Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Piłka nożna - dyskusja ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pro, ale Real chce sprzedać Karimę, Higuain też raczej się pożegna z Blancos, a zamiast nich ma być Aguero i Neymar + skrzydła: Mata i CR7, więc może być ciekawie, ale jeśli Mou nadal się bd trzymał kurczowo gry z jednym N to nie wyjdzie mu to na plus chyba, że Neymar na szpicy, Aguero cofnięty, CR7 i Mata boczni + Oezil/Xabi i Khedira defensywni rozgrywający, ale jest jeszcze ten młody Varane i Lass ciekawie, ciekawie. Jednak 4 piłkarzy, a teraz już 5 na pewno odejdzie bo Mou chce mieć ich określoną liczbę.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

17

• SweetChinMusic

16

• fanfanfan

13

• Zaq123

12

Top użytkownicy w tym temacie

Nie śledzę zbytnio poczynań Realu i muszę przyznać, iż nie słyszałem nic o rzekomych przenosinach Higuaina. Przecież po tylu latach, podczas to których jako mało kto w RM wzniósł się na bardzo wysoki poziom i można go zaliczać do czołowych napastników globu nie powinno być mowy o jego sprzedaży/wymianie/wypożyczeniu. A co do Maty i Aguero może i są łączeni z Galacticos, ale wiem że obecnie bliżej są innych klubów jak Juve, czy Arsenalu. Fakt - Real może wyłożyć kwotę, która rozgniecie konturencję, ale kto wie. Poza tym nie wyobrażam sobie Ozila będącego nowym czołowym zawodnikiem Realu na ławce, a tym bardziej nie do końca jako defensywny pomocnik. Takie jest oczywiście moje zdanie ale i tak utrzymuję niepewność wypału związku z zakupami jakie Real miałby przeprowadzić w tym okienku. Zbyt dużo zawodników jest marnowanych! Real ma strasznie masakryczną politykę transferową i tego mniemania nie zmienię jakie mam również o Man City, ale to już inna bajka. Pieniądze im mózg zalewają. A odchodząc lekko i odnosząc się do Twojej wypowiedzi o środku pola - ile jeszcze mają zamiar niszczyć Kakę, który w 2007 roku był najlepszym piłkarzem globu?!

Pro, ale Kaka był cały czas kontuzjowany i zagrał jeden dobry mecz w sezonie, mówię o pogromie na Mestalla. Poza tym jest On na liście transferowej. :)

To ja bardzo krótko bo poprzedni post mi się usunal. Neymar i Varane to sa dwa świetne talenty, widziałem ich grę w poprzendich klubach i wiem co potrafią. Oby Neymar nie wyszedl na drugą gwiazdą jak Ronaldo, bo może stać się mega przereklamowany, ale mam nadzieje ze tak sie nie stanie. No wreszcie w Realu sie coś rodzi, nie kupują byle kogo kto ma 30 lat i zagra dobry mecz na jakiś mistrzostwach. Jak dla mnie atak Neymar i ewentualnie ten Aguero, który myślę ze przejdzie. Boki Ronaldo i Di Maria, bo w transfer Maty absolutnie nie wierzę. Środek jak dla mnie Varane cofnięty musi być, oni musi tam grać, a nie siedzieć na ławie! No i drugi środkowy moze Ozil czy ktoś tam. Jak dla mnie świetne ruchy Realu z tymi 2 nowymi młodymi gwiazdami, wreszcie sie coś ciekawego dzieje i nawet ja jako kibic Barcelony potrafię to zauważyć. Widać, że klub zmądrzał po tym co było w tamtym sezonie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeśli transfer Neymara dojdzie do skutku to mogę powiedzieć, że Real w końcu przejrzał na oczy :) Brazylijczyk jest szybki a co więcej bramkostrzelny. Jedynym znakiem zapytania jest to jak się wczuje w hiszpańskie boiska.

A tak ap ropo fani Arsenalu mają ogromne poczucie humoru :D Postanowili sprzedać Cesca na e-Bay'u.

ebay.jpg

Oferta "sprzedaży" piłkarza The Gunners jest niezwykle interesująca ze względu na fakt, iż to "kapitan w dobrym stanie". W opisie "produktu" czytamy, że "Hiszpan fantastycznie czuje się szczególnie w pomocy".

Czerwony tekst natomiast opisuje: "produkt jest w obiegu 7 lat, i mimo że jest w idealnym wieku 24 wiosen, to może mieć objawy niedoskonałości".

alexisy.png

Pro, ale Kaka był cały czas kontuzjowany i zagrał jeden dobry mecz w sezonie, mówię o pogromie na Mestalla. Poza tym jest On na liście transferowej. :)

Może i jest na liście, ale według mnie to i tak trochę za późno. Racja, miał kontuzję, ale patrząc również ile siedział na ławce i zbytnio nie sprawdzał się na boisku śmiem twierdzić, że mamona mu nieco w łeb uderzyła. Tragicznie w Realu nie gra/ł, ale patrząc na to co robił w Milanie, aż żal dupe ściska, że przeszedł do Galaktycznych.

Poza tym jestem ciekaw jaki klub i za jaką kwotę kupi obecnego Kakę, bo sam zawodnik chciałby nadal zbijać takie kokosy jakie dostaje w Realu.

Środek jak dla mnie Varane cofnięty musi być, oni musi tam grać, a nie siedzieć na ławie! No i drugi środkowy moze Ozil czy ktoś tam.

Według mnie Varane powinien zostać na spokojnie wypożyczony do zespołu, w którym mógłby się ogrywać na spokojnie - bez presji. Najlepiej druga liga hiszpańska, bo tam zapewne nadal pokazywałby na co go stać.

Piszesz, że nie mógłby siedzieć na ławie? Ja mogę powiedzieć to samo w przypadku wielu innych zawodników, którzy być może zostaną w Realu. Lass? Xabi? Ozil? Khedira? Kaka? Varane? To i tak nie wszyscy zawodnicy jakich powinienem wymienić, a którzy nie powinni w żadnym wypadku grzać ławy. Aż krew mnie zalewa jak widzę, jak kiszą się jak ogórki na tej ławce dostając tylko kasę dla sztucznego zadowolenia i pare meczy pucharowych w sezonie...

Proszę państwa, stało się!

269706_2047972673928_1082774305_32109562_3862624_n.jpg

Wracając do Realu, wiecie większość z nich w innych klubach byłaby gwiazdami, a w Realu są graczami DOBRYMI! Kaką interesuję się Milan, Inter i tradycyjnie jak każdym... Man City! i każdy z tych klubów jest skłonny sporo zapłacić. Khedira i Ozil to musi być pierwszy skład w ogóle nie ma o czym mówić.

Proszę państwa, stało się!

269706_2047972673928_1082774305_32109562_3862624_n.jpg

Hehe, widzę że również natrafiłeś na ten fotomontarz :8 Pojawił się już w środę. Gdyby ten transfer już wypalił byłoby wszędzie tak o tym głośno, że człowiek by własnych myśli nie słyszał. Nawiązując do tej sprawy, Aguero dopiero w przyszłym tygodniu ma otrzymać propozycję kontraktu od włodarzy Juventusu, po tym jak oferta klubu została zaakceptowana przez Atletico. Aguero nie jest jeszcze w Juve, ale uważam że i tak niebawem ubierze barwy Starej Damy.

ganchoestatico_2.jpg

Proszę państwa, zawodnik Benfici Lizbona, który ostatnio sporo się buntował trafia do Madrytu! Jakieś komentarze?

Coentrao ?!

Nie znam zbytnio tego zawodnika ale liczę, że dużo pokarze w RM ponieważ bardzo ich lubię i chcę by zostali mistrzami następnej Ligi Mistrzów. :D

Ten zawodnik przypomina mi odrobinę Davida Beckhama ale to tylko moja fantazja.

bedzie tam pasował, kontrowersja kolejna. Dobry ruch, grajek z niego dobry, kopać piłke umi, biegać też umi więc sie nada. No Benfika dużo nie traci bo w Europie zaistnieć jej sie nie uda przy tym co odwalają z transferami najlepsze kluby Europy, a Real zyskuje bo taki skrzydłowy (chyba jakże nie jak tak, nie?) bardzo ise przyda. Na stronie z ... Marcelo :D Oj bedzie sie działo. Aguero monaz foto, dziekuje.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie znasz Fabio?! Najlepszy portugalski piłkarz na mundialu RPA i człowiek o, którego biło się pół europy, więc dziwi mnie to troszkę, ale OK.

Fanx3 = Napinka, więc jodym.

Kontrowersyjny, bo BL nie chciała go puścić, a to jest irytujące, poza tym zagra On jak już z Ramosem po bokach, bo Marcelo jest najsłabszy z tej trójki, a jak tam Cesc w Barcelonie, Rossi? Sanchez? Transfery pełną parą.

Skonto Ryga vs Wisła Kraków

Dobra, raport z meczu byłby bezsensowny, bo mecz był beznadziejny, a nie widziałem go całego przez problemy z transmisją. No więc zaczynamy, początek pierwszej połowy prawie mnie ululał do snu. Dopiero w 30 minucie Melikson tam zszedł do środka przed polem karnym i strzelił mocno, ale w środek bramki. Potem już po za tym, ze Łotysze strzelili sobie samobója w I połowie nie działo się nic, ale bardzo ładnie Melikson dał prostopadłą do tego Lamey’a i gdyby nie obrońca to Genkow. Potem ponad 20 minut nudów, w pamięć zapadły mi tylko 3 sytuacje i zamieszania pod naszą bramką i nie wiem czemu dopuszczaliśmy w ogóle tamtych do glosu. Na szczęście na 10 minut przed koncem gramy 11 na 10, niby swietnie, bo mamy przewagę i z 1 więcej zawodnikiem możemy jeszcze bardziej atakować, ale w czym rzecz. Przed tą kartką my rozgrywaliśmy sobie przed obronę do pomocy i znowu do obrony i do bramkarza i tak w kółko. W ogóle nie probowalismy atakować bramki, a 1:0 z takim kimś bezpieczne nie jest. Melikson na noszach … kurde :/ Najlepszy zawodnik meczu, charowal caly mecz, kreowal gre i mocno udzielal się w grze i oby mu się coś nie stało, bo był najlepszym zawodnikiem tego meczu. Co innego Małecki, który ani nie rusząl się dynamicznie, nie mógł dobrego dośrodkowania zrobić. Raz wrzucił za nisko to obronca z Łotwy prawie strzelił sobie kolejnego samobója. Skonto w 10 ma wolnego? Ludzie! Jak my z taką drużyną ostatnie 5 minut robimy obronę Częstochowy, jeszcze grając w przewadze to ja chcę aby ta Wisla odpadla. 2 minuty do końca nasz stopr się mija, tamten z 7 metrów nad bramką, Jezu co my tworzymy?! Kolejny zawodnik, który zasłguje na pochwałę to Iliev. Udzielał się klepał z Meliksonem i oprócz większej liczby celnych strzałów i w ogóle strzałów to spisał się dobrze. Wilk nie potrzebnie w tym meczu grał 5 obrońce bo brakowało dodatkowego ataku, a on zamiast do przodu to tylko w tył.

Panowe jest źle, bardzo źle. Mamy takich frajerów, dojdzie do nich do 1 składu tych 2 kontuzjowanych i zobaczycie, że mamy powtórke z Pawlodaru, gdzie Jaga nie poradziła sobie z cieniasami. Wynik strasznie słaby i sami sobie robimy taką sobie sytuację przed rewanżem, bo z naszą polską piłką wszystko jest możliwe. Czekamy na jutro na Śląsk, ale dodajcie te 3 zdania chociaż od siebie co do meczu ;)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wisła po raz kolejny "nie dopłynie" do celu =)) jest mi wstyd za to co z tą naszą piłką jest i niech lepiej kopią kartofle na polu niż piłke. Tyle mam do powiedzenia na ten temat =))

Z takim podejsciem do gry to następne pokolenie nie doczeka awansu naszej drużyny do LM =))

Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Ech. Wisła grała słaba i w kolejnej rundzie możemy skończyć z marzeniami o LM. ;)