Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Wrestlemania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wahałem się i nie mogłem zdecydować Punk vs Orton czy No Hold Barred. Ostatecznie zagłosowałem na No Holds Barred z racji tego że Taker i Hunter dali z siebie wszystko. Pokazali że to było starcie legend. Walka najdłuższa i raczej najciekawsza.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bez wątpienia Undertaker vs. Triple H - No Hold Barred. Tylko ci dwaj panowie zasługują na ten tytuł. Mimo nie najlepszej kondycji spowodowanej wiekiem i ostatnio przechodzącymi kontuzjami, dali z siebie 120% i stworzyli naprawdę dramatyczne widowisko. W 100% zasługują na nazywanie ich legendami tego sportu (lub w przypadku WWE - rozrywki :shock: )

DEAD MAN WALKING

Hmmm... Zastanawiałem się, którą wybrać, ale jak poprzednicy napisali... Undertaker vs. Triple H - walka marzenie. Oby dwaj mimo swojego wieku potrafili wykręcić naprawdę dobrą walkę, a to że nie był to ME to jakaś pomyłka... głos na ten właśnie pojedynek.

• Styl:  Jasny

No tu nie ma wyjścia - musi to być No Holds Barred Match!! Panowie mimo wieku pokazali kawał walki. Fakt, że stypulacja ich uratowała troszkę, ale próżno szukać takiego No Holds Barred Matchu w przeciągu nie mal 3ech lat w WWE. Pozatym zauważyłem to już czwarta Wrestlemania, w której najlepszą walkę robią "stare" chłopy. Na WM24 to było Flair vs HBK, na WM 25 i 26 Taker vs HBK, no i na niedzielnej gali HHH vs Taker. No młodzi muszą wziąść się garść. Niech patrzą i uczą się poświęcenia, bo jest od kogo. Ostatni dwaj co pamiętają najwspanialsze czasy WWF/E. Głos na No Holds Barred!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wybrałem Rhodes vs Mysterio, bo walka była całkiem emocjonująca. Pare fajnych akcji ale ogólnie to walke nazwałbym jedynie średnią. Zabrakło im trochę czasu ale i tak dodatkowy plus za wynik, który był dla mnie największym zaskoczeniem, bo zwycięstwo Miza jakoś przeczuwałem. Co do walki HHH z Takerem to chyba przesadzacie. Walka nie była tak beznadziejna jak przeczuwałem ale była co najwyżej średnia.

Bez wahania oddałem głos na walkę Undertaker vs Triple H. Jestem mile zaskoczony ponieważ przed galą spodziewałem się słabego występu ze strony Undertakera. Podczas swojej całej, pięknej kariery Taker zasłużył na miano legendy. Tym meczem potwierdził, że jest poprostu niesamowity. Potrafił się sprężyć i wykręcić emocjonującą i zarazem najdłuższą walkę na gali. Szkoda tylko, że coś po walce się podziało złego. Na ile ta kontuzja jest prawdziwa? Trudno mi powiedzieć... W każdym razie sądzę, że było w tym nieco aktorstwa, lecz oczywiście mogę się mylić. Cóż, walka ładna i chwała obydwu panom za to, że dostarczyli mi tyle radości.

Głos leci na walkę Edge vs Alberto Del Rio .Pomimo,że był to opener gali,to obaj panowie zrobili bardzo dobrą walkę,dlatego głosik leci na tą walkę.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...