Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #40 by Luba

Temat pracy: Może nie wrestling?

Termin oddania: 17 kwiecień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca może ukazywać wszystko, co nie jest związane z wrestlingiem.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

stbgz.jpg

Praca #2

fabregaskopia.png

Praca #3

25zo5lk.png

Praca #4

shakira4sotw.png

Praca #5

940217.jpeg

Praca #6

aniston.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -
[Praca 5] -  -
[Praca 6] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Anonymus

2

• patryniu

1

• szymix96

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2 - Lubię ten zespół, ale ta sygna.. nie tym razem.

[Praca 2] - 2 - Nic tu się nie trzyma kupy, plus.. ten topaz.

[Praca 3] - 3 - Tupek, masz Ty gumkę w tym PS? Jak tam to wymazuj ten pieprzony topaz z twarzy! Sam zamysł jest niezły, jakby to dopracować, może coś wyjdzie. Jednak widziałem ten schemat wiele razy.

[Praca 4] - 5 - Zasługuje na piątkę na tle innych prac. Od razu przypadła mi do gustu. Nie wiem dla czego, ale podoba mi się to światło. Może w naturalnych kolorach wyglądałoby to jeszcze lepiej.

[Praca 5] - 3+ - Bo czymś się wyróżnia. Głównie to pewnie zasługa stocka, ale trójka spokojnie.

[Praca 6] - 4- - Fajne zastosowanie tej teksturki w tle, ale nie przyciąga niczym szczególnym.

Praca 1 - 4+ - Jak dla mnie bardzo fajna pracka. Świetne tło, postacie też fajne, ale czegoś mi tu brakuje. Nie jest to ideał.

Praca 2 - 4 - Hemm, jakoś mi się to nie podoba za bardzo, bo niby render git, fajnie wtopiony, ale w tle ten "topaz" jeżeli to to nie podoba mi się.

Praca 3 - 4 - Super praca. Fajnie wtopiona, dobrze dobrane tło i fajny napis. Dobre, lecz była lepsza w tym ST ;) Heh przypatrzyłem sie i topaz na twarzy mierny.

Praca 4 - 4 - Render po lewo bardzo fajny. Ten po prawo bardzo mi się nie podoba, sama twarz i trochę dziwnie przez to wygląda sygna.

Praca 5 - 3+ - Według mnie najsłabsza praca w stawce. Chyba mało zrobiona, bo to chyba było znalezione całe tło razem z główną postacią na raz i tylko dodany napis przynajmniej tak to wygląda. Efekt mi się nie podoba.

Praca 6 - 6 - ST! ST! ST! Jeżeli nie wygra ta pracka (chyba Luby) to będzie maaaasakra. Fenomenalnie zlewa się postać z tłem, innowacyjne tło i postać na sygnie piękna, piękna ;) Napis również rewelacyjny, tylko tego A troche nie widac, ale po za tym to wszystko jest świetne.

Strasznie wysoki poziom ST ;) Oby tak dalej ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 2 - Straszna praca.

[Praca 2] - 2+ - Kolejna praca, która nie jest najlepsza. Może pomysł był, ale wykonanie :(

[Praca 3] - 4+ - Fajna praca, tylko czegoś mi brakuje. :)

[Praca 4] - 4 - Kolejna fajna praca, ale jakoś nie podchodzi mi do gustu..

[Praca 5] - 3+ - Noby fajne wtopienie, ale widać, że ktoś się nie postarał.

[Praca 6] - 5+ - I to się nazywa praca ST!! Nie wiem dlaczego, ale takie prace strasznie mnie pociągają :)

[Praca 1] - 2 - Co to za kolory? Słaba praca, nie podoba mi się, wszystko do wymiany.

[Praca 2] - 2+ - Przesadzony topaz czy co to wogóle jest na koszulce. Poza tym za dużo tego światła i napis do wymiany.

[Praca 3] - 3+ - Tu jest już trochę lepiej fajne kolorki, tło mogło być lepsze i napis też nie zachwyca.

[Praca 4] - 4+ - Moim zdaniem dobra praca, jednak nie ma tego czegoś w sobie. Ale jest ok.

[Praca 5] - 3- - Tutaj praca jest kiepska, za dużo jakiegoś filtru na ustach i to odstrasza, napis może być.

[Praca 6] - 5 - ST. wszystko pięknie, ładnie, ładne tło, kolorki fenomenalne, napis ok.

[Praca 1] - 2+ - Za dużo "bałaganu" na tej sygnie. Zbyt ciemna, według mnie słaba.

[Praca 2] - 2 - Nudna praca, słabo wtopiony redner. Na pewno kombinacja tego tła z rednerem to słaby pomysł i złe wykonanie.

[Praca 3] - 3+ - Nie wiem czemu, ale ta praca wygląda na taką uniwersalną. Na pewno się mylę, ale gdzieś widziałem podobną :)

[Praca 4] - 5+ - Shakira ;* Ładna praca, ciekawy pomysł, wykonanie też nie najgorsze. Ciekawy klimat. Najlepsza praca.

[Praca 5] - 3 - Według mnie praca jakaś taka bezsensowna. Widać że coś tam kombinowałeś, ale nie wiem... Bez celu ta praca. Mogłeś zrobić z niej coś o wiele lepszego.

[Praca 6] - 5- - Ogólnie ładnie to wygląda, przyciąga wzrok, ciekawe połączenie . Jedna z lepszych prac.

[Praca 1] - 3 - Zbyt mi nie przypadła do gustu, słabe kolory, jakaś taka niewyraźna.

[Praca 2] - 3 - Pracka przeciętna, napis całkiem ok, ale ogół jak dla mnie nudny, na pewno mogło być lepiej.

[Praca 3] - 4 - Całkiem dobra pracka, ładnie się prezentuje, postać fajnie wtopiona, a i ten napis.

[Praca 4] - 6 - Według mnie najlepsza pracka, świetne efekty i w ogóle pomysł, bardzo ładnie się prezentuje ;).

[Praca 5] - 3 - Pomysł całkiem ok, ale jak dla mnie napis ssie taki nijaki jest.

[Praca 6] - 5 - Łoo również bardzo ładna pracka, świetnie napisy i ogół.

akerdrugi.png

[Praca 1] - 2+ - Praca taka sobie. Trochę słabe kolory i taki bałagan. Ogółem praca mi za bardzo się nie podoba ale nie jest tragiczna.

[Praca 2] - 2+ - Tak jak w poprzedniej pracy, praca jest słaba ale nie tragiczna. Przesadzony topaz no i to światło z tyłu.

[Praca 3] - 4 - Nawet fajna praca. Fajne kolory. Fajnie wtopiona postać. Tylko jeszcze czegoś tu brakuje ale nie wiem co.

[Praca 4] - 5+ - Najlepsza praca. Render z lewej strony bardo fajny. Ciekawa jest ta praca. Ogółem praca jest świetna. I bardzo mi przypadłą do gustu.

[Praca 5] - 3 - Taka sobie praca. Wydaje mi się że mało było zrobione przy tej pracy i napis słaby.

[Praca 6] - 5 - Ta praca też jest świetna. Bardzo ładne tło i napis też dobry.

Praca 1 - 2 -nie podoba mi sie ta praca, jest jakaś taka za ciemna

Praca 2 - 2 -słaby napis, za jasno na środku, nie podoba mi się

Praca 3 - 3 -fajne tło, napis również ale czemu nie ma kawałka koszulki

Praca 4 - 4 -fajna praca, podoba mi się ale nie ma napisu i kolory jakieś takie dziwne, nie kolorowa praca

Praca 5 - 3+ -nieźle to wygląda, choć te robocopy w tle jakoś mi nie za bardzo pasują

Praca 6 - 6 -podoba mi się pracka, fajnie postać wygląda i tło, nawet napis tu pasuje

[Praca 1] - 2 - Bardzo nudna jak dla mnie ta praca i kompletnie do mnie nie trafia.

[Praca 2] - 3 - Praca dużo lepsza od poprzedniczki, ale ocena mówi o poziomie tych dwóch prac. a napis to jest jakaś wielka porażka.

[Praca 3] - 4 - Jest najlepiej, ale znów słabo. To jest chyba praca Tuptusia, a dlaczego? Del Pierog. Trzyma poziom trzyma, ale nie jest olśniewająca itd.

[Praca 4] - 6 - Wooooooooooo! Dynamika, świetnie się prezentuje twarz z boku, jak dla mnie ST! ST! ST!

[Praca 5] - 3 - WTF?! Co za wykonanie, bo pomysł dla mnie jest świetny.

[Praca 6] - 4 - Luba na sto procent, ale w znanym nam stylu, który jest już dla mnie oklepany.

[Praca 1] - 2- - Słabiutko... jakoś nie podchodzi mi ona.

[Praca 2] - 3 - Fajne wtopienie i ogólne kolory pracy, ale napis ssie... :/

[Praca 3] - 4+ - Dobre wtopienie, kolorystyka też mi się podoba, napis niczego sobie, ale jakoś nie przemawia ona do mnie

[Praca 4] - 5+ - Wspaniała praca. Wg mnie wygra to ST. Ta twarz Shakiry po prawej bardzo fajnie pokazana.

[Praca 5] - 3- - Średnio... o ile napis trzyma się fajnie reszta już nie taka fajna.

[Praca 6] - 5 - Tak samo jak czwarta praca. Jedna z lepszych na tym ST. Kolorystyka i dynamika podobają mi się bardzo.

No dobra, wszystko pięknie ładnie panowie, miło się czyta Wasze wypowiedzi, ale muszę Was zmartwić. Znam osobę, która ZROBIŁA pracę nr 4 z Shakirą (z forum graficznego), rozmawiałem z nią naście minut temu i osoba ta nie wrzucała swojej pracy na żadne forum o tematyce wrestlingowej, tymbardziej na BGZ.

Stąd prosiłbym, żeby osoba, która 'oddała' pracę z Shakirą na ten konkurs/sotw/whatever - albo wyjaśniła sprawę i udowodniła mi, że nie jest to plagiat, albo żeby wyszła na środek, przeprosiła ładnie za swoje brzydkie zachowanie i pokazała jak się wstydzi.

Dziękuję za uwagę.

Więc na początek powiem, że nie mam za co przepraszać. Otóż zapytaj kumpla, czy nie robił tego z tutorialu ze strony, której adresu obecnie nie podam. Sam robiłem tą pracę krok po kroku za wyjątkiem końcówki, w której trochę mi nie poszło. W każdym razie gdy mój laptop tylko wróci z naprawy (podejrzewam, iż w ciągu dwóch tygodniu), gdy nie zajdzie/zaszła potrzeba formatowania jestem w stanie przesłać psd owej pracy. Tak więc wiem, że to może się wydawać dziwne, ale ja sam nie potrafiłem wyciągnąć z tego takich kolorów, jakie są w oryginale. Jak mniemam w tutorialu również pojawiła się wersja z napisem, którego u mnie nie ma. Postaram poszukać się owego tutorialu, po zwrocie laptopa. Obecnie stwierdzam, iż z mojej strony nie padł żaden plagiat. Być może ktoś inny posłużył się ową pracą, bądź autor opublikował tutorial. Nie wiem kto jest pierwotnym jej autorem, dlatego dla wyjaśnienia proszę o danie mi czasu, z powodu usterek w laptopie, które mam nadzieję szybko naprawić.

Dobrze Pro, jakoś na słowo Ci wierzę, ale dla upewnienia się, jak znajdziesz ten tutotrial to podeślij go. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Zacytowałem mu Twoją wypowiedź i się niemało obśmiał. Żadnego tutoriala nie robił, a jest to jego praca, stąd nie wiem jak chcesz z tego wybrnąć.

Zresztą, pomijam zupełnie fakt, że nawet dobry grafik miałby problem z uzyskaniem niemalże identycznego outcomu z tutoriala jak oryginał, a powiem Ci, że za wyjątkiem kolorów, to prace te są identyczne - te same tekstury, postaci, efekty, rozmieszczenie wszystkiego itd.

W zasadzie nie jest to jakaś sprawa niecierpiąca zwłoki, ale moim zdaniem niepotrzebnie brniesz w złą stronę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...