Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tony "GP" Goldplane - kartki z pamietnika wrestlera cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

19 Kwietnia 2011 rok – Wtorek

Jestem dzień po moim debiucie. Dziś zostałem oślepiony tyle razy, że oczy bolą mnie aż do teraz. Zaczęło się już podczas joggingu, kiedy musiałem go przerwac przez to, że nie miałem chwili na bieganie, lecz cały czas poświęciłem na rozdawanie autografów. Nie spodziewałem się, że już następnego dnia po moim debiucie będę tak rozpoznawalny. Rano po powrocie do domu około 10 zadzwonił do mnie VK McMahon. Powiadomił mnie, że mam stawi się na hali w której odbyło się Raw by byc obecnym na konferencji prasowej po Raw, a że jestem nowy to pewnie dziennikarze będą mieli parę pytań do mnie. Teraz streszczę konferencję, bo w dniu dzisiejszym byłą to jedyna rzecz, którą zapamiętam na dłużej.

McMahon: Witajcie na konferencji, przedstawiam wam nową gwiazdę WWE. Macie teraz czas na parę pytań do „GP”. Śmiało.

Dziennikarz: GP, wygrałeś z mistrzem Stanów Zjednoczonych. Czy sądzisz, że mógłbyś zostac już na wstępie mistrzem?

GP: Po pierwsze witajcie wszyscy. Sheamus to świetny zawodnik, lecz pokonałem go. Jest godnym mistrzem, lecz ja zrobię wszystko by mu przeszkodzi w utrzymaniu tego pasa. Myślę, że musze by pewny sukcesów, trzeba wierzy w siebie, lecz też nie lekceważy rywali, gdyż może się to źle skończyc.

Dziennikarz: A co powiesz o dawnym mistrzu, Danielu Bryan’ie. Ma on prawo do rewanżu.

GP: Szanuję Daniela jak i Sheamusa, lecz nastawiony jestem na pas i jeżeli będzie trzeba to pokonam ich!

Dziennikarz: Dobre podejście, a jesteś tu nowy i przebojem wbiłeś się od razu do karty na Raw. Nie za szybko?

GP: Sądzę, że wręcz idealnie. Myślę, że szybko się wpasuje w roster i to odpowiedni czas na debiut i szybkie wejście do WWE.

20 Kwietnia 2011 rok – Środa

Dziś dostałem wiadomośc od mojego szefa, że chce mnie zobaczy na Superstars. Mówił, że to ma by tylko dla mojego dobra, bym częściej występował i promował się. Moim rywalem został były mistrz Interkontynentalny – Kofi Kingston! Jest on nadal pretendentem do pasa, który teraz trzyma Corre, a właściwie Barrett. Dziwne, walka face vs face, ale poczekajmy do jutra, wtedy to ta walka. Może ona podziałac na moją korzyść i doskonale o tym wiem, więc nie łamałem się tym, że po wspaniałym debiucie ląduje na Superstars, gdyż najpewniej jest to chwilowe. Bez treningu pozostaje czekać na jutrzejszy dzień, kolejną walkę i mam nadzieję udany występ.

21 Kwietnia 2011 rok – Czwartek!, Walka na Superstars!

Nadszedł dzień w którym wystąpie pierwszy raz na Superstars. Debiut, udany mam za sobą, więc przed tym starciem takiej wielkiej tremy już nie było, chodź nadal zamartwiałem się czy nie „zabiję” Kofi’ego. Jak było, to może już opiszę:

Po gongu podaliśmy sobie ręce, a następnie wejście w zwarcie wygrane przeze mnie. Zaciągnąłem rywala do narożnika i wykonałem parę chop’ów, jednak potem skontrowano mnie przy irish whip’ie, po którym zainkasowałem monkey flip. Kingston z miejsca naskoczył na narożnik i wykonał crossbody kiedy wstawałem, udało mi się je przerolować i przejść do przypięcia – 1, 2 … Kick Out! Szybko wstajemy, Kofi robi unik przy próbie mojego ciosu, odbija się od lin, a ja po jego odbiciu dokładam mu tilt a whirl backbreaker i elbow drop. Podniosłem rywala, wykonałem mu irish whip, lecz tym razem nadziałem się na silny dropkick. W pewnym momencie poczułem jakbym złamał nos, tak mocny cios otrzymałem Kingston kontynuował natarcie, przeprowadził mnie do narożnika, sam usiadł na nim i wykonał świetne DDT, a następnie spróbował kolejnego przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Znów odrywam barki. Kofi czeka aż wstanę, łapie mnie od tyłu i wykonuje russian legsweap, po którym już szykuje się do Boom Dropu, jednak kiedy schyla się wykonuje small package i przechodzę do przypięcia – 1, 2 i … Kick Out! Szybko podnoszę rywala, wykonuje mu irish whip, po którym Kofi chciał wykonać dynamiczny Trouble In Paradise, lecz schyliłem się i uniknąłem jego finishera. Kiedy rywal obrócił się złapałem go za głowe pod Stunnera, lecz przeciwnik zepchnął mnie na liny i otrzymałem spinning wheel kick! Szybko wstałem i zdołałem wyprowadzić clothesline, jeszcze jeden, a następnie sidewalk slam! Odbijam się od lin i wykonuje Senton! To już powinien być koniec – 1, 2 i … Za nogę ściąga mnie Ezekiel Jackson, a za nim do ringu wbiega całe The Corre! Oni atakują Kingstona, a ja zainkasowałem irish whip w schody, lecz Ezekiel nie trafił z wejściem we mnie i poleciał na schody, a potem dołożyłem mu Stunnera! Wróciłem do ringu i zacząłem atakować Slatera, a wtedy zobaczyłem zmierzających do ringu Kane’a & Big Showa! Wtedy momentalnie Gabriel & Barrett wytoczyli się z ringu i wyciągnęli z niego Slatera, po czym uciekli w publikę. Ja z Kofim pozbieraliśmy się po ataku i walce, podając sobie ręcę, a Show & Kane wykonali podwójny clothesline na Jacksonie!

Walka pozostała bez rozstrzygnięcia, ale nie martwiłem się tym, gdyż zrobiłem kolejny krok w karierze w WWE. Kofi jest świetnym wrestlerem i być może to ja coś źle zrobiłem, ale nos boli mnie do teraz, lecz nie jest on złamany bo byłem u najlepszego fachowca zaraz po gali. Corre mogli nam zrobić wszystko i Kingston mocno odczuł ich atak, ale najważniejsze, że poradziłem sobie z Jacksonem i wraz z Kofim, Kane’em i Showem przepędziliśmy Corre. Jest już późno i czekam na jutrzejszy dzień, bo jutro znów mam stawić się w biurze pana McMahona, by obmówić moją role na Raw oraz mam iść na pierwszy trening z Danielem Bryanem.

22 Kwietnia 2011 rok – Piątek

Równo godzina 10, wchodzę do biura Vince’a. Witam się z nim, a następnie rozmawiamy o moim występie na Superstars. Pan McMahon podkreślał, że widzi we mnie przyszłość tej federacji, lecz bym nie czuł się za pewny bo moja pozycja może szybko stać się zagrożona. Odpowiedziałem, że jestem pewny siebie, lecz, że sodówka raczej nie odbije mi do głowy. Powiedziałem, abyśmy nie tracili czasu i zaczęli omawiać to co ma stać się na Raw. Wtedy ktoś zapukał do drzwi i po chwili do gabinetu wszedł Daniel Bryan! Przywitałem się z nim, a następnie Vince wraz z członkiem CT, który po chwili dołączył do nas zaczęli tłumaczyć nam co mamy robić. Wtedy dowiedziałem się, że z Bryanem w walce przed ME będziemy walczyć w STEEL CAGE MATCHU!!! To nowe wyzwanie dla mnie, pierwsza taka walka z nowej federacji w ekstremalnej stypulacji, to musi być coś świetnego i tak według planu CT ma się stać, walka ma być na wysokim poziomie. To objaśnieniu całego planu poszliśmy na salę treningową, by plan przelać na ring. Wychodziło na całkiem dobrze, chodź na chwilę musieliśmy przerwać trening, bo przy LeBell Lock skrasznie zabolał mnie kręgosłup i była potrzebna interwencja lekarza, lecz mogłem nadal kontynuować trening. Po treningu otrzymałem sms’a od JoMo. Zdziwiłem się, bo spytał się mnie czy biorę swoje zdjęcia z autografem. Nie wiedziałem o co mu chodzi, dlatego zadzwoniłem do niego i dowiedziałem się o jutrzejszym podpisywaniu autografów. Nie wiedziałem jak się na to przygotować bo to była moja pierwsza tego typu „impreza”. Ciekawe jak to będzie wyglądać.

23 Kwietnia 2011 rok – Sobota

Jesteśmy o 11 z Kingstonem, Mizem i Morrisonem z galerii handlowej. Przed nami 3 godziny zdjęć, podpisywania autografów i rozmawiania z fanami. Niby miała fucha, lecz przez 3 godziny można było się bardziej zmęczyć, niż w niejednej walce, lecz kiedy widziałem te wszystkie dzieci, ubrane w moje koszulki wydane niedawno, proszące o zdjęcie/autograf aż chciało się z nimi zamienić zdanie i złożyć autograf na plakacie czy innym przedmiocie. To natchnęło mnie do tego, że wytrzymałem te 3 godziny w nieklimatyzowanym pomieszczeniu w centrum wytrzymałem. Byłem zadowolony z siebie, że uszczęśliwiałem te małe dzieci i, że mogłem dać im odrobinę radości, lecz caly czas w głowie siedziało mi już to co będzie w poniedziałek. Wyobrażałem sobie swoją walkę , to co będzie miało miejsce w klatce i żyłem tym dniem, czekałem na niego. Po powrocie do domu poszedłem spać i obudził mnie telefon. Był to dziennikarz z The Sun, który umówił się ze mną na wywiad po Raw, czyli na wtorek. Oczywiście zgodziłem się, jestem zawsze otwarty na wywiady i inne inicjatywy typu tego co było o 11 dzisiejszego dnia. Nie będę przynudzał, bo dalej już tylko trenowałem, podnosiłem ciężarki i rozmyślałem o tym co może zdarzyć się następnego dnia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Część 1 - /viewtopic.php?f=213&t=31632

P.S. – No Sebu miał rację w komencie w cz.1, że nie było jakiegoś opisu postaci dokładniejszego. Miałem już tę część napisaną, ale w wywiadzie po Raw dowiecie się trochę więcej o GP przed przygodą w WWE.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Druga część równie dobra, ale jednak idzie Ci za dobrze wywiady, wszystko dla mnie to wielka lipa, za dużo wszystkiego masz dwa występy, a jesteś rozchwytywany jak jakiś Taker, poza tym SS już dawno powinno nie być, a nie uwzględniłeś w diarach, że wraca czy coś. Poza tym durny moment z interwencjami itd. na SS? Epic Fail! I kup sobie alt bo brak Ci chłopcze wszędzie Ć

Jest już lepiej niż poprzednim razem, ale nadal uważam, że wszystko dzieje się odrobinę za szybko - jesteś kilka dni po debiucie, a już jesteś tak rozpoznawalnym zawodnikiem. Może gdybym znał przeszlość 'GP', zmieniłbym zdanie, o ile był to całkiem znany wrestler. No cóż, nie jest źle, wiem że będzie jeszcze lepiej ;).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Taaa, muszę się zgodzić, że jest lepiej niż poprzednim razem, ale ciągle czegoś jest brak. Ten brak pewnie w najbliższym czasie uzupełnisz, chcociaż ja sam nie wiem dokońca czego tak szukam. A może za wiele od Ciebie oczekuję, no nie wiem, ale jest lepiej :t_up: Poprawa jest widoczna, ale myślę, że stać Cię na więcej, dlatego zachęcam do pisania i powodzenia ;)

bardzo dobra druga cześć jest coraz lepiej walka gites malina, te wszystkie dni też ładnie opisane nie było nudo były pomysły jest supcio :t_up:

Znów bardzo dobra częśc, ale wiadomo, że zawsze moze być lepiej. Moze faktycznie trochę za szybko wskoczyłeś tak wysoko, ale to ty tu rządzisz i możesz robić co chcesz. Walke dobrze, treściwie opisana. Pisz dalej tak jak teraz, bo jest bardzo dobrze. Czekam na 3 część :D

ksgj.png

No i ta część mi się niestety nie podobała. Moim zdaniem błędem jest to że idziesz na kompletną łatwiznę. Całkowicie jest to nierealistyczne. Dobra zgodzę się z tym że możesz robić z postacią co chcesz ale robisz to po to żeby nam się to fajnie czytało. Nie wiem jak inni ale mi nie czytało się tego fajnie. Nie mówię o postawieniu sobie celu tak jak Xeb czyli początek w FCW. Ale taka szybka sława jest moim zdaniem za mało realistyczna i słaba. Liczę na poprawę.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Druga część jest trochę lepsza od pierwszej dobra, jak dla mnie troszkę za szybko to się to dzieje ale ja się tam nie znam :) .No i pisz tak dalej jak teraz bo dobrze to piszesz :) .