Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki, Ratingi, SCSA o walce w All-Stars, Angle i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: TNA Wrestling powraca 24 czerwca do TNA Expo Center w Allen County War Memorial Coliseum w Fort Wayne, Indiana.

:arrow: Rating WWE Hall of Fame wyniósł 2.36 (3.360.000 widzów).

:arrow: Rating WWE Monday Night RAW wyniósł 3.8 (5.600,000 widzów).

:arrow: Rating pierwszego odcinka WWE Tough Enough wyniósł - 2.51 (3.326,000 widzów). Pierwsza powtórka - 0.97 (1.140,000 widzów), a druga powtórka miała rating 0.56 (515,000 widzów).

:arrow: Oto kilka książek które zostana niedługo wydane, które maja związek z zapasami:

- April 26th – WWE Heroes – Undertaker: Timequake (Trade Paperback)

- May 24th - Death Clutch: My Story of Determination, Domination, and Survival by Paul Heyman and Brock Lesnar

- June 1st, 2011 – Jake Shannon: Say Uncle!: Catch-As-Catch-Can and the Roots of Mixed Martial Arts, Pro Wrestling, and Modern Grappling

- June 1st, 2011 - Wrestling's 101 Strangest Matches by Oliver Hurley

- June 28th, 2011 - Countdown to Lockdown in Paperback by Mick Foley

- June 28th, 2011 - Wrestling the Hulk: My Life on the Ropes by Linda Hogan.

- September 13th, 2011: The Heyman Hustle - Wrestling's Most Extreme Promoter Tells All by Paul Heyman

:arrow: WWE rozważa stworzenie kreskówki z Reyem Mysterio i Sin Carą. Od zeszłego roku roważali taki projekt z udziałem Mysterio jednak został on porzucony. Teraz sobie o nim przypomnieli, Mysterio i Sin Cara mają być typowymi super bohaterami na wzór wielu rysunkowych animacji.

StoneCold_Steve_Austin.jpg

:arrow: Stone Cold niedawno w ramach promocji gry WWE All-Stars wypowiedział się o jego wymarzonym meczu w tę grę:

"Powiem Wam coś, chce podziękowac za tą grę, dzięki niej gdy ja gram SCSA'em, a drugi gość Hoganem, mogę skopac mu dupe"

:arrow: David Otunga ochodzi dzisiaj swoje 31 urodziny! Wszystkiego Najlepszego!!!

:arrow: W przyszłym miesiącu na DVD i Blu-Ray zostanie wydana Wrestlemania XXVII. Ponadto na płycie ma być ceremonia HoF oraz materiały z Raw i SD po WM.

:arrow: Dziś został wyemitowany ostatni odcinek WWE Superstars na stacji telewizyjnej WGN America. WWE nie ma kontraktu z inną stacją, lecz nie/stety ten pomysł najprawdopodobniej trafi na stronę wwe.com i będzie emitowany podobnie jak WWE NXT.

:arrow: CM Punk wypowiedział się co do zajścia na kilka dni przed WM do którego doszło pomiędzy zawodnikami Tough Enough i Matt’em Hardy oraz jego dziewczyną. Punk powiedział, ze takie zachowanie zawodników TE jest żenujące i że nie powinno mieć w ogóle miejsca.

Kurt%3DAngle.jpg

:arrow: Kurt Angle, tym razem wytłumaczył obrażające zawodników WWE wpisy na Twitter’ze inaczej niż poprzednio. Poprzednio mowa była o włamianiu, a teraz Kurt mówił, że jeden z członków jego rodziny napisał te słowa kiedy ten już udał się spać. Dodał, że wjaśnił sytuację z Ortonem i Swaggerem.

:arrow: Sunny na Twitter’ze napisała, że jej dobra koleżanka pracująca obecnie w WWE wychodzi za mąż! Nie zdradzała jej nazwiska, do póki sama się nie ujawni, lecz powiedziała, że mężem zostanie kucharz z jej ulubionej restauracji.

:arrow: I na koniec walki z wynikami z:

Impactu:

Match 1

Dark Match

Amazing Red pokonał Slyck Wagner'a Brown'a

Match 2

Xplosion Tapings

Tag Team Match

Ink Inc. (Shannon Moore & Jesse Neal) pokonali The British Invasion (Douglas Williams & Magnus)

Match 3

Tag Team Match

The Mexican Americans (Hernandez & Anarquia) (w/ Sarita & Rosita) pokonali Tommy'ego Dreamer'a & Brother'a Devon'a

Match 4

Non-Title Match

Samoa Joe pokonał Gunner'a ©

Match 5

Non-Title Match

Sarita & Rosita © pokonały Angelinę Love & Velvet Sky

Match 6

Lumberjack Match

Bully Ray (w/ Team Flair) pokonał Daniels'a (w/ Fortune)

Match 7

Non-Title Match - Special Guest Referee: Mr. Anderson

Rob Van Dam pokonał Sting'a ©

Match 8

Six Man Tag Team Match

Brian Kendrick, Suicide & Chris Sabin pokonali Generation Me (Max & Jeremy Buck) & Robbie'ego E (w/ Cookie)

Smackdown:

Match 1

2 of 3 Falls Match

Big Show & Kofi Kingston & Kane & Santino Marella pokonali The Corre przez DQ

Match 2

Cody Rhodes pokonał Trent'a Barettę

Match 3

Kelly Kelly & Beth Phoenix pokonały LayCool

Match 4

Main Event - World Title Shot

Alberto Del Rio pokonał Christian'a

I Superstars:

Match 1 & 2

Dark Matches

Mark Henry pokonał Zack'a Ryder'a

"Showtime" Percy Watson pokonał Curt'a Hawkins'a

Match 3

Yoshi Tatsu pokonał Tyson'a Kidd'a

Match 4

Santino Marella pokonał Ted'a DiBiase

Match 5

Drew McIntyre pokonał JTG

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Krzysiek680

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ratingi już były wcześniej napisane :) Książek nie czytam, więc mam gdzieś jakie tam wychodzą. Kreskówka z Rey'em i Carą - hmm całkiem ciekawy pomysł, tyle że trochę oklepany, żemają występować jako suberbohaterowie. Ciekawe kogo będą prać - pewnie głównie "SES" Punk'a i "Ugly" Rhodes'a :D Najlepszego dla Otingi - oby wreszcie zaczął coś pokazywać w ringu :) Koniec SuperStars w TV - phhiii lata mi to i tak nie oglądałem i nie oglądam. Punk dobrze się wypowiedział. Młodzi nie potrzebnie dali się sprowokować przez Grubego i tylko stracili w oczach writerów i CT. Kurt widać że ma problem i się gubi. Najpierw pisze pierdoły o movesecie, potem bajka że ktoś się włamał, a teraz że poprostu ktoś napisał wszystko gdy on spał - oj Kurt nie ładnie tak kombinować. Wyniki znane :) Dzięki za newsy, mimo że rewelacyjne nie były :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ratingi się powtórzyły w poprzednich newsach je komentowałem. Co do książek to mało mnie one interesują aczkolwiek wydaje mi się że WWE Heroes – Undertaker: Timequake może być ciekawe. Te kreskówki może i fajny pomysł ale czy potrzebny jest tam Sin Cara ? Ja bym tego nie chciał bo zrobią z niego w 100% zawodnika dla dzieci. No ale to chyba jest już pewne. SCSA wydał fajną opinię i zainteresował mnie bardziej tą grą. No kiedyś też w nią zagram. Superstars schodzi z anteny i oby WWE zaprzestało nagrywania. Ten program nie jest potrzebny. Punk powiedział tak o zawodnikach TE ale może sam miał cichą nadzieję że Fatt dostał od nich. Tłumaczenia Kurta są już żałosne. Powinien przestać wypowiadać się na ten temat bo to wszystko tylko go pogrąża i dowodzi że Kurt ma problem z nałogiem. No to tyle. Dzięki za newsy :thumb:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Ratini były juz wcześniej i szkoda że nie dobili do 4.0 ale może jeszcze im sie to uda.tych książek nie czytam ale może ktoaś z nich będzie ciekawa kto wie;) SCSA chyba naprawde nie lubi hogana ale przynajmniej w tej grze mu skopie dupe hehe te kreskówki to jest bardziej pomysł na dzieci ale lepiej chyba jak by samego reya na początek tam dali a może po jakims czasie sin care tam dołączyć.Superstars mnie nie interesuje nie oglądam lepiej jak by ECW przywrucili i byłoby miło;) Kurt Angle niech da se spokój bo wychodzi na to że tylko winni się tłumacza...newsy krótkie to nie ma się też co rozpisywać narq

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Cieszę się z tego, że Superstars prawdopodobnie nie zostanie usunięty na dobre, a tylko ze stacji WGN. Myślę że utrzymanie SS będzie dobrym pomysłem, choć ostatnimi czasy widzimy spadek co do jakości walk tam właśnie prezentowanych. Powodem tego jest według mnie głownie to, że pokazują tam dużo niepotrzebnych reklam, prom oraz skrótów z Raw. Przeniesienie SS na wwe.com na pewno wyjdzie na dobre jobberom. Wielu z nich na pewno uniknie zwolnieniu bo czystki zapewne już są planowane. Tak jak mówiłem, poziom SS ostatnio spadł, lecz niestety wydaje mi się że na wwe.com będzie jeszcze gorzej. Trzeba jednak żyć nadzieją, że jednak coś zmieni się na lepsze. Nie wiem o co chodzi w tym incydencie z udziałem uczestników Tough Enough, a Mattem Hardym. Jest jakiś konflikt, ale nie wiem co tak naprawdę się podziało, dziwne. Z tym Twitterem Kurta, to też jest dziwna sprawa. Ciekawe o co tu tak naprawdę chodzi.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...