Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown 08/04/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

2 of 3 Falls Match

Big Show & Kofi Kingston & Kane & Santino Marella pokonali The Corre przez DQ

Match 2

Cody Rhodes pokonał Trent'a Barettę

Match 3

Kelly Kelly & Beth Phoenix pokonały LayCool

Match 4

Main Event - World Title Shot

Alberto Del Rio pokonał Christian'a

:arrow: Na otwarcie gali mamy przemowę Alberto Del Rio na temat WM'ki

:arrow: Edge wjeżdża lawetą z rozwalonym podczas WM'ki samochodem Del Rio

:arrow: Pojawia się Teddy Long i zapowiada Main Event Gali, kto wygra otrzyma Title Shot o pas WHC na Extreme Rules w Ladder Match'u

:arrow: Mieliśmy segment kiedy to Christian i Edge mówili, iż mogą stanąć naprzeciw siebie podczas Extreme Rules

:arrow: Wyświetlono promo SIn Cary

:arrow: Cole & Swagger podążają na ring, Cole mówi o WM'ce, ale nagle pojawia się Sin Cara! Sin Cara atakuje Swaggera!

:arrow: Mamy już zatwierdzoną walkę na PPV Extreme Rules! Alberto Del Rio zmierzy się z Edge'm o pas WHC w Ladder Matchu!

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Housse

2

• pablo modjo

1

• FIZ

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Bardzo fajny Smackdown.Speach na otwarcie bardzo fajny i ta akcja z lawetą to również był trafiony pomysł.Spodziewałem się jednak jakieś bardziej ekstremelnej stypulacji o pas na ER,gdyż ladder match pomiędzy Edgem a Rio,nie jak dla mnie to słabo wyjdzie.2 of 3 Falls Match jak to na WWE,walka słaba jednak dało się obejrzeć.Pierwsza runda dobra,fajne zakończenie od Kingstona ogólnie na plus.Druga runda zrobiona na szybko bardzo mi się nie podobała.No i tradycyjnie trzecia runda najlepsza,triple chokeslam,hhaha pomysłowe i za to wielki plus.Cody Rhodes vs Trent Barett,gdyby nie kazali Trentowi jobbną to by była bardzo dobra walka,Trenta znam z FCW i daje radę,szkoda że musiał grać postać jobbera ale to też znak że może nie długo podpisze kontrakt z WWE.Interwencja Reya słaba i nic ciekawego.Divy przewinięte.Segment z Colem i Swaggerem dobry ale nie rozumiem tej interwencji Mistico.Przecież to bez sensu atakować rudego teraz Swaggera z SD,jednak czuje w powietrzu jakiś dłuższy tajemniczy storylinee :).Może być ciekawie.Oczywiście Sin Cara dał replay z RAW i nic nowego nie zobaczyliśmy ale i tak się jaram.Main Event dobry ale od początku wiedziałem kto wygra więc nie było niespodzianki,walka średnia dużo akcji po za ringiem.Jak na WWE to było dobrze.Zobaczymy co na Extreme Rules pokażą.Smacka osobiście polecam gdyż był na dobrym poziomie.

#SmartFanZone

Co rzadko się zdarza Smackdown naprawdę mi się spodobał. Speech'e dobre, nawet bardzo dobre. Walki przyzwoite. Co do 8 man tag pierwszy raz mi się spodobała walka tych składów. Z kolei walka Cody'ego i Barretty była zrobiona tylko po to żeby interweniował Rey i pokazać, że feud jeszcze się nie skończył... Divy co prawda w większości przewinięte, aczkolwiek zauważyłem, że LayCool powoli się kończy, co mnie niezmiernie cieszy bo strasznie mnie irytują te dwie flawless koleżaneczki... Cole i Swagger jak zwykle mnie zanudzili, za to wynagrodziła to interwencja Sin Cary (od dziś żałuję że widziałem tak mało walk LL :) ) No i mega się jaram tym kolesiem wprowadził takie odświeżenie do ostatnich dwóch tygodniówek, że szok :shock: Czekam z niecierpliwością na jego story.

No i w końcu ME który trzymał poziom, szkoda tylko przegranej Christiana, ale wydaje mi się że coś jeszcze z tego będzie... Aha no i teksty Edge'a do Cole'a bezcenne =))

Podsumowując dzisiejszy SD miał swoje wzloty i upadki, ale ostatecznie co rzadko mi się zdarza był spoko.

No tygodniówek prakczytcznie nie komentowałem więc czas to zmienić, jednak długo nie będzie.Smack Down było dobre choć pierwsze po WM to spodziewałem się czegoś ciekawszego jednak nie ukrywam że mi się podobało.Pierwszy segment bardzo fajny, dobry pomysł też z pierwszą walką zawsze takie rewanże z wm fajnie pooglądać.Widzimy się walke Kofi vs Barrett na Extreme Rules, czekałem na jakieś fajne Promo z wm :) i się nie doczekałem.Wkurza mnie już sytułacja z Codym z dwóch powodów 1.Wchodzi sobie na walke wygra szybko bardzo i sobie odchodzi no tym razem było z atakiem rey'a więc mam nadzieje że to ostani raz. 2. Trent Barretta jest marnowany a jest bardzo dobrym zawodnikiem 100 razy lepszym od Rhodes'a jednak przy mic'u pewnie słaby i dlatego.Walka Div przewinięta no i ME dosyć ciekawy też tam w skrócie oglądałem więc się nie przypatrzałem, zapomniałem o najważniejszy...Sin Cara.....fajnie że się pojawił bo naprawde ten gość mi się spodobał to chyba po mnie widać, ma świetnie umiejętności w ringu i mam nadzieje że szybko doczekam się jego pierwszej walki.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Będzie krótko, ale treściwie. Dobry Smackdown. Szkoda, że Christian nie zdobył title shota, ale coś czuje, że jednak WWE powoli szykuje nas na feud między Edgem a Christianem. Albo po prostu sam chciałbym to zobaczyć i dlatego tak twierdzę hehe :D

Sin Cara pojawił się na SD i wg mnie Mysterio może pakować już swoje walizki. Sin Cara po prostu zjada go w tym momencie na śniadanie i to bez popitki. Jednak trzeba pamiętać, że Vince nie lubi małych wrestlerów i zwykle skąpi im pushu. Może tym razem będzie inaczej. Myślę, że warto promować Sin Care i pewnie każdy się z tym zgodzi.

Podpasował mi ostatnio Cody. Nowy image z kurtką i kapturem daje radę. Mógłby go nie ściągać z głowy na początku walki jak Jin Kazama w którymś tam Tekkenie. Jednak nie podoba mi się ringowy strój CR. Przydałyby się albo ochraniacze na kolana, albo jakieś spodnie. W samych majtach po prostu nie zrobi na nikim wrażenia, bo sam jakimś koksem nie jest.

16476371734edf391100c30.jpg

SD! oglądnięte, więc trzeba coś skrobnąć. Jak dla mnie gala była dobra, ale bez wielkich rewelacji, spodziewałem się czegoś więcej po pierwszej tygodniówce po WM'ce.

Zacznijmy od początku, czyli mamy speech Del Rio, dosyć ciekawy, w pewnym momencie przerywa mu Edge, który stoi na lawecie wiozącej rozbity samochód Alberto. Trzeba przyznać, że ciekawie to wymyślili, kierowcą lawety okazał się .. Christian! Rated R Superstar maluje graffiti na masce i przemawia do Alberto. Po pewnym czasie wchodzi Teddy i ogłasza Main Event gali czyli starcie Captaina Charismy z Del Rio o titleshot na Extreme Rules w Ladder Matchu. Dalej mamy pierwszy pojedynek czyli re-match za Wm'kę ekipa Big Show'a vs. The Corre, dało się to oglądać, było ciekawiej niż na WrestleManii. Według mnie najlepiej zaprezentował się Kofi, a i ten chokeslam na końcu był genialny :D. Cody Rhodes vs. Baretta szczerze mówiąc przewinąłem tą walkę i chyba dobrze zrobiłem, ta interwencja Reya próbującego ściągnąć "maskę" Cody'emu raczej lipna, ale mamy sygnał, iż ich feud będzie kontynuowany. Walkę div jak to zawsze ominąłem. Wychodzi Cole i Swagger, mamy krótką przemowę i pojawia się Sin Cara! Sin Cara wbiega na ring i atakuje Swaggera! No właśnie, w jakim celu? Poprzednio zaatakował rudzielca, więc pojawiło się info jakoby miałby wmieszać się w walkę o pas US. Ja jednak sądzę, że oba wejścia są swego rodzajem promo i pokazem możliwości i podbudowaniu reputacji u widzów. Tak czy siak znowu świetnie się zaprezentował, nie mogę się doczekać, kolejnych Jego występów. Co do Main Eventu całkiem niezła walka, wyniki znałem, więc trochę zawiedziony byłem, że wygrał Alberto, ale cóż, walka jako taka całkiem dobrze wyszła, wiele zwrotów akcji. Ogólnie podsumowując dobra gala SD!.

akerdrugi.png

I po kolejnym SmackDown. Gala przypadła mi do gustu choć nie podoba mi się że SD stało się miejscem w którym można powtarzać wszystko co działo sie na RAW ale to tylko moje zdanie. Mam nadzieję że już na kolejnym SD sytuacja się ustabilizuje i takie przypadki nie będą miały miejsca. Denerwuje mnie już sytuacja z Colem bo nie lubię go słuchać i jedyne czego chce to żeby wrócił do tego co ma robić czyli komentować. Zajmuje czas który można by poświecić na rozkręcanie feudów. Co mnie zaskoczyło to Sin Cara. Jestem rozczarowany bo to pokazuje że Sin Cara na RAW i SD chciał się tylko wypromować. Te ataki miały na celu pokazanie że to on jest ten dobry i będzie lał tych złych. No szkoda i jestem zawiedziony. Co do walk no to moim zdaniem walka Cody vs Baretta kolejna walka w której ten drugi jobbuje i nie wiem co to ma na celu. Ten cały feud z Mysterio jest żałosny no ale cóż na to poradzić. ME bardzo przyjemny i zwycięzca też raczej spodziewany. Podsumowując to na 100% może być o wiele lepiej. Do roboty !

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Smackdown był całkiem dobry, ale pewnie byłby jeszcze lepszy gdyby nie te pier****one powtórki z RAW, które zajmują niemal pół czasu antenowego!!! Czemu na RAW nie ma powtórek ze Smackdown!!?? Dobra czas na galę. Kolejny dobry speech między Alberto i Edgem. 2 out of 3 falls był całkiem przyzwoity - nie mógł TEN match odbyć się na Wrestlemanii, tylko musieli odpierdzielić półtora minutową szopkę ?? :t_down: Sam match całkiem zjadliwy był. Rhodes z Barretą to typowy squash. Co raz bardziej zaczymam lubieć Cody'ego jako tego brzydkiego z kapturem i maską. NA ER pewnie dostanie match z Rey'em - pewnie Street Fight lub No Holds Barred, z finałem na OTL gdzie pewnie maski będą na szali. Divy jak zawsze - słabo. Proszę nie rozłączajcie LayCool. Przecież dzięki ich akcjom i speechom Divy jako tako wyglądają. Ale nic nie trwa wiecznie. Za tydzień pewnie kłótnia rozpad teamu i może match na ER. Pożyjemy zobaczymy. Alberta i Christian zrobili dobrą walkę. No i mamy Ladder Match - specjalność Edge'a. Mówiono kiedyś o udziałach Edge'a w Ladder Match'ach, "Been There, Done That". Na ER oczekuję dobrej walki tych panów.

Sin Cara pojawił się na SD i wg mnie Mysterio może pakować już swoje walizki

Dokładnie. Publika już go uwielbia, no Rey'a bije na łeb umiejęnościami w ringu. Już nie mogę się doczekać jego pierwzego match'u.

Smackdown ogólnie dobry. Oceniam na 4. Dziękuję.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie SD z tygodnia na tydzień jest szczerze mowiąc beznadziejne.. ciągle to samo Feud Edga z Alberto od samego poczatku mi sie nie podobal.. zawiewa nudą .. Drew jest szmacony nie wykorzystują go dobrze a ma potencjał przynajmniej taka jest moja opinia.. tak Samo Christian nie dostaje jeszcze zadnego pusha porządnego.. na co czekać? trzeba coś ruszyć wreszcie .. Jedynym Dobrym punktem SD była Akcja z Sin Carą :) i tyle w Ostatnim SD mi sie podobało.. ME ciulowy wg mnie.. polowe przewinełem.. I paradoksem dla mnie też jest to że niewiadomo z jakiej paki niepotrzebnie Polowe show zasmiecaja powtorkami z Rawu jak Showdown między Januszem i Rock'iem.. Bez sens.. Raw takiego czegoś nie robi i to dlatego m.in jest Superior Show :) Chris Masters to jeden z większych jobberow na SD.. nie wiem czego i jego tak szmacą to tak naprawdę genialny zawodnik.. ale oczywiście wolą Santina spushować :P

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Śmieszy mnie jedna rzecz - cały świat narzekał, jak McIntyre był pushowany jak mało kto. Teraz, gdy tak się nie dzieje - wszystkim to przeszkadza? No panowie, to zdecydujmy się w końcu, czy ma on otrzymywać ten push czy ma go nie otrzymywać.

Next - jak możesz oceniać Main Event, skoro go przewinąłęś? C'mon, może zacznij oceniać gale po wynikach, bo po co oglądać?

Sam Smackdown mocno średni, nie chce mi się za bardzo rozpisywać. Powtórke z RAW obejrzałem, bo sam segment był zajebisty, ale ogólnie uważam to za minus, bo te piętnaście minut można było przeznaczyć na coś dużo bardziej pożytecznego. Feud Alberto z Edgem od poczatku mi się podoba, ale nie wiem czy dobrą decyzją jest jego kontynuacja. Sama walka na Extreme Rules z pewnością wyjdzie świetnie, ale wolałbym jednak, żeby brał w niej udział Christian.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg