Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec dla Snooki, CM Punk znowu atakuje, Heat Morrisona...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

snooki_wwe_monday_night_Raw_black_leather_Shorts_blueflys_Blog_Flypaper.jpg

:arrow: Snooki oświadczyła, że kończy z wrestlingiem. Podobno WWE miało zamiar jeszcze z nią współpracować.

sin-cara-192x238.jpg

:arrow: Sin Cara podczas swojego wejścia na ring na ostatnim RAW użył specjalnej trampoliny. Istniała jeszcze możliwosc, że spadłby prosto na Sheamusa z liny nad ringiem (szkoda, że tak się nie stało).

:arrow: CM Punk ostatnio znowu pojechał komuś... tym razem chodzi o obsadę WWE NXT. Oto wpis (szczerze nie wiem o co chodzi, bo nie oglądałem NXT)

"The NXT rookies are SO passionate about our sport they can't even remember what happened at wrestlemania two nights before. Embarrassing."

:arrow: Businesswire.com donosi, iż podczas rozmowy z Triple H wypłynęło wiele ciekawych faktów. Rozmowa dotyczyła ewentualnej zmiany nazwy WWE, bo jak wiadomo to już nie wrestling. Wyszło na to, że HHH po awansie w hierarchii WWE będzie teraz odpowiedzialny za rozwój nowych gwiazd i to jemu zawdzięczamy sprowadzenie do WWE Sina Cary, znanego dawniej jako Mistico. Good Job H.

:arrow: Shawn Michaels wrzucił 5 nowych video na swoje konto YouTube, które są powiązane z Wrestlemanią 27.

John-Morrison-and-Melina-wwe-18209749-360-480.jpg

:arrow: Dla miłości stracił głowę? Chyba tak, bo podpadł w szatni WWE teraz, gdy miał go spotkac push. John Morrison podpadł Trish Stratus, a raczej... atakował ją. Podobno odebrała miejsce Melinie w matchu na Wrestlemanii. Morrison ostatnio dba więcej o swoją dziewczynę niż o siebie, to fakt. Co więcej, podczas matchu na RAW podobno za wszelką cenę chciał uniknąć "zbliżenia" z Trish, odrzucał jej pomysły przed matchem na Wrestlemanii itd. Wieści szybko się rozniosły na backstage i na dzień dzisiejszy JoMo może pomarzyć o main eventach.

115146f172914f2ad.png

:arrow: Sting zapytany o tym co tak na prawdę miało wydarzyć się pomiędzy nim a WWE przed Wrestlemanią odpowiedział, iż był blisko podpisania kontraktu, ale znowu poróżniło go coś z WWE. Powiedział też, że jego match z Takerem to faktycznie Dream Match i bardzo chciałby kiedyś zawalczyć z Deadmanem.

:arrow: A to ciekawe. WWE ukarało zarówno Triple H'a jak i Undertakera. Nałożone na nich kary za użycie chairshota na Wrestlemanii i przewiduje się zawieszenia dla nich obydwu. =))

:arrow: The Miz na RAW stwierdził, że dostał wstrząsu mózgu przy upadku z Johnem Ceną na Wrestlemanii i wygląda na to, że nie kłamał. Brawa za poświęcenie.

:arrow: Rematch Taker vs HHH? Możliwy na następnej Wrestlemanii w Miami. Creative Team rozważa to, tym bardziej po tym co HHH powiedział na ostatnim RAW.

:arrow: Ratingi gal WWE

-WWE Hall of Fame => 2.36

-WWE Monday Night RAW => 3.8

-WWE Tough Enough => 2.5

:arrow: Matt Hardy miał małe spięcie z grupą Tough Enough w barze. Doszło do małej bójki. Mattowi nic się nie stało, ale konsekwencje mogą zostać wyciągnięte co do grupy TE. Innymi słowy, ktoś może polecieć.

P.S TNA tragedia, zero, nic się nie dzieje.

Mało czasu mam ostatnio, dlatego newsy tak późno, wybaczcie.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

1

• El Gonzalito

1

• Krzysiek680

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No to zaczynamy;) codo Snooki to jest mi obojetna moze byc w WWE ale bez niej źe też nie będzie...co do tej trampoliny to dało się ją zauważyć z kamery jak biegł do ringu;) ale fajnie to wymyślili.CM Punk jak zawsze musi coś wymyśleć i na kogoś coś nagadać ale w końcu taka rola hella.Zmiana nazwy nie wiem po co to komu wg. mnie moze byc tak jak jest teraz i nic nie zmieniać.Co do JoMo to się nie dziwię skoro jego dziewczyna miała walczyc na WM a tutaj wcisneli trish to ma prawo być na to wszystko zły ale bez przesady a jak nie dadzą mu tego pusha to będe załamany...zawieszenie tekera i tripla :8 =))=)) żarty sobie chyba robią z tego co wiem to narazie dostali kary finansowe.a co do rewanżu to jestem na tak tylko...Ciekawe kto go wygra?? Ci młodzi z Tough Enough mogli troche pogania matta po tym barze może by schudł;)hehe

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Po Snooki można było się tego spodziewać , wzięła co miała wziąć i adios , szczerze to może i lepiej :P . Sin Cara na trampolinie? Ja myślałem , że on taki skoczny jest :lol . CM Punk chyba przesadza z tymi swoimi atakami , niech lepiej zajmie się Ortonem , a nie robi cyrk nie wiadomo o co ( nie oglądałem jeszcze TE ). No to jednak HHH stoi za sprowadzeniem Sin Cary i tutaj należą mu się brawa sądze , że gdy przejmie ten biznes to może uda mu się wybić tych młodziaków , którzy obecnie są w FCW. John podpadł , ale ciekawe jaki był powód , że Trish miała zastąpić no i zastąpiła Meline w tym matchu , ogólnie bardzo szkoda jeśli okaże się prawdą to , że ten push przepadnie bo tak długo na niego czekałem eh . . . Hmm . . . raczej wątpliwe , aby kiedykolwiek miałoby dojść do walki Stinga z Deadmanem ja w to nie wierze. Kary dla HHH i Undertakera ? =)) , no tego jeszcze nie było , ale ja tam nie mam nic przeciwko jak raz na rok będzie jakiś chair shot ( ten który dostał Taker od Triple'a był naprawdę efektowny :) ). Miz mnie nie interesuje zbytnio , oby stracił ten pas jak najszybciej bo już się przejadł jako mistrz. Hardy prowokator , ktoś chyba musi go uspokoić bo atakuje wszystkich jak ta wściekła małpa :lol .

Dzięki za niusy >C< :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Styl:  Jasny

Snooki kończy z wrestlingiem?? :clap: Jeszcze chcieli kontynuować współpracę z tym czymś. Pytanie w jakim kierunku. Poczwara z metra cięta :evil: No przez chwilę dało się zobaczyć tą trampolinę, ale musiałem się przyjrzeć, bo na początku naprawdę myślałem że tak się Sin Cara wybił :D szkoda że zrezygnowano z tego pomysłu upadku na Rudego - wyglądałoby to napewno świetnie. >C< trochę dziwnie napisałeś newsa o Punku - piszesz, że chodzi o Tough Enough, a Punk pisze o NXT Rookies. No ale jeżeli rzeczywiście jest tak jak pisał, to naprawdę zawodnicy muszą się wstydzić, czy to NXT czy TE. Triple H idzie w hierarchii do góry co było w sumie wiadome, ale że jest odpowiedzialny za ściągnięcie Mistico to za to zbiera wielkiego plusa ode mnie i chyba nie tylko ode mnie :) Nie rozumiem za bardzo postawy John'a. Mam już gdzieś czy chodziło o ush czy o Melinę, ale takie zachowania to są gorsze niż dzicka z podstawówki któremu zabrano lizaka. Gdzieś jeszcze wyczytałem, że atakował Trish, a gdy ona chciała mu sie "odwdzięczyć" to zasłaniał się Snooki. John sorry, ale teraz wiele straciłeś u swoich fanów tym zachowaniem. Gorzej niż dziecko. Szkoda wielka, że Sting nie podpisał kontraktu z WWE, choćby na tą jedną walkę z Taker'em. Chyba wiadomo co to było to "COŚ"($$$). Może za rok zobaczymy Taker vs Sting. Byłoby to marzenie nie ma co. Dwie największe ikony wrestlingu. Jeśli chodzi o użycie przedmiotów w walce taker vs HHH, chodziło o to że zarówno Triple i Taker używali metalowego krzesła, co obecnie w polityce WWE jst niedozwolone. Jeśli chodzi o uderzenia krzesłami, to siłę i odgłos po uderzeniach słychać od razu z porównaniem z plastikowym krzesłem. A już myślałem, że WWE dało im wolną rękę z używaniem przedmiotów i uderzeniami ich (chodzi o chairshot na głowę Taker'a, który wyglądał zajebiście). No na video widać wyraźnie, że Miz walnął głową o podłogę, więc brawo dla niego. Rematch między Takerm a Hunter'em - jestem na tak i nie. Na nie ponieważ to powtórka z rozrywki, patrząc co toczyło się między Taker'em a Michaels'em. A jestem na tak, tylko musi być stypulacja, a patrząć na ten match to obecnie widzę tylko jedną, jedyną stypulację dla tej dwójki - jest nią HELL IN A CELL!!!! Damn - HIAC na Wrestlemanii - to by było Show!! Rating całkiem dobre, szczególnie TE oraz HOF. Szkoda, że Matt'a jakoś przypadkowo nie uszkodzili :) Dzięki za newsy

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie rozumiem WWE po co chcieli Snooki na dłużej, ale dobrze chociaż że ona ma ich gdzieś, wzięła kase, wystąpiła na WM'ce i to by było na tyle, po co się męczyć dalej. Zresztą w pełni ją rozumiem, w końcu ona dostaje mase kasy za chodzenie na imprezy np więc po co ma trenować, męczyć się itd itp Punk'owi się nie dziwie, też nie mogłem za bardzo zrozumieć jak oni mogą nie wiedzieć tak podstawowych rzeczy jak zwycięscy z WM 27, HoF'emrzy 2011 czy rookie z poprzednich edycji... Zadzam się z JoMo że Melina zasługuje na push ale niech on się lepiej zajmie swoją karierą bo słabo by było gdyby teraz przez jakieś swoje głupie gadania miał zaprzepaścić sobie szansę na ME. Skoro Sting chce walczyć z Takerem to może niech Deadman do TNA przejdzie :lol Tam przynajmniej nie będą go karać grzywną i zawieszeniem za zrobienie najlepszej walki gali... Kretyni... No widać było że Miz porządnie walnął bańką w podłoge. Niby wstrząs mózgu to nic wielkiego ale i tak brawo że dokończył walkę tak że nie było nic po nim widać. Pewnie zyskał tym w oczach zarządu. Nie no... Jeden remach już był z dodtakiem carrer. Powtórka z rozrywki nie byłaby zbyt fajna. Czytałem gdzieś, że chcą zrobić im rewanż na SummerSlam i to by było o niebo lepsze rozwiązanie bo przynajmniej HHH mógłby sobie wygrać spokojnie.

Nagłówek newsów wprowadził mnie w szał radości. Nie będę musiał oglądać po raz kolejny Snooki w WWE !! Aż dziwi mnie to że WWE chciało nawiązać z nią współpracę. No proszę was przecież to coś nie nadaje sie w żadnym aspekcie do tego biznesu ale widać Vince jak zwykle widzi to inaczej. Rozumiem że forsa no ale trzymajmy jakiś poziom. Co do Sin Cary to w ostatnich newsach już o tym mówiłem. Jeśli chodzi o Punka to ja sie wcale nie dziwię że jeździ po NXT. Osobiście nie oglądałem żadnego odcinka NXT i uważam że jest to zwykła żenada. Punk ma racje co do uczestników. NXT od co najmniej 3 serii jest pomysłem kompletnie nie trafionym. Niech Vince przejrzy na oczy. Nawet jego zawodnicy krytykują to coś co nazwał NXT. Triple H zajmował się sprowadzeniem Sin Cary? O tym jeszcze nie słyszałem. No ale to chyba pokazuje nam czym HHH będzie zajmował się po zakończeniu kariery. Ale nie dziwię się. W sumie to nawet dobrze że to właśnie on zajmie takie stanowisko z prostego powodu. Ma oko do dobrych zawodników. Dzięki niemu WWE może wejść w inny wymiar. Szkoda tylko że to moje ciche marzenie które nigdy się nie spełnią. Co do Morrisona to szczerze powiem zachował się niby tak jak powinien aczkolwiek tylko sobie zaszkodził. No broni Meliny tylko że co dostaje w zamian? Mieliśmy takie nadzieje na zobaczeniu go w Main Evencie a tu proszę, pewnie szybko się to nie zdarzy. Dobrze wiemy że Vince jest pamiętliwy i jeśli ten news jest prawdą to JoMo może pożegnać sie z pushem na kilka dobrych miesięcy. Jeśli o Stinga chodzi to ja chciałbym zobaczyć na WM 28 jego starcie z Takerem. To by było coś historycznego. Tylko nie wiem czy obydwaj by dali rade. Już troche lat na karku mają i kondycja nie ta. WWE jest śmieszne. Taker i HHH poobijali się nawzajem, dali ludziom to czego chcieli, stworzyli świetną walkę i co mają w zamian ? ZAWIESZENIE I KARY? WTF ? To nie jest śmieszne a wręcz żałosne. Widać obowiązkiem gwiazd WWE jest zaniżanie poziomu walk a nie proces odwrotny. :| Co do Miza to nieźle uderzył głową i chyba mówił prawdę. Nawet po walce był dziwnie zamroczony i po oczach było widać że coś nie tak. Ale profesjonalizm no i wszystko było jak należy. Raczej nie będzie wykluczony na dłużej i pewnie już na kolejnym RAW się pojawi. Co do ratingów to jestem ciekawy co dalej z RAW. Tough Enough bardzo przyzwoity rating. Ale jeśli o RAW chodzi to teraz będzie test i zobaczymy czy taki rating utrzyma się po WM. Pewnie CT będzie dwoił się i troił żeby tak było. No i tego właśnie chcemy. To tyle. Dzięki za newsy. Było co komentować. Wszystko ciekawe :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...