Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Tough Enough 04/04/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

tough-enough.jpg

Odcinek pierwszy skupił się na powitaniu wszystkich uczestników w rezydencji Tough Enough. Pierwsze zadanie polegało na sprzątaniu hali w której odbywała się gala WWE. Mała imprezka, pierwsza kłótnia i pierwszy sprawdzian w ringu. Uczestnicy mieli odbijać się od lin w czasie 3 minut. Jednym szło lepiej innym gorzej. Trenerzy wytypowali 3 najgorsze osoby: Michelle, Ariene i Eric'a. Każdy uczestnik miał kilka chwil na obronienie swojej osoby przed Stonem Coldem. Niestety dla Ariene Stone Cold zapytał ją o jej ulubioną wrestlingową walkę.. Jej odpowiedź to Melina vs. Alicia Fox. Ariene przyznała jeszcze, że wrestling jest jej nową pasją.

Stone Cold zadecydował, że Tough Enough opuści: ARIENE.

Jak Wam podobał się pierwszy odcinek i co w ogóle sądzicie o uczestnikach, programie? Dobrze, że odpadła Ariene?

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• Yao

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Tough Enough jak na takie reality show wyszło średnio, można powiedzieć przeciętnie. Spodziewałem się czegoś super, a wyszło co wyszło. Na trenerów nie można narzekać, bo Booker T, jak i Trish Stratus miło się ogląda, nawet tego DeMott'a, choć nie jestem pewien kim on jest. :P Co do Steve'a to właśnie sądziłem, że będzie odgrywał taką rolę, jaką odgrywa, wlcale mnie nie zdziwił. Klnie jak może i nadużywa słowa "ass". Dalej mowa o uczestnikach. Kilka osób wpadło mi w oko, np. ta Miss America 2010, niezła z niej laska, a ciekawe co pokaże w ringu, bo jak na razie przyłapano ją na oszustwie. xD Kolejną osobą jest ten High Fly'ier chyba Matt się nazywa, gość jest naprawdę wysportowany i sądzę, że jakby nad nim popracowali to mogło by coś z niego wyjść. W ringu mógłby stworzyć nie jedno świetne widowisko. Koleś ze wsi też według mnie ma duże szanse. Steve chyba mówił, że ten był MMA fighterem, czy coś w tym stylu, poza tym wygląda dobrze. Teraz tylko patrzeć na to, co pokaże. Jedna rzecz w tym programie mnie zniszczyła, a mowa tu o tej dziewczynie co odpadła. To było dobre jak Stone Cold zapytał się jej jaka jest jej ulubiona walka, a ona na to Melina vs Alicia Fox. xD Żałosne, nawet nie podała gali na której walak sie odbyła, poza tym, ta walka pewnie trwała z 5 góra 10 minut, a w historii WWE były w pizdę lepszych walk. Nie będe tu ich wymieniał, bo nie ma potrzeby, ale ten epic fail tej laski. Bardzo dobrze, że odpadła jako pierwsza. Podsumowując pierwszy epizod WWE Tough Enough mogę rzec, że nie zaskakiwał i był po prostu zwykłym reality show do obejrzenia, jedynie plusem i moim zaskoczeniem było to, że wcale go nie przewijałem podczas oglądania. :D

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   6

Billa DeMotta znam z WCW. Występował tam jako Hugh Morrus. Jako trener sprawdza się wg mnie bardzo dobrze. Sam Tough Enough podoba mi się ze względu na to, że przypomina mi świetny CONTENDER (reality show z bokserami w którym rolę podobną do Austina miał Sylwek Stalone). Pierwszy odcinek obejrzałem bez żadnego przewijania z pełnym zaciekawieniem. Muszę przyznać, że zebrali sporą liczbę indywidualności. Nie podoba mi się tylko to, że wygra jedna osoba. Powinien być podział na kobiety i facetów.

Na plus:

- Trenerzy i Austin jak zwykle charyzmatyczny i mocny w gębie (to lubię)

- wybór indywidualności (każda postać czymś się wyróżnia, jest kompletnie inna od reszty)

- Realizacja audio-wizualna.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Przed pobraniem tego show nie wiedziałem czego się spodziewać.Myślałem że będzie to kolejne tanie Reality Show.Jednak był całkiem inaczej,pewnie dla tego że głównym tematem był wrestling.Pierwszy odcinek to oczywiście wprowadzenie i jak w normalnym wrestlingu typowe ćwiczenia typu odbijanie się od lin czy markowanie upadków,bardzo dobrze że od tego zaczęli gdyż głupio by wyglądało gdyby od razu były jakieś ucieczki przed psami itp.Tak jak powiedział Pablo każda osoba cech***je się czym innym i dobrze.Jak na razie nie mam faworów jednak do gustu przypadł mi Eric Watts który był bliski odpadnięcia z programu.Jednak ja widzę w nim dobry materiał na wrestlera.WWE potrzebuje kogoś do wagi ciężkiej a on się na daje w sam raz.Jednak zobaczymy co pokaże w ringu,bo to że jest wolny to nie problem z takim wzrostem.Co do eliminacji to uważam że Ariane Andrew mogła zostać o wiele gorzej prezentowała się Michelle Deighton.Jednak obie panie niczym się nie wyróżniały.A teraz mój ulubiony fragment programu

Cold:Jaka jest twoja ulubiona walka??

Ariene:Melina vs Alicia Fox

=)) Zniszczyło mnie to.Polecam ten program każdemu kto lubi Reality i Wrestling.

#SmartFanZone