Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Osoby obecne na backu WM, prezent dla HBK, WM i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: 71,617 osób było obecne na arenie Wrestlemanii. Chody ze sprzedaży biletów mają wynieś nawet do 6.6 milliona dolarów

:arrow: Dziś najczęściej wyszukiwanymi słowami na twitter’ze były: Trish Stratus, Undertaker, WrestleMania, SummerSlam, Jim Ross, Snooki oraz Stone Cold Steve Austin.

:arrow: Na dzisiejsze Raw zapowiedziane są postacie The Rocka, Alberto Del Rio oraz Stone Cold’a.

:arrow: Już wiadomo, że zwycięsca tej edycji Tough Enough zostanie przydzielony do posteru Raw!

:arrow: Ani Awesome Kong, ani Sin Cara nie wystąpili na WM’ce, ale byli obecni na backstage’u.

:arrow: Kurt Angle na Twitter’ze był bardzo zły, że kilku zawodników wykonywało podczas WM’ki ciosy typowe dla niego, m.in. Randy Orton, który nie pozostał obojętny na te słowa i mamy kolejną wojnę w necie.

:arrow: Dopiero jesteśmy po WM 27, a WWE nie czeka i już zaczyna rozgłasza WM 28, która odbędzie się 1 kwietnia 2012 roku w Miami!

:arrow: No to może wyniki WM, bo ich zabrakło jak na razie:

Match 1

Dark Match

Battle Royal

Wygrał The Great Khali (jako ostatniego wyeliminował Sheamus'a)

Match 2

Dark Match

United States Championship

Lumberjack match

Sheamus vs Daniel Bryan - no contest

Match 3

World Heavyweight Championship

Edge pokonał Alberto Del Rio

Match 4

Cody Rhodes pokonał Rey'a Mysterio

Match 5

Eight-Man Tag Team Match

Big Show & Kane & Santino Marella & Kofi Kingston pokonali The Corre

Match 6

Randy Orton pokonał C.M. Punk'a

Match 7

Special Guest Referee: Stone Cold Steve Austin

Michael Cole pokonał Jerry'ego Lawler'a przez DQ

Match 8

No Holds Barred Match

The Undertaker pokonał Triple H'a

Match 9

6-person Mixed Tag Match

John Morrison & Trish Stratus & Snooki pokonali Dolph'a Ziggler'a & Laylę & Michelle McCool

Match 10

WWE Championship

The Miz vs John Cena draw

Match 11

WWE Championship

No DQ & No Count out

The Miz pokonał John'a Cenę

:arrow: Spoiler dotyczący rekordu, który dotyczy pasów na Wrestlemanii

Była to pierwsza w historii WM, na której żaden pas nie zmienił posiadacza

:arrow: Na filmiku poniżej dar od Ric’a Flaira dla HBK, film również w ramach Diary HBK’a dotyczący WM’ki da wwe.com:

:arrow: Spoiler dotyczy długości walk na WM:

1 minuta 27 sekund – The Corre vs Big Show & Kane & Kofi Kingston & Santino Marella

29 minut 30 sekund – Triple H vs Undertaker

11 minut 45 sekund Alberto Del Rio vs Edge

14 minut 55 sekundy Randy Orton vs CM Punk

14 minut 20 sekund Jerry Lawler vs Michael Cole

3 minuty 10 sekund LayCool & Dolph Ziggler vs John Morrison & Trish Stratus & Snooki

14 minut 30 sekund The Miz vs John Cena

:arrow: I na koniec mega news. To nie spoiler, lecz umieszczam go w spoilerze, bo kto do niego wejdzie to ryzykuje. Tym, którym grozi zawał serca niech nie wchodzą, bo w spoilerze …

… W 3 spoilerze …

… Po co patrzysz do 2 skoro miało byc w 3!!!...

Profesor Zapasów rozrywkowych … Droops ma Twittera!!! - http://twitter.com/#!/TheDroops

O newsach zapomniałem, Droops mi przypomniał, dlatego umieściłem tego jego Twitterka w newsach, dzieki Droops, teraz skomentuj ;) I dlatego newsów tak mało I tak na szybko, przepraszam!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

• Mr.Kick

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wszystko fajnie zostało opisane przez Ciebie fanfanfan i wiem ,że WrestleMania to największa gala w roku lecz obejrzałam tylko połówkę od starcia Jerry Lawler vs Michael Cole & Jack Swagger =)) , a specialnym sędzią był SCSA :x:lol Ogólnie podobała mi się ta gala i a pro po to dzięki za wątek bardzo mi się teraz w tej chwili przydał ,bo do końca nie wierzyłam kuzynowi ,że mógł wygrać Daszing :8 Na WrestleMani jak już napisałeś pojawiło się 71 ,617 osób i to chyba też był rekord osób na WrestleMani ( o ile mnie pamięć nie myli - poprawcie mnie jak coś źle napisałam ). Podobał mi się też ten prezent od Rica dla HBK'a i ta szkatułka . Wszystko ogólnie mi się podobało na tej gali ! Dzięki za info ;)

Mam taką jedną prośbę . Jestem dziewczyną i nie do końca wiem jak posługiwać się tym forum i co na nim da się zrobić czy mógłby mi ktoś coś na ten temat pomóc i powiedzieć bardzo z góry dziękuję !! :lol

Ogólnie dla mnie WM'ka odbyła się dość dobrze. Fajne wejście miał Triple H jak miał walczyć z Andrzejem ( I TE KOLORKI ! ). Zdziwiło mnie trochę w tym to ( na WM oczywiście ) ,że Daszing wygrał z Reyem i w tym sęk . No cóż wrestling jest wyreżyserowany i musiało tak być chociaż tak na 60 % się z tego cieszę ,a na 40 % byłabym za Reyem. Fajna walka ,która przypadła mi do gustu była z JoMo , Snookie & Trish przeciwko Dolph'owi Ziggler'owi & Lay-Cool . No i oczywiście wygrała drużyna tam gdzie była Snookie ,bo akurat ona zakończyła walkę . Końcówka była fajna też jak był pojedynek o WWE Championship i tak jak powiedziałeś fanfanfan , że ani jeden pas nie zmienił swojego właściciela ,a John Cena pierwszy raz chyba od 5 lat nie wygrał pasa mistrzowskiego . Najciekawsza i najśmieszniesza była walka Lawlera & Cola ,a sędzią specialnym był SCSA i na końcu tej walki te jego dwa piwa i quad ( chyba to był quad ) na którym też były chciaż by 2 piwa . Przemówienie The Rocka też było takie pół na pół . Chociaż jedno w tym było najlepsze !!! I to nie było żadne starcie tylko 100% wysiłku musieli włożyć Ci którzy budowali tą arenę po prostu była najlepsza w tym wszystkim . Dzięki za info bo obejrzałam tylko od połowy WM' kę !!

Edytowane przez Gość

Na dzisiejsze Raw zapowiedziane są postacie The Rocka, Alberto Del Rio oraz Stone Cold’a.

Czyli, że pierwszy i trzeci z tych postaci może zawita na dłużej. Co do Rocka to miałem taką nadzieję i nawet coś tam mówił, że zostanie, więc nie wywarło to na mnie żadnego większego wrażenia tym bardziej, że jeszcze przed Wrestlemanią był zapowiadany na poniedziałkowe Raw. Stone Cold pewnie pojawi się po to, aby dalej promować Tough Enough. I to w sumie dobrze, bo program zapowiada się bardzo dobrze. Ciekaw jestem, czy Sin Cara zadebiutuje na Raw. W newsach napisane także było o nim, że ma zadebiutować na pierwszej tygodniówce czerwonego brandu po największej gali w roku. Kurt Angle, nie wiem co on chciał tym osiągnąć, ale moim zdaniem był znowu po alkoholu, bo przecież już chyba na RR czy gdzie tam, ale napewno na gali PPV Randy używał takich akcji jak Angle Slam, czy innych spod jego arsenału.

Walka The Corre vs Big Show & Kane & Kofi Kingston & Santino Marella trwała tylko 1 minutę 27 sekund? Istny koszmar. Jakiś jeden dzień przed WM'ką tak sobie myślałem, że ta walka potrwa dobre 20 minut, a tu tylko jedna minuta. Od razu po zdobyciu pasa przez Wade'a Barretta tak go przedstawiają jako mistrza :( Dzięki za newsy Fan x3 :)

Co do ilości osób to sporo no i dochód mnie wcale nie zdziwił. Jeśli o Raw chodzi to zapowiada się ciekawie ale czy Rock zostanie na dłużej? No nie wiem. Możliwe że miało być to tylko krótkie story do WM i chwilę po niej. Ale miejmy nadzieję że się mylę i będzie z WWE trochę dłużej. Kurt ma jakiś dziwny problem ale jest to chyba problem ze sobą. Coś mu się uroiło zdecydowanie. Jeśli chodzi o reklamowanie WM 28 to typowe dla WWE. Jeśli chodzi o WM 26 to chyba po niej też była już promowana WM 27. Fajny gest dla HBK, należy mu się to. Jest i pozostanie legendą. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Trzeba nadrabiać zaległości, więc lecimy:

Liczba widzów robi wrażenie, ale jak zawsze na Wrestlemanii. Mało która nie miała mniej niż 70 tys. widzów. Wielka szkoda, że Awesome Kong nie pojawiła się na gali - miałem nadzieję, że zniszczy potwora Snooki i dołaczy do LayCool. No cóż - oby zadebiutowała jak najszybciej. Sin Cara na RAW - oby :) Hmmm ciekawe czy Kurt rzeczywiście to napisał, może jakaś boja kto wie. Pierwsza Wmka bez zmiany pasa - rzeczywiście ciekawe. No trzeba przyznać, że piękny dar od Ric'a dla Shawn'a. Widać że nadal jest blisko z WWE i jej ekipą. Poraziła mnie długość walki Cole'a z Lawler'em!! Matko tyle czasu na taki bezsens!! :t_down: Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...