Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler z Raw, rating SD!, Hogan i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na początek duży spoiler z wczorajszego Raw.

Kto widział ten wie, wielokrotny mistrz, i posiadacz pasa WHC, ogłosił dzisiaj speech pożegnalny. Wiele się mówiło o jego przejściu na emeryturę, aż w końcu stało się. WWE oficjalnie podało, że w ostatni poniedziałek Edge wykonał badania, i ma symptomy neuropraksji. Dalszy udział w tym sporcie, mógłby niestety doprowadzić do złych skutków. Możliwe że jego miejsce na ER zajmie Christian. A oto co na ten temat tweet'neli Christian, Natalya i Kaz.

Christian: "I've shed my tears..And from here on out I choose 2celebrate 1 of the greatest careers in WWE history..Cant wait2 induct u in the HOF #Edge"

Natalya: "My thoughts are with Edge, and thank you so much for the wonderful memories. You're a real, true friend and ill never forget it."

Frankie Kazarian: "True class act. A boy with a dream is now a man who has left behind an incredible legacy. Thank you for all you have given."

:arrow: Yoshi Tatsu pokonał Ted'a DiBiase w dark matchu na RAW w Bridgeport, Connecticut.

Spoiler Raw

kong.jpg

:arrow: Na Raw przed Divas Championship Match ukazało się promo na której była Awsome Kong, dokładniej pokazano jej ramię i część głowy. Czyżby niedługo zadebiutowała ?

:arrow: Do karty na Extreme Rules dodano dwie walki:

Triple Threat Match for the WWE Championship:

The Miz © vs. John Cena vs. R-Truth( co on tam robi :thinking: )

Tag Team Match:

Jerry Lawler and Jim Ross vs. Michael Cole and Jack Swagger

:arrow: 8 kwietnia odcinek WWE SmackDown! zdobył rating 2.1, średnio 3.200.000 widzów.

sheamus.jpg

:arrow: WWE United Champion Sheamus był Dublin'ie, w poniedziałek rano, wziął udział w promocji na nadchodzące wydarzenia.

:arrow: Odcinki z tygodnia Monday Night RAW i SmackDown! są teraz dostępne w Playstation Network.

Chris_Jericho.jpg

:arrow: Chris Jericho pojawiła się, w Metal Show w sobotę. Nie będzie wiele mówić o wrestlingu, zamiast tego pomówi o Fozzy, jego książki i Tańcu z gwiazdami.

:arrow: Chociaż nie ma jeszcze potwierdzenia, możliwe jest, że Hogan powróci na ring w tym roku.

Spoiler TE

:arrow: John Cena będzie ukazywać się w dzisiejszym odcinku Tough Enough, aby porozmawiać z zawodników i dać im rady.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Bajo

1

• lajpo123

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Spoilery z Raw.

Szkoda mi bardzo Edge'a ;( No ale jak ma cos ze zdrowiem to niech konczy teraz niz pozniej. Awsome Kong w WWE? Nice :P ER 2011 zapowieda sie ciekawie z ta walka o pas wwe. Czytalem gdzies ze Edge na jakims SD ma przekazac pas WHC Christian'owi ;) I odbedzie sie walka ^^

fabregash.jpg

Po co tak z rana niusy? Skoro można poczekać i chyba ich będzie więcej, ale ja tam nie wiem. Jedziemy.

EDGE! EDGE! EDGE! EDGE! :( :( Szkoda, że już musi kończyć i to z powodu jakiejś choroby czy co to tam jest. Bardzo mi żal tego zawodnika... SPEAR! SPEAR! Szkoda też, że z tego powodu Christian zajmie miejsce w ME.

A w dupie mam tą pannę, po co Ona? Ściągają ją już chyba kilka miesięcy.

W dupę węża ja się pytam co robi w tej walce koleś, który nie walczy na galach? Myli miasta? Lubię go, ale chętniej zobaczyłbym tam Ryder'a. A druga walka? Szkoda gadać biedny Jack.

Hołgan :lol

Mało troszeczkę tych newsów. Co do spoilerów to nie komentuję ich bo mam zamiar zrobić to w innym temacie. Szmacenie Teda nie zna granic jak widzę. Nawet Yoshi. Może jakiś Push dla niego ? =)) Co do Extreme Rules no to porażka. Jeśli o rating SD chodzi to bardzo dobry. ostatnio wahał się poniżej 2.0 a teraz 2.1. Ciekawe jak będzie z kolejnym. Hogan i ring ? Nie rozśmieszajcie mnie. Ten człowiek nie zna granic. Dzięki za newsy ale chyba będzie lepiej jak kolejne będą wieczorem. To tyle :)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Spoiler z Raw:

Edge :( Jednak jak dla mnie odchodzi w dobrym stylu, dobrym momencie, otwiera wielką karierę dla Alberto, które według mnie dostanie pas oraz pozwoli zakończyć Christian'owi, który również pokręci się przy pasie i również opusci szeregi WWE. Odchodzi jako mistrz i jak dla mnie warto docenić, że zszedł ze sceny będąc w ME i takiego go zapamietamy ;)

Walki na ER:

Porażka .... Raw nie obejrzałem jeszcze całego, lecz na spoilery patrzę i nie rozumiem skąd w walce o pas WWE wział się R-Truth? On nie jest nawet Main Event'erem, nigdy nie był, a ostatnio to było jeszcze slabiej. Po co pchac go do walki o pas i do feudu Miz-Cena???

Druga walka, kolejna porażka. Jack ma duzo większe abicje, mogłby spokojnie walczyć o jakis pas a musi stanac do ringu z trzema komentatorami, w tym jednym dawnym wrestlerem. Ross vs Cole w ringu, napewno będzie mnóstwo dynamicznej akcji.

Za te dwie walki wielkie :applause: bo po tych walkach nie wiem czy warto bedzie ogladac te gale ...

Ciesza wysokie ratingi SD i oby tak pozostało, o spoilerze z TE pisałem juz wczoraj. Troche pospieszyles sie z newsami bo gdyby nie spoilery z Raw to byłoby z nimi słabo, ale dzieki za nie :t_up:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Edge odchodzi - no co miało być już napisane, to napisane zostało, więc nie będę się rozpisywał. Poprostu Thanks Edge za to co zrobiłeś dla biznesu. Mam nadzieję, że Kong jak najszybciej zadebiutuje w WWE. Obstawiam , że pojawi się za jakieś 2 tygodnie. Ted DiBiase jobbuje w dark matchu :t_down: i to jeszcze z kim - gość z takim potencjałem, a marnują go totalnie. To on powinien być na miejscu Cody'ego Rhodes'a, a nie odwrotnie. Walka TT na Extreme Rules to poprostu parodia, że szkoda gadać. Natomiast Truth w ME?? Miał to być Morrison, ale teraz będzie płacił za swoje fochy wobec Trish - brawo John :lol2: Hogan w ringu - Boże uchowaj. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jeśli chodzi o match o pas WWE to nawet ciekawie się zapowiada.Pojedynku tag teamowego nie skomentuje :| .A Edge'a szkoda , ale z drugiej strony lepeiej dla niego. THANK YOU EDGE :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...