Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara: Szybki debiut.... i szybki koniec ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do angielskiego u Mistico ... to ile on może się języka uczyć ? Rok ?

Dobrze bedzie jesli o owej sprawie nie bedziesz sie wypowiadal skoro nie wiesz jak to jest. Bierz pod uwage to, ze on NIC A NIC nie potrafi gadac w tym jezyku, a w rok taki ktos poprostu nie da rady sie nauczyc do takiego stopnia, ze bedzie mowil poprawnie i plynnie i co najwazniejsze bedzie sie dalo go zrozumiec - chyba, ze bedzie dzien i noc zakuwal, caly czas gadajac z ludzmi by praktykowac. Jesli myslisz, ze jest tak latwo to sie grubo mylisz...Jeszcze nigdy nie znalem znalem zadnego czleka, ktoremu by sie udala ta sztuka TAAAK szybko.

Dopoki nie nauczy sie angielskiego, jego rola bedzie pokazywanie ludziom jego umiejetnosci, choc nie wiem czy da sie tak w nieskonczonosc. NIe wiem jak oni to rozegraja, a dokladnie co zrobi Triple H, ktory tak bardzo naciskal na jego sprowadzenie.

Nerwowy byl, bo zmienil totalnie srodowisko w ktorym pracuje - ludzie, jezyk itp...Zmiana byla tak diametralna, ze wrecz niemozliwoscia jest brak utraty pewnosci siebie. Przeciez na nim spoczywa taka presja, nie mozna wymagac od niego niewiadomo czego od razu.

Odnosnie jego botch'ow, to ta zlosc ze strony ludzi na back'u, a w szczegolnosci Vince'a wydaje mi sie conajmniej kretynska. Ile razy mozna bylo zauwazyc jak jego gwiazdy botch'uja, do tego zdecydowanie latwiejsze akcje? JBL zbotchowal przyjecie bull dog'a od Jericho, Randy Orton zbotchowal RKO na kleczacym bodajrze Trypiaku, sam Vince, spruchnialy hipokryta w spolce z Hunterem zbotchowali pedigree, i teraz najlepsze, to co sie wydarzylo na ostatniej WrestleMania'ii...w MAIN EVENT'cie owej gali...Miz i Cena sie nie zrozumieli, Miz padl na ziemie, po czym Januszek go przeskoczyl tak niemrawie, ze az zachaczyl o The Awesome One'a upadajac niczym grubas potykajacy sie o wlasne gacie, ktore mu spadly do kostek. To byl do ciezkiej cholery botch W NAJWAZNIEJSZEJ WALCE ROKU a oni czepiaja sie tego, co zrobil Mistico co nie bylo spowodowane jego wina?!? Jak nisko chca jeszcze ci ludzie upasc?

Mowcie co chcecie, Kinol zrobi wszystko by on byl czescia jasnej przyszlosci WWE, ktora moim zdaniem jest juz teraz. Dajcie mu czas...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hayabusa1674326013

4

• patryniu

3

• SweetChinMusic

3

• LC Edgar

3

Dobrze bedzie jesli o owej sprawie nie bedziesz sie wypowiadal skoro nie wiesz jak to jest. Bierz pod uwage to, ze on NIC A NIC nie potrafi gadac w tym jezyku, a w rok taki ktos poprostu nie da rady sie nauczyc do takiego stopnia, ze bedzie mowil poprawnie i plynnie i co najwazniejsze bedzie sie dalo go zrozumiec - chyba, ze bedzie dzien i noc zakuwal, caly czas gadajac z ludzmi by praktykowac. Jesli myslisz, ze jest tak latwo to sie grubo mylisz...Jeszcze nigdy nie znalem znalem zadnego czleka, ktoremu by sie udala ta sztuka TAAAK szybko.

Przez rok żyjąc w anglojęzycznym kraju nauczysz się więcej niż przez 20 lat zakuwania. Nawet jakby nie chciał się uczyć to musi chociażby po to żeby normalnie funkcjonować. Myślisz że 28 letni facet nie zna chociażby szczątkowo języka angielskiego ? Analfabetę z niego robisz ?

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie przesadzajcie tak z tym językiem. Trochę się poduczy by na spotkaniach z fanami mówić "dziękujo" itd. A na backu można dać mu managera, ewentualnie charyzmatycznego tłumacza. To nie jest taki wielki problem biorąc pod uwagę ringowe skille Sin Cary.

Zajebiście ciekawe jest to, że Sin Cara tak szybko podbił serca fanów WWE. Widać to nie tylko w halach gdzie odbywają się gale, ale także choćby na polskich forach wrestlingowych. Widziałem już tematy w których ludki chcą kupić maskę Sin Cary lub koszulkę. Sincaromania rozpoczęta na dobre po JEDNEJ walce i DWÓCH interwencjach! Wow! :shock: Nie przypominam sobie, żeby komukolwiek wcześniej udało się dokonać czegoś takiego. To naprawdę niesamowite. :D

Przyznaje, że osobiście podoba mi się ten wrestler. Oby tylko nie został zmarnowany jego potencjał.

Co do tematu, Sin Cara jest kurą znoszącą złote jaja i myślę, że WWE dobrze o tym wie. Plotki o jego zwolnieniu to zwykłe brednie. Trzeba by się zastanowić raczej co Sin Cara osiągnie w WWE. Czy będzie walczył tylko w midcardzie?

16476371734edf391100c30.jpg

Przez rok żyjąc w anglojęzycznym kraju nauczysz się więcej niż przez 20 lat zakuwania. Nawet jakby nie chciał się uczyć to musi chociażby po to żeby normalnie funkcjonować. Myślisz że 28 letni facet nie zna chociażby szczątkowo języka angielskiego ? Analfabetę z niego robisz ?

Primo, a co ma piernik do wiatraka czyli analfabeta do goscia nieznajacego obcego jezyka :shock: ?

Secundo, prawda, przez rok mozna sie nauczyc angielskiego...do pewnego stopnia. Zobaczysz, po roku bedzie jeszcze tak kaleczyl, ze CT ,jesli sie jednak zdecyduja mu dac mikrofon do reki, bedzie mu samo pisalo to, co ma powiedziec...Samemu jeszcze bedzie mu strasznie trudno cos dobrego wykminic.

Tetrio, przesadziles z pierwszym zdaniem. Zyjac rok w anglojezycznym kraju mozesz sie nauczyc dwoch podstawowych rzeczy, ktorych praktycznie nie da sie nauczyc zakuwajac - rozumiec innych i byc zrozumianym w codziennych konwersacjach. Cala reszta szybko nie przychodzi. Ja wiem co mowie ;).

Pablo ma racje co do szybkiego podbicia serc fanow WWE...Tak dokladnie to podbil serca ludzi, ktorzy nie wiedza kim on byl w przeszlosci, ktorzy nigdy nie widzieli tego typu akcji (glownie tych 12- )...no i tych, ktorzy tesknia za wybornymi akcjami w mainstream'ie. To dobrze rokuje na przyszlosc dla niego, juz w tej chwili stal sie zbyt wazna czescia. Za duzy bylby szum, gdyby faktycznie odpuscili by sobie jego...

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Kilka błędów z które można przeżyć miałyby przekreślić go ? Tyle promowania, zapowiadania jego postaci i teraz miałoby się to zmienić ? Bardzo wątpliwe. Te błędy które widzieliśmy nie były jego winą. To ze ktoś źle przystawia mu trampolinę to on z tego cudów nie zrobi. I tak trzeba pochwalić go za to że dobrze wychodzi z opresji. Jeśli chodzi o błąd w akcji kończącej z Primo to też nie była w zupełności jego wina. Primo jakoś dziwnie się ustawił i to wszystko dlatego. Ogólnie po Sin Carze widać że trochę za wcześnie i za szybko podnosi się po jakiejś akcji. Wypadł z ringu i od razu wstał. Czasem się zapomina i widać że jeszcze trochę zajmie mu klimatyzowanie się w tym stylu. Nie wiem jaka będzie jego przyszłość bo trudno to teraz wywnioskować. Byłem i jestem jego fanem aczkolwiek coraz mniej mi się podoba to kogo z niego robią. Czytaliśmy ostatnio w newsach że jego koszulki były tylko do kupienia w rozmiarach dziecięcych. Czy to oznacza że to ma być baby face ? Będzie taki cukierkowy i cudowny ? Dlaczego tak ? Coś mi się wydaje że na kilka miesięcy zajmie miejsce Ceny który szczerze powiedziawszy wydaje mi się że ostatnio nie ssie. Nie lubiłem oglądać walk z jego udziałem ale jest chyba jakiś przełom. Jeśli chodzi o jego koniec to jest to niemożliwe. Już zawładnął prawie wszystkimi sercami fanów. Kwestia czasu a będzie twarzą tej federacji.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Na początek trzeba napisać, że to niezadowolenie Vince'a jest jakimś wymysłem ludzkim. Z drugiej strony jak wiemy, oczywiście tak być nie musi. Vince chce żeby WWE było idealne i wszystko wychodziło w stu procentach, tak jak sobie to wszystko założył. Cóż, człowiek nigdy nie był nie jest i nie będzie idealny. Każdemu zdarzają się jakieś wpadki. Teraz może mi ktoś powiedzieć - trzy wpadki na trzy występy? No to coś tu chyba jest nie tak. Rzeczywiście coś tu jest nie tak, ale według mnie Sin Cara nie jest winien tym wpadkom. Jeśli chodzi o zahaczenia o liny na dwóch kolejnych Raw, to poprostu sprawę zawalili tylko Ci, którzy ustawiali trampolinę. Przecież zaraz po debiucie Cary mówiono, że "obsługa" nie wiedziała w jakim miejscu ustawić ową wyskocznię. Dobra, tylko czy nie można było wcześniej zrobić kilku prób? Jakby chcieli mieć wszystko perfekcyjnie, to zrobiliby zapewne kilka prób i wtedy wiedzieliby jak dokładnie ustawić trampolinę. Poza tym, te wpadki Cary były niemal niewidoczne, szczerze mówiąc ja tych zahaczeń nie zauważyłem. Dopiero wtedy jak ktoś coś o tym zaczął mówić, to odpaliłem Raw jeszcze raz i wtedy zauważyłem to drobne, bardzo drobne niedopracowanie. Teraz należy odnieść się do trzeciej wpadki na narożniku. Winowajcą w tym przypadku był Primo i tylko On. Moim zdaniem Sin Cara w jakiś sposób uratował całą sytuację. Cóż, Cara ma pecha do tych wpadek, które nie były spowodowane przez jego osobę. Pamiętacie jak Yao wrzucił tu na forum walkę Primo vs Sin Cara, która była Dark Matchem kilka tygodni temu? Ten pojedynek wyszedł bardzo dobrze. Ten z poniedziałku był gorszy, ale wspomniany przeze mnie Dark Match pokazał, że obydwaj zapaśnicy potrafią stoczyć ze sobą widowiskowy pojedynek. Podsumowując, zwolnienie Cary i Primo zresztą mimo wszystko też, byłoby ogromną głupotą ze strony WWE. Ściągnięcie do WWE Mistico, nie było pomysłem Vince'a, a Triple H'a. Chairman może nie lubić tego zawodnika, ale o zwolnieniu nie ma mowy. Przecież WWE zrobiło tyle prom, tyle szumu, że nie ma szans na to, by Cara został odesłany z powrotem do Meksyku.

I teraz moje ulubione, czyli cytowanie:

Ryjek na przykład bałby się coś takiego zrobić

Rozumiem, że dużo osób nie lubi Rey'a i ja zresztą też za nim nie przepadam, ale do cholery jak już na kogoś najeżdżacie, to pomyślcie trochę. Nie róbcie z Mysterio aż takiej ofiary bo mimo wszystko zapewne większość z was, chciałaby się tak ruszać jak On.

Pierwszy raz przed taką widownią i świadomość ile ludzi ogląda to w telewizji robi swoje.

Strasznie nie lubię jak ludzie wypowiadają się na temat o którym nie mają w zasadzie pojęcia.

wiadomo sres przed pierwszą walką bo WWE to o wiele większa fedka niż lucha

Kolejny kolega, który nie wie o czym mówi. Zacznijmy od tego, że Lucha nie jest federacją. Jeśli chcemy mówić jednak o CMLL w którym Mistico wcześniej walczył, to warto wspomnieć, że na gale tej federacji przybywa kilka tysięcy ludzi, a ratingi w telewizji są porównywalne do tych, jakie wykręca WWE w USA.

Co do wskakiwaniu na ring, to coś trzeba pokombinować z trampoliną, może jakąś wyższa kupić i by nei zachaczał o tę linę?

Dokładnie tak. WWE podobno chce pozyskać nieco większą trampolinę lub całkiem zrezygnować z takowego wejścia Sin Cary.

Nastała moda na 1000 avków/sygn z Carą, więc skoro ludzie tak na niego reagują to go nie zwolnią, nie ma na to szans, a za 3 lata Sin Cara będzie drugim Rey'em Mysterio.

I tu ci cholerka muszę przyznać rację. Może to nieco nie na temat, ale zawsze tak jest. Jak powrócił The Rock to wszyscy mówili jaki On jest zajebisty, a wielu Go prawie w ogóle nie znała. To tylko jeden z przykładów. Tak to już jest, niestety...

Piszę się wściekły jak możesz to popraw to bo aż oczy bolą.

Oj kolego za bardzo się chyba czepiasz HAcjenda, niepotrzebnie. Każdego będziesz rozliczał z takich drobnostek? W takim razie pisze się "pisze", a nie "piszę" (przynajmniej w tym przypadku).

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać.

• 2 tygodnie później...

Ja ogólnie nigdy nie przepadałem , nie przepadam , i nie będe przepadał za Sin Carą / Misticiem . Ale to mi nie przeszkadza żeby powiedzieć że jest kur*a zaje*isty !!!! Jest TOTALNYM przeciwieństwem Khaliego :) A to że popełnia błędy ... przesadzacie wszyscy i to równo . Mikmen wypierdzielił na niego tyle kasy i myślicie że teraz go zwolnią ?! To jest śmieszne . Sin Cara to maszynka to robienia kasy i V o tym wie . Myślę że to się niedługo poprawi , zobaczycie .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Na pewno nie wyrzucą Sin Cary za takie coś był zestresowany więc nie ma co się dziwić co do jego błędu.

Sin Cara ma wielką przyszłość sądzę że o pas US albo o IC już powinien walczyć na Over The Limit.

Co do pasów WWE albo WHC to na pewno nie teraz bo to by było nie fair wobec innych dlatego że nikt

co debiutował nie dostawał np. po 2 miesiącach najważniejszego pasa federacji. Sin Cara atakiem na

Sheamusa zaimponował mi tym skokiem z 3 liny naprawdę był :censored:.

Ciekawi mnie czy na Drafcie Mysterio zostanie przeniesiony na Raw i tam się zacznie walka między nimi

może na SummerSlam będzie walka kto przegra ściąga maskę dla mysterio to nic który już ile razy był bez

maski ale dla Sin Cary ?

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Na pewno nie wyrzucą Sin Cary za takie coś był zestresowany więc nie ma co się dziwić co do jego błędu.

Tłumaczenie że mógłby być zestresowany trochę ssie. Rozumiem zmiana otoczenia, inny styl ... ale moim zdaniem po prostu nie przećwiczyli tego wejścia, skoczył raz na treningu ''o, udało się to to teraz będziesz tak wchodził za każdym razem.'' Koleś który ma 12 lat doświadczenia w DUŻYCH federacjach które mają kontrakt z TV itp. raczej nie czułby się mocno zestresowany ... nie róbcie z niego jakiegoś ''street fightera''.

może na SummerSlam będzie walka kto przegra ściąga maskę dla mysterio to nic który już ile razy był bez

maski ale dla Sin Cary ?

Walka o maskę powinna być czym bardzo ważnym. Niedawno miał już debiut w WWE a tu już walka o maskę ? Raczej wątpię.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• 4 miesiące temu...

• Styl:  Jasny

sincaraehunico.jpg

Wielkie dzięki panowie za tak liczne wypowiedzi w mojej dyskusji. Niektóre mnie nie zawowalają, ale jednak dzięki.

Dyskusję reaktywuję, gdyż powód jednak jest na to.

Sin Cara aka Mistico - tego pana (zwłaszcza dla fanów LL) nie trzeba przedstawiać. Natomiast to co się dzieje wokół niego to jest jednak sprawa godna uwagi. Chcę tu przywołać sytuację która miała miejsce gdy był nagrywany taping Smackdown w zeszłym tygodniu. Otóż jak dobrze wiem ten właśnie odcinek miał być zalążkiem feudu Cara vs Cara. Ale tu właśnie pojawił się problem - otóż Hunico swoją walkę potoczył bardzo dobrze, ale gorzej było z Mistico. Gość podobno tak spierdolił walkę, że nie tylko musieli ją nagrywać od nowa, ale też, że walka wogóle nie została wyemitowana w TV :!: Poza tym po ostatnich newsach są wieści, że Mistico strasznie się panoszy na Backstage'u WWE i uważa się za nie wiadomo kogo. Fakty jednak są bardzo brutalne jeśli chodzi o Mistico - zawieszenie za sterydy, kolejne wtopy w walkach. Oczywiście można to tłumaczyć, że to nie ten styl, technika itp itd. Ale Mistico jest w WWE od niemal pól roku :!: No ileż można się przyzwyczajać do warunków :thinking: Oczywiście rozumiem miesiąc, dwa, ale nie pół roku :!: To czego nie za bardzo może udźwignąć Mistico, świetnie dźwiga Hunico. Jako "podróbka" sprawuje sie dużo lepiej niż Mistico i równie przyjemnie się go ogląda. Nie robi botchów, wejścia póki co również nie zepsuł. W porównaniu do Mistico, Hunico ma jednak tą przewagę, że był on w FCW, gdzie mógł się zaznajomić nieco z amerykańskim stylem wrestlingowym. Bo jednak spójrzmy prawdzie w oczy - Meksykański styl różni się bardzo od amerykańskiego, co jednak nie zmienia faktu, że Mistico nie może się odnaleźć w WWE. Jest jeszcze jedna kwestia - feud Cara vs Cara. Czy do niego dojdzie :?: Odpowiedź jest tylko jedna - na 1000% TAK :!: Po tym co wydarzyło msię na ostatnim SuperSmackdown, jest pewnym że feud Cara vs Cara dojdzie do skutku. Wygląda na to, że za tydzień Sin Cara(Mistico) stoczy walkę z Bryan'em, którą wygra i znowu poda rękę Danielowi, ale ten przez to co miało miejsce tydzień temu, nie poda mu ręki i Sin Cara bezradnie rozłoży ręce myśląc "What Tha Fuck :?: " Tu również pojawia się pytanie które zadałem niżej - czy to będzie ostateczna próba dla Mistico. W końcu ma zawodnika do walki, z którym może się dogadać i powinien stworzyć świetną walkę.

No to teraz Wy się wysilcie.

Co myślicie o feudzie Cara vs Cara

:?:

Czy to będzie wielka próba dla Mistico :?:

Czy Mistico, jeśli nadal będzie botchował swoje walki, zwłaszcza z Hunico, pożegna się z WWE :?:

Dyskusja Otwarta Ponownie

:!:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Co myślicie o feudzie Cara vs Cara : Moim skromnym zdaniem to dobry pomysł poniważ dwóch uzdolnionych akrobatycznie panów pokaża kto jest lepszy:)

Czy to będzie wielka próba dla Mistico Bedzie wielka próba dla mistico..

Czy Mistico, jeśli nadal będzie botchował swoje walki, zwłaszcza z Hunico, pożegna się z WWE Mysle że Huncio nie zostanei bo 2 takie sim cary to by fani pomyli :)

catchwwewallpaper1720px.th.jpg

No More Words

Początkowo byłem bardzo pozytywnie nastawiony do tego wrestlera (był bardzo chwalony, uważany za jednego z lepszych ringowo, a smaczku całej sprawie dodawały bardzo klimatyczne filmiki, zwiastujące debiut w najblizszym czasie), jak można zauważyć czytając mój post w tym temacie - nawet go broniłem. Niestety, zdanie zmieniłem po kilku występach na SmackDown. Argumenty, takie jak: "w WWE nie ma wrestlera, który go 'dogoni', stąd te botche" absolutnie do mnie nie przemawiają, BA! są dla mnie śmieszne, bo w federacji Vince'a w trzy sekundy potrafię wymienić kilku, którzy obecnie pokazują więcej od niego (skoro nie wykorzystuje całego swojego move-setu, to tym bardzie działa to na jego niekorzyść, jego akcje nie wydają się jakieś arcytrudne, nie są wykonywane z prędkością światła, a jednak wciąż coś psuje). Pisać, że musi się przystosować do stylu fedki można było, ja wiem.. z dwa miesiące temu? Teraz walczy tu już pół roku, a nadal niczego się nie nauczył i pewnie nadal tak będzie. Dodać do tego fakt, że zaczyna się wymądrzać niczym Jack Swagger po zdobyciu pasa - jeszcze trochę i stanie tuż za Ortonem w rankingu "najbardziej rozczarowujący i znienawidzeni w historii). Na dzień dzisiejszy, jeśli chodzi o odgrywanie "beztwarzowego": Hunico > Mistico.

Sam pomysł na feud al'a Kane vs Kane czy Undertaker vs Undertaker bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że przyjdzie nam zobaczyć bardzo dobre walki, na które tę dwójkę chyba jednak stać. Zobaczymy, jak to się potoczy, na razie Mistico musi w ogóle powrócić, a nie wiadomo kiedy to nastąpi (oby po NoC, niech podpromują jeszcze Hunico jako tego złego, chociaż i tak będzie musiał się niestety gładko podłożyć i prawdziwy SC wyjdzie na zbawiciela niczym John Cena czy inny Rey Mysterio. Rey przynajmniej nie botch***je...).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...

Ten cały Sin Cara, eh mam go dość, ale ten obecny feud, jak dla mnie to bardzo ciekawa sprawa, nigdy nie widziałem takiego przedsięwzięcia krok po kroku, śledząc to regularnie, a nie dawno po ptokach, fajnie, że WWE się na to zdecydowało, bo Hunico to bardzo ciekawy wrestler i nie mówię tego tylko pod wpływem jego występów, jak Cara, ponieważ śledziłem jego wcześniejsze losy, bo kiedyś mnie zaciekawił i bardzo go polubiłem, przypasował się mnie ten koleś, mam nadzieję, że odbierze gimmnick obecnemu Mistico, bo ten z kolei kompletnie mnie nie przekonuje, nie lubię zbytnio "cichych" feudów, bo ta mowa zawsze dodaje magii, ale może Oni się wyrobią, mam nadzieję, że jakieś ciekawe pojedyncze akcje się odbędą, bo to może być giga plus, a zarazem coś co cholernie lubię, czyli, jakieś podchody rozpierdole szatni, podkradanie masek i różne tego typu akcje, tutaj podałem tylko takie szybkie przykłady. Hunico jeśli się sprawdzi może być strasznie dobrą perspektywą dla kończącego się Mysterio, będzie wtedy jeden zamaskowany na brand, poza tym Hunico to też tag teamowy zawodnik, bo w FCW występował razem z też zawodnikiem, którego lubię Epico, więc jest z nim wiele rozwiązań i szkoda by było to spieprzyć, ale jeśli feud ma polegać, na cotygodniowym zaatakuję Cię bo Ty to zrobiłeś tydzień wcześniej, co jest cholernie prawdopodobne to przypominam, że macie Rydera i Hawkinsa... :roll:

Pomysł na feud jest bardzo fajny i publika napewno go łyknie. Ciekawy też jestem, kto będzie odgrywał role heel'a. Jeśli Hunico ma być w WWE tylko na jakiś czas to napewno jemu przypadnie ta rola. Zgadzam się z opinią, że Mistico nie pokazuje wszystkiego co potrafi. Utracił szybkość, a i jego akcje nie są aż tak skomlikowane. Żeby zobaczyć takie akcje wystarczy ściągnać jakąkolwiek gale Puro i zobaczymy wspaniałe akcje w locie. WWE wyraźnie Carze nie sluży. Trudno powiedzieć, czy to WWE go ogranicza i pozwala mu wykonywać akcje tylko bezpieczne, gdzie kontuzja jest wręcz niemożliwa. A może Carze odbiła poprostu szajba i na widok pieniędzy, które inkasuje poprostu traci swoje umiejętności. Ostatnią możliwością jest to, że Cara dostał tak ogromny push, że nie może opanować stresu lub poprostu jest pewny, że w najbliższym czasie dostanie jakiś pas. Napewno takiego Sin Cary niechciał nikt. Zastanawiające jest czy jest to tylko przypadek,czy poprostu WWE ma takie metody.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Tak, odbila mu szajba. Albo od zawsze byl czlowiekiem pazenym, majacym o sobie WIELKIE mniemanie, czy poprostu bedacym zwyklym gwiazdorem, ktory siegnal po anaboliczne sterydy. On jest w WWE bardzo dlugo i wciaz nie zdolal przerzucic sie na amerykanski wrestling. Mysle, ze ta pierwsza wielka gwiazda od strony Nipple H'a to klapa (choc kaska z merchandise'u jest ogromna) i raczej nic wielkiego z niego nie bedzie... Chyba, ze nagle bedzie lepszy niz Evan Bourne, to wtedy inna historia.

Mysle, ze Hunico powinien grac Care juz do konca. Zna jezyk. zna owy styl walki, jest swietny w ringu i z pojedynku na pojedynek wykonywal coraz mniej botchy, ktore musie wczesniej zdarzaly (z Bryanem obeszlo sie bez nich... No byl moze jeden). Ale dobra, wrocil Mistio wiec bedzie feud, tylko w jaki sposob on bedzie rozgrywany? Atak za atak? Hiszpanskie gadki, ktorych 90% ludzi nie zrozumie? Sa nie wiem, oby to wypalilo...

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png