Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Silva-Nowa Gwiazda WWE cz.4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

6.04.2011

Jestem świeżo po wczorajszym House Show na którym The Miz pokonał Johna Morrison

a o pas WWE Championship.Teraz jestem w pokoju hotelowym jest 11:34...Dzwoni Telefon.

John Morrison: Siemka Silva...O 16:30 mamy trening z Swaggerem,Sin Carą,Zigglerem i Reks'embędzie też McMahon wiesz gdzie się odbędzie ?

Silva: Wiem...Wiem

John Morrison: No, to widzimy się później nara.

No i John Morrison właśnie ustalił mi plany na dzisiejszy dzień.Właściwie do tej godziny nic nie robiłem więc o 16:30 zjawiłem się w małej hali sportowej.Przywitałem się ze wszystkimi i ustaliiśmy że, dziś będziemy tylko trenować a jutro spotkamy się w tym samym miejscu i zrobimy walki:

1. Silva vs Sin Cara

2. Swagger vs John Morrison

3. Ziggler vs Tyler Reks

Trening trwał około 2 godziny następnie każdy wrócił do hotelu i tak skończył się ten dzień.....

07.04.2011

Rano zadzwonił do mnie telefon był do McMahon myślałem że chce mi przypomnieć o dzisiejszym treningu jednak byłą to inna sprawa.....

Vince: Witaj Silva, Chavo nie może więc ty jutro na Smack Down zmierzysz się w Dark Matchu z Chrisem Mastersem

Silva: Oczywiście...

Prezes szybko skończył rozmowe, widocznie miał jeszcze jakieś sprawy na głowie...Dzień szybko minął mamy godzine 16:30 jestem znowu na treningu, moja walka była pierwsza.Obaj z Sin Carą weszliśmy na ring sędziował nam Swagger.Gong....Rozpoczeliśmy klinczem, Sin Cara szybko go zerwał i uderzył mnie łokciem, troche ten cios odczułem i odrazu zacząłem biegnąć na rywala jednak ten wykonał mi Arm Drag i upadałem na ring.Szybko się podniosłem, podeszłem do rogu, Sin Cara leciał na mnie z DropKickiem jednak udało mi się odsunąć i mój rywal wylądował na rogu z mocnym chukiem.Gdy Sin Cara już się podniósł wykonałem mu mocne Enzuigiri 1..2..Kick Out.Obaj wstaliśmy i ruszyliśmy na siebie, Sin Cara się schylił następnie wskoczył na liny i próba Hurricanrane jednak świetnie zskontrowałem na PowerBoomb pin 1..2..Kick Out !! Byłem gotowy aby wykonać mojego finshera a jest nim.....Moonsault z rogu.Nie udało mi się wykonać finshera ponieważ Sin Cara się odsunął, obaj wstaliśmy ja byłem lekko ogłuszony i wykonał mi La Mística 1..2..3

Walka była szybka i dobra według McMahona...podziękował nam i spokojnie oglądałem pozostałe walki.

Byłem bardzo zmęczony bo dzisiejszym treningu i szybko wróciłem do hotelu a reszta poszłą na impreze.

08.04.2011

Mamy piątek, dziś wieczorem SmackDown, no ten tydzień był pracownity ale teraz będzie trzeba tak codziennie ale jestem na to gotowy...walczyć będe pierwszy raz więc trzeba ustalić strój dla mnie, Vince kazał mi się spotkać dziś z jakimś pracownikiem z którym ustale jak będe walczył w WWE...

2 Godziny Później

Jestem po spotkaniu z pracownikiem WWE i cały strój jest dla mnie ustalony(Spodnie jak Edge-kolor biało czerwony-wchodze w koszulce od Morrisona walcze bez niej) , jeszcze tylko spotkanie z Mastersem i jestem wolny do wieczora. Spotkanie z Mastersem było szybkie w 10 minut wszystko obgadaliśmy i byłem do wolny aż do Smack Down...

Dziś moje pierwsze SmackDown w życiu..jestem w pełni gotów aby zmierzyć się w Dark Matchu z Chrisem Mastersem..naszczęście po za SmackDown niemam nic do roboty więc czekam tylko na to...Dobra jest już czas SmackDown przyjechałem pod hale i przez jednego dziennikarza zostałem zapytany czy będzie dziś John Morrison a szczerze uważałem że mają jakieś pytania do mnie ale pewnie to za wcześnie, oczywiście bez żadnego narzekania odpowiedzałem że Nie i wszedłem do Hali.No i czas na mój Dark Match.Wszedłem na ring przy muzyce Morrisona, spokojnie bez żadnych tauntów.Gong.Master szybko się na mnie rzucił z atakiem i sprowadził mnie do rogu i rozpoczął serie pięści, IrishWhip do drugiego rogu i Corner Clothesline.Odrazu odeszliśmy od rogu i wykonał mi Sulpexa pin 1..2..Kick Out !! Kolejny Irish Whip jednak czas na mnie ! wkoczyłem na liny i Huricarana dla Mastersa !! Dostałem niezły pop po tej akcji.Masters szybko wstał i wykonałem mu DropKicka.Ponownie wskoczyłem na liny i próba Moonsault jednak Masters się odsunął, obaj powstaliśmy i dostałem mocnego Big Boota 1..2..Kick Out !! Masters odbija się od lin i Big Splash pin 1..2..3 Walka wyglądała nieźle przynajmniej mi się tak wydawało, powstałem i odrazu i Chris zapiął mi Master Lock po ktorym sędzia skończył tą walke.

Połowe Smack Down siedziałem w szatni i odpoczywałem i okazało się że wystąpie w jednym segmencie na Backstage za chwile, przebrałem się w garniak i wyszłem z szatni...Kamera śledziła mnie gdy chodziłem po Backstage i spotkałem The Miza i Alexa Riley'a

The Miz: Gdzie Masz Morrisona ?

Silva: Nie potrzebuje go na teraz chcesz się przekonać ?

Miz uśmiechną się i razem z Riley'em odeszli, obraz się urwał.

Następnie poszedłem jeszcze do Biura Longa który podziękował mi za wystąpienie w Dark Matchu i tak minął mi ten piątek.

09.04.2011

/10.04.2011

Weekend czas na odpoczynek po ciężkim tygodniu, sobote spedziłem z Lay-Cool a niedziele udałem się do miasta w którym będzie moje drugie Raw.Zameldowałem się w Hotelu i przesiedziałem w nim całą niedziele....

11.04.2011

W Poniedzałek Rano, Vince kazał mi się stawić o 15:00 w jakiejś sali konferencyjnej niewiem po co ale przyjść musiałem..doszła już ta godzina więc przyszedłem było sporo dziennikarzy, podszedł do mnie Pan McMahon i powiedzał że mam coś powiedzieć o swojej nowej karierze w WWE.Troche mnie to ździwiło ale oczywiście się zgodziłem i podeszłem do mikrofonu.

Silva: Witam Wszystkich zgromadzonych na Konferencji prasowej WWE, mam kilka minut na powiedzienie kilka słów o sobie.Narazie staram się brać przykład z Johna Morriona z którym wchodze na ring aby obserować jego walki z bliska ponieważ według mnie jest najlpeszym wrestlerem w WWE i wzoruje się na nim.Mam nadzieje że w najbliższym czasie będe mógł już wystąpić na Raw w jeden z walk.Już dziś kolejne Raw na którym się pojawie z Morrisonem który będzie walczył ponownie z The Mizem.Będe starał się aby tym razem Alex Riley nie wtrącał się do tej walki, chociaż tyle narazie moge zrobić.Jednak napewno niedługo zobaczycie mnie w akcji.Dziękuje bardzo i zapraszam zaraz na zdjęcia.

Jeszcze tylko kilka zdjęć od dziennkiarzy i wracam do hotelu i czekam na Raw....

-------------

Na Dziś tyle zapraszam do poprzedniej częścni bo bez nich nie warto komentować tych bo o to chodzi w Diarach i Komentować !!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

No i jest coraz lepiej. Podoba mi się takie właśnie podejście do robienia diary. Początki trudne, bez fajerwerków. Tylko Dark Match, treningi, krótkie wywiady. Takie diary chce się czytać bo jest pisane realistycznie i nie nudzi. Widać że nie wygrywasz od razu wszystkiego, nie jesteś superstar tylko powoli do przodu. To mi się podoba. Trzymaj tak dalej. Czekam na kolejną część :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Diary dobre.Jednak popracuj nad formą treningów gdyż same sparingi na nich nie są.Ogólnie nie jest zle.Czekam na kolejne :)

#SmartFanZone

Diary przeciętne. Jest dużo nie dopracować, ale na szczęście nie masz tak wielkiego push'u jak fanx3 to zdecydowanie na plus, jednak jest wiele rzeczy na minus Twoje gadanie szłem itp. Zakrawa pod wieś, nie podoba mnie się to, szczególnie, że przeglądarka podkreśla, więc eliminuj takie błędy i poza tym jesteś tylko przydupasem, a dzień w dzień masz kontakt z Vince'm też dla mnie chore, ale mniejsza.