Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE WrestleMania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CenationKid

1

• Kacpios

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Taker no co wy??Przecież to Hunter trzymał przy życiu ten match kiedy Undertaker juz zdychał pod koniec.Oczywiście wielki szacunek dla obu panów za taką walkę w ich wieku,jednak uważam że Huner miał o wiele lepszy występ od Andrzeja i gdyby nie streak to właśnie Triple H powinien wygrać ten pojedynek.

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dziwią mnie niektóre wypowiedzi. Jak można zagłosować na The Undertakera skoro to On "przeleżał" prawie cały mecz. Może trochę przesadzam, sądzę, że to właśnie Triple H narzucał tempo tego pojedynku.Zgadzam się z Yao, że gdyby nie Streak i Scenariusz Hunter walkę wygrałby bez dwóch zdań. Głos na Hunter Hearst Helmsley.

paparoach.png

18659.png

NIe ma co dyskutować. The Undertaker i koniec. Chociaż bez HHH byłoby ciężko, ale jednak Taker wygrywa. Szacunek się mu należy i to wielki za to co zrobił i robi nadal, chociaż nie wiem czy to jest dobry pomysł.. Jednak pokazał, że umie dobrze walczyć i pokazał, że to jeszcze nie dzisiaj na przerwanie streak'u :) Ogólnie to ta walka ich mi się podobała. Najlelpsza na tej WM!

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Przekornie dam Trajpela. Dwoił się i troił, świetnie zagrał tą walkę mimo ewidentnych braków (jako jego fan przyznaję, że ma naprawdę skromny repertuar ciosów i rzutów). Wydaje mi się, że godnie zastąpił HBK w tym roku. Brawo.

16476371734edf391100c30.jpg

The Game ! The Game! Narzucał tempo walki. Starał się jak mógł by jego walka z Takerem była dobra i to mu się udało :applause:

Zdecydowanie HHH. Bez Huntera ta Wrestlemania byłaby niczym. Narzucał świetne tempo, prowadził walkę. Jak na swój wiek zrobił wyśmienite show. Za rok na Wrestlemanii 28 widzę go w walce o pas WHC :P

A ja wszystkich zadziwię i pewnie zostanę zrównany z ziemią za tą decyzję. Nielubiany przeze mnie Michael Cole, pokonał hall of fame'ra Jerry'ego Lawyer'a, pokazał że pomimo iż sędzia był przeciwko niemu, a z niego żaden wrestler to walka może się skończyć na jego korzyść...

=))=))=))

A tak na serio podobało mi się jak Cody Rhodes kontrował Reya, dopasowanie się do sytuacji (mowa tu o użyciu maski) no i fakt, że dzięki niemu nie zdecydowałem się tego przewinąć gdyż nie przepadam ani za Rey'em ani za Cody'm

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

The Undertaker Poniewaz mimo ze ma już tyle lat za sobą tyle wspaniałych lat pokazał na co go stać pokonując HHH mam nadzieje ze na WM 28 będzie miał jeszcze trudniejszego przeciwnika i także go pokona 8)

693018174e7a0df5464cd.jpg

Tylko i wyłącznie The Game - HHH. Dlaczego? Już uzasadniam. Po pierwsze to on kontrolował walkę z Taker'em i narzucał tempo. Zgadzam się z przedmówcami - gdyby nie scenariusz pod streak HHH ze spokojem by to wygrał. Po drugie ten tombstone piledriver na Takerze, ehhh mega się zajarałem tą akcją.

Zastanawiałem się nad dwoma możliwościami. Triple H oraz The Undertaker, panowie pokazali kawał dobrego wrestlingu, jednak głos leci na Triple H'a bo to on napędzał tą walkę, a i bardzo fajnie wyszedł mu ten Tombstone Piledriver :D.

akerdrugi.png

No cóż, pewnie większość zastanawiała się czy Triple H przerwie streak Deadmana. Pewnie większość lub może mniejszość czekała na tą walkę z większą niecierpliwością niż na ME gali. Dla mnie wrestlerem WM'ki jest Undertaker. Pomimo wieku i ciągłych kontuzji jest w stanie wykręcić dobrą, a nawet bardzo dobrą walkę i chwała mu za to. Czekałem z bardzo dużym zaciekawieniem, czytałem newsy z tego i innych różnych for, żeby dowiedzieć się więcej o tej walce. I nie zawiodłem się na niej. Obaj zrobili niezłe show i głos leci na Takera, z powodu tego, że to jednak on wyszedł zwycięzko z tej walki.

Zagłosuję na Undertakera, bo pomimo swojego wieku (46 lat o ile pamiętam) wykręcił naprawdę dobrą walkę z Tryplakiem. Ogólnie pokazał się z dobrej strony w tej walce chociaż po pierwszej serii HHH'a już sapał... Ale wg mnie wyszedł najlepiej na tej gali.

Większość osób wybiera Undertaker'a, więc pewnie on już bez problemu wygra, więc ja postawię sobie na inną osóbkę, a mianowicie jest nią...C.M. Punk. Bardzo podobała mi się jego walka, bo przecież on przeważał prawie przez całą walkę. Wykonał sporo swoich firmowych akcji i wreszcie od tak dawna zobaczyłem Anaconda Vice. Szkoda, że Punk przegrał, bo według mnie to on powinien wygrać, poza tym, jak widać lepiej sobie radzi w pojedynkę, niż w jakieś grupce.

ahfo.png

luba_049.png

Mój głos leci oczywiście na Taker'a choć zastanawiałem się między jego przeciwnikiem i nim... Jednak utrzymanie streaku, raczej jego powiększenie zasługuje na głos... Po walce był potężnie zmęczony... Miejmy nadzieje że nie stało się nic poważnego, ale to pokazuje że dał z siebie wszystko i był na skraju wyczerpania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...