Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Proma Kong, Sin Cara nawala, Z!, Aeries o WWE, Gail Kim

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:

Jak wiadomo Awesome Kong ma zadebiutowac w WWE. Pomysłodawcą jej prom jest... Triple H! Uważa on, że nowych zawodników trzeba kreowac jeszcze przed ich debiutem i proma właśnie mają takie funkcje pełnić. Poza tym to HHH decyduje, kto debiutuje od razu w głównych rosterach a kto potrzebuje jeszcze "treningu".

:arrow: Najlepszy internetowy show, czyli Z! True Long Island Story w sieci. Zack Ryder uploadował nowy episode z gościnnym występem Johna Ceny. Polecam jak zawsze.

:arrow: WWE planuje program pomiędzy Sheamusem a Sinem Carą.

alberto_del_rio_120_crop_358x243_xlarge.jpeg

:arrow: Plany zakładały, że Alberto Del Rio zdobędzie pas na Wrestlemanii, ale z powodu nie pewnego statusu kondycji Edge'a plan został zmieniony. Dlatego teraz jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że Meksykanin zdobędzie pas na najbliższym SmackDown! lub następnym Pay-Per-View.

Christian-retuns.jpg

:arrow: Heel turn Christiana miał się dokonać na Wrestlemanii, jednak z powodu Edge'a wstrzymano się z tym, bo to teraz Christian ma przejąc rolę Edge'a jako top face w SmackDown.

:arrow: Gail Kim byc może opuści WWE. W 2008 roku podpisała kontrakt na 3 lata z federacją i póki co nie wykazuje inicjatywy podpisania kontraktu. Zazwyczaj gwiazdy WWE starają się o podpisanie go przed końcem, a tutaj cisza.

jim-ross.jpg

:arrow: Jim Ross na swoim twitterze napisał, iż darzy Edge'a dużym szacunkiem. Wspomina też jak go zatrudniał i życzy mu najlepszego w przyszłości.

sincara2.png

:arrow: Sin Cara podobno zaliczył wiele botchy podczas meczy na House Show w Glasgow. W meczu przeciw Primo i później w brawlu z Sheamusem. Cara wszedł bez trampoliny.

:arrow: Filmik pogadanka - Austin Aeries omawia ostatnie zmiany w WWE i takie tam. Generalnie krytykuje federację McMahona.

http://www.youtube.com/watch?v=ObtMgCwgp8w&feature=channel_video_title

:arrow: Mickie James udzieliła ostatnio wywiadu, w którym mówi o odejściu Edge'a, o niedługiej walce z kontuzją ramienia, Kurcie Angle i wielu innych. Cały wywiad znajduje się tutaj.

http://www.wrestlezone.com/news/article ... ore-128361

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wodzik96

1

• Hacjend

1

• Mirai

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No widać, że Triple H się bierze, żeby przejąć pałeczkę po teściu. Wymyślanie prom, selekcja zawodników - brawo panie Hunter :applause: No i trzeba przyznać, że proma są świetne, zarówno Cary jak i Kong. Ten odcinek show Ryder'a był bardzo dobry, a ten moment z Cena rozwalił mnie :) Program między Carą a Rudym - jakoś tego nie widzę za bardzo i uważam, że feud moze być lipny. No obecna sytuacja Edge'a mocno namieszała na Smackdown. Alberto miał być już WHC Champem, a Christian heelem. A plany wzięły w łeb przez kontuzję i emeryturę Edge'a. Tylko nie odbierajcie tego jakbym miał pretensje o to :) Gail powróciła, nic nie osiągnęła no i najprawdopodobniej zakończy kolejną przygodę z WWE. Szkoda - mogliby jej dać chociaż na pożegnanie jakiś tytuł. Botchów w wykonaniu Cary ciąg dalszy - niestety. Cara musi się zebrać wreszcie do kupy, bo tłumaczenia o tremie raczej teraz nic mu nie pomogą. Aries - krytykuje Fedkę Vince'a, a przecież sam się zgłaszał do udziału w Tough Enough. I to się nazywa być fałszywym palantem. Nie przyjęli go, to teraz będzie jeździł po WWE - cwel!!! :D

Dzięki za newsy >C<

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Proma jak dla mnie bardzo dobry pomysł. Może promo Kong jakoś bardzo nie pokazuje jej możliwości itp. ale takie proma Sin Cary bardzo mi się podobały. Myślę że Triple H dobrze wie co robi i mi jego polityka bardzo się podoba. Oby tak dalej. Co do Show Zacka to ten odcinek jest po prostu genialny. Co tu dużo gadać, WWE w końcu zauważy jego potencjał i dostanie push na który zasługuje. No chyba że CT będą tak głupi że tego nie zrobią. Show bardzo dobre, Zack pokazuje na co go stać nic dodać nic ująć. Dużo już mówiliśmy na temat Sin Cary i Sheamusa i myślę że byłby to dobry pomysł. Tylko na co czeka CT ? Powinni rozkręcać ten feud żeby doszło do pojedynku na ER. Jak już mówiliśmy podniosłoby to range pasa a o to chyba chodzi. Widaje mi się że dla Sin Cary bedzie to najlepsze rozwiązanie bo chyba w aktualnej sytuacji nie może liczyć na coś więcej i bardzo dobrze. Za błędy się płaci. Sheamus natomiast powinien być zadowolony że dostanie godnego przeciwnika. Del Rio zdobędzie ten pas na ER i to już bez gadania. Nie wiem jak długo będzie miał pas ale uważam że nie krótko. Christian raczej ma małe szanse by pokonać Del Rio. Christian jako top Face w SD ? Jakoś tego nie widzę. Szkoda że tak wyszło bo uważam że jako heel mógł się spisywać nieco lepiej. To by było na tyle. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Raczej bym wolał Alberta z pasem co wydaje mi się też bardzo prawdopodobne . Christiana w jego obecnym gimmicku coś nie lubie :t_down: Jakiś taki zbyt chudy jest , tak wygląda przynajmniej moim zdaniem a raczej zbytnio nie robi akcji typu - high - flying więc po co mu to kiedys wyglądał lepiej

Takie proma przed debiutem danej gwiazdy w jednym z głównych rosterów jest bardzo dobrym pomysłem. Proma Kong jak i Sin Cary wyszły naprawdę bardzo dobrze. Jestem zwolennikiem tego pomysłu i mam nadzieję, że będzie on kontynuowany. Feud pomiędzy Sheamusem, a Carą może być ciekawy. Mimo, że nie przepadam za Sheamusem, wiem, że gdy dostanie dobrego przeciwnika, to potrafi nieraz wykręcić coś fajnego. Poza tym zawodnik z Meksyku będzie miał szansę powalczenia o US Title. Czy uda mu się zdobyć ten pas? To się powinno okazać już wkrótce. Heel turn Christiana w obecnej sytuacji zapewne zostanie odłożony na inny termin. Myślę, że teraz Christian może stać się tym złym nieprędko. No i znów sprawa wpadek Sin Cary powraca. Na ile te doniesienia są prawdziwe, nie wiadomo. Może ktoś już chce być fajny i rozsiewa ploty. Zobaczymy jak Cara będzie nadal sobie radził i wtedy będziemy mogli mówić, że zawala.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...