Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Silva-Nowa Gwiazda WWE cz.3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszam to przeczytania trzeciej części i do drugiej

Na Raw będe opisywał tylko moje segmenty/walki a do reszty dam wyniki.

RAW

Raw rozpoczęte od krótkiej wypowiedzi Johna Ceny którą spokojnie wysłuchałem w telewizorze.Właśnie podeszedł do mnie John Morrison.

JoMo: Moja walka jest piąta, wiem że, pierwszy raz wychodzisz do tylu fanów ale spokojnie z czasem stres minie, mnie już to nie spotyka chyba że na Wrestelmani.

Silva: Nie, aż tak zestresowany nie jestem nie bój John dam rade to ty wkońcu masz walke a nie ja.

JoMo: Dobra dawaj worek, troche jeszcze trzeba potrenować

Trenowałem z Morrisonem około 20 minut i byliśmy my gotowi na wejście na ring.Wyszliśmy z szatni i ruszyliśmy korytarzem w strone wejścia na ring.Właśnie było słychać Muzyke Johna Morrisona i pojawiliśmy się na rampie.Morrison wykonał swój tradycyjny taunt a ja spokojnie stałem obok.Justin Roberts przedstawił mnie jako Menagera i obaj weszliśmy na Ring.Chwile czekałem i nagle...AWSOME !!....Na Rampie pojawił się WWE Champion The Miz i Alex Riley.Zszedłem do rogu Morrison a AR to rogu Miz'a i GONG.

Morrison odrazu rzucił się na Miz'a i okładał go uderzeniami w twarz.Sędzia mu przerwał ten mocny atak.Przez jakieś dwie minuty próbowali siebie nawzajem kilnczować.Morrison wykonaj kilka latających akcji, następnie Miz zkontorwał i kilka minut nudnej walki od Miz'a mineło już około 8 minut walki, choć Miż był już na wykączeniu.Morrison wykonał świetnego dropkicka, po którym obaj leżeli.Po wstanie Miz odrazu odwracał uwage sędziego a Riley wykonał Big Boota w twarz Morrisona która właśnie wtedy wystawała mu z Ring.Zauważyłem to co się stało i odrazu pobiegłem w strone Alexa jednak ten pobiegł w strone rampy, Morrison wstał i patrzał na Riley a Miz wykonał mu swojego Finshiera i 1..2..3 Odrazu wbiegłem na ring a Miz uciekł i razem z Alexem pobiegli na Backstage.Stanąłem przy Morrisone jednak nadal patrzyłem w strone titatronu.Po chwili pomogłem Morrisonowi dojść do BackStage.

Na Backstage podszełd do nas Pan McMahon i pogratulował mi i Morrisonowi.

Wyniki Raw:

Match 1

R-Truth Def. Ted DiBiase

Match 2

Tag Team Championship

The Corre(Slater & Gabriel) Def. Santino Marella & Vladimir Kozlov

Match 3

Non-Title Match

Sheamus Def. Daniel Bryan

Match 4

Cm Punk Def. Evan Bourne

Match 5

The Miz(with.Alex Riley) Def. John Morrison(with.Silva)

Match 6

Main Event

John Cena Def. The Miz

5.04.2011

Rano już byłem wypoczęty po RAW, jednak dziś czeka mnie House Show na którym mam być znowu Menagerem Morrisona w walce o WWE Championship z The Mizem.O 10:00 spotkalem się z Morrisonem żeby pogadać o wczorajszym Raw i ogólnie o Wrestlemani 27.

JoMo: Świetnie wczoraj sobie poradziłeś na Raw

Silva: Dużo nie zrobiłem, nie rób ze mnie aż takie wielkiego amatora

JoMo: No masz racje, teraz raczej będziemy spędziać ze sobą sporo czasu bo troche mi jeszcze potowarzyszych w walkach.Dostałem info od Vince'a.

Silva: Szykuje się coś większego z Mizem ?

JoMo: Możlwie, ale jak na twój początek to dobry pomysł

John dostał telefon że ma jakieś spotkanie dokładnie mi nie powiedzał o co chodzi ale zmył się szybko z restauracji a ja posiedzałem sobie jeszcze z 30 minut.

Cały dzień szybko zleciał czas na House Show

Spotkałem się na miejscu z Morrisonem tak się składa że jego walka była ostania więc spokojnie poczekaliśmy do Main Eventu, mineło 30 minut i wyszłem drugi raz w karierze na ring WWE.Następnie Miz z Alex'em.Tym razem walka była bez żadnych porachunków między mną a Riley'em.Morrison był blisko do zwycięstwa jednak wygrał Miz po swoim finsherze i tak szybko zleciały House Showy Wyniki:

1.Match

Ted DiBiase Def. Primo

2.Match

United States Champion

Sheamus Def. Daniel Bryan

3.Match

Cm Punk Def. Randy Orton

4.Match

WWE Championship

The Miz(with.Alex Riley) Def. John Morrison(with.Silva)

............

Zapraszam do komentowania tej częsci i wcześniejszej

JESZCZE MAŁO WSZYSTKIEGO ALE PISZE TAKIE COŚ PIERWSZY RAZ I SIĘ ROZKRĘCAM !!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hunico

2

• Kazek

1

• FIZ

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem szczerze że fajny pomysł. Nie spotkałem się jeszcze z taką formą bookingu ale bardzo mi się ona podoba. Jestem ciekawy co będzie dalej i jak potoczą się losy Silvy. Początek bardzo fajny i mam nadzieję że kolejne części będą jeszcze lepsze. Na razie jest krótko ale wiem że będzie coraz lepiej. Dobra robota :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Oj i jednak poszedleś na pomysł z tylko twoją walką, jak ci mówiłem. Nie ładnie sciagac, nie ladnie :x:D Co do samego tekstu to jest fajny, fajny pomysł na walke bo ty estes przyydupaskiem JoMo, Riley Miza i można spokojnie robic walki TT oraz solowe przydupasów :P Co do samej walki to radziłbym ci pisać jednak troszeczkę dłużej bo sama walka mizernie wyglądała. Z tego HS tylko mała rozmówka, troszke tego mało, ale to poczatek i myślę, że rozkręcisz się jeszcze bardziej ;)

Zapraszam do mnie na cz.1 - viewtopic.php?p=229742#p229742

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak obiecałem koment musi być... Więc widać że się powoli rozkręcasz i jest z każdej części coraz lepiej... Fajnie że tak forma bookingu się rozwija, ja też osobiście prowadzę diar.. Co do ciebie to staraj się jeszcze mocniej oddać formę diara to będzie super teraz czekam na następną cześć...

Diary przyjemne, aczkolwiek trochę ubogie. Dobrze, że skupiasz się na swojej postaci a nie na wyglądzie federacji. Dobrze, że znalazłeś sobie przyjemne story, bo push pod ramieniem JoMo, przeciwko Mizowi to nie byle co. Mam nadzieję, że trochę pociągniesz tą historię i szybko nie opadną chęci do dalszego pisania. Postaraj się bardziej o wyjście postaci spod normalności, pare nieudanych wybryków, bo wtedy przygoda nabiera znaczenia tego słowa. Pozostaje życzyć zapału do dalszej pracy.

No i mamy to czego sie spodziewałem. Powoli ale do przodu i coraz lepiej. Na forum zauważyłem że zrobiła się konkurencja i wydaje mi sie że kolejna część będzie o wiele lepsza. Zgodzę się że trochę krótko no ale nie jest źle. Popracuj nad treścią, trochę więcej akcji moim zdaniem no i będzie bardzo fajnie. Już przyjemnie się to czyta więc pewnie z kolejnymi częściami będzie coraz ciekawiej.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2