Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #40 by Luba

Temat pracy: Może nie wrestling?

Termin oddania: 17 kwiecień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca może ukazywać wszystko, co nie jest związane z wrestlingiem.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

stbgz.jpg

Praca #2

fabregaskopia.png

Praca #3

25zo5lk.png

Praca #4

shakira4sotw.png

Praca #5

940217.jpeg

Praca #6

aniston.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -
[Praca 6] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Anonymus

2

• patryniu

1

• szymix96

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2 - Lubię ten zespół, ale ta sygna.. nie tym razem.

[Praca 2] - 2 - Nic tu się nie trzyma kupy, plus.. ten topaz.

[Praca 3] - 3 - Tupek, masz Ty gumkę w tym PS? Jak tam to wymazuj ten pieprzony topaz z twarzy! Sam zamysł jest niezły, jakby to dopracować, może coś wyjdzie. Jednak widziałem ten schemat wiele razy.

[Praca 4] - 5 - Zasługuje na piątkę na tle innych prac. Od razu przypadła mi do gustu. Nie wiem dla czego, ale podoba mi się to światło. Może w naturalnych kolorach wyglądałoby to jeszcze lepiej.

[Praca 5] - 3+ - Bo czymś się wyróżnia. Głównie to pewnie zasługa stocka, ale trójka spokojnie.

[Praca 6] - 4- - Fajne zastosowanie tej teksturki w tle, ale nie przyciąga niczym szczególnym.

Praca 1 - 4+ - Jak dla mnie bardzo fajna pracka. Świetne tło, postacie też fajne, ale czegoś mi tu brakuje. Nie jest to ideał.

Praca 2 - 4 - Hemm, jakoś mi się to nie podoba za bardzo, bo niby render git, fajnie wtopiony, ale w tle ten "topaz" jeżeli to to nie podoba mi się.

Praca 3 - 4 - Super praca. Fajnie wtopiona, dobrze dobrane tło i fajny napis. Dobre, lecz była lepsza w tym ST ;) Heh przypatrzyłem sie i topaz na twarzy mierny.

Praca 4 - 4 - Render po lewo bardzo fajny. Ten po prawo bardzo mi się nie podoba, sama twarz i trochę dziwnie przez to wygląda sygna.

Praca 5 - 3+ - Według mnie najsłabsza praca w stawce. Chyba mało zrobiona, bo to chyba było znalezione całe tło razem z główną postacią na raz i tylko dodany napis przynajmniej tak to wygląda. Efekt mi się nie podoba.

Praca 6 - 6 - ST! ST! ST! Jeżeli nie wygra ta pracka (chyba Luby) to będzie maaaasakra. Fenomenalnie zlewa się postać z tłem, innowacyjne tło i postać na sygnie piękna, piękna ;) Napis również rewelacyjny, tylko tego A troche nie widac, ale po za tym to wszystko jest świetne.

Strasznie wysoki poziom ST ;) Oby tak dalej ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 2 - Straszna praca.

[Praca 2] - 2+ - Kolejna praca, która nie jest najlepsza. Może pomysł był, ale wykonanie :(

[Praca 3] - 4+ - Fajna praca, tylko czegoś mi brakuje. :)

[Praca 4] - 4 - Kolejna fajna praca, ale jakoś nie podchodzi mi do gustu..

[Praca 5] - 3+ - Noby fajne wtopienie, ale widać, że ktoś się nie postarał.

[Praca 6] - 5+ - I to się nazywa praca ST!! Nie wiem dlaczego, ale takie prace strasznie mnie pociągają :)

[Praca 1] - 2 - Co to za kolory? Słaba praca, nie podoba mi się, wszystko do wymiany.

[Praca 2] - 2+ - Przesadzony topaz czy co to wogóle jest na koszulce. Poza tym za dużo tego światła i napis do wymiany.

[Praca 3] - 3+ - Tu jest już trochę lepiej fajne kolorki, tło mogło być lepsze i napis też nie zachwyca.

[Praca 4] - 4+ - Moim zdaniem dobra praca, jednak nie ma tego czegoś w sobie. Ale jest ok.

[Praca 5] - 3- - Tutaj praca jest kiepska, za dużo jakiegoś filtru na ustach i to odstrasza, napis może być.

[Praca 6] - 5 - ST. wszystko pięknie, ładnie, ładne tło, kolorki fenomenalne, napis ok.

[Praca 1] - 2+ - Za dużo "bałaganu" na tej sygnie. Zbyt ciemna, według mnie słaba.

[Praca 2] - 2 - Nudna praca, słabo wtopiony redner. Na pewno kombinacja tego tła z rednerem to słaby pomysł i złe wykonanie.

[Praca 3] - 3+ - Nie wiem czemu, ale ta praca wygląda na taką uniwersalną. Na pewno się mylę, ale gdzieś widziałem podobną :)

[Praca 4] - 5+ - Shakira ;* Ładna praca, ciekawy pomysł, wykonanie też nie najgorsze. Ciekawy klimat. Najlepsza praca.

[Praca 5] - 3 - Według mnie praca jakaś taka bezsensowna. Widać że coś tam kombinowałeś, ale nie wiem... Bez celu ta praca. Mogłeś zrobić z niej coś o wiele lepszego.

[Praca 6] - 5- - Ogólnie ładnie to wygląda, przyciąga wzrok, ciekawe połączenie . Jedna z lepszych prac.

[Praca 1] - 3 - Zbyt mi nie przypadła do gustu, słabe kolory, jakaś taka niewyraźna.

[Praca 2] - 3 - Pracka przeciętna, napis całkiem ok, ale ogół jak dla mnie nudny, na pewno mogło być lepiej.

[Praca 3] - 4 - Całkiem dobra pracka, ładnie się prezentuje, postać fajnie wtopiona, a i ten napis.

[Praca 4] - 6 - Według mnie najlepsza pracka, świetne efekty i w ogóle pomysł, bardzo ładnie się prezentuje ;).

[Praca 5] - 3 - Pomysł całkiem ok, ale jak dla mnie napis ssie taki nijaki jest.

[Praca 6] - 5 - Łoo również bardzo ładna pracka, świetnie napisy i ogół.

akerdrugi.png

[Praca 1] - 2+ - Praca taka sobie. Trochę słabe kolory i taki bałagan. Ogółem praca mi za bardzo się nie podoba ale nie jest tragiczna.

[Praca 2] - 2+ - Tak jak w poprzedniej pracy, praca jest słaba ale nie tragiczna. Przesadzony topaz no i to światło z tyłu.

[Praca 3] - 4 - Nawet fajna praca. Fajne kolory. Fajnie wtopiona postać. Tylko jeszcze czegoś tu brakuje ale nie wiem co.

[Praca 4] - 5+ - Najlepsza praca. Render z lewej strony bardo fajny. Ciekawa jest ta praca. Ogółem praca jest świetna. I bardzo mi przypadłą do gustu.

[Praca 5] - 3 - Taka sobie praca. Wydaje mi się że mało było zrobione przy tej pracy i napis słaby.

[Praca 6] - 5 - Ta praca też jest świetna. Bardzo ładne tło i napis też dobry.

Praca 1 - 2 -nie podoba mi sie ta praca, jest jakaś taka za ciemna

Praca 2 - 2 -słaby napis, za jasno na środku, nie podoba mi się

Praca 3 - 3 -fajne tło, napis również ale czemu nie ma kawałka koszulki

Praca 4 - 4 -fajna praca, podoba mi się ale nie ma napisu i kolory jakieś takie dziwne, nie kolorowa praca

Praca 5 - 3+ -nieźle to wygląda, choć te robocopy w tle jakoś mi nie za bardzo pasują

Praca 6 - 6 -podoba mi się pracka, fajnie postać wygląda i tło, nawet napis tu pasuje

[Praca 1] - 2 - Bardzo nudna jak dla mnie ta praca i kompletnie do mnie nie trafia.

[Praca 2] - 3 - Praca dużo lepsza od poprzedniczki, ale ocena mówi o poziomie tych dwóch prac. a napis to jest jakaś wielka porażka.

[Praca 3] - 4 - Jest najlepiej, ale znów słabo. To jest chyba praca Tuptusia, a dlaczego? Del Pierog. Trzyma poziom trzyma, ale nie jest olśniewająca itd.

[Praca 4] - 6 - Wooooooooooo! Dynamika, świetnie się prezentuje twarz z boku, jak dla mnie ST! ST! ST!

[Praca 5] - 3 - WTF?! Co za wykonanie, bo pomysł dla mnie jest świetny.

[Praca 6] - 4 - Luba na sto procent, ale w znanym nam stylu, który jest już dla mnie oklepany.

[Praca 1] - 2- - Słabiutko... jakoś nie podchodzi mi ona.

[Praca 2] - 3 - Fajne wtopienie i ogólne kolory pracy, ale napis ssie... :/

[Praca 3] - 4+ - Dobre wtopienie, kolorystyka też mi się podoba, napis niczego sobie, ale jakoś nie przemawia ona do mnie

[Praca 4] - 5+ - Wspaniała praca. Wg mnie wygra to ST. Ta twarz Shakiry po prawej bardzo fajnie pokazana.

[Praca 5] - 3- - Średnio... o ile napis trzyma się fajnie reszta już nie taka fajna.

[Praca 6] - 5 - Tak samo jak czwarta praca. Jedna z lepszych na tym ST. Kolorystyka i dynamika podobają mi się bardzo.

No dobra, wszystko pięknie ładnie panowie, miło się czyta Wasze wypowiedzi, ale muszę Was zmartwić. Znam osobę, która ZROBIŁA pracę nr 4 z Shakirą (z forum graficznego), rozmawiałem z nią naście minut temu i osoba ta nie wrzucała swojej pracy na żadne forum o tematyce wrestlingowej, tymbardziej na BGZ.

Stąd prosiłbym, żeby osoba, która 'oddała' pracę z Shakirą na ten konkurs/sotw/whatever - albo wyjaśniła sprawę i udowodniła mi, że nie jest to plagiat, albo żeby wyszła na środek, przeprosiła ładnie za swoje brzydkie zachowanie i pokazała jak się wstydzi.

Dziękuję za uwagę.

Więc na początek powiem, że nie mam za co przepraszać. Otóż zapytaj kumpla, czy nie robił tego z tutorialu ze strony, której adresu obecnie nie podam. Sam robiłem tą pracę krok po kroku za wyjątkiem końcówki, w której trochę mi nie poszło. W każdym razie gdy mój laptop tylko wróci z naprawy (podejrzewam, iż w ciągu dwóch tygodniu), gdy nie zajdzie/zaszła potrzeba formatowania jestem w stanie przesłać psd owej pracy. Tak więc wiem, że to może się wydawać dziwne, ale ja sam nie potrafiłem wyciągnąć z tego takich kolorów, jakie są w oryginale. Jak mniemam w tutorialu również pojawiła się wersja z napisem, którego u mnie nie ma. Postaram poszukać się owego tutorialu, po zwrocie laptopa. Obecnie stwierdzam, iż z mojej strony nie padł żaden plagiat. Być może ktoś inny posłużył się ową pracą, bądź autor opublikował tutorial. Nie wiem kto jest pierwotnym jej autorem, dlatego dla wyjaśnienia proszę o danie mi czasu, z powodu usterek w laptopie, które mam nadzieję szybko naprawić.

Dobrze Pro, jakoś na słowo Ci wierzę, ale dla upewnienia się, jak znajdziesz ten tutotrial to podeślij go. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Zacytowałem mu Twoją wypowiedź i się niemało obśmiał. Żadnego tutoriala nie robił, a jest to jego praca, stąd nie wiem jak chcesz z tego wybrnąć.

Zresztą, pomijam zupełnie fakt, że nawet dobry grafik miałby problem z uzyskaniem niemalże identycznego outcomu z tutoriala jak oryginał, a powiem Ci, że za wyjątkiem kolorów, to prace te są identyczne - te same tekstury, postaci, efekty, rozmieszczenie wszystkiego itd.

W zasadzie nie jest to jakaś sprawa niecierpiąca zwłoki, ale moim zdaniem niepotrzebnie brniesz w złą stronę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...