Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Draft 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chyba co roku mamy taki temat, więc nie będę się tutaj rozpisywał.

Co roku mamy tz. Draft, czyli przenoszenie wrestlerów do innych brandów, a z resztą chyba każdy wie co to jest, więc nie będę tłumaczył. Zapraszam do typowania :lol

Tak więc ja zacznę :D

Randy Orton to Smackdown- zakończył feud z Punkiem, do pasa chyba na razie go nie wezmą, więc nie ma co robić na RAW.

Daniel Bryan to Smackdown- podobnie jak wyżej szykuje nam się feud Sin Cara Sheamus, więc on został odsunięty od pasa, jeśli by został brałby udział w nic nie znaczących midcardowych walkach. Na SD dostanie może jakiś feud z jakimś wyżej postawionym i będzie dobrze :D

Vladimir Kozlov & Santino Marella to Smackdown- w sumie nie wiem jak to uzasadnić, tak mi jakoś przyszło do głowy :lol , i moim zdaniem jest to jak najbardziej możliwe.

Maryse to Smackdown- dawno jej na RAW nie widziałem, nic nie dzieje się z jej postacią, a na SD może jakiś feud z LayCool, bo przecież był planowany jej face turn

Jack Swagger to RAW- tutaj moim zdaniem pewniak, jest wciągnięty w feud pomiędzy komentatorami, zostanie ochroniarzem Cola i jakoś to się potoczy.

Drew McIntyre to RAW- jak wyżej, nic z jego postacią się nie dzieje, ostatnią walkę na SD miał chyba 3 tygodnie temu którą i tak przegrał. Jego postać się marnuje, a RAW byłaby może lepiej wykorzystana przez CT.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bajo

1

• Brem

1

• Kall

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmmm no dobra więc ja wytypuję tak :

Drew McIntyre - RAW - na SD! jest już praktycznie bezużyteczny, znudził się , a z tego co wiem planowany jest dla niego push, więc draft może być dobrym rozwiązaniem

Rey Mysterio - RAW - powód jest jasny, a brzmi on oczywiście Sin Cara. Wątpię żeby obeszło się bez ich feudu, a Sin Cara pobędzie troche na Raw z tego co mi wiadomo, więc Ryj na Raw

Kane - RAW - na SD! rozwalił już wszystkich, feudu z Undertakerem już raczej nie będzie, więc myślę że pora by Big Red Monster zawitał w czerownym brandzie

Evan Bourne - SmackDown! - dla Bourne'a planowany jest push, a że zbliża nam się drafcik pewnie poleci sobie do niebieskich

Mark Henry - SmackDown! - nie wiem czemu ale pasuje mi go widzieć na SD! na Raw jest już długo i myślę że pora już na niego

Triple h - SmackDown! - Tryplaka dawno nie było w niebieskim brandzie i uważam że należy mu się jeszcze raz WHC. Poza tym w drafcie zawsze uczestniczy jakaś wielka gwiazda, więc Hundet na SD!

Moim zdaniem ?

John Cena na Smack!Down - nie wiem dlaczego , ale myślę że tak się stanie , niedługo jego feud z Mizem się skończy i nie będzie miał nic do roboty na RAW

Mark Henry na SD! - gruby nie ma nic do roboty na RAW

Evan Bourne na SD!- niedługo dostanie push i jak napisał ktoś wyżej , poleci na SD !

Rey Mysterio na RAW - zacznie się jego program z Siną Karą

narazie nie mam więcej pomysłów , jakby co to dopisze .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Moim zdaniem temat do podtarcia, nie można było tego lepiej rozwinąć? A odpowiedzi pozostawiają również wiele do życzenia, więc swoją zajebistą postacią podniosę ich poziom. Najpierw postaram się realnie ocenić draft, a potem troszkę pofantazjuję. :)

Na RAW:

Chavo Guerrero - Ponieważ trzeba pojobbować jeszcze gdzie indziej, na RAW nie ma dobrych jobber'ów czyż nie? A Chavo by się tam przydał nie szmacono by wtedy porządnych wrestlerów, a na RAW w sumie cała karta zawsze ma się dobrze, nie wiem dla mnie tego zawodnika nie powinno być nigdzie za wiele, ponieważ... Jest zbyt średni na obecne gale.

Rey Mysterio - Może program z Sin Carą, jednak może się zakręcić w okół U.S Championship bo na SD! Nie ma obecnie dla niego miejsca tam inni są bardziej potrzebni w ME, czy też w midcardzie, a poza tym najlepiej jakby ten pan spakował walizki.

Na SmackDown!

Santino&Vladek - A czemu? To proste ponieważ mają obecnie można to tak nazwać program z Corre i Show'em, a więc przydali by się bardziej na niebieskiej gali takie jest przynajmniej moje zdanie, a poza tym na RAW się tyle będzie dziać w najbliższym czasie, że dla Marelli może zabraknąć miejsca w karcie, a tego bym nie chciał.

Triple H - Ponieważ potrzebny jest WHC z prawdziwego zdarzenia! Edge nim jest, ale czy feud w którym byłby Hunter nie nabrałby jeszcze większych rumieńców? Poza tym brak mi HHH w ringu, a na SD! Mógłby kontynuować feudzik z Andrzejem, a nie przenoszone by to było na RAW, poza tym jego speech'e/walki pobudziłyby SD, które ma się słabiej niż RAW, więc lepiej aby tam powędrował.

Cm Punk - Jego feud z Ortonem dobiegł końca, a RAW bez Orton'a, jak i bez Janka jest nie realne, w obecnych czasach, więc pora aby Punk znów zjawił się na niebieskiej gali i może jakiś face turn i pojedyńczy feud z Wade'em, dla mnie byłoby to zdecydowanie dla niego na plus jak i dla Wade'a.

No i niestety tylko tyle obecnie DRAFT jest bardzo tajemniczy ;P Więc czekam na galę z owym draftem. :)

P.S Dla mnie obecnie ciekawszym tematem są zwolnienia, ale to pozastawiam etatowym dyskutantom.

:)

Drew McIntyre ze Smackdown na Raw - Jego potencjał jest niewykorzystywany, ja jestem za jego pushowniem, dlatego widziałbym gi na Raw. Niedługo dyskusja o nim ode mnie!!!

Kane ze Smackdown na Raw - Ja bym chętnie rozdzielił go z Show'em, bo nie chce mi się ich oglądać i również widziałbym go na raw znowu jako heel moze przy pasie US?

Vladimir Kozlov z Raw na Smackdown - Rozdzielić go z Santino bo się chłop marnuje.

Jack Swagger ze Smackdown na Raw - W sumie to nie wiem gdzie on wogóle jest bo lata za tym Cole'em jak jakiś debil, nie podoba mi się jak dostaje od Lawlera i chcę to przerwać i dac mu szansę na coś innego.

Daniel Bryan z Raw na Smackdown - Oddzielić go od pasa US, niech idzie na SD i dołączy może do Corre, bo jako face już mi sie cholernie nudzi i widziałbym go jako heel.

Mark Henry z Raw na Smackdown - Za Kane'a będzie na SD, a ktoś taki jak on przyda się np. na gościa, którego bedzie atakowalo The Corre czy tam inny heel.

Więcej typów jak narazie nie widze obiektywnie, ale wyiany z 1-2 jobberów też mogą wejść w życie. Ryder, moze Santino i jakis Reks też mysle ze mogą się tu znaleźć. Głównie Ci co na Superstars sa gwiazdami, czyli Masters również ;) A no i jeszcze Evan Bourne, lecz on mi sie zdaje, że ma małe szanse na draft bo ja bym go widzial gdzies z/przeciw Sin Cara'ze. Dziękuje za uwagę ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No to tak, przede wszystkim uważam że przynajmniej jeden jeśli nie dwóch topowych MainEvanterów przeszło na SD, że na Raw trochę rozluźnić ME. Dobre to czas na konkrety:

Raw :arrow: SD

Triple H- Triplak musi zostac w ME, zakończył story z Taker'em, przynjamniej na razie, więc musi zacząć coś innego, myślę, że będzie chciał jeszcze dostać jakiś główny pas przed końcem kariery a na Raw jest dużo dłuższa kolejka niż na SD. Chętnie bym zobaczył jego feud z Alberto o WHC i myślę że nie jest to wykluczone.

Randy Orton- Tutaj myśle że albo on albo Triplak. Na Raw ma on co prawda ten nijaki feud z Punkiem ale jakby to przerwali teraz to nic by się nie stało a wręcz byłoby to bardzo słuszne. Z tym, że nie chce go oglądać przy żadnym głównym pasie. Coś czuje że przed Ortonem słaby okres, coś jak zeszłoroczny zastój Edge'a po feudzie z Jericho.

Santino Marella- Czas na kabaret na SD, tam jest Horni, niech sobie razem robią różne śmieszności. No i chyba czas na rozdzielenie byłych tagteam chamiponów. Ja chce powrotu moskiewskiego tłoka!

O tych mniejszych nie będe się rozpisywał jakoś bardzo. Na SD powinni jeszcze zawitać np Henry i R- Truth którzy nie mają co robić a ten drugi zasługuje na jakieś odświeżenie. Może jakaś część Nexusów niech idzie na SD, Otunga może zacząć coś singlowego. A no jeszcze jeden zawodnik najbardziej marnowany chyba w całym WWE czyli Ted DiBiase, on spokojnie mógłby dostać pas IC i tego mu życzę. Myśle tez że Cole z Lawlerem mogą zostać oficjalnie rozdzieleni bo niewiem jakby teraz mieli wspólnie egzystować na Raw. Co do div, to Tamina mogłaby iść z Santino, może Alocia ale w sumie to mi obojętne zupełnie.

SD :arrow: Raw

Rey Mysterio- Tak jak już pisali poprzednicy, feud z Sin Carą byłby raczej dobrym posunięciem poza tym na Raw nie siedziałby w ME bo nie byłoby na to miejsca. A jakby już brał udział w jakichś wieloosobowych walkach o pas to nie bytłoby gadania o tej sprzeczności że kurdupel nie powinien mieć WHC.

Jack Swagger- Dla mnie bardzo dziwne jest, że Swagger;a z jego amerykańskim gimmnickiem nie pchają do pasa US. Jako że Cole raczej zostanie na Raw do Swagger przy nim tam będzie pasował, no i może feud z Sin Carą który oficjalnie jest na Raw.

Drew McIntyre- Miał być push, może niezbyt zasłużony no ale Drew się trochę już wyrobił moim zdaniem i nie jest takim drewnem jak na początku. Też się przyda jakieś odświeżenie.

Co do reszty to napewno jakaś rotacja jobberów nastąpi jak zwykle. Ale to bez znaczenia, może jakiś Masters czy JTG się przeniosą. No i jakieś divy ale to też bez różnicy. No chyba że rozdzielenie LayCool? Bo nie chciałbym oglądać ich feudu, już wole żeby po prostu się rozdzieliły.

RAW :arrow::arrow:SmackDown

Mark Henry- Dlaczego ? Nie widziałem go na RAW od wieków. Na SmackDown na pewno znalazłoby się dla niego miejsce w jakimś fajnym feudzie. Uważam że pasowałby bardziej do niebieskiego brandu.

Alex Riley- Może czas skończyć z usługiwaniem Mizowi i zająć sie własną karierą ? Ja chętnie zobaczyłbym Rileya na SD. Może zakręcenie się obok pasa IC. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie jeśli o niego chodzi.

Marrella&Kozlov- Proste. Pasy TT są na SmackDown a ta dwójka solowo nie ma szans. Jako że trwa feud pomiędzy nimi a The Corre to uważam że najlepsze posunięcie. Nie zapominajmy że Corre wyeliminowało Kozlova więc świetny motyw do zemsty.

John Morrison- Przejście do niebieskiego brandu i w przyszłości feud o pas WHC. Moim zdaniem byłoby to jedynym sensownym rozwiązaniem.

SmackDown :arrow::arrow:RAW

Drew McIntyre- Jakoś mi nie pasuje na SD. Jego miejsce jest na RAW gdzie mógłby rozwinąć swoje skrzydła jeśli w ogóle je ma.

Jack Swagger- Pas US jest na RAW dlatego też tam jest miejsce Jacka.

I to by było na tyle. Może któreś z moich przewidywań się sprawdzi.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

RAW :arrow: SD:

Mark Henry- Na Raw nie ma go już sporo czasu a jak jest to dostaje dance match czy jak to się tam pisze =)) Jeśli powędrowałby na SD to mógłby stworzyć stajnię gigantów : B-Show, Kane, Mark Henry. Wtedy wznowić feud z The Corre i jakoś ładnie tam napisać ich walki :P

John Morrison- chętnie widziałbym go w niebieskim rosterze ponieważ SD kojarzy się trochę z High Flyers. Jak dla mnie Jo-Mo nie ma szans na wybicie u czerwonych i niech powędruje do blue.

R- Truth- też chciałbym bo zobaczyć w niebieskich legionach, bo to naprawdę niesamowity zawodnik lecz podobnie jak u góry na Raw nie ma co szukać.

HHH- Tak, tak, tak. Feud z Andrzejem Tejkerem musi się skończyć i Tryplak powędrować na SD. Jedynie HHH może pokonać Edga i odebrać mu WHC.

Więcej już chyba takich draftów nie widzę. No chyba że jakich jobberów poprzerzucać :D

SD :arrow: RAW:

Jack Swagger- All American American już dawno powinien być na RAW. Mógłby miziać się z Mizem i głaskać się z Colem. No i jest jeszcze do kwadraciku orzeł :D Jak najbardziej na Raw bo SD nie ma nic do zaoferowania mu.

Drew McIntyre- też w jakimś stopniu zepsuty na SD i może gdyby powędrował do czerwonych to coś tam się ruszy.

Rey Mysterio - bardzo by się chciało feudu SC-619 ale jeszcze "NIE CZAS :!::!::!: ". Dopóki SC nie rozkręci się do poziomu gwiazdy typu Jasiu czy inny h :censored: to nie będzie mógł robić jakichś innych programów. Szczerze to mógłby być piękny feud i jeśli by dobrze napisali okazać się sporym trafieniem. Jak dla mnie ten jeśli by miał się rozpocząć to tak na Over the Limit ? albo Fatal Four Way i zakończyć się na Summer Slam walką mask vs mask. Ah jak by było pięknie ....

Więcej już chyba nie trzeba zmian. Może któraś się trafi z tych co napisałem. WWE mogło by zrobić taką fajną rotacje Jo-Mo & R- Truth wzamian za Jack Swagger & Drew McIntyre . Do zamin to pewnie jeszcze jakieś divy powędrują i to chyba na tyle.

alexisy.png

Teraz podam moje "marzenia" które jako tako są realne.A więc rozpocznę od tych wrestlerów którzy moim zdaniem powinni powędrować na SmackDown.

Daniel Bryan

Evan Bourn

Do tego kilku wrestlerów którzy są w low cardzie na Raw

Pierwszym typem jest Daniel Bryan.Jak wiadomo na SD mamy dość słaby dział main eventerów.Edge,Alberto Del Rio,Christian i może Rey Mysterio i Cody.Kane spadł już do mid cardu i raczej nie zapowiada się zmiany (choć chciałbym krótkiego choć dokończenia jego feudu z Undertakerem.Daniel o ogromnych umiejętnościach mógłby się nawet jakimś trafem wedrzeć do main eventu i powiem nawet,że zrewolucjonizować ubogi SmackDown.Kolejny jest Evan on do main eventu raczej się nie wedrze,ale z chęcią bym go zobaczył w openerach czy nawet w środku karty na galę.Jeśli chodzi o innych mid carderów z Raw to Raw jest wręcz zapchane i żeby je troche rozluźnić to damy tam paru którzy zawalczyliby z Evanem czy w openerze z Bryanem.

Oto typy do przejścia na Raw:

Sin Cara

Big Show

Sin Cara raczej nie draft,ale debiut na Raw gdyż mógłby on spokojnie pofeudować z Morrisonem,bo ring skilla mają obaj znakomitego i walki by się fajnie oglądało o pas IC czy US (nie wiem,ale chyba te dwa pasy są teraz na SD :blink: co jest dość dziwne dla mnie).Kolejny to Big Show którego mini feud z Jacksonem nudzi,a na Raw chętnie bym go widział w roli heela który wszystko rozpierdziela.Na Raw nie ma dużo osób do przejścia,bo ten roster jest bardzo bogaty w wrestlerów (nie koniecznie z ring skillem).Taki moim marzeniem jest draft Ceny,albo Ortona,lecz wiem,że to baaaaardzo mało realne.

Mam mało typów do draftu,ale postanowiłem wymienić tych najważniejszych dla mnie.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

• 2 tygodnie później...

Na Smackdown!:

Randy Orton: Po odjeściu Edge'a, na niebieskich galach potrzebny będzie jakiś mocny i w miarę lubiany face, który mógłby pokręcić się koło jednego z głównych pasów. Viper byłby dobrym kandydatem, ewentualnie jego miejsce mógłby zająć John Cena.

Evan Bourne: Ewidetnie nikt nie ma dla niego jakiegokolwiek pomysłu. ( Generalnie szkoda, że jego miejsce zajął Sin Cara, ale chyba każdy zrozumie, że WWE chce promować taką gwiazdę ;) ). Kontynuując widzę Evana na SD!, może z pasem interkontynentalnym?

Ted DiBiase: Na RAW jobbuje już od dłuższego czasu, można spokojnie rzec, że aktualnie jego pozycja to pozycja zawodowego jobbera. A szkoda, bo Ted zły nie jest, zarówno w ringu, jak i chyba przy mikrofonie. Na niebieskiej gali mógłby podobnie jak poprzednik pokręcić się wokół pasa IC.

Melina: Rozpad LayCool jest co raz bliżej, możliwe, że jedna z pań ( Layla ) przejdzie face - turn, więc na SD! potrzebna jest jakaś dobra hellowa diva. Melina byłaby idealna.

Na RAW:

Layla: Jeśli rzeczywiście przeszła by face turn, to widzę ją tylko w czerwonym rosterze, u boku div pokorju Gail Kim (?), jakoś nie wyobrażam jej sobie połączonej w TT z Kelly Kelly, czy Beth, a wiadomo, że divy walczą najczęściej właśnie w walkach TT.

Drew McIntyre & Jack Swagger: Na niebieskich tygodniówkach powoli robią się nudni, WWE chyba nie ma nich pomysłu, skoro Drew systematycznie jobbuje, a Jack ostatnimi czasy jest tylko "piątym kołem u wozu" w feudzie komentatorów.