Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Wrestlemania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wahałem się i nie mogłem zdecydować Punk vs Orton czy No Hold Barred. Ostatecznie zagłosowałem na No Holds Barred z racji tego że Taker i Hunter dali z siebie wszystko. Pokazali że to było starcie legend. Walka najdłuższa i raczej najciekawsza.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• undertaker124

1

• fanfanfan

1

• Yasiu1674326009

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bez wątpienia Undertaker vs. Triple H - No Hold Barred. Tylko ci dwaj panowie zasługują na ten tytuł. Mimo nie najlepszej kondycji spowodowanej wiekiem i ostatnio przechodzącymi kontuzjami, dali z siebie 120% i stworzyli naprawdę dramatyczne widowisko. W 100% zasługują na nazywanie ich legendami tego sportu (lub w przypadku WWE - rozrywki :shock: )

DEAD MAN WALKING

Hmmm... Zastanawiałem się, którą wybrać, ale jak poprzednicy napisali... Undertaker vs. Triple H - walka marzenie. Oby dwaj mimo swojego wieku potrafili wykręcić naprawdę dobrą walkę, a to że nie był to ME to jakaś pomyłka... głos na ten właśnie pojedynek.

• Styl:  Jasny

No tu nie ma wyjścia - musi to być No Holds Barred Match!! Panowie mimo wieku pokazali kawał walki. Fakt, że stypulacja ich uratowała troszkę, ale próżno szukać takiego No Holds Barred Matchu w przeciągu nie mal 3ech lat w WWE. Pozatym zauważyłem to już czwarta Wrestlemania, w której najlepszą walkę robią "stare" chłopy. Na WM24 to było Flair vs HBK, na WM 25 i 26 Taker vs HBK, no i na niedzielnej gali HHH vs Taker. No młodzi muszą wziąść się garść. Niech patrzą i uczą się poświęcenia, bo jest od kogo. Ostatni dwaj co pamiętają najwspanialsze czasy WWF/E. Głos na No Holds Barred!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wybrałem Rhodes vs Mysterio, bo walka była całkiem emocjonująca. Pare fajnych akcji ale ogólnie to walke nazwałbym jedynie średnią. Zabrakło im trochę czasu ale i tak dodatkowy plus za wynik, który był dla mnie największym zaskoczeniem, bo zwycięstwo Miza jakoś przeczuwałem. Co do walki HHH z Takerem to chyba przesadzacie. Walka nie była tak beznadziejna jak przeczuwałem ale była co najwyżej średnia.

Bez wahania oddałem głos na walkę Undertaker vs Triple H. Jestem mile zaskoczony ponieważ przed galą spodziewałem się słabego występu ze strony Undertakera. Podczas swojej całej, pięknej kariery Taker zasłużył na miano legendy. Tym meczem potwierdził, że jest poprostu niesamowity. Potrafił się sprężyć i wykręcić emocjonującą i zarazem najdłuższą walkę na gali. Szkoda tylko, że coś po walce się podziało złego. Na ile ta kontuzja jest prawdziwa? Trudno mi powiedzieć... W każdym razie sądzę, że było w tym nieco aktorstwa, lecz oczywiście mogę się mylić. Cóż, walka ładna i chwała obydwu panom za to, że dostarczyli mi tyle radości.

Głos leci na walkę Edge vs Alberto Del Rio .Pomimo,że był to opener gali,to obaj panowie zrobili bardzo dobrą walkę,dlatego głosik leci na tą walkę.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ponad 18 lat później uzupełniamy całą serię Wrestling Observer Newsletter z 2007 roku, dodając wydanie z 14 maja 2007. W kontekście wydarzeń z ostatniego miesiąca to wydanie jest wyjątkowo ciekawe. Dave podał więcej szczegółów na temat finansów WWE z 2006 roku, sukcesu WrestleManii 2007 (spoiler: nie była tak wielka jak tegoroczna, ale warto sprawdzić, jak kiedyś bywało), a także newsy i recenzje ze świata wrestlingu. Jeszcze jedno brakujące wydanie z 2008 roku trafi online w ciągu naj
    • MattDevitto
      Ostatnio sporo oglądam WCW, więc to buja jak zawsze
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Ogromny impet, z jakim pędzi STARDOM, nie słabnie ani trochę. 26 kwietnia STARDOM zorganizowało ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. Głównym wydarzeniem był pojedynek o World of STARDOM Championship pomiędzy obecną mistrzynią Saya Kamitani a pretendentką Sayaka Kurara. STARDOM ogłosiło, że na gali stawiło się 8 015 fanów. Zeszłoroczna ALL STAR GRAND QUEENDOM 2025 przyciągnęła 7 503 kibiców, co czyni edycję z 2026 roku wydarzeniem z największą frekwencją w historii
    • Grok
      Kendal Grey opisała reakcję backstage'ową na table spot, który zakończył wtorkowy odcinek NXT, w niedawnym wywiadzie. W finałowych chwilach tego show Zaria zepchnęła Sol Ruca z podwyższenia prosto na jeden z dwóch stołów ułożonych jeden na drugim poniżej. W programie Mark Hoke Show Grey zdradziła, że wszyscy oglądający za kulisami natychmiast się o Ruca zaniepokoili po tym spocie, ale odetchnęli z ulgą, gdy wróciła w dobrym stanie i z uśmiechem. Grey powiedziała: Ruca wrzuciła po show
    • Grok
      Apollo Crews opublikował oświadczenie w sprawie swojego odejścia z WWE. Crews znalazł się wśród kilku gwiazd objętych cięciami w rosterze WWE w piątek, tuż po WrestleMania 42. Z federacją był związany przez 11 lat. W niedzielę Crews wrzucił post na Instagramie: Kilku wrestlerów zareagowało na post Crewsa, wśród nich Natalya i Nikki Cross. Natalya napisała do Crewsa: Cross odpisała Crewsowi: Przed podpisaniem kontraktu z WWE pod koniec 2014 roku Crews występował jako Uhaa Nation
  • Dodaj nową pozycję...