Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kolejny - Diary by Xeb cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zaje*iste opowiadanki... Ja stawiam na galę, ale ty robisz najlepsze diary na tym całym forum... Bym Ci dał Reputację już drugi raz, ale już nie mogę bo juz porozdawałem ;)

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

9

• Hunico

8

• patryniu

5

• fanfanfan

3

Top użytkownicy w tym temacie

28.04.2011r. - ok.9:00

Postanowiłem zacząć biegać, z bólem zebrałem się rano z łóżka i o 9 wyruszyłem do parku, pobiegałem godzinę i wróciłem do domu, zająłem się sprawami higieny, zjadłem, odebrałem wiadomość na email'u, że mam się stawić w znanej już Wam kawiarnii o godzinie 13:00. Do tej właśnie godziny nic ciekawego się nie wydarzyło, a ja o 13 byłem na miejscu. Był tam ten sam koleś z którym dobierałem sprawy gimmnicku i stroju. Powiedział, że wraz z awansem w hierarchii muszę troszkę zmienić strój i popracować nad w miarę oficjalnym move set'em, ale najpierw obiad, zjedliśmy no i zaczęliśmy omawiać mój nowy strój, ja stałem przy spodniach a'la Edge, Matt Hardy no i postawiłem na swoim. Kolor tych spodni miałby być mocno fioletowy, a po bokach złote napisy Xeb, moja koszulka identyczna tylko, że na plecach dopisek "The Last Spartan" - "... Defeated Opponents" "...Naive warriors" "...Falling from a master", a na PPV zmiana kolorów, czyli złoty jest pierwszoplanowym, a fioletowy drugo. W między czasie powiedziałem, co chciałbym aby było moim theme'm nie było z tym większych problemów i od teraz mój theme to Manson - "This Is New Shit", a co do move setu, ach.. Tu było już strasznie ciężko, ale skończyło się na tym, iż:

SM:

- bulldog

- DDT

- pendulum kick

- roundhouse kick

- cutter

- senton bomb

- 450 splash

- dropkick

- legdrop

- figure four leg lock

finishers:

- handspring backflip tornado DDT ( FUCK YOU! )

- Front facelock dropped either into a cutter ( Xeb Attack! )

O godzinie 17:00 byłem w domu, a o 18:00 już na siłowni, kiedy wróciłem do domu obejrzałem RAW i zasnąłem.

29.04.2011r. - 6.00

Wstałem, pobiegałem 2 godziny w parku i wróciłem do domu. Zrobiłem to, co się zwykle rano robi, troszkę obejrzałem TV i ok. godziny 10.30 włączyłem sobie komputer, gdzie odebrałem kilka wiadomości, aż napotkałem wiadomość od AJ Lee no i umówiłem się z nią na 18:00, do tego czasu "odwiedziłem" siłownię, aż się z nią spotkałem najpierw jakaś restauracja, następnie do mnie i odwiozłem ją, a potem położyłem, dzień minął bez zbędnych historii...

30.04.2011r. - 10:00

Byłem już po wszystkim, co zwykle rano robię i zasiadłem przy komputerze. Odebrałem wiadomośc, że mam być o 18:00 na skypie w celu odpowiedzenia na kilka pytań fanom, dzień mijał, aż w końcu nadszedł czas wywiadu ja pierwszy.

Fan: Jesteś na SmackDown, to Twój wybór?

Xeb: Nie. Po prostu tam uznano, że lepiej będę pasował, więc jestem.

Fan: Co powiesz o HHH?

Xeb: Prywatnie to miły facet i mam nadzieję, że nasz feud będzie dobry ringowo, jak i segmentowo.

Fan: Myślisz, że w najbliższym czasie dostaniesz możliwość występu na PPV?

Xeb: Bardzo bym chciał, ale jeszcze troszkę muszę się pouczyć.

Fan: Podobno masz nowy strój, to prawda?

Xeb: Owszem jednak to ostatnia oficjalna zmiana już nic nie będę zmieniał, ponadto możecie się spodziewać kilu nowych akcji, oficjalnego theme'u, oraz jak pewnie zauważyłeś jestem face'm.

Na tym skończyła się rozmowa, było jeszcze kilku po mnie, więc dlatego to tak szybko zleciało. Wiedziałem, że jutro FCW, więc wcześniej poszedłem spać.

01.05.2011r. - 12:00

Mimo, że wcześniej poszedłem spać to bardzo późno wstałem, ale czułem się dobrze w dzień gali żadnych ćwiczeń. Nie jadłem śniadania, a o 15:00 zjadłem śniadanie. Pograłem troszkę na komputerze w FIFĘ, a Barcelona musiała spaść do drugiej ligi hiszpańskiej, bo po wykupieniu Xaviego i Iniesty, a potem sprzedaniu ich do Anglii nie byli tą samą drużyną. O godzinie 17:30 zacząłem się powoli pakować, spakowałem wszystko do mojej torby wszystko sprawdziłem dwa razy. Minęło na tym troszkę czasu, a potem się wykąpałem i o 19:00 wyszedłem z domu i podjechałem po AJ, a razem o godzinie 19:40 byliśmy w hali.

FCW 01.05.2011r. - 20:00

Przez pewien czas siedziałem w swojej szatni przebrałem się, założyłem bluzę i usiadłem w locker room'ie obejrzałem walkę, gdzie AJ została mistrzynią div, pogratulowałem jej tego, obejrzałem z nią walkę Epico vs Bo, którą wygrał brat Harris'a i przyszedł czas na mnie, wszedłem przy swojej muzyce do ringu oddałem koszulkę jakiemuś dzieciakowi, po czym stanąłem w swoim narożniku, a w ringu pojawił się Husky.

Husky Harris vs The "Last Spartan" Xeb - Semifinals Match for FCW Championship.

Husky ruszył na mnie, ale podciąłem go i spróbowałem zapiąć anaconda vise, ale się nie udało, bo Husky się szybko zerwał. Husky był silniejszy i wypchnął mnie na środek ringu w klinczu, po czym zapiął headlock, ale wyprowadziłem mu kolano w twarz dzięki czemu mnie puścił, odbiłem się od lin i springboard monsault, ale Husky złapał mnie w locie i wykonał piledriver, który cholernie odczułem i pin 1...2... Zdołałem odbić, ale strasznie bolał mnie kark. Podniosłem się, ale po kolejnym clothesllinie padłem na matę i wypadłem za ring, a wtedy nie byłem wstanie się ruszyć, a ten idiota Harris zaczął mnie kopać po głowie, nagle po prostu przestałem nad sobą panować, kiedy ten idiota chciał mnie kopnąć złapałem go za nogę i pociągnąłem, On upadł i trzasnął głową o posadzkę, ale podniósł się i wrócił do ringu, a ja zostałem odliczony, a kiedy zauważyli, co było śmiechem na sali już, że nie potrafię przez najbliższe pięć minut wstać to pofatygowali się po mnie, aż się we mnie zagotowało.

Szpital 01.05.2011r. - 23:30

Jedna z pielęgniarek, która i ostatnio mnie opatrywała, była chyba zła, że mnie widzi, ale mniejsza. Dowiedziałem się, że nie zawalczę przez dwa miesiące. Nie wierzyłem w to co słyszę, przecież to oznacza koniec mojej kariery biorąc pod uwagę fakt, że mam teraz taki dobry program. Po wszystkich badaniach, które o dziwo bardzo szybko zleciały zadzwonił do mnie Hunter powiedział, że wszystko widział, pytał, jak się czuje i, że jest wściekły na to co się stało. Jednak, kiedy powiedziano mi, że mam zostać ponad tydzień na obserwacjach, to uśmiechnąłem się serdecznie i wyszedłem ze szpitala, po czym wraz z moim nowym przyjacielem kołnierzem ortopedycznym poszedłem spać. Było już po pierwszej...

C'mon w ewentualnych komentarzach zostawiajcie propozycje do move setu. ;)

Kolejny wpis na który nie musieliśmy czekać wieki. Tak serio to wpis trzyma poziom i wszystko się rozkręca. Kurcze strasznie fajnie się czyta twoje Diary i ja jestem bardzo zadowolony. Zaciekawiłeś mnie z tym wypadkiem całym i szpital, przerwa. No zobaczymy jak to wszystko się rozwinie. Najwyraźniej kończysz już przygodę z FCW i chyba jest to odpowiedni moment. Ja do move set'u dodałbym ci jeszcze Neckbreaker, backbreaker, spinebuster. Tyle ode mnie :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Ty oceniłeś moją walkę i byłeś szczery,więc ja też to zrobię i również będę szczery!

Kolejna świetna część Diary.Ogólnie fajnie się to czyta.Wszystko powoli się rozkręca.Fajnie to wszystko robisz i widać,że masz zaje :censored: pomysły.Zaciekawiła mnie ta akcja ze szpitalem,ale widząc po tym co napisałeś to to,że Cię nie zakończysz swojej kariery :P.Dobrze również,że nie idziesz jak burza i nie jedziesz na główne pasy,tak jak to było w tym przypadku,gdzie przegrałeś bodajże w półfinale(?).Ogólnie wszystko mi się podoba!

Co do twojego move setu to widać,że jesteś taki bardziej high flayer i taki siłowy wrestler,dlatego myślę,że 'przyda Ci się':

-High elevator harricanrana(nie wiem czy dobrze napisałem :P)

-SSP

-No i ogólnie akcje high flayingu,ale możesz też akcje siłowe.Takie jak wymienił Hunico.

deathnotep.png

angle_02.gif

Bardzo dobre diary... Ale....

Postanowiłem zacząć biegać, z bólem zebrałem się rano z łóżka i o 9 wyruszyłem do parku, pobiegałem godzinę i wróciłem do domu, zająłem się sprawami higieny, zjadłem, odebrałem wiadomość na email'u, że mam się stawić w znanej już Wam kawiarnii o godzinie 13:00.

Mogłeś to lepiej rozwinąć. Rozumiem że początki tematu są trudne ale mogłeś coś wymyślić np. Pozwól że zmienie Ci tekst...

Po spokojnej i dobrze przespanej nocy obudziłem się z bólem... Mój cel na poranne godziny to bieganie po parku, a może spotkam kogoś ciekawego ;). Spojrzałem na zegarek, z lekką nieuwagą zobaczyłem że dochodzi godzina 8:30. Szybko poszłem do łazienki i umyłem twarz. Ubrałem się w dres, i wyszłem z domu. Przywitałem się z sąsiadką i poszłem do parku tam gdzie miałem biegać. Po Pięciu minutach biegu spojrzałem na miłą panią która trzymała swojego małego pieska siedząc na ławce. Po Dziesięciu minutach złapała mnie okropna kolka =)) i pobiegłem do domu. Poszłem po raz drugi do łazienki i zająłem się sprawami higieny. Zjadłem bardzo pyszne śniadanie i włączyłem laptopa by odebrać wiadomość na email'u. Teddy Long napisał że mam sie wstawić o godzinie 13:00 w kawiarni. Dalszy ciąg nie będe pisać...

Tak po za tym jak wspominałem świetne diary i 9/10...

Move Set

Moonsault

Crossbody

Punt Kick

Po spokojnej i dobrze przespanej nocy obudziłem się z bólem... Mój cel na poranne godziny to bieganie po parku, a może spotkam kogoś ciekawego ;). Spojrzałem na zegarek, z lekką nieuwagą zobaczyłem że dochodzi godzina 8:30. Szybko poszłem do łazienki i umyłem twarz. Ubrałem się w dres, i wyszłem z domu. Przywitałem się z sąsiadką i poszłem do parku tam gdzie miałem biegać. Po Pięciu minutach biegu spojrzałem na miłą panią która trzymała swojego małego pieska siedząc na ławce. Po Dziesięciu minutach złapała mnie okropna kolka =)) i pobiegłem do domu. Poszłem po raz drugi do łazienki i zająłem się sprawami higieny. Zjadłem bardzo pyszne śniadanie i włączyłem laptopa by odebrać wiadomość na email'u. Teddy Long napisał że mam sie wstawić o godzinie 13:00 w kawiarni. Dalszy ciąg nie będe pisać...

Sorry, a jak dla mnie to zbędne lanie wody, wiadomo o co chodzi, że POSZEDŁEM biegać do parku, biegać aby być lepiej przygotowany kondycyjnie, a nie po to aby spotkać jakieś dupy, więc nie lubię bez sensu przedłużać, bo szczerze tak mogę przedłużyć wszystko, co jadłem, ile, dlaczego to gryzłem, a nie ssałem, a to nie jest mój cel. :)

• Styl:  Jasny

Przeczytałem twoje diary od początku i muszę przyznać, że mi się podoba. :)

Zauważyłem jednak, że część przed przerwą jest według mnie lepsza.

Czyta się z przyjemnością, tekst wciąga, chce się wiedzieć co się stanie dalej.

Ale mi osobiście troszkę nie podoba się fakt mieszania wrestlingu prawdziwego i udawanego, co odczułem w pierwszej części. Ale to jest twoja wizja i nie będę się tak tego czepiał. :)

W każdym razie czekam ze zniecierpliwieniem na kolejne części. :t_up:

Wszystko fajnie, ale po przeczytaniu tego wszystkiego napotkałem się na takie coś...

śniło mnie się

Strasznie to boli, bo przecież można napisać że śniło MI się.... Tak to o wiele lepiej brzmi... Jeszcze w jednym miejscu tak było, ale nie pamiętam w którym. Reszta Bardzo fajna :D Czekam na kolejne Dairy... Rób tak dalej, popraw tego typu błędy, a będzie dobrze.... Pozdrawiam!

1.jpg

Iluzja.....

Dawno tutaj nie byłem, ale już to zmieniam. Czytam, czytam, czytam i te diary podoba mi się bardziej, lecz wydaje mi się, że za dużo biegasz do tego parku. Rozumiesz, że fitnes i te sprawy, no ale haloooo :D Podoba mi się to, że nie zaczynasz od najważniejszych pasów, tylko zaczynasz od samego początku. Opisujesz dokładnie to co się dzieje i te opisy nie są wcale takie długie :applause:

Jedna z pielęgniarek, która i ostatnio mnie opatrywała, była chyba zła, że mnie widzi, ale mniejsza.

Była zła, że Cię widzi dlatego, że ostatni raz zostawiłeś ją po szalonej nocy samą w pokoju =))

Powodzenia, a setów Ci nie napiszę bo pewnie wiesz co bym dał :)

Nareszcie mam czas na komentarz! Otóz ty doskonale wiesz, że twoje diary jest poprostu genialne i dobrze, że zdecydowałeś się je kontynuowac. Podobaja mi sie twoje smieszne opisy sytuacji jak z ta pielegniarką, czy z walki z Harrisem itp. :P Biegaj w parku bo kondycha musi byc dobra, zeby potem w ringu biegac latac, pływac nawet :8 To "snilo Mnie sie" tez rzuciło mi sie w oczy, bo dziwnie to wyglada i nie logicznie troche :P Dobrze masz dobrany move set, dość mocny bo w SM masz i 450 Splash, jak i zajebiscie dobry Dropkick, a jak wiemy nim zabić mozna! :8 Napewno chętnie przecyztam dalsze odcinki, bo wychdozi Ci to swietnie i czekam na kolejne walki, biegania w parku oraz starcia z pielęgniarkami. Moze wyjasnisz nam czem utaka zła była na ciebie? :D A teraz do dyskusji!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Muszę napisać to co wszyscy. Twoje diary jest najlepsze na BGZ ! Fajnie, że wróciłeś do jego pisania, bo naprawdświetnie co to wychodzi. Kolejna znakomita część. Jak zwykle trochę śmiechu. Dobrze, że nie chcesz na od początku maksa push'ować swojej postaci. Ciekawe jak to się dalej potoczy, bo kontuzja dość poważna. Ciekawa jaki masz pomysł na ten czas kiedy nie będziesz mógł walczyć. Move set masz fajny i obszerny więc nie będę go zaśmiecał swoimi propozycjami :P Czekam na kolejną część :)

ksgj.png