Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SheltonBenjamin102.jpg

1. Shelton Benjamin

Aint No Stop He Now! Ten pan idzie jak burza, najpierw wygrywa fantastyczną walkę, która była main event'em WCE PPV High Stakes. Tego pana nazywają Mr. High Stakes, teraz poluje na WCE Championship, jest też przeniesiony na CrashDay, a tam na razie jest bez porażki. Życzymy powodzenia!

images?q=tbn:ANd9GcQ6Sdwkv2fxjkCoRS3TN3SPx5DEZLcn_GNTUsBLryRJ56FlYO2XUQ&t=1

2. Skip Sheffield

Nie przerwana passa, ale tym razem ten pan musiał być w cieniu swojego dawnego rywala, jednak wygrana na PPV i posiadanie pasa WHC daje mu zasłużone drugie miejsce. Czy ktoś powstrzyma rozpędzonego byka?

Carlito.jpg

3. Carlito

To miejsce jest cool! W tej chwili Carlito bije wszystkie listy popularności, jest mistrzem, a to nie jest łatwa rzecz w federacji, która ocieka świetnymi wrestlerami. Carlito obecnie jest mistrzem i nie widać, żeby był ktoś kto go może póki co zatrzymać, czyżby kolejna wielka passa ShowTime?

Steve_Austin.jpg

4. Stone Cold Steve Austin

Austin mknie jak burza ma jeden z najlepszych streak'ów na CrashDay obecnie rozpoczyna polowanie po wyższy cel po wyeliminowaniu swojego odwiecznego rywala The Rock'a to Stone jest bliski WCE Championship, ale jego rywale to nie pachoły...

Wade_Barrett-1.jpg

5. Wade Barrett

Tak jest! Ten pan znajduję się w notowaniu, ale czy zasłużenie? Wielu ma wątpliwości, ale w końcu jest continental champion'em jednak jeśli się nie weźmie do pracy to starzy wyjadacze tacy jak Morrison zabiorą mu pas szybciej niż mu się wydaję.

5whwfr.jpg

6. John Cena

You Cant See Me? John Cena przybywa do państwa z bardzo ważną informacją jest 6! John Cena pnie się na szczyt, a na PPV zmierzył się już o WHC, a teraz mało brakuje do tego żeby pas zdobyć jak wiemy Cena ma wielkie serce, a to jest jedna z najważniejszych rzeczy w tym biznesie.

Rey_Mysterio-1.jpg

7. Rey Mysterio

Rey po przegranej na PPV na którym wystąpił świetnie i po tym jak został zaatakowany, ale ostatecznie wyszedł zwycięsko z walki po walce z Mistico, a potem jeszcze go pokonał na CrashDay, to obecnie najlepszy pobyt Mysterio w WCE.

Alberto_Del_Rio-1.jpg

8. Alberto Del Rio

Del Rio jest kolejnym z nowych nabytków CrashDay, ale obecnie ten pan jednak ma się coś za dobrze, wygrywa kolejne walki, występuje w main event'ach, ale co na to jego chiuaua.

Batista.jpg

9. Batista

Destroyer ostatnio nacisnął przycisk Off Destroy, ale w każdej chwili może znów nacisnąć ON. Jednak to, że Animal zwolnił na razie nie zmienia faktu, że jest najważniejszym mistrzem w federacji.

Kofi_Kingston.jpg

10.Kofi Kingston

Boom Boom and this is no #1 conteder for continental championship! Kofi zdobył na CrashDay to czego brakowało do szczęścia fanom WCE ponieważ ten pan może w końcu zdobyć pas, który trzyma nie szczególnie lubiany przez fanów Wade, a może czas na jamajskie panowanie?

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• LC Edgar

1

• Blazi

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gdzie jest Morrison?! No podpadłeś mi Xeb :)

Kolejne już notowanie P10 i chyba sprawiedliwie , chociaż ja bym to inaczej troszkę ustawił , ale tylko troszkę , ale wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

Jakiego Morrison'a? Ile razy mam Ci mówić, że chodzi to o wrestlerów, a nie piosenkarzy itd. // Xeb

No chyba powinienem być w pierwszej 3 co nie?! Za ten zajeb**** powrót :lol

Chyba w TOP Alfons :) // Xeb

Skroić Ci przylepke?! =))

Dobra idź już lepiej na to pidżama party... // Xeb ;)

Wyjdź stąd gniocie :)

Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Jak zawsze Power 10 napisane bardzo dobrze. Ogólnie to miejsca wydają mi się sprawiedliwie uznane, chociaż brakuje mi tutaj Morrisia, ale myślę, że w następnej T10 będzie. Shelton musiał być na 1 miejscu, 2 Skipp (mamy tutaj kolejnego Undertaker'a), ja na 6. Jestem zadowolony, że w ogóle tu jestem ;)

WOOO! YEah, that's what I'm talking about :) . Finally...The God has become...the leader :P ! Tyle na to czekalem, dzieki wielkie :).

W calosci sprawiedliwe rozmieszczenie gwiazd, a w szczegolnosci pierwsza czworka, ktorej lepiej nie mozna bylo ustawic :) . Brawa Xebciu, brawa ;) .

ps. Gonzo, mnie tez nie bylo wczesniej na liscie, choc bylem pretendentem do pasa WHC ;) . Daj szanse innym sie na niej znalezc :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No lista prawidłowo ustawiona. Każdy zawodnik ładnie opisany:) Brawo Xeb :thumb:

Ps. Myślę , że , w którym WCE Power znajdzie się King Sheamus :8

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Bardzo dobrze zrobiony Power 10. Każdy zawodnik zasługuje na miejsce które zajmuje. Nie można podważyć tego że Shelton po High Stakes jest na szczycie. Skipowi mało brakuje do tego by zostać liderem. Nadal nikt go nie pokonał i nie wiem czy nastąpi to szybko. Teraz tylko czekać aż do P10 zawita CM Punk :D Dobra robota.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Myślałem że power 10 pojawi się dopiero po PPV, bo trzeba przyznać że ostatnim czasem to tak nie regularnie to wychodzi. Bo ja wiem czy każdy zasługuje na swoje miejsce? Zrobiliście to jak widać z dużo opóźnieniem, gdy to jeszcze zawodnicy byli na topie, ale to nie we wszystkich przypadkach. Ciekawe jakie zmiany będą przy kolejnym notowaniu :D

• 2 tygodnie później...

Dla mnie bomba. Chyba każdy jest dobrze oceniony. Czekam na kolejne notowanie.

alexisy.png