Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara: Szybki debiut.... i szybki koniec ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

sincara2u.png

Założyłem ten temat, ponieważ sądzę że jest on godny uwagi. Chciałem w nim poruszyć kwestię osoby o której jest głośno w kręgach WWE. Chodzi tu o Sin Care, lepiej znanego fanom lucha libre jako Mistico. Jak wiemy jego przejście do WWE wzbudziło wiele kontrowersji wśrod fanów wrestlingu. Mówiono, że nie będzie tam pasował i zrobią z niego jobbera dla ceny, Orton'a i innych. No i nadszedł dzień 4 kwietnia. Wtedy to Sin Cara pojawił się na rampie i zaatakował Sheamusa. Następnie w piątek zaatakował Jack'a Swagger'a. Natomiast w ten poniedziałek stoczył swój pierwszy pojedynek z Primo, który wygrał.

Do czego zmierzam. Otóż Vincent McMahon jest niezmiernie ściekły za wpadki jakie zaliczył Sin Cara przy swoim wejściu na ring. Jak wiemy posługuję się trampoliną, ale dało się zauważyć, zarówno w ten i poprzedni poniedziałek, że Cara zachaczył o górną linę trochę psując efekt końcowy całego wejścia. Jak większość chyba zauważyła, pod koniec walki Primo poślizgnął się na górnej linie, Cara upadł na podłogę, po czym nic sobie z tego nie robiąc, wyszedł jeszcze raz na górną linę i wykonał swój kończący ruch kończąc walkę. Trochę za dużo tych błedów jak na debiut nieprawdaż ?? Na gorąco pojawiły się opinie na backstage'u, że przez te wpadki, "that was it" dla Sin Cary i Primo, po czym obaj mogliby zostać zwolnieni. Sin Cara tłumaczył potem, że był bardzo zdenerwowany swoim pierwszym match'em w WWE w telewizji, i że nie może jeszcze się przerzucić na ten "styl" wrestlingu jaki jest w WWE. Resztę zostawiam wam. Co sądzicie o Sin Carze ?? Czy rzeczywiście moze to być jego koniec w WWE ?? Czy może jednak zostanie mu to wybaczone i dostanie kolejną szansę ??

Zapraszam do dyskusji

Ps. To moja pierwsza dyskusja, więc liczę na wyrozumiałość :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hayabusa1674326013

4

• patryniu

3

• SweetChinMusic

3

• LC Edgar

3

• Styl:  Klasyczny

Oczywiście, że nie zwolnią go, jeżeli ktoś wyleci, to tylko i wyłącznie Ci, którzy ustawiają tą trampoline. To ich błąd, że postawiają ją za blisko/za daleko, a nie Sin Cary, który wszystko robi tak jak należy. Nie zwolnią go, nie ma na to najmniejszych szans, jest dla nich zbyt cenny(nie tylko w przenośni), by za takie pierdoły go zwalniać. Oczywiście Primo może czuć się zagrożony, ale z pewnością nie Mistico.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie no na pewno go nie zwolnią. Myślę tak jak Sebu, że to raczej trampolina była źle ustawiona. Zresztą widać dużą różnicę prz wejściach Cary na Raw i SD!. Na obydwu Raw trochę mu to wejście nie wyszło, za to na SD! było to wykonane perfekcyjnie. Nie wiem czy może mieć to coś wspólnego ze złym ustawieniem, ale tak czy siak, takie wskoczenie na ring jest bardzo trudne. Ryjek na przykład bałby się coś takiego zrobić (chociaż nie wiem czy porównanie Rey'a do Cary jest dobre), a Cara nawet jeśli zrobił to źle to i tak z tego wybrnął. A co do tych błędów w walce to nie za bardzo co się przejmować, bo musiał mu towarzyszyć stres. Pierwszy raz przed taką widownią i świadomość ile ludzi ogląda to w telewizji robi swoje. Gdyby Vince zwolnił Carę za takie coś był by totalnym palantem. Tyle z mojej strony :)

ksgj.png

już zaczyna się dramatyzowanie, Sin Cara to bardzo utaletnowany wrestler dadzą z nim tyle Prom tyle zapowiedzić i mieli by go zwalniać, te wpadki to drobnoski a po za tym akcje jakie wykonuje są bardzo ciężkie więc to wiadome że zdarzają się wpadki bo wątpie że ktoś oprócz niego odwarzy się na takie skoki to może JoMo czy Bourne ale naprawde takie rzeczy to drobnoski a to przez Prima on spał za pierwszą próbą wykonania tej akcji więc to nie jego wina będe go bronił i git :t_up:

Mam dokładnie takie samo zdanie jak Sebu. Zbyt długo walczono o to, żeby Mistico podpisał kontrakt, żeby go teraz zwalniać. To byłaby totalna głupota. Z tą trampoliną to rzeczywiście przykra sprawa, ale to wcale nie jest wina Sin Cary. Mam nadzieję, że ludzie odpowiadający za dany patent zrobią coś w sprawie tej trampoliny. Co do tej akcji z Primo to również nie widzę tutaj żadnej winy Sin Cary. Błąd popełnił jedynie Primo i to jego powinno się winić. A poza tym...racja, wypadł z ringu, ale co miał się tam zwijać z bólu czy co? To chyba logiczne, że musiał wrócić i wykonać swój ruch końcowy. Po prostu Mistico potrzebuje trochę czasu na przerzucenie się na "amerykański" styl wrestlingu. Myślę, że jak wprowadzi się w styl WWE wszystko będzie jak najbardziej w porządku. Zakładanie, że Sin Cara ma wylecieć z federacji jest moim przynajmniej zdaniem po prostu głupie. Widać, że go nieźle promują i musiałoby się stać coś naprawdę złego, żeby ten push ustał. Ode mnie tyle w tym temacie ;)

Na zwolnienie Sin Cary nie ma nawet cienia szansy za dużo w niego włożyli9pięniędzy i nadzieii) żeby go zwolnić za coś czego to nie była jego wina przy wejściu to pewnie było coś z tą trampoliną i wiadomo sres przed pierwszą walką bo WWE to o wiele większa fedka niż lucha a co do tego zlecenia z narożnika to idać było przypadkową wine prima. Wg. mnie to dadzą mu ta 2 szanse bez gadanie tyle odemnie narq

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

No cóż chyba za dużo sałaty w niego władowali żeby go teraz ot tak zwolnić (proma, zapowiedzi, określenia jako narodowej sensacji itp,itd) więc wydaje mi sie że to pytanie jest raczej zbędne (bez obrazy) natomiast co do mach'u z primo ostatnio na Raw i tych błedów to faktycznie może i byly, może i chaczy o tą line podczas swojego wyskokowego wejścia, może faktycznie świetnie nie wyszlo podczas pierwszego podejścia do finałowej akcji, ale pewnie Gortat też mial nizłego stresa jak zaczynał w NBA. Dla mnie i tak to wejście jest zajebiste (swoją drogą czujecie jak by mu tak nie poszło i podczas tego wskoku na ring wogóle zaj..ał by w tą line i spadł by se z powrotem??!! to był by dopiero błąd!!). co do walki na Raw była bardzo efektowna, przy niektórych akcjach Sin Cary aż otwierałem buzie :shock: i owszem była też dosyć naciągana by pokazać jego możliwości, a na koniec ta nieudana akcja po której wstal, powtórzył jak gdyby nigdy nic, ale efekt finalny wydaje mi sie to zreompensował. Ogólnie myśle że chłopak sie napewno jeszcze wkręci, a te drobne wpadki pójda w niepamięć. Pozdro

Pierwszy raz przed taką widownią i świadomość ile ludzi ogląda to w telewizji robi swoje. Gdyby Vince zwolnił Carę za takie coś był by totalnym palantem.

Nie pierwszy raz bo na CMLL przychodzi po kilka tysięcy ludzi. Świadomość że ludzie go oglądają też raczej się nie przyczyniał do tego. Błędy przy wejściu były raczej spowodowane złym ustawieniem trampoliny. A ten spadek z narożnika to był po to żeby zamaskować te ześlizgnięcie się z liny Colon'a. Tak mi się wydaję.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Ja mam podobne zdanie w tej sprawie co panowie, którzy wypowiadali się przede mną. Po pierwsze, to Primo poslizgnął się na narozniku, a Cara, żeby nie połamac się przy udziale lin i aby to dziwnie nie wyglądało spadł typowo na ziemię, po wypchnięciu z rytmu po poślizgnięciu Primo. zachował się dobrze, no troche dziwnie to wygladalo jak spadł, zaraz wszedł i finisher, tak nie typowo, ale taki miał scenariusz i nie chciał kombinować. Co do wskakiwaniu na ring, to coś trzeba pokombinować z trampoliną, może jakąś wyższa kupić i by nei zachaczał o tę linę? :8 Nie no nie wiem, ale wątpię by zawodnik z dobrego rozbiegu, wybicia, w dodatku skoczna postać nie przeskoczyłaby 3 razy lin z trampoliny! Coś trzeba zrobić, ale żeby za takie 2 błędy, w dodatku 1 nie jego, a drugi nie wiadomo z czyjej winy mówić o jego zwolnieniu to jakieś chore! Człowiek to nie maszyna, nie zawsze wszystko się uda i trzeba eliminować błędy, zobaczyć coś z tą trampoliną, wtedy będzie git i nie będzie problemu. Vince nie jest głupi i według mnie to tylko wymysly prasy, bo wątpię by Primo za taki błąd wyleciał, a tym bardziej by za nie jego błąd wyleciał Cara. Prasa podkręciła sprawę i tyle ;) Tyle ode mnie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wąs ma pretensje do Cary ? Ciekawe czy on umiał by tak przeskoczyć liny, zrobić salto i nie połamać sobie karku ? =)) Jak dla mnie wejście Cary jest zaje :censored: nawet z tym zahaczeniem. Z tym poślizgnięciem i upadkiem Cary z narożniku to nie jego wina :D Wąs powinien dziękować SC że jakoś tą wpadkę Primo zatuszował.

Nie no jak to czytam to mnie śmieszy :D zwolnić SC za te 2 wpadki ? to niedorzeczne, przecież starali się tak o niego i zaraz po debiucie zwolnienie ? Nie, nie i na pewno nie :x .

Dziwne tłumaczenie SC, że niby trema przed występem przed liczną publicznością i w ogóle. Przecież w CMLL też jest sporo ludzi i to jego tłumaczenie jest: (jak to w szymonie majewskim) "z dupy, dupy, dupy !!!" Co do przerzucenia się jego na styl WWE to raczej problemu nie będzie. szybko powinien załapać.

Według mnie na pewno zostanie mu to wybaczone i jeszcze go po stopach całować będą. Przecie to nowa przyszłość WWE :!::!::!: . Ktoś kto sądzi, że po 2 wpadkach SC zostanie zwolniony to musi zmienić dilera, bo mu daje słaby towar... Nawet jeśli przydarzyły się te nieszczęsne wpadki to zostały one zatuszowane i zrekompensowane przez SC. Samo oglądanie go w WWE to jest juz zaszczyt. Dla mnie jest on lepszy niż Jan Cena albo Randal Orton :D

Ode mnie to chyba tyle :D

alexisy.png

Ta zwolnią, Sin Cara przyszłością WWE. Dwie największe głupoty jakie moje oczy ujrzały przez ostatni czas.

a) Latali w okół tego Mistico tak długi czas, taki szum zrobili, a mają go zwolnić po jednej walce? =)) Po pierwsze nie po to się o niego sam HHH starał, po drugie w tym wejściu i spadnięciu z lin nie było ani grama winy Cary, poza tym nie wiem czemu się nim tak jaracie, bo zaczyna to być nudne. Cena RLZ. Nastała moda na 1000 avków/sygn z Carą, więc skoro ludzie tak na niego reagują to go nie zwolnią, nie ma na to szans, a za 3 lata Sin Cara będzie drugim Rey'em Mysterio. Bo ile można skakać jak małpa? A jak przestanie skakać to będzie pokazywał swoje umiejętności sprzed kilku lat zaledwie w 5%. Zwolnić go nie zwolnią, ale to, że jest przyszłością jest dobrym żartem. Będzie po Hiszpańsku gadał? On nie ma majka aby zdobyć ME.

Muszę się zgodzić z Xebem. Ja rozumiem, że Yao jest jego wielkim fanem, widział pełno jego walk, kibicuje mu już od bardzo dawna. Wy natomiast, widzieliście go w akcji RAZ(choć nie wszyscy) i już jest Waszym ulubionym wrestlerem, nosz ja pierdykam. To tak jakby po przeczytaniu pierwszego rozdziału książki już stwierdzić, że jest najlepsza na świecie.

Zaraz zaczniecie bulwersować się jak jacyś idioci, bo Vince zwrócił mu uwagę, jakby to jakimś bogiem był i tak, mam w szczególności na myśli kondzioma.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie ma takiej możliwości, że Sin Cara zostanie zwolniony. Nie będę się rozpisywał czemu bo to już koledzy wyżej napisali a bez sensu się powtarzać. Co do tych wpadek to wejście z trampoliną jest bardzo trudne a to że tam trochę zahaczył to tak naprawdę tego nikt by nie zauważył gdyby nie zaczęli o tym mówić Poza tym to nie jego wina. Z tego co wiem to ta trampolina tam nie stoi i nie czeka na niego, jest wysuwana w ostatnim momencie z pod ringu i myślę że to naprawdę trudne zgrać to idealnie. Co do spadnięcia z narożnika to nie było do końca tak jak napisał Hacjend, że Cara jakby nigdy nic wszedł i wykonał akcję. Jak dla mnie uratował tą sytuacje, zresztą obaj ją uratowali, zagrali tak jakby Primo specjalnie go zrzucił, Cara wrócił, sprzedał mu jeszcze jedno potężne kopnięcie w głowę i dopiero wykonał finisher więc tu tez tragedii nie było. Ja się tylko zastanawiam czy on będzie na zawsze niemym zawodnikiem? Może i to by do niego pasowało ale w takim układzie nie ma najmniejszych szans na ME. Zresztą w ME jest Del Rio a w WWE jest tam miejsce tylko dla jednego meksykańca.

Tu muszę zgodzić się z Xeb'em i Sebu. Gadacie tak na fanów Rey'a/Cen'y i nie wiem kogo jeszcze, a sami robicie to samo z Beztwarzowym. Za jakiś czas będziecie jeździć po fanach Sin Cary jak teraz jeździ się ( nie wiem czemu?) po fanach Rey'a czy John'a.

Co do angielskiego u Mistico ... to ile on może się języka uczyć ? Rok ? Co do przyszłości WWE ... pewnie w kontakcie ma jakiś ważny pas czy coś. Ale trzeba poczekać jak to się rozwinie, bo nie można oceniać umiejętności czy jaką pozycje będzie miał po jednej walce. No chyba że te ''ataki'' na Shemusa i Jacka Swaggiera zaliczymy jako walki.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

[

. Otóż Vincent McMahon jest niezmiernie ściekły za wpadki jakie zaliczył Sin Cara przy swoim wejściu na ring.

Piszę się wściekły jak możesz to popraw to bo aż oczy bolą.Jeśli chodzi o Sin care to jak można zauwazyc już przy jego debiucie stały jakieś dzieci w maskach. Do czego zmierzam , chodzi mi oto że dla Vince'a nie liczy się wrestling tylko money . Więc jesli będą dochody z jego gadżetów i będzie dostawał pop to napewno daleko zajdzie w World Wre ... Sorry już w WWE