Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ratingi Raw i TE, Zmiana wejścia Cary?, WWE All-Stars i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Wczoraj swoje 36 urodziny obchodziła Lita! Spóźnione, ale Wszystkiego Najlepszego!!!

:arrow: RoH Super Card of Honor odbędzie się 21 maja w Chicago, Ridge, IL.

malenko2.jpg

:arrow: wwe.con wydało kolejny odcinek z serii: “Where Are They Now?”. Tym razem omówiono tam Dean’a Malenko, link do tego artykułu poniżej:

http://www.wwe.com/superstars/wherearet ... an-malenko

:arrow: W pierwszym spoilerze walki zapowiedziane na dzisiejsze Smackdown, a w drugim sami zwycięzcy tych walk:

Ezekiel Jackson vs. Kofi Kingston

Rey Mysterio vs. Drew McIntyre

Kelly Kelly vs. Layla {w/Michelle McCool.)

20-Man Battle Royal – zwycięzca zierzy się z Alberto Del Rio na Extreme Rules

Ezekiel Jackson

Rey Mysterio

Kelly Kelly

Christian

:arrow: Rating Raw 3.45, za to rating Tough Enough wyniósł 1.81.

JimRossPicture.jpg

:arrow: Jim Ross dość dziwnie wypowiedział się o jego walce na ER. Powiedział, ze niestety w WWE jest duży problem z nowymi, młodymi zawodnikami i dlatego on i Lawler musza stawać w ringu, co w prawdziwym świecie, a nie w wrestlingu by najpewniej nie musiało mieć miejsca.

:arrow: Ross podziękował też Edge’owi za całą jego karierę i mówił, że ma nadzieję, że pozostanie w federacji.

:arrow: Zapadła oficjalna decyzja co do emitowania WWE Superstars, a będzie ono kontynuowane na wwe.com. To dobrze???

sincara2.png

:arrow: Po całym zamieszaniu z wejściami Sin Cary, podobno Vince ma zamiar zrezygnować z tego wejścia, bądź jakoś zmienić je by uniknąć tego zawadzania o liny. Ciekawe co wykombinuje.

:arrow: Edge ma do końca roku kontrakt z WWE I pozostanie w federacji by promować ją oraz w ramach promocji swojego nowego filmu, który również zostanie wydany przez WWE.

:arrow: Informowałem was w poprzednich newsach, że na FCW wyświetlono promo Awesome Kong. Otóż teraz wszystko się wyjaśniło i nie było to promo Kong lecz nowej zawodniczki FCW – Brandi Alexis Reed. Nie sądzicie, że można było się pomylić? :P Promo poniżej:

http://www.youtube.com/watch?v=K519OzPGEl4&feature=related

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=K519OzPG ... re=related

:arrow: Co do Kong to na Raw pokazano jej promo.

------------ Reszta newsa w spoilerze, dotyczy SD! Nie oglądałeś nie wchodź!

Jej promo ukazało się również na Smackdown, jest identycznie jak z Sin Carą i ponoć nawet większość ludzi w WWE jeszcze nie wie gdzie miała by występować ta zawodniczka.

:arrow: "Rey Mysterio: The Life of a Masked Man” – Taką nazwę będzie nosiło DVD poświęcone Rey’owi Mysterio, które ma ukazac się 12 Lipca.

:arrow: Gra WWE All Stars sprzedaje się szybciej, niż prognozowano. THQ jest bardzo zadowolone, bo gra sprzedaje się dużo lepiej niż „The Legend of Wrestlemania.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

700 POST!!! Chociaż teraz dajcie trochę komentów !!! :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Heib

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Newsów się domagałem, więc trzeba skomentować.

100 lat dla Lity, mimo wieku nadal prezentuje się super. Można było ją zobaczyć w sesji Christy Hemme. Bardzo dobry artykuł na temat Dean'a. Nie widziałem, że przebył zawał serca, który o mało go nie zabił. Walki znane jak i wyniki :) Ratingi trochę spadły zwłaszcza TE, ale tego w sumie można się było spodziewać. Pierwszy odcinek zawsze ma oglądalność. Natomiast dziwi trochę jednak znaczny spadek RAW, porównaniem do zeszłego tygodnia. Rzeczywiście trochę to dziwne co powiedział Ross. Chyba chodzi o problemy z Morrisonem, ale kto jeszcze?? Kto wie. Superstars na WWE.com - nie obchodzi mnie to, bo i tak tego nie oglądałem. No wokół wejścia Sin Cary jest obecnie nie co szumu. Na Tour podobno też nie wychodziło mu to zbytnio - zresztą pisałem w poprzednich newsach o tym, więc nie ma co się powtarzać. Edge na pewno zostanie w WWE dłużej niż do końca roku - tak mi się bynajmniej wydaje. Nie będzie raczej problemów ze znalezieniem jakiejś roli dla niego. Może komentator albo GM - pożyjemy zobaczymy. Spoiler raczej nie szokujący :) To DVD Rey'a może być ciekawe, o ile dadzą jakieś jego dawne walki choćby z WCW. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wszystkiego najlepszego Lita no i życzę , aby powróciła chociaż na 1 walke powiedzmy na WM byłoby super , tylko szkoda , że Edge już zakończył kariere. Rating RAW dość średni , ale nie ma się co dziwić WM minęła , Rocka nie ma , tych segmentów z nim też nie ma to i oglądalność nieco spadła , ale rating TE naprawdę znakomity prawie jak SD :P . Zgadzam się w pełni z Jimem , walki komentatorów nie powinny mieć miejsca zwłaszcza na takich galach jak WM , a w dodatku jeszcze Jack musi się podkładać dla Lawlera bo nie wierze , że teraz Jerry miałby przegrać swoją walke. Jednak nie zlikwidowali Superstars więc chyba większość jobberów może czuć się bezpiecznie jak narazie. No Vince się wkurzył i zrezygnował z wejścia Cary , ale te na SD tydzień temu wyszło wyśmienicie , a już na RAW kolejna skucha. Zobaczymy co teraz dla niego wymyślą. Edge ma kontrakt więc może coś jeszcze zakręci wokół swojej osoby i namiesza. Kong ma siostre? =)) DVD z Rey'em ? Ciekawe co na nim będzie. All Stars tak dobrze się sprzedaje ? hmm . . . ale ja i tak nie kupie , bo gra za bardzo kosmiczna jak dla mnie :P .

PS. Dzięki za niusy :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Ciekawe czy jak WWE Superstars będzie miało ranting 0.1 to dalej będą ciągneli ten program . Sin Cara powinien powiczyc to swoje wejście , a nie że wszystko pod niego i bedą mu je zmieniac . Na temat walki dwóch JR-ów nie będę się wypowiadac . :x

Najlepszego Lita ! Nawet dobry rating RAW ale może być lepszy i liczę na to że kolejny poniedziałek przyniesie rating w okolicach 3.8. TE też nie jest źle. W porównaniu do pierwszego odcinka jest spadek ale niezbyt duży. JR tą swoją wypowiedzią coś się chyba zaplątał. Ta walka na ER jest całkowitą porażką i będzie jeszcze gorsza niż walka komentatorów na WM. Ja rozumiem że WWE to przede wszystkim rozrywka ale zlitujcie się w takich walkach nie ma nic z rozrywki ! Patrzeć jak Lawler wykonuje dropkick a Cole co chwila próbuje Ankle Lock? Pewne jest to że walkę przewinę i nie spojrzę na nią. Mam traume po walce na WM. A do tego doszedł jeszcze JR. Superstars ? Wielkie i jednoznaczne NIE. Tyle na ten temat. Co do wejścia Sin Cary to jest ono fajne. Jedyne co bym zmienił to ludzi którzy tą trampolinę podstawiają. W sumie bez tej trampoliny, zwykłe wejście też by mogło być. Co do tego proma to faktycznie można się było pomylić. Zwłaszcza że o Kong było tak głośno. No to by było tyle. Dzięki za newsy. Liczymy na kolejne 700postów :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Rzeczywiście wypowiedź JR'a jest nieco dziwna. Trzeba zacząć od tego, że WWE nie ma problemu z młodymi zawodnikami. Może młodzi nie są jeszcze tak świetnie wypromowani, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Sama walka komentatorów + Swagger nie jest potrzebna, ale WWE to głównie rozrywka, więc cóż zrobić... Rozumiem niezadowolenia Rossa. Jest On komentatorem, a nie wrestlerem i zapewne dużo nie pokaże w ringu. Poza tym wiemy, że ma On nawroty choroby, lecz miejmy nadzieję, że nie dozna żadnego uszczerbku na zdrowiu. Myślę, że gdyby WWE zatrzymało u siebie Edge'a, to byłoby to dobrym posunięciem. Jest On przecież bardzo doświadczony, więc można Go w jakiś sposób spożytkować. Czy na zapleczu, czy jako jakiś np. manager, na pewno sprawdziłby się. WWE ma z nim podpisany kontrakt chyba do końca roku, więc pewnie posiedzi. Jeśli mu się spodoba jakaś nowa rola, to zostanie, proste. Nie wiem, wielu osobom przeszkadza Superstars, ale ja jestem mimo wszystko zwolennikiem tego show. Niech będzie sobie na tym wwe.com i tyle. No tak, już kiedyś gdzieś pisałem, że zmiana wejścia Sin Cary jest możliwa. Według mnie są trzy opcje. Pierwsza z nich, to pozostawienie obecnego wejścia, tyle, że będzie trzeba zmienić obecną trampolinę. Drugą opcją jest po prostu zwykłe wejście na ring. Trzecia opcja to... zjazd na ring po linie. Planowano podobno przed debiutem Cary, by zjeżdżał po linie, ale jednak wygrał pomysł z trampoliną. Zobaczymy co WWE wymyśli.

Dzięki za newsy :).

Spóźnione najlepszego dla Lity. :D Ciekawe, co Vince wymyśli co do nowego wejścia Sin Cary. To jego poprzednie było bardzo efektowne, tylko to zawadzanie o liny... Co do SuperStars, to szczerze mi to show się nie podoba.

Dzieki za newsy. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...