Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE CrashDay #14 (cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Standardowo proszę zostawiać komentarze w ostatniej części.

wa4m89.png

showtime2.png

Michael Cole: Panie i panowie, witamy na CrashDay! To pierwsze w historii CrashDay, na którym odbędzie się draft! To wielkie wydarzenie dla całej federacji.

Jerry Lawler: Dokładnie tak. Dzisiaj roster CrashDay gości zawodników z Showtime. Wraz z nami dzisiejszy wieczór komentować będzie...

Jim Ross: ...znany i lubiany Jim Ross. Witajcie wszyscy.

Michael Cole: J.R jak ci się podoba na CrashDay? Jak ci się widzi praca w lepszym brandzie?

Jim Ross: Atmosfera jest niesamowita, to nie jest moje Showtime, ale i tak jest doskonale.

http://www.youtube.com/watch?v=Nk3GFtTVEe0

Michael Cole: Shelton Benjamin, zwycięzca High Stakes Ladder Matchu! Patrzcie na niego...jaki dumny z siebie...

Jim Ross: Ma prawo być dumny. Wygrał pierwszy w historii High Stakes Ladder Match, który zresztą był niesamowity. Jeszcze raz gratulacje Shelton!

Shelton wchodzi na ring. Jest ubrany w jeansy, czarną koszulę, w ręku trzyma walizkę, na której widnieje napis "High Stakes"...

Shelton Benjamin: CrashDay...powitajcie pierwszego w historii zwycięzce High Stakes Ladder Matchu! Nareszcie znalazłem trochę czasu żeby odwiedzić CrashDay i wiecie co? Podoba mi się tutaj. Jak to mówił J.R atmosfera jest wspaniała, a fani...jesteście świetni (publiczność szaleje i skanduje "Shelton, Shelton, Shelton"). Słuchajcie, jak dobrze wiecie dzisiaj odbędzie się draft. To pierwszy od wielu miesięcy międzybrandowy draft, więc na pewno nie zabraknie dzisiaj emocji. Mam ciekawe przeczucia co do tego draftu, ale...ale mniejsza. Spójrzcie na to (Shelton unosi walizkę do góry). Właśnie tak...walizka, którą wygrałem na High Stakes! Walizka, która umożliwi mi walkę z jednym z posiadaczy głównych pasów. Skipp Sheffield lub Batista...nieważne czy podczas dzisiejszego draftu zostanę przeniesiony na CrashDay czy też zostanę na Showtime...niedługo jeden z was pozna mój gniew. Cieszcie się swoimi pasami, póki możecie gdyż wasz kres nadchodzi...This is my time!

Jerry Lawler: To Edge! To Edge! Rated R Superstar!

Michael Cole: Przecież widzę, nie podniecaj się tak!

Edge wychodzi zza titantronu i rusza w stronę ringu. Jest ubrany w jeansy i skórzaną kurtkę...

Edge: Shelton...miło cię widzieć, stary. Witaj na CrashDay. Witaj w moim brandzie. Widzę, że bardzo cieszysz się z tego, że wygrałeś High Stakes Ladder Match. Racja, to jest powód do dumy, ale...na pewno nie masz sobie nic do zarzucenia...?

Shelton Benjamin: Wyrażaj się jaśniej...stary...

Edge: Prawda jest taka, że ta walizka powinna znajdować się w moich rękach. To ja powinienem być pretendentem do jednego z głównych pasów! Wygrałeś przez pomyłkę, przez zwykłe niedopatrzenie. Nie masz prawa nazywać się "Mr. High Stakes".

Shelton Benjamin: Widzę, że nadal trzęsiesz się o ostatnie PPV. Powiem ci coś Edge...odpuść sobie. To ja wygrałem walkę. To ja jestem pretendentem, a ty...ty jesteś nikim.

Shelton już ma wychodzić z ringu, kiedy Edge ponownie zaczyna mówić do mikrofonu...

Edge: Nikim...? Uważasz, że jestem nikim...?

Shelton Benjamin: Tak właśnie uwa...

Edge: Więc sprawdź to! Ty i Ja...Dzisiaj! W tym ringu!

Shelton Benjamin: Hmm...nie byłbym sobą gdybym odrzucił to wyzwanie. Zgoda, ale mam jeden warunek. Przegrany w naszej walce...przchodzi do brandu zwycięzcy! Co ty na to, Edge...?! Dalej chcesz ze mną walczyć...?!

Edge: ...Zgoda.

Shelton w tle swojej muzyki wychodzi z ringu, a zdenerwowany Edge jedynie patrzy w jego stronę...

Ashley Valance: Rozpoczynamy pierwsza walkę tego wieczoru. Pierwszym jej zawodnikiem jest pochodzący z Dublinu w Irlandii, ważący 265 funtów – King Sheamus!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ga2XEar1itg

Ashley Valance: A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Ghany, ważący 222 funty – Kofi Kingston!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e5t_dQaz4qM&feature=related

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, wygrywa je Sheamus, który wyprowadza kilka ciosów przy narożniku. Potem bierze rozbieg, ale nadziewa się na big boot, Kingston wchodzi na narożnik i próbuje crossbody, ale rywal spycha go przed siebie i dokłada war sword, jeszcze jedno, a następnie flapjack na trzecią linę. Kofi mocno uderzył ciałem o liny i z hukiem uderzył plecami o matę. King długo nie czekał i chwycił rywala w bear hug. Kingston mocno cierpiał, widać to było po jego twarzy, lecz po kilku ciosach łokciem jego rywal poluzował uchwyt, a wtedy Kofi wykonał świetny roll up i przeszedł do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Sheamus szybko podrywa się i wykonuje spinning side slam. King odbija się powolnie od lin, ale nie trafia z elbow drop’em, za to Kingston dynamicznie wykonał standing moonsault i dopadł do kolejnej próby przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Kingston podnosi rywala na kolana i zaczyna wyprowadzać mu kopnięcia w tułowie, następnie podnosi go na nogi, skontrowany irish whip, ale Kofi wykonuje shoulder tackle! King szybko wstaje, ale tylko po to by zainkasować double axe handle i jeszcze jeden! Sheamus biegnie na rywala ustawionego przed narożnikiem, lecz Ghanijczyk przeskakuje nad nim i King trafia w narożnik, a po obrocie zainkasowal jeszcze rondehouse kick! Kingston nie zwalniał tempa, stanał przed narożnikiem, naskoczył na niego z miejsca i crossbody z przejściem do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Kofi odsunął się od rywala, który stał przy linach, tylko po to by po chwili clothesline’em wyrzucić go z ringu i zaczął fetować! King był już na krawędzi ringu, kiedy przeciwnik doszedł nie niego tylko, ze Sheamus wyprowadzil mu wejście barkiem, a następnie arm hotshot na trzecią linę i powrócił do ringu. Tam King wyniósł rywala na bark, lecz rywal ześlizgnął się z niego i russian legsweap dla Irlandczyka! Kofi poczuł, że to ten moment, odbija się od lin i Boom! Boom! And Boom! Czyli Boom Drop, jednak na kolana rywala, świetne wyczucie czasu u Celtyckiego Wojownika i teraz to on ma szansę. ”The Celtic Warrior” po podniesieniu rywala wykonuje corner irish whip i następnie kneeling armbreaker. Po tamtej akcji odbił się od liny, nie trafił z kopnięciem, a leżący rywal próbował zaciągnąć go do przypięcia lecz nie mógł, bo rywal był za daleko. Wtedy King przechwycił nogi Kofi’ego i sam rozpoczął przypięcie – 1, 2 i … Kick Out! Shemuas wstaje szybciej od rywala, powala go clothesline’em, jeszcze jeden i próba Bicycle Kicku, jednak nie trafiona, po odwrocie Kofi próbuje Trouble In Paradise, lecz kolejna akcja nie trafiona po uniku od Sheamusa. King podchodzi do rywala, lecz ten wchodzi mu za rękę i SOS! 1, 2 i … Kick Out! Sheamus znowu odkopuje!

Jerry Lawler: Kingston ma niesamowitą szybkość, skoczność oraz zwinność. Typuję go na faworyta w chwili obecniej.

Michael Cole: Ja natomiast myślę, że Sheamus nie bez powodu ma przydomek „King” więc powinien sobie poradzić. Siła z ShowTime na razie lepiej się prezentuje.

Jerry Lawler: Co ty gadasz! Chyba oglądasz inne CrashDay niż ja!

King wstaje przy narożniku, dość powoli, a rywal wykonuje mu koronco buster i cała seria ciosów, lecz Sheamus nie czekał, az rywal z niego zejdzie, lecz wziął go na ręce i wykonał powerbomb! Kingston szybko wstaje przy linach, ale King dokłada dla niego Bicycle Kick eliminujący rywala z ringu. Celtycki Wojownik był zły, że wykonał finisher, a nie może przypiąć rywala, gdyż jest on po za ringiem dlatego szybko wyszedł po niego, lecz kiedy złapał go za nogi Kofi zepchnął go na schodki, a następnie wraz z przeciwnikiem wturlał się do ringu. Kingston wykonuje corner irish whip, lecz po nim King rusza z ciosem, ale nadziewa się na frankensteiner’a, a po nim Kofi zaczyna to co nie udało mu się kilka minut temu. Boom! Boom! And Boom! Boom drop tym razem trafiony i po nim Kingston przechodzi do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Po raz kolejny nieudane przypięcie! Kofi miał rywala na kolanach, dlatego dołożył mu Snap DDT, po którym zaczął powolnie podążać na narożnik. King dostrzegł to i złapał przeciwnika za ręce pod Celtic Cross! Kingston jednak uwalnia się, unika clothesline’u i naskakuje na narożnik, mamy springboard clothesline od Kofi’ego! Kingston czeka już na rywala by wykonać mu Trouble In Paradise, lecz kiedy Sheamus zauważa to ucieka z ringu. Kofi długo nie czeka, odbija się od lin i plancha! Akcja znów przenosi się do ringu, a w nim Sheamus próbę splashu w narożniku złapał na bark i wykonał front powerslam! King naskoczył na drugi stopień narożnika i chciał wykonać diving elbow drop, lecz znów nie trafił, a Kingston po tej akcji znów spróbował zakończyć walkę – 1, 2 i … Kick Out! Walka trwa nadal! Kofi podnosi rywala, lecz ten spycha go na liny, ale po odbiciu Kingston wykonał dropkick przeciwnikowi. Podniósł go, by wykonać wykonać irish whip, lecz został skontrowany, a potem King wyprowadził mu tilt a whirl backbreaker. Sheamus podniósł rywala, zarzucił go na barki i front powerslam w narożnik! Coś świetnego, King bierze rozbieg, by wejść krótkim spear’em w rywala, lecz ten idzie do góry i jego przeciwnik nie trafia! Kingston stoi na narożniku i wykonuje sunset flip poweromb, ale Sheamus daleko odleciał, szybko wstał, nie trafia z clothesline’em, a Kofi dokłada mu dropkick! King stara się nie tracić tempa i znów szybko się podrywa, a wtedy Kofi już kręci się charakterystycznie jak pod Trouble In Paradise, lecz nadziewa się na Bicycle Kick! Finisher skontrowany na finisher, to chyba będzie już koniec! – 1, 2 i 3 …!

Ashley Valance: Zwycięzcą walki zostaje King Sheamus!

Sheamus wygrał, lecz było to dla niego za mało. Wyszedł z ringu i wrócił do niego z krzesłem, jednak kiedy był na zewnętrznej stronie ringu i kiedy chciał wejść do niego otrzymał Trouble In Paradise i znów wyleciał z kwadratowego pierścienia. Kingston również nie miał zamiaru kończyć, bo ułożył rywala na stole komentatorskim i wykonał mu kilka mocnych chair shot’ów w brzuch i głowę. Potem tylko podniósł go i dołożył SOS, po którym podążył na narożnik ringu. Akcja wysokiego ryzyka, lecz King był za bardzo osłabiony i nie zdołał skontrować leg dropu z narożnika!

Michael Cole: Walkę wygrywa Sheamus, lecz po niej został całkowicie zniszczony!

Jerry Lawler: Jednak to mimo porażki, gwiazda CrashDay również pokazała się z bardzo dobrej strony, brawo dla obu zawodników. Zaraz...co się dzieje...?!

Na titantronie pojawiają się twarze zawodników CrashDay. Zaczyna się losowanie, wszyscy wiemy co to oznacza...Edge...skreślony...Batista...skreślony...Christian...skreślony...Matt Hardy...skreślony...The Miz...zaakceptowany! Miz na Showtime

Michael Cole: Cóż...ciekawie. Edge kontra Shelton Benjamin. "The Ultimate Opportunist" versus "The Gold Standard". To może być wielka walka.

Jim Ross: Czekamy z utęsknieniem. Szkoda tylko, że ta walka nie ma żadnej stypulacji. Wyobrażacie sobie walkę tych dwóch zawodników w Ladder Matchu? To dopiero byłoby coś!

Michael Cole: A ten co tu robi...

Jim Ross: Jak to "Co on tu robi" ?! Przecież to Carltio, TV Champion z Showtime!

Jerry Lawler: Fajny fryz...

Carlito wchodzi na ring w stroju do walki. Ma ze sobą mikrofon oraz TV Championship...

Carlito: CrashDay...hmm...Showtime...that's cool! (Publiczność zaczyna buczeć). Ej, ej, ej...żartowałem tylko. CrashDay również dalej radę, ale prawdziwe show jest na Showtime (Publiczność zaczyna skandować "You suck"). Ej, ej, ej...that's not cool. Żartowałem. Widocznie nie znacie się na żartach. Szkoda, gdyż zamierzam jeszcze kilka zarzucić. Jestem waszym Television Championem i zamierzam zostać tu jeszcze przez chwilę, czy wam się to podoba czy nie, szczególnie, że dziś odbędzie się moja pierwsza walka w tym brandzie. Moim przeciwnikiem będzie niejaki Wade Barrett...śmieszne. Samo to, że ten koleś posiada Continental Championship jest po prostu śmieszne. Ktoś taki jak Barrett nie zasługuje nawet na łóżko w hotelu a co dopiero na pas That's not cool!

Wade Barrett przy oklaskach publiczności zmierza w stronę ringu. Wade jest zdezorientowany pozytywną reakcją publiczności na niego...

Wade Barrett: Carlito...jakie masz prawo przychodzić na CrashDay...? Jakie masz prawo wygłaszać swoje sztywne gadki...? Za kogo ty się do cholery uważasz, he...?!

Carlito: Za gościa, który dziś skopie ci d***!

Carlito bez chwili zastanowienia wymierza Wade'owi silny cios w twarz. Barrett jest oszołomiony, Carlito zaczyna natarcie! Wade leży teraz na macie i przyjmuje ciosy od Carlito. Po chwili zawodnik rosteru Showtime wstaje, wychodzi z ringu i bierze krzesło! Carlito wraca na ring i ustawia się za Continental Championem. Wade wstaje, odwraca się, Carlito biegnie na niego jednak...Big Boot! Big Boot od Wade'a! Krzesło odbija się od twarzy Carlito, który natychmiast wstaje, jednak jest oszołomiony, wchodzi prosto na Barretta, który zakłada go na barki i...Wasterland! Popisowy ruch Barretta! Carlito wyślizguje się z ringu, Wade wyrzuca jego pas po czym bierze mikrofon...

Wade Barrett: Carlito...I'm going to take you to the hell and back here!

Jim Ross: Publiczność szaleje! Czyżby Barrett stał się nowym ulubieńcem publiki...?

Jerry Lawler: Nie sądzę. Myślę tylko, że kiedy już Wade przegoni stąd Carlito wszystko będzie po staremu.

Kamera przenosi nas na parking, gdzie widzimy idącego z torbą Jeffa Hardy'ego. W pewnym momencie Jeff zostaje zaczepiony przez tajemniczego osobnika...

???: Witaj Jeff.

Jeff: Witaj...Matt.

Matt Hardy: Heh...jednak poznałeś swojego brata, co? Dawno się nie widzieliśmy. Ciesze się, że tu jesteś Jeff.

Jeff: Widzieliśmy się na High Stakes. Pamiętam jak ryzykowałem swoje zdrowie skacząc na Sheltona, kiedy byłem prawie nieprzytomny ty wykorzystałeś ten moment i próbowałeś zerwać walizkę. A później chciałeś zrzucić mnie z drabiny. Pamiętam wszystko, Matt.

Matt: Jeeeeff...daj spokój, bracie. To był Ladder Match. Stawka była wysoka, każdy przeciwko każdemu. Nie powinieneś się na mnie gniewać za tamtą walkę. Po prostu miałem taki sam cel jak i ty i za wszelką cenę chciałem go osiągnąć. Mam nadzieje, że ta walka nas nie poróżni, co?

Jeff: (milczy...)

Matt: Tak myślałem. Dobrze, że jesteś bracie. Dzisiaj draft...mam nadzieje, że "The Hardy Boyz" ponownie będą w jednym rosterze. Zastanów się Jeff...gdyby draft poszedł dla nas pomyślnie...razem możemy osiągnąć dużo więcej niż osobno. Zastanów się nad tym.

Matt bez słowa odchodzi. Jeff przez chwilę patrzy na odchodzącego brata, po czym sam zmierza w kierunku szatni...

Ashley Valance: Ta walka to chairs match! Pierwszy w drodze na ring, pochodzący z Karaibów! Ważący 105 kilogramów! Jest WCE World Television Championem! Carlito!

Ashley Valance: A jego przeciwnik pochodzący z Manchesteru w Anglii. Ważący 120 kilogramów! Obecny WCE Continental Champion! Wade Barrett!

Starcie champion vs champion, CrashDay vs ShowTime. Kto wyjdzie z tego zwycięsko. Ta walka odbędzie się pierwszy raz w historii! Widać, że zawodnicy się nie znają. Krążą w kwadratowym pierścieniu. Pierwszy do zwarcia podchodzi Barrett! Jest silniejszy i spycha oponenta do narożnika. Kiedy są już na miejscu, Anglik wykonuje irish whip do przeciwległego kornera. Wbiega z clotheslinem.. pudło!Carlito zsunął się z ringu i.. pierwsze krzesło w użyciu! TV Champ stoi na apronie i.. rzuca krzesło w twarz, Barrett jednak blokuje. Ale na nic mu to się zdało! Carlito wskakuje na liny i springboard dropkick! Przypięcie 1..2.. kick out. Jak już jadą z krzesłami, to na całego. Carlito ustawia krzesło w narożniku, jest dobrze umieszczone. Mocny irish whip.. i głowa Wade'a ląduje właśnie na nim! Z początku Carlito chciał przypinać przeciwnika, jednak potem zdał sobie sprawę, że to zdecydowanie za mało. Dlatego też szykuje się jego popisowy moonsault! Odbija się od lin, wskakuje na narożnik.. ale Continental Champ podcina mu nogi, które.. zaplątały się w liny! Barrett wykorzystuje to, odbija się on lin.. i mocne kopnięcie w głowę. Carlito nadal zawieszony, więc Barrett łapię jego głowę i mocny neckbreaker! 1..2.. kick out. Czas na irish whip do narożnika. Kontynuujemy akcję i Carlito jest już ustawiony na trzeciej linie. Barrett podąża za nim. Wchodzi na trzecią linę, przymierza się do akcji wysokiego ryzyka.. fallaway slam z narożnika! To innowacyjny ruch!

Michael Cole: Trzeba przyznać, że dla tego gościa wartobyłoby czasem zaglądnąć na CrashDay, panowie z ShowTime.

Jerry Lawler: Tak! To młody perspektywiczny zawodnik, a ten ruch tylko to potwierdził.

Co teraz szykuje Anglik jak zawsze z szyderczym uśmiechem przytwierdzonym do twarzy. Swoją lewą ręką trzyma przeciwnika za lewą dłoń, a prawą.. wykonuje clothesline z naciągnięcia! Drugi! Trzeci! A ten czwarty.. wykręcił Carlita do góry nogami! Czas na cover. 1..2.. kick out. Czyżby już chciał to zakończyć? Wygląda na to, że tak! Wynosi go na.. a jakże.. Wasteland! Trzyma przeciwnika za rękę i nogę.. bierze zamach.. jednak Carlito kontruje to w small package! 1..2.. kick out. Wygląda na to, że oglądamy przebudzenie Carlito. Natychmiastowo podbiega do rywala, podskakuje i.. kolano w szczękę! Odbija się od lin i kończy to clotheslinem! Co dzieje się z Wadem Barrettem? Carlito wchodzi na trzecią linę.. big splash! Kolejna próba przyłożenia! 1..2.. kick out. Czas na dokończenie sprawy. Carlito łapie przeciwnika za spodnie wyniesienie na suplex.. nie dał rady. Barrett wynosi! Lecz również bez efektu. "Caribbean Cool" zdecydował się wykonać coś innego, obrócił się i swinging neckbreaker! Barrett wstał od razu po ciosie, odepchnął się od lin.. jednak nadział się na flapjack od Carlito! 1..2.. kick out.

Jerry Lawler: Starcie staje się coraz bardziej wyrónane. Nie postawiłbym swoich pieniędzy na nikogo.

Michael Cole: Nie znasz się. Ja nadal stawiam wszystko na Wade'a.

Wade Barrett stoi na środki ringu. Warto wspomnieć, że ledwo trzyma równowagę, chwieje się. Carlito powoli podchodzi od tyłu do rywala i.. Backstabber! Jednak nie! Barrett łapie się lin, a członek ShowTime ląduje na macie. Barrett wyczuł swoją szansę. Natychmiast rzuca się na przeciwnika i wyrzuca go z ringu. Schodzi za przeciwnikiem i łapie krzesło! Seria uderzeń w plecy bezbronnego przeciwnika! Jedno z drugim, plecy Carlita stają się coraz bardziej czerwone. Teraz obraca go na plecy, kładzie na brzuch krzesło i.. wchodzi na stół komentatorski. Poprawia swoją opaskę, unosi rękę w górę.. elbow drop na krzesło! On też ucierpiał, jednak wtacza oponenta na ring i pinuje! 1..2.. kick out. Anglik nie może w to uwierzyć, a Carlito stacza się z ringu by nabrać sił. Barrett już przygotował krzesło, a Carlito wchodzi do ringu z tym samym przedmiotem. Uderzenie za uderzeniem, jednak wszystkie są blokowane!

Michael Cole: Co to jest? Jakieś średniowiecze? Z tego co wiem uderzenie krzesłem daje największy efekt, gdy trafia się w głowę.

Jerry Lawler: Spokojnie, spokojnie. Czuję, że to uderzenie dojdzie dokładnie tam gdzie chcesz.

Chari show w głowę Barreta! Wygląda na to, że przepowiadacie przyszłość! Wade się chwieje, Carlito wbiega na narożnik.. ale Barrett jest tuż za nim! Carlito skacze, Barrett przechwytuje go w powietrzu.. najpierw wbija go w narożnik, a potem wykonuje Wasteland! Jest! To może zakończyć walkę! 1..2.. kick out! KICK OUT! Continental sam w to nie wierzy. Wygraną miał już praktycznie w garści. Teraz postawi wszystko na jedną kartę. Podnosi przeciwnika, ma go w pozycji na fireman's carry. Powoli zbliża się w kierunku narożnika. Wchodzi na pierwszą linę.. po chwili jest już na drugiej. Obraca się w stronę ringu! Wasteland z drugiej liny! Nic z tych rzeczy! Carlito obraca to w arm drag!

Jerry Lawler: Był już tak blisko, ale pamiętam Carlito, nadal ma to coś.

Michael Cole: To patrz teraz.

Wade Barrett natychmiastowo pochwycił krzesło i zdzielił nim Carlito prosto w czaszkę! Czyżby Wade definitywnie chciał zakończyć tą walkę! Kładzie krzesło na ziemię, a na nim głowę Carlita. Dostawia drugie krzesło na wierz i wchodzi na narożnik. Elbow drop! Ekstremalny moment.. skok.. jednak spada prosto na krzesła! Carlito natychmiastowo to wykorzystuje i wykonuje Backstabber! Backstabber! Spada plecami na krzesła jednak jest w stanie wykonać pin.. 1..2..3! Jest!!!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie