting © vs. RVD

TNA Knockouts Championship

Lockdown Cage Title vs. Hair Match

Mickie James vs. Madison Rayne ©

Lockdown Cage Match

Jeff Jarrett Jeff (with Karen Jarrett) vs. Kurt Angle

3-on-4 Lethal Lockdown Match

Immortal vs. Fortune & Daniels

Lockdown Cage Match

Hernandez vs. Matt Morgan

Lockdown Cage Match

The Pope vs. Samoa Joe

Xscape Match

Max Buck vs Jeremy Buck vs Robbie E vs Chris Sabin vs Jay Lethal vs Amazing Red vs The Braian Kendrick

Four Way Tornado Tag Team Lockdown Cage Match

Douglas Williams & Magnus vs. Crimson & Scott Steiner vs. Eric Young & Orlando Jordan vs. Jesse Neal & Shannon Moore

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Lontek

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja również myślę, a raczej jestem niemal pewien, że gdy Wrestlemania zagości do Toronto, to dzień przed nią Edge dołączy do Hall Of Fame. Można się domyślać, że z Trish będzie podobnie. Nie kojarzę za bardzo Riggsa, ale życzę mu powrotu do zdrowia. Mam podobne zdanie jak i Bret Hart. Podczas tegorocznej Wrestlemanii brakowało tego czegoś, zapowiadało się rewelacyjnie, a wyszło hmm... średnio? Oczywiście zabrakło walki o pas US, ale tego już nie skomentuję bo meliski w domu nie mam... Liczę na to, że WWE nie będzie długo złe na Morrisona, którego zresztą całkowicie popieram jeśli chodzi o te niesnaski z Trish. Ciekawe czy Rock zawalczy na Summerslam. Jeśli chodzi o poziom walki, to nie ma co liczyć na "fajerwerki", lecz show mogą pokazać niezłe.

Dzięki za newsy :).

• Styl:  Jasny

Nawet nie wiedziałem, że Wrestlemania będzie w Toronto już za dwa lata. No ale skoro będzie to Edge na pewno zostanie dodany do Hall Of Fame. Przyszły rok będzie napewno należał do Rock'a który zostanie dodany do Hall of Fame w Miami, a idealnym kandydatem do wprowadzenia go byłby jego odwieczny rywal w ringu czyli Stone Cold :) FCW nie oglądam i nie interesuje mnie. Wogóle nie znam tego "Riggs'a", ale mam nadzieję, że wydobrzeje. Bret ma całkowitą rację - usunięcie matchu o US Tilte, to dziwne posunięcie. Natomiast jeśli chodzi o atmosferę i klimat, to niby wszystko było jak trzeba, ale jednak to nie to co kilka lat temu np na WM 22. Zastąpienie Morrisona przez Truth'a było już dawno wiadome, więc dla mnie to żaden news :) Będzie teraz cierpiał za grzechy popełnione na WMce, ale sądzę, ze nie za długo i w tym roku na pewno zobaczymy go w ME którejś gali. Okładka DVD o WCW niezła - taka zwykła, a jednak cieszy oko. Rock już na SummerSlam - oby tak!! Na pewno w ringu nie będzie już to co kiedyś, ale show napewno będzie wielkie :) Oby tego matchu z The Corre nie było, ale niestety pewnie będzie, bo obecnie Corre jest trochę w rozsypce po ostatnim Smackdown, więc najprawdopodobniej będzie match The Corre vs APPLE, który wygrają komedianci. Ehh :t_down: Niestety Entertainment ponad sport nie za dobry pomysł wg mnie. Teraz to będzie błazenada gdzie dobrzy zawodnicy jak Bourne, Barrett, Gabriel będą cię bawić z Marellą w ringu. Kurt nadal w TNA - dla tej fedki to napewno dobra wiadomość. Ja osobiście chciałbym by Kurt wrócił do WWE, chociaż patrząc teraz, że WWE to rozrywka, to może niech Kurt walczy nadal dla TNA - bynajmniej będzie na co popatrzeć. Jezu i znowu spoiler - no ileż można!! :evil: Chyba nie ma osoby na forum która by nie znała karty na Lockdown, więc spoiler jest całkowicie zbędny!!

Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wrestlemania w miejscu z którego pochodzi Edge i Trish oznacza jedno. Jest to bardzo prawdopodobne tym bardziej że jak słyszeliśmy WWE Universe domaga się Edga w HoF. Nie znam tego chorego zawodnika no ale mimo wszystko powrotu do zdrowia. Bret Hart moim zdaniem ma rację ale nie do końca. WM moim zdaniem wypadła jak to WM. Może Bret próbuje porównać WM na których on występował gdy był czynnym zawodnikiem WWE do aktualnych a takich porównań się nie robi. Ale zgodzę się z nim że walki o pas U.S zabrakło. Występ Rocka jeszcze przed WM 28 byłby pewnie mile widziany. Najlepiej gdyby stoczył pojedynek z Mizem. Ale kto wie czy sam Rock tego chce. The Corre chyli się ku upadkowi i taka walka jest prawdopodobna. Czy przeciwnikami byli by Apple? Oby nie. Wtedy pas IC w przypadku zwycięstwa dostałby pewnie Marella czego bym nie chciał. No i to by było na tyle. Dzięki za newsy i przepraszam za spóźniony komentarz :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...