Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#15 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droops + Goście Specjaln

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#15 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droops + Goście Specjalni

Co to tak na prawdę Indy?

Witamy was, już po raz kolejny mamy zaszczyt przedstawić wam nasze dzieło, czyli już 15 audycję BGZ-Wrestling! Było dużo planów co do tej audycji i pomysł na temat pojawił się w czasie oglądania wspólnie Rey de Reyes razem z Yao i Hayabusą. Widzieliśmy że będzie o czym dyskutować i że audycja może wydawać się za długa. Lecz nie martwcie się, jest ona w normalnym limicie czasowym czyli ok. 40 minutek

:) Ogólnie audycja miała być dwu tematyczna, lecz uznaliśmy wspólnie że byłoby to za długo i nudno, więc podzieliliśmy to na dwie osobne audycje. Audycja pod numerem 15 będzie głównie skupiała się na federacjach Indy oraz zahaczymy o trochę Hardcore i wiele, wiele innych tematów. Zapraszam do wysłuchania i prosimy o komentarze.

PART 1

PART 2

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS ORAZ GOŚCIE SPECJALNI

Mr. Lucha Libre - Yao oraz Hayabusa

DOWNLOAD:

HOTFILE

http://hotfile.com/dl/114546113/54b5723 ... __Hayabusa)_Co_to_tak_na_prawd_Indy.mp3.html

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=CO7C92Y0

MEDIAFIRE

http://www.mediafire.com/?1g6jzztlpmmgzzy

X7

http://x7.to/5rifme

DO WYSŁUCHANIA:

http://turek268.wrzuta.pl/audio/6Aw2kQ3 ... rawde_indy

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ YOUTUBE BGZ-WRESTLING

http://www.youtube.com/BGZwrestling

DOWNLOAD:
HOTFILE
http://hotfile.com/dl/114546113/54b5723/15_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Turek_i_Droops__Gocie_Specjalni_(Yao__Hayabusa)_Co_to_tak_na_prawd_Indy.mp3.html

MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=CO7C92Y0

MEDIAFIRE
http://www.mediafire.com/?1g6jzztlpmmgzzy

X7
http://x7.to/5rifme

DO WYSŁUCHANIA:
http://turek268.wrzuta.pl/audio/6Aw2kQ3w1OU/15_audycja_bgz_wrestling_-_turek_i_droops_goscie_specjalni_yao_hayabusa_co_to_tak_na_prawde_indy

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

GŁOSOWANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 26 KWIETNIA)
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• Zaqu7

1

• Bajo

1

• Illusion

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No mimo iż brałem dział w tej audycji wypowiem się.Audycja bardzo fajnie wyszła i powinna się spodobać tym co oglądają indy jak i tym którzy chcą zacząć oglądać.Nie będę oceniał gdyż było by to nie sprawiedliwe gdyż wszystkie swoje audycje oceniłbym na 7 z plusem :).Ciekawe jak 2 część wyjdzie :D??

#SmartFanZone

Bardzo ciekawa audycja , mimo , że niewiele kojarzyłem po tym co mówiliście , ale teraz już wiem. Zaciekawiło mnie CZW , ale niestety jakoś nie oglądam bo nigdy nie wiedziałem od czego zacząć , a samemu też mi się nie chcę zbytnio oglądać :P. Nie wiem jak oceniać , bo jak mówiłem niewiele kojarzyłem , ale było ciekawe , Żo jak zawsze wygadany i jadaczka mu się nie zamykała :lol . Audycje oceniam 5-/6 :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Styl:  Jasny

40 min nudy.... Sorry panowie ale gówno się dowiedziałem z tej audycji Yao i Haya tylko wymieniali jakieś nazwy, a ja nic z tego nie rozumiałem. Słuchanie było męką..... I znowu Yao na audycji nie żeby coś do ciebie miał, bo nawet nieźle wychodzi ci to dyskutowanie, ale ktoś nowy by się przydał. Słabo pytania były dobre, ale odpowiedzi już nie bardzo 2+\6

Szczerze powiedziawszy to spodziewałem się więcej i jestem trochę zawiedziony. Liczyłem na audycje która naświetli komuś takiemu jak ja czyli zielonemu w sprawach Indy USA czym różni się, co jest takiego wyjątkowego. Dobra podawaliście jakie federacje warto oglądać ale przy każdej było zdanie typu walki stoją na wysokim poziomie. No z całym szacunkiem chłopaki ale to można rozumieć na milion sposobów. Wiem że CZW i BJW to UV i dlatego warto je oglądać. Wiemy że CHIKARA to humor. Zawiodłem się bo o Dragon Gate usłyszałem tylko tyle że jest to rozwijająca się federacja. Audycja nie była zła ale zdarzały się momenty w których kompletnie nie rozumiałem o czym mówicie i co mówicie. Trochę pod względem organizacyjnym audycja utykała bo wchodziliście sobie w zdanie i nie fajnie się tego słuchało. Powiem tak. Liczę na drugą część audycji i mam nadzieję że nie będzie rozczarowania. Osobiście po tej audycji ściągam Dragon Gate i CZW. Zastanawiam się jeszcze nad EVOLVE tyle że nic o niej nie wiem. No to by było na tyle. Audycje oceniam na 3-/6. Mogło być zdecydowanie lepiej.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Dobra, sorki ale nie dotrwałem do końca... Niestety muszę się całkowicie zgodzić z Rejden'em. Wynudziłem się totalnie. Początek zapowiadał się nie źle, mówiliście od jakich fedek można zacząć, czym się różnią, co mają w sobie charakterystycznego itd itp. No ale to było pierwsze z 5 minut. Potem to już była audycja tylko i wyłącznie dla ludzi którzy się na indy znają, rzucaliście masą nazwisk, nazw które zupełnie nic laikowi nie mówią no i co gorsza nic laik z tego nie wyniesie. Dla mnie to była jedna z najsłabszych audycji. Jak ktoś się interesuje indy, ma wiedzę na ten temat to nie powiem, napewno dla takiego kogoś było to ciekawe ale w takim razie powinien tu być dopisek "Dyskusja specjalistyczna, tylko dla fanów indy" bo jak już mówiłem laik nic z tego natłoku nazwisk i nazw nie wyniesie.

No i jeszcze jedna kwestia która wręcz mnie trochę drażni. Tą dyskusje generalnie można było zrobić zawsze. A w niedziele jest LockDown, druga najważniejsza gala TNA które na dodatek miażdży kartą totalnie i na prawdę nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio taką kartę czy to w WWE czy TNA a Wy zamiast zrobić na ten temat dyskusje dodając do tego np odejście Edge'a to daliście taką na temat powiedzmy ogólny. Na dodatek z tego co zrozumiałem za tydzień dacie kolejną cześc tej dyskusji więc rozumiem że LockDown nie macie zamiaru też skomentować?

Niestety ale oceniając z punktu widzenia laika daje audycji 2/6 bo nie wyniosłem z tej audycji praktycznie nic. :t_down:

Ps.: Możecie mnie wyśmiać ale ja jestem osobą w ogóle nie przeklinająca i drażni mnie przeklinanie, a jak dajecie coś do użytku publicznego to powinniście (Turek i Droops) dopilnować by przynajmniej było to ograniczone, coś tam się czasem komuś może wymsknąć, spoko, bez przesady ale sądzę że to powinny być pojedyńcze przypadki a nie norma.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Trochę soli nie zaszkodzi :P

Zgadzam się z Bremem w 100%. Sądziłem, że zrobicie audycje o Lockdown plus odejście Edge'a. Niestety również nie wytrwałem do końca. 13 minut i miałem dosyć wymieniania nazwisk itd. W ogóle mnie nie interesują te federacje i pewnie to jest główny powód. Cóż, trudno nie jestem targetem tej audycji.

Co do przeklinania również stoję murem za Bremem. To, że konkurencja bawi się w gimnazjum nie znaczy, że my też musimy.

Sądzę, że 2 część mija się z celem biorąc pod uwagę ile jest bardziej interesujących tematów dla przeciętnego oglądacza na BGZ.

16476371734edf391100c30.jpg

Zawsze można było napisać czy do Turka, czy do Droopsa, że przydała by się audycja o Lockdown, czy o odejściu Edga. Prawda ?

Przesłuchałem audycji i powiem szczerze, że jakbym miał drugi raz ją nagrywać i wiedziałbym już od początku że ma być to audycja dla ''zielonych'' powiedziałbym chyba to samo. Co do wymieniania nazwisk to po co pytanie o legendy jak nie można ich wymienić ? Rozumiem że przez to audycja mogła się przedłużać i nudzić, ale nazwiska były wymieniane po to żeby ktoś kto nie ogarnia indy, wiedział z jakimi zawodnikami może się zapoznać.

Osobiście uważam się mówienie że nie wyniosło się z audycji nic, a nie przesłuchało się całej audycji trochę jest niesprawiedliwe.

Rozumiem że audycje o Lucha Libre czy scenie niezależnej w USA mogą nie interesować sporej liczby userów, ale na forum się też ludzie którzy się tym interesują.

Byłem przeciwnikiem dzielenia tej audycji na scenę niezależną i omówienie Rey de Reyes + DTU ''Erotica'' (nie nazwałbym tego audycją o lucha libre).

Za swoje przekleństwa przepraszam o ile takowe były. Zazwyczaj staram się nie przeklinać.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Panowie, tym razem mamy średniawkę. Wysłuchałem do końca, no i coś udało mi się wynieść z tej audcyji. Zawsze coś, ale, dzięki wam sięgnę po jakąś galę z pod szyldu PWG, bo jeśli oni naprawdę są tak dobrzy jak mówicie, to warto ściągnąć. Poza tym, co do Chikary i Evolve nie jestem przekonany, ale źle nie jest. Dzieki tej audcyji będę oglądał przynajmniej z jakieś dwie fedki indy. Poza tym nawet dało się wysłuchać tą audycję, ale czasami, a nawet często przwerywaliście sobie w zdaniu, więć ciężej było was zrozumieć. Podsumowując średnio mi się podobało, więc 3.

ahfo.png

luba_049.png

Zawiodłem się ! Słabo ! Wysłuchałem tylko połowę ponieważ nie miałem ochoty wysłuchiwać jej dalej. Mam nadzieje że to był tylko wypadek przy pracy :) Nie życzę więcej takich audycji i życzę owocnej pracy :t_up: za audycję daje 3-

1.jpg

Iluzja.....

Nie wiem zbytnio, o co wam chodzi, według mnie nie było aż tak źle, można było się dużo rzeczy dowiedzieć, coś wynieść z tego. Sądzę iż, Haya i Yao świetnie dyskutowali na temat, znają się na rzeczy, i nie wiem kogo innego chcielibyście do tej audycji, mi bardzo fajnie się ich słuchało. Niektóre audycje także muszą być dla tej niewielkiej grupy, nie tylko main stream'em się żyje. Moja ocena to 4/6, czekam na drugą część.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Dobra audycja! Może niektóre jej części były troszkę zbyt ogólnikowo potraktowane(przede wszystkim zdecydowanie za mało o DGUSA), ale w większości poziom merytoryczny jest wysoki. Małe uzupełnienie co do Reda. Otóż on występuje regularnie na galach ICW, które może nie są mega rozbudowane, tym niemniej jak najbardziej nadają się do oglądania ;) poza tym Young Bucks przecież są regularnie na galach PWG. Najlepszym momentem jest imo rozmowa o pierwszym dniu KoT. Mam nadzieję, że po tej audycji kilka osób chociaż pomyśli o sprawdzeniu gal federacji, które dbają o wysoki poziom walk. Taka alternatywa dla oglądania Raw i temu podobnych marnych produktów.

Dyskusja na temat LockDown byłaby ważniejsza? ;D O niskich lotów Wrestlingu zostało wypowiedziane już o wiele za dużo. Podziwiam kreatywność osób od takich dyskusji :P

Reasumując, tego typu dyskusje są jak najbardziej potrzebne na forum. Oby tak dalej ;)

P.S. Czepianie się do przekleństw, których nota bene było dosyć mało, jest słabe...

Moja ocena: 5-/6

OCENIANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

3,31