Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hall naćpany na show, Zamiana ról w ME?, Hasło WWE i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Scott Hall był obecny na pewnej gali w Fall River, sceny niezależnej pod wpływem narkotyków. Jak informują źródła samo stanie przychodziło u z trudem, a mówienie to totalna porażka.

:arrow: Co do newsa u góry to poniżej, w spoilerze zamieszczam filmik Halla właśnie podczas tamtej gali. (POPRAWIONE!!!)

:arrow: HBK był pytany o sprawę Halla na Twitter’ze:

Wiele osób pytało mnie o Scott’a Hall’a. Krótko mówiąc, to jego prywatna sprawa. On potrzebuje pomocy, każdy z nas chce jak najlepiej dla niego.

kurt-angle.jpg

:arrow: Kurt Angle przyznał się do zarzutów niebezpiecznego prowadzenia auta pod wpływem alkoholu. Musiał zapłacić 475 dolarów, rokiem nadzorowania, 10 dniami aresztowania w zawieszeniu oraz poddał się badaniom na uzależnienie od narkotyków, wyników na razie nie znamy.

:arrow: "Bigger, Badder, Better" to hasło, które ma promować zmianę nazwy z World Wrestling Entertainment na WWE.

:arrow: Ostatnio w WWE mówi się o tym, by nadeszła dość wielka zmiana przy pasie WWE. Miz – face, Cena – heel, trudno uwierzyć?! Mnie również, lecz moze wejść to w życie, przez feud Ceny z Rockiem, gdzie John miałby być heel’em I rozpocząć może się to już właśnie przy walkach o pas z Mizem.

:arrow: Goldust na portal społecznościowym Twitter napisał, że chyba niedługo przejdze na emeryturę, lecz na ring ma powrócić podczas Wrestlemania Revenge Tour w Wielkiej Brytanii w kwietniu. Jedno zaprzecza drugie, wiec zobaczymy jak będzie i nie wykluczone, że może być to jedna z ostatnich występów tego zawodnika.

:arrow: W niedawnych newsach informowałem o wpisie na Twittera – Sunny. Mówiła ona najprawdopodobniej o ślubie Gail Kim, która siedziała z Robertem Irivine’em podczas ceremonii HoF, lecz Gail jeszcze nic nie potwierdziła.

:arrow: Na ostatnim FCW pojawiło się promo … Awesome Kong! O dziwo było ono bardzo krótkie i pokazało tylko jej oczy. Kong miała już kilka razy według plotek debiutować, a teraz nie wiadomo czy nie zacznie od FCW. Ciekawe.

:arrow: 13 i 20 czerwca odbędą się trzygodzinne Raw! To rzadki przypadek by 2 kolejne odcinki Raw były „wyjątkowe”.

:arrow: Ostatnio swoje własne kanały i „show” na Youtube stają się coraz modniejsze. Teraz to Curt Hawkins rozpoczął swoje: Callin’ Spots. Poniżej link do pierwszego odcinka:

http://www.youtube.com/watch?v=c3fKZwv7O08&feature=player_embedded

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=c3fKZwv7 ... r_embedded

:arrow: Aktualna karta na TNA Lockdown:

TNA World Heavyweight Championship

Lockdown Cage Match

Mr. Anderson vs. "The Icon" Sting © vs. RVD

TNA Knockouts Championship

Lockdown Cage Title vs. Hair Match

Mickie James vs. Madison Rayne ©

Lockdown Cage Match

Jeff Jarrett Jeff (with Karen Jarrett) vs. Kurt Angle

3-on-4 Lethal Lockdown Match

Immortal vs. Fortune

Lockdown Cage Match

Hernandez vs. Matt Morgan

Lockdown Cage Match

The Pope vs. Samoa Joe

Xscape Match

Alex Shelley vs. Amazing Red vs. Brian Kendrick vs. Chris Sabin vs. Jay Lethal vs. Jeremy Buck vs. Max Buck vs. Robbie E vs. Suicide

Four Way Tornado Tag Team Lockdown Cage Match

Douglas Williams & Magnus vs. Crimson & Scott Steiner vs. Eric Young & Orlando Jordan vs. Jesse Neal & Shannon Moore

:arrow: Spoiler z Tough Enough:

Na dzisiejszym odcinku ma pojawić się John Cena!

:arrow: Paul Bearer obchodzi dziś swoje 57 urodziny! Wszystkiego Najlepszego Paul ;)

:arrow: Niedawno TNA wydało DVD o Micku Foley’m: „Hardcore Legend”, znajdują się na niej stare walki tego wrestlera z TNA oraz trochę szczegółów z jego kariery.

Prosze również o komentowanie:

Audycja BGZ #14 - viewtopic.php?f=5&t=31737

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• LC Edgar

1

• burek1995

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No chyba nikogo nie dziwi, że Hall jest naćpany, za to może dziwić, że naćpany jest na gali. Od dawna jest wiadomo, że Hall ma problem z narkotykami. Była już masa kuracji, ale widocznie Hall'owi dobrze jest być pod wpływem. Być może bierze przykład z Jeffrey'a, i sądzi że dostanie gdzieś jakiś push (planowany jest face turn Jeff'a btw. :) ) A pozatym Fan, ten filmik jest niewidoczny, więc wstaw go w spoiler, który wydaje mi się że jest zbędny. HBK dobrze pisze - Scoot dobrze wie, że potrzebuje pomocy, no ale skoro jej nie chce to jego wybór. A tak wogóle to po tym show wylądował on w szpitalu na conajmniej 3 dni. Brawo Kurt!! :applause: miał chociaż odwagę by się przyznać. Taka kara to pikuś, a test na narkotyki tylko potwierdzi, że Kurt nie ma z nimi probemów. Za to z gorzałą może być inaczej :) Cena jako heel?? jestem jak najbardziej na TAK!!! Za to The Miz jako Face - ohhh Dear God please NOOOOO!!!! Miz jako heel jest mega zajebisty, co nadrabia zbytnim brakiem umiejętności w ringu. Zrobienie z niego face'a jak dla mnie będzie klapą. Miałby się niby kumplować z Rock'iem i przybijać piątki fanom?? bez jaj!! :t_down: No na Goldust'a chyba przyszła pora. Dobra kariera w WWE i chyba odpowiednie zakończenie jej w odpowiednim momencie. No i kiedyś na pewo WWE HoF. No niestety - moja najpiękniejsza Diva WWE się żeni - i to jeszcze z takim cieciem :D No cóż najlepszego Gail na nowej drodze. No oby Awesome nie przewijała się przez FCW, tylko odrazu ją na Smackdown (tam ją widzę), przy okazji rywalizacji między Michelle McCool i Layla. 3 godzinne RAW tydzień po tygodniu?? - no chyba rzeczywiście będzie coś "dobrego" :D Hawkins'a nigdy nie lubiałem i to video tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu. Przecież ewidentnie zżyna on ten pomysł od Ryder'a, sądząc że skoro wokół jego filmików jest zainteresowanie, to pewnie i na niego Cena zwróci uwagę - żałosne!! No karta na Lockdown prezentuje się nieźle - oby tego nie spieprzyli. Wszystkiego najlepszego dla Paul'a. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś go zobaczymy w TV.

Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Cena heel? Tyle razy byla spiewka o tym a ciagle tego nie widac. Lecz jesli jest taki plan to z jednej strony moze (ale nie musi) wypalic IMO bez wiekszej straty ze sprzedarzy merchandise'ow. Jest oto pewna osoba, ktora moze zrekompensowac tak radykalna zmiane - Mistico. Jak kazdy wie, byl on gigantyczna gwiazda sceny niezaleznej a zainteresowanie mainstream'em przez Meksyk jest rownie wielkie, co potwierdzaja ratingi SD! na ktorych znajduje sie Ryjusz i Del Rio. Zrobilo sie wokol niego bardzo glosno i on moze byc kolejna zyla zlota. Poza tym Cena jest ciagle spotyka sie z dezaprobata starszej czesci publicznosci glownie dlatego, ze maja gleboko w czterech literach jego popaprany, przereklamowany, koszmarnie koszmarny gimmick, a zmiana na tego "zlego" moze zaowocowac tym, ze jego byli hater'zy zaczna go tak lubiec, ze az zacznie sie "Cena'omania" w ich szeregach (w co szczerze watpie)...Z drugiej strony zas Cena ciagnie za soba kapitalna rzesze dzieci, ktore sa glownym zrodlem dochodu, ktore kupuja wszystko co z nim zwiazane i potem moze sie okazac, iz nikt i nic nie jest w stanie jego zastapic, bo tak bardzo sie przysluza Vince'owi...Do tego mozliwy spadek ratingow (choc w tym przypadku bachory moga skonczyc ogladac a starsi zaczac :P )...Moj wniosek - jednak pozostanie face'm do momantu az dzieci przestana go lubiec :P .

Miz face ? To moze wypalic...No przyznajcie, ze jego historia jest niczym An American Dream - chlopczyk, ktoremu wszyscy dawali krzyzyk na droge, zawsze mowili, zeby zszedl na ziemie, zeby nie wybiegal tak marzeniami w przyszlosc, ze mu nigdy nie wyjdzie, i jednak wyszlo, zostal champem, pokonal Cena'e 2 razy w jednej walce :P ...Ciezka praca poplaca, zawsze osiagniesz to co chcesz itp.

Bigger - tak, better - tez ale badder? No bez jaj...Kapuje, to ma byc fajne haselko reklamowe, no i jest fajne ale WWE nie jest badder od swojego starszego wcielenia...

Filmiki od Zack'a Rider'a sa wielkim wypalem i mam nadzieje, ze i tego ziomka beda rownie dobre...Poza tym lubie Hawkinsa :) .

X-Division od TNA w akcji! Nie moge sie doczekac tego match'u ;)

Dobra robota fan.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja tylko o sprawie Ceny i Miza. Tak nigdy sie nie stanie. I tak teraz przy wejsciu Ceny slychac buczenie polowy fanow. John Cena powiedzial ze jego fanami sa dzieci wiec nie ma mowy a heel turnie. A co do miza jest to najlepszy obecnie hell w WWE wiec bylo by to bez sensu.

A wydawało się że Jeffa nikt nie przebije a jednak. Hall był o wiele bardziej naćpany od Hardego tyle że na mniejszej gali. Ale różnicy to nie robi, filmik zobaczył cały świat. Nawet nie mógł dojść do ringu. No żałosne. To co robi ze swoim życiem to porażka. A pomyśleć że kiedyś gdy mówiono Razor Ramon to kojarzyło nam się to z legendą. Najwyraźniej Hall chce pokazać że na dno też umie upaść. Shawn bardzo dobrze podsumował całą tą sytuację. Jest masa ludzi którzy mogliby i chcą pomóc Hallowi. Najwyraźniej wybrał sobie drogę życiową a tak naprawdę wybrał sobie drogę do nikąd. Niestety. No Kurt rzeczywiście ogromną karę dostał. Nie całe 500 $ dla niego to grosze. Ciekawe jak wyjdą testy. Ale on ma raczej problem z alkoholem a nie z narkotykami. Cena jako Heel ? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć. To nie dojdzie do skutku. WWE za bardzo by ryzykowało. Chyba że Cena już znudził się dzieciom. Może Sin Cara zajmnie jego miejsce a Jasiu będzie złym raperem. No nie wiem, jakoś nie jestem do tego przekonany. Goldust powinien chyba odejść. I tak nie robi nic w ringu WWE. Chociaż tyle że nie jest szmacony jak np. Chris Masters.Chyba odpowiedni moment bo wątpię w to by coś jeszcze osiągnął. Dwa długie RAW? Co to może oznaczać ? Sam nie wiem. No może draft ale co z kolejnym RAW ? Trzeba czekać. Karta na lockdown nawet fajna. Najbardziej podoba mi się Xscape Match. Może być ciekawie. Tyle na temat newsów. Dzięki :thumb:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co to się dzieje.. Jedna z najjaśniejszych gwiazd WWF, współtwórca jednego z najbardziej kozackich ladder matchy (vs HBK @WM XII bodajże), do tego ikona WCW, nierozerwalnie kojarzona z NWO.. No wiem, że miał gość solidny problem z alkoholem i narkotykami, ale że aż tak..?

Smutne, że jak tak dalej pójdzie, to niedługo pojawi się kolejny news o śmierci następnego - niegdyś - wybitnego zawodnika. Ma Scott juś swoje lata, a jego Star Power nadal przyciąga fanów. Głupio to zabrzmi, ale mam nadzieję, że chociaż "warto było szaleć tak, przez całe życie" i taaakie tripy sobie serwować, i że widział ciekawsze rzeczy, niż widzowie - jego wyjście do ringu wyglądało po prostu "śmiesznie" i żałośnie (nie lubię tego słowa, ale inne tu nie pasuje).

Nie oczekuję od wrestlingu, że będzie taki, jak w latach '90, bo nie będzie. Jednak zawsze niemiło jest oglądać, jak jedna z największych gwiazd z czasów dzieciństwa i nastoletniości przebija dno i spada jeszcze niżej :(

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...