Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Wrestlemania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Wrestlemania XXVII. A oto walki:

1.

World Heavyweight Championship

Alberto Del Rio vs Edge

2.

Cody Rhodes vs Rey Mysterio

3.

Eight-Man Tag Team Match

Big Show & Kane & Santino Marella & Kofi Kingston vs The Corre

4.

C.M. Punk vs Randy Orton

5.

Special Guest Referee: Stone Cold Steve Austin

Jerry Lawler vs Michael Cole

6.

No Holds Barred Match

Undertaker vs Triple H

7.

6-person Mixed Tag Match

John Morrison & Trish Stratus & Snooki vs Dolph Ziggler & LayCool

8.

WWE Championship

The Miz vs John Cena

9.

WWE Championship

No DQ & No Count out

The Miz vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Yao

1

• SweetChinMusic

1

• Piledriver1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Nie widzę innej opcji jak walka Undertaker vs. Triple H mimo, że walka nawet nie była w połowie tak dobra jak stracie Takera z HBK, ale nie na tej gali nie było lepsze. WM wypadła średnio, ale ta walka trzymała poziom ciekawe co z Takerem, bo wyglądało to groźnie :thinking: Spodziewałem się, że walką tej gali będzie walka o pas WHC, ale panowie mnie zawiedli no i jeszcze może na wyróżnienie zasługuję walka Punka z Ortonem gdyby nie ten wynik....

Mój głos leci zdecydowanie na walkę Triple H vs Undertaker. Było w niej dużo dobrych akcji, rozwalanie stołów komentatorskich, finishery itp. Bardzo fajnie się oglądało tą walkę na żywo. Jestem trochę zawiedziony z innych walk na WrestleManii.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Walka Takara była bardzo fajna i wachałem się czy to na nią nie oddać głosu.Jednak o wiele bardziej podobała mi się walka CM Punka z Ortonem.Razem zrobili bardzo fajne show,szczególnie końcówka mocna :) takie akcje powinny być częściej.Jak dla mnei najlepsza walka na tegorocznej Wrestlemanii :)

#SmartFanZone

Zdecydowanie Najlepszą walką było starcie Takera I Triple H. To było cos. Połączenie determinacji , bólu , zmęczenia i Walki o dumę.

Suriel Is Here

Podobnie jak Rejden, nawet gdyby się wysilić to nie mogę znaleźć innej opcji, jak No Holds Barred Match. Zdecydowanie jak na dwóch wrestlerów o takim wieku i w sumie nie błyszczących ring skillach nie ma walki, która podczas tej PPV by jej dorównała. Triple H jak i zarówno Undertaker pokazali klasę i po dwóch latach z HBK'em, Phenom pokazał że nadal jak musi to wykręci to i owo. Wyglądałoby to jakby nie była to po prostu walka o zwycięztwo, a honorowa naparzanka. Przyjaźnie wyszły konfrontacje o pas WWE oraz walka Randalla z CM Punkiem, co do reszty jestem nadto wymagający. Ogółem na poziom walk nie narzekałem, ale z racji wagi tej gali liczyłem na coś więcej.

Jak dla mnie najlepszą walką na Wrestlemani 27 była walka Undertaker vs Triple H.Walka byłą bardzo dobra i fajna dla oka ale nie aż tak jak walka z HBK ale też świetna walka.Dużo akcji jak na ich lata i to dobrych.Inne walki też były dobre taka jak np.CM Punka z Ortonem czy walka Alberto z Edgem :) .

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No ja również głosuję na walkę The Undertaker vs Triple H . Moim zdaniem była ona najlepsza na całej WM'ce i to ona powinna być Main Eventem . Wiele zaskakujących akcji i czasem chciało się krzyknąć OMG !

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

W tym roku wwe nie wysiliło sie. Mało ciekawych stypulacji. Dlatego nie ma innej opcji i mój głos leci na No Holds Bured Match.

Zdecydownie No Holds Barred Match. Jedynie te walki o pas WWE jakos sie nadawaly, ta o WHC nie za bardzo mi sie podobała więc głos idzie na starcie Andrzeja. Reszta jak ta z Corre czy ze Snooki wogole nie potrzebnie jest w tej ankiecie bo były dość/bardzo słabe :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Końcówka świetna, więc WWE Championship.

Choć po kliknięciu dopiero zauważyłem, że Miz vs. Cena na dwie walki zostało rozbite.

No trudno. Jest w tym jakiś sens w ogóle? :P

hulkbb2.png

Nie wiem czy można tutaj zagłosować inaczej, mój głos oczywiście poszedł na No Holds Barred Match. Nie miałem przy tym wyborze żadnych wątpliwości. Od samego poczatku walka stała na bardzo wysokim poziomie. Lecz w środkowej fazie potężnie zwolniła, ale to chyba zrobiono specjalnie ze względu na stan Undertakera, bo się zbyt szybko zmęczył. Ale jak i początek tak i koniec był bardzo emocjonujący, tylko szkoda że walka zakończyła się przez Submission, choć nie jest to aż tak złe rozwiązanie. Myślę że mogliby pociągnąć jeszcze tą walkę z jakieś parę minut i zakończyć Tombstonem, ale tak się nie stało. Podsumowując walka No Holds Barred Match Undertaker vs Triple H jest według mnie najlepszą walką Wrestlemanii XVII!

Miałem mały dylemat między No Holds Bared Match'em, a walką o pasa WWE. Ale głos poszedł na ten pierwszy pojedynek. Walke o pasa WWE brałem pod uwagę tylko dlatego, że miała fajny koniec, a tak to średnio. Pod względem ringowym walka Taker vs HHH jest zdecydowanie lepsza. Nie sądziłem, że obydwaj ci zawodnicy mogą wykecić taką walkę. Obydwaj już nie młodzi i w dodatku po kontuzjach. Stypulacja też na pewno zrobiła swoje bo gdyby nie ona ta walka nie byłaby taka ciekawa, ale bez niej też byłoby nieźle. Ogólnie walka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła.

ksgj.png

Wszyscy na tego Andrzeja głosują i narzekają na reszte walk... IMO było więcej ciekawych walk na tej gali i pod tym względem jestem mile zaskoczony szczególnie walką Daszing vs Mysterio. Po tych dwóch gościach nie spodziewałem się absolutnie niczego specjalnego, a wykręcili całkiem przyjemną dla oka walkę i dziwi mnie, że nikt o niej nie wspomniał. Opener też był udany, ja w przeciwieństwie do Rejdena nie spodziewałem sie specjalnego poziomu, bo Del Rio jak i Edge w tej chwili niewiele pokazują. Ta walka była IMO zdecydowanie na plus. No ale żeby tradycji stało się za dość, po raz trzeci z rzędu najlepszą walke na WrestleMni wykręcił Andrzej. Ktoś jeszcze ma zamiar mówić, że to tylko i wyłącznie zasługa Shawna? Taker jak chce to potrafi, chociaż ciekawa sytuacja wyszła po tej walce, ciekawe jak to sie potoczy, chociaż pewnie znowu roczna przerwa i 20:0 i emerytura. Tak czy siak stypulacja tutaj troche pomogła, ale ogólnie panowie spisali się na pewno dużo lepiej niż sobie większość osób wyobrażała.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Zdecydowanie głos na No Holds Barred. Panowie pokazali że mimo wieku są wstanie zrobić dobrą walkę. Pojedynek był bardzo dobrze zabookowany, na początku, puki mieli siły dali z siebie wszystko, były akcje wysokiego ryzyka, leciały stoły, poszła komora Cole'a. Na końcu był moment emocji, co prawda byłem niby pewien że Taker nie może tego przegrać i przy wszystkich Pedibree zachowałem spokój ale już jak HHH wykonał Tombsotne to zwątpiłem w swoją pewność. Jednak na szczęście zakończyło się jak powinno. Widać, że Taker dał wycisnął z siebie wszystko, kosztowało go to nie lada wysiłku i poświęcenia. Początkowo było ładne tempo, sporo fajnych akcji, było napięcię, pełno finisherów, był młot były emocje, zdecydowanie najlpesza walka gali. No i zbytnio konkurencji nie miała. Reszta jak dla mnie była dosyć nijaka i szybko o nich zapomne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...