Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Extreme Rules 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Extreme Rules

Extreme_Rules_(2011).jpg

1 Maja 2011

Tampa, Florida, St. Pete Times Forum

Theme song: Rev Theory - "Justice"

Oficjalna karta

WWE Championship

Triple Threat Steel Cage Match

20110418_xr_triple_threat.jpg

John Morisson vs. John Cena vs. The Miz ©

Tag Team Country Whipping Match

20110411_xr_coleswagger_kingjr.jpg

Michael Cole & Jack Swagger vs. Jerry Lawler & Jim Ross

World Heavyweight Championship

Ladder Match

20110414_xr_christian_del_rio.jpg

Christian vs. Alberto Del Rio

Last Man Standing Match

20110419_xr_orton_punk.jpg

Randy Orton vs. CM Punk

Falls Count Anywhere Match

20110418_xr_mysterio_rhodes.jpg

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

No Count-Out, No Disqualification, Loser Leaves WWE Match

20110418_xr_mccool_layla.jpg

Michelle McCool vs. Layla
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• SweetChinMusic

2

• Marcineq

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ladder Match

Edge © vs. Alberto Del Rio

Ladder match i Edge daje nam pewność, że będzie to walka godna uwagi. Szkoda, że nie będzie to walka Edge'a z Christianem, bo jak chyba wszyscy wiedzą, obaj rządzą i dzielą jeśli chodzi o tą stypulację. Choć kto wie, może jeszcze CC dołączy do tej walki chociaż bardziej obstawiałbym jego starcie z Brutusem czy jak mu tam.

Prawdopodobnie będzie jeszcze rewanż Miza z Ceną, ciekawe tylko na jakich zasadach. Każda stypulacja powinna sprawić, że ich walka tym razem będzie znośna.

16476371734edf391100c30.jpg

Każda stypulacja powinna sprawić, że ich walka tym razem będzie znośna.

Może i taka walka powinna być, ale jak John znowu będzie się dawał i na końcu zrobi AA czy coś i wygra to cała walka będzie do kitu. Najlepsze jego walki to były feudu z Ortonem itd. Na pewno Jaś będzie na tej gali więc oczekuję od niego, że pokaże to co naprawdę potrafi :)

Ale wracając do walki, która jest w karcie to myślę, że znowy Edge wygra ten pas, bo przecież to jest Ladder Match, a Edge jest w nim mistrzem. Alberto wygrał RR także kiedyś dostanie ten pas, ale myślę, że w tą walkę może wmieszać się Christian, ale na korzyść Edga. Alberto na tym PPV przegra walkę a na następnym będzie Triple Threat Match o pas wagi ciężkiej. Obaj zawodnicy mogą pokazać niezłe show, więc będzie co oglądać. No i może po walce Vince ukara ich za zbyt mocne uderzenia :8

Karta może i jest pełna więc trzeba komentarzz dokończyć. Walka komentatorów to będzie coś, co pewnie zniszczy tą galę, która na razie zapowiada się dobrze. Nie ma co komentować, dla mnie ta walka będzie najgorsza tej gali i w ogóle niech WWE to skończy bo coś takiego robi niepotrzebny spadek ratingu.. Last Man Standing Match, kolejna walka, która zapowiada się fajnie. Orton pewnie pokaże się z dobrej strony bo przecież w każdej walce tego typu robił świetne show. Randy wykona RKO potem kopnie go w głowę i to będzie koniec Punk'a. Chyba, że pomoże mu Nexus. Dla mnie to jest bez różnicy, ważne żeby była fajna walka. Tyle od nich oczekuję. :) Falls Count Anywhere Match, patrząc na ostatnie wydarzenia na SD, to pewną wygraną ma Rey. Jakoś ta walka nie przyciąga mnie aż tak bardzo jak inne, bo nie sądze aby Rey mógł pokozać coś fajnego.. Dla mnie ten zawodnik już się zużył jak wielu w WWE i zdania nie zmienię, chyba, że faktycznie walka będzie najlepsza tej gali itd.. Ale na to się nie zapowiada :P Walka Div będzie o wiele ciekawsza niż poprzednia, ale jak zawsze tą walkę przewinę bo nie lubię jak kobitki walczą. Potem mają siniaki i wyglądają mniej ładnie :8 Hah, ale od czego jest tapeta na gębę :D Przegrana opuszcza, ostatecznie myślę, że przegra Michelle McCool, niech idzie do domku i dobrze zajmie się tym Takerem ;)

Walka Edga z Albercikiem może być ciekawa. No, czy się w to Christian wmiesza to nie wiem. Fajnie by było dodać go i zmienić stypulację na Triple Threatr TLC Match. Może przy pomocy brodusa wygra wtedy Alberto ale niestety nie ja jestem w CT WWE.

Ten plakat to oficjalny jest?

Edge vs Del Rio- Walka powinna wyjść im lepsza niż na Wrestlemanii za sprawą stypulacji no i powinni dostać więcej czasu niż na wm'ce. Co do walki to wydaje mi się, że teraz już Alberto zdobędzie pas, a co do heelturnu Christiana to cały czas się zastanawiam czy powinien go przejść już na Extreme Rules czy później. Chciałbym zobaczyć na Summerslam walkę 2 byłych tag team partnerów, ale wydaje mi się, że to na Extreme Rules Christian przejdzie na złą stronę mocy i rozpocznie feud z Edgem, ale ciekawe z kim potem będzie feudował Alberto?

Patryniu/ Tak, ten plakat jest oficjalny ;)

Ladder Match

Edge © vs. Alberto Del Rio

walka zapowiada się ciekawie jak wiemy EDGE dobrze się spisuje w każdym ladder matchu.Der Rio widziałem na TLC jak walczył w podobnej stypulacji ale nie jestem pewien jak sobie poradzi w tej walce.Według mnie da sobie radę.Stawiam że to będzie jedna z najciekawszych walk na Extreme Rules.

pierwsze co EDGE dziękuję :applause:

WWE Championship

Triple Threat Match

R-Truth vs. John Cena vs. The Miz ©

tą walka może wyjść całkiem nieźle ale tylko dzięki R-truth.ale może wyjść także wielka nuda więc nie wiem co myśleć.Sądzę że zrobią jakąś niespodziankę i wygra pas WWE.

Tag Team Match

zapowiada się na mega nudę.No bez jaj ale 3 komentatorów z czego 1 walczył i tylko 1 młody zawodnik? NUDA !

batistac.jpg

Pierwsze PPV po wm'ce zapowiada sie calkiem obiecująco;) Plakat mi sie podoba bardzo bo jest jasiek. Podobno na ktoryms SD Edge ma przekazac pas Christianowi(plotki z wwe poland). A jeśli sie to stanie to bedzie walka Christian vs Alberto Del Rio o pas WHC. Dobrze ze dodali R-Truth'a do walki o pas wwe to bedzie jeszcze ciekawiej. Mam nadzieje ze Cena ich obydwu rozwali. :D No i ostatnia walka najmniej fascynujaca mnie ..... Tag team match. Tutaj bym chcial zeby Jerry The King razem z J.R wygrali. No i czekamy na nastepne walki xD ^.=

fabregash.jpg

Edge :(:(:(:(:( - Nadal myślę, że to głupi żart... ;(

Miz vs Cena vs R - Truth

=))=))=))

Po pierwsze Jan do innego feudu, a niech ktoś inny zakręci się w okół pasa, ale R-Truth? Co to w dupę węża ma być? Może jeszcze wygra? Człowiek, który nie występuje na tygodniówkach walczy na PPV o główny pas coraz bardziej wierzę, że Zack będzie miał pas. Oczywiście John wygra za długo nie ma pasa, a poza tym ostatnie niusy turn'y, turn'y, turn'y...

Biedny Jack, co to ma być? Taki zawodnik w takim cholerstwie? Ż A Ł O S N E.

Christian wygrał Battle Royal i zmierzy się z Alberto Del Rio na Extreme Rules. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że walka ta ma szanse zostać walką roku, jeżeli tylko dostaną dwadzieścia minut. Na Smackach wykręcali świetne walki(szczególnie ten stel cage), więc tutaj w pojedynku z drabinami(czyli ulubionej walce Christiana) powinno wyjść jeszcze lepiej i mam nadzieję, że zarobią cztery gwiazdki, bo mają potencjał nawet na coś więcej. Zwycięzca? Pewnie Alberto, chociaż oczywiście Krystynka może dostać ten tytuł.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Według mnie na razie tylko jeden pojedynek będzie warty obejrzenia czyli Ladder Match. Christian i Del Rio powinni tutaj dać z siebie wszystko i wykręcić mega walkę, o Captaina Charismę jestem raczej spokojny, bo to jego stypulacja, zobaczymy co Del Rio pokaże. Co tam dalej mamy Morrisson vs. Cena vs. Miz w sumie chciałbym być tutaj zaskoczony wygraną John'a... Morrisson'a oczywiście, niby wziął się tam zastępując R-Truth'a który nic więcej by nie pokazał, więc to tylko lepiej dla tej walki. Walka staruszków to o jezuu... po co to do cholery ciągnąć.. pewnie jeszcze dostaną tyle czasu co na WM.. to jest porażka...

Aha doszła nam kolejna walka :

Last Man Standing Match

Randy Orton vs. CM Punk

Patryniu/ No tak masz rację, skoro doszła to mogłeś się jeszcze o niej wypowiedzieć :)

akerdrugi.png

nie będe komentował walk które mnie nie interesują , zaoszczędzi mi to czasu :)

John Morrison vs. The Miz vs. John Cena

Wiąże wielkie nadzieje z tą walką . Zaprzedałbym duszę diabłu za wygraną Morrisona i jego długi title run . Ale znając wujka , oczywiście :censored::censored::censored: znany inaczej jako John Cena wygra . Trzymam kciuki za Johna ( Morrisona oczywiście )

ps. Wygrana Miza nie wchodzi w grę.

Last man standing match - CM Punk vs. Randy Orton

Pamiętam jak z całej WMki najbardziej chciałem wygranej Punka . Oni go po prostu najzwyczajniej w świecie szmacą . Te całe story z Nexusem ... Straight Edge warrior na tym traci .

Tak samo było ze S.E.S<- jeżeli nadal ktoś je pamięta.

Myślę że znowu Orton wygra. Chociaż chciałbym wygranej Punka .

Ladder Match - Christian vs. Alberto Del Rio

Tutaj po cichu oczekuję wygranej Christiana . Capitan Charisma wreszcie ma szansę na ME !!! Ludzie czy tylko ja jestem tak podniecony ?!?! A co do del ryja ... on mi po prostu nie leży , nie lubię go .

to tyle ode mnie

SORY ZA KRÓTKIE KOMENTARZE ALE NIE MAM W ZWYCZAJU ROZPISYWANIE SIĘ NA 1401U2491U4012U4901U24901U4019U240192U401U2041U2401 LINIJEK .

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Wiem, że karta jescze napewno nie pełna, ale musze kilka walk zjechać/pochwalić :)

No to zacznę od WWE Championship Matchu. Miz o ile sie nie mylę pas trzyma juz powyżej 130 dni i najwyższy czas na zmianę właściciela. Wujek Vince pewnie nie był zły za jego "wybryk" z trish, on lubi takich nieposłusznych chłopców i czuję stratę pasa na korzyśc JoMo. Każdy domagał się pasa dla Miza - on go dostał. Tak samo jest z JoMo i wątpię, by WWE tak lubianego zawodnika z umiejętnościami prędzej czy póxniej nie wykorzystało i myślę, że to wreszcie może być ten moment. Kolejny powód, ktory utwierdza mnie w przekonaniu to plotki, jak dla mnie bardzo prawdopodobne.

Dam w spoiler, żeby nie było wątów ;)

Jeżeli Jasiu po Draftcie Del Rio na Raw mialby z nim feud, to wątpię, że od razu od pas, chyba, że pas WHC pójdzie na Raw, a WWE ns SD. Jeżeli pas WWE miałby iść na SD to pewnei pójdzie za nim The Miz, bo o jego draftcie, tez się mówiło. Ja jednak typuję inny obrót spraw i myślę, że Del Rio bez pasa moze iść na Raw, zacząć feud z Ceną, nie o pas, potem się to przerodzi w walki o pas, ale nie od razu, a Miz na SD.

Dalej, to Ladder Match. Christian, krótko i zwięźle :) Poprostu myślę, że wujek już mu wybaczył i po stracie pasa przed Edge'a wreszcie sie doczeka odkupienia win. Alberto niestety bez pasa, ale jezeli ktoś czytał spoiler wyzej, to wie co mu wróżę ;)Tag Team, najprawdopodobniej Street Fight Match. Jedna wielka kicha! Nie wiem po co nadal mieszać w to biednego Swaggera? On z gimnickiem zawodnika pytowo związenego z USA, typowym zapaśnikiem powinien mieć na tej gali np. walke o miano pretendenta do tego pasa, bądź nawet walczyć o niego. To by bylo 100 razy lepsze dla niego, niż zapewne miotanie się po BS i dostawanie od jakiś dziadków. Szanuje tych komentatorów, ale to komentatorzy, a nie wrestlerzy i mam nadzieję, że w tej walce z 2 osobom w tej walce się coś poważnego stanie i zakończymy ten nudny feud. Last Man Standing Match jak dla mnie po Ladder Matchu lub po walce o pas WWE może być najlepsza walką gali (nie wiem jak tamte wyjda). Jezeli zaprezentuja to co było na WM to będzie świetnie, typuję wygrana Punka, nawet jesli New Nexus nie będą mogli się włączyć w tę walkę, to za dobrą, ale przegraną walkę wygrana się należy Punkowi. I zostaa mi walka Rey vs Cody. Tak właściwie to nie za bardzo mnie to interesuje, bo Ryjek jak dla mnie jest murowanym zwycięscą i jeżeli on nie wygra to moja mina bedzie taka - :shock: Również stawiam na niego za porażkę na WM, Ryjek wykona jakies spektakularne 619 i tyle. Dużo po tej walce można oczekiwac, lecz wątpię, że tak wyjdzie.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mamy już trochę walk a więc wypada je skomentować.Ta gala powinna się nazywać Rewange Wrestlemania a nie Extreme Rules.Dlaczego??Ponieważ te ich całe ekstremalne sytuacje są do kitu,po drugie mamy tu większość pojedynków z Wrestlemanii.Falls Count Anywhere Match pomiędzy Codym który powinien mieć raczej nazwe Sin Cara gdyż bardziej pasowała by mu do gimmicku niż Mistico :).Ogólnie Cody ostatnio jest coraz lepszy,nareszcie dobrze wypada przy mikrofonie a w walce na WM'ce wypadł bardzo dobrze.Rey jak Rey trzyma ciągle ten sam średni poziom i nie schodzi z niego.Powinna z tego wyjść podobna walka jaka była na wrestlemanii czyli całkiem dobra.Last Man Standing Match czyli kolejny rewanż za WM'ke pomiędzy Ortonem a Punkiem.Tak samo jak w poprzedniej walce będzie podoby poziom jak na Wrestlemanii tyle że ta będzie o wiele dłuższa i raczej będzie polegać na wymianie finisherów.Walka o World Heavyweight Championship będzie raczej udana.Christian zawsze dobrze wypadał w Ladder Matchach a jak będzie z Albertem nie wiadomo ale może pokaże coś ciekawego.Licze że tym razem Albert wygra tą walkę bo jak Krystian wygra to z deka lipa :(.Tag Team Match komenatorów czyli powtórka z WM'ki czyli Booooooooooooring.Co prawda mają fajną promocje ale walki nie są dla niech.Triple Threat Steel Cage Match tu będzie walka między Jasiem a Mizem,Morrison niema szans gdyż dla niego jest już feud z R-Truthem który pewnie odegra jakąś rolę w tej walce.Mimo tego jak jest klatka to walka powinna wyjść dobrze może i Morrison da nam jakieś fajne spoty z klatki to by było coś ale wątpie :).Jak narazie karta dobrze się prezentuje mam nadzieje że kilka walk dojdzie jeszcze i gala wypadnie pozytywnie.

#SmartFanZone

WWE CHAMPIONSHIP- jeśli morrison bedzie miał trwały udział w tej walce to może ona wyjść bardzo dobrze . Pamietamy napewno walke hell in a cell falls count anywhere match pomiedzy morrisonem mizem i bryanem i była ona fantastyczna.Tutaj zamiast bryana mamy johna cene i inną stypulacje moim zdaniem lepszą .Miz pas już ma bardzo długo wiec myśle że walka o zwyciestwo potoczy sie pomiedzy johnami.Choć nie wykluczona interwencja r-trutha

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - ladder match i zawodnicy godni tego pojedynku czyli christian i alberto del rio.Panowie nie zbyt się lubią więc walka tym bardziej powinna być ciekawa.Po odejściu edga dla christiana pojawiło sie miejsce w main evencie i mam nadzieje ze wykorzysta swoją szanse na zdobycie pasa.Choć z drugiej strony chyba wwe ma jakieś plany w zwiazku z alberto.Wkońcu to człowiek który wygrał największe w histori royal rumble i walczył o główny pas w walce na wrestelmani.

TAG TEAM MATCH- to jest żenada.Mógłbym przeboleć walke np. JR vs michael cole,ale nie przeboleje tego co tu robi jack swagger.Człowiek o nie małych umiejętnościach,człowiek który wygrał nie tak dawno money in the bank ladder match i był mistrzem świata wagi ciężkiej .Co do walki to z pewnością wygrają jąci dobzi może po ankle locku tak jak lawler na wmce

LAST MAN STANDING-jest z najbardziej lubianych stypulacji.Takie walki nie zdażają sie dziś czesto w WWE dlatego tym bardziej bedzie to bardzo dobra walka.Spodziewam sie wyrównanego pojedynku i zwyciestwa ortona (niestety) i myśle żę dadzą im przynajmniej 15-20min.Ta walka zakończy pewnie ich feud który ciągnie się od royal rumble choć mi osobiscie sie on podobał.Po walce wydaje sie że randy rozpocznie jakies feudy o pas world heavyweight a punk sam nie wiem być może zakręci sie obok pasa wwe.

FALS COUNT ANYWHERE MATCH -podobnie jak poprzednia walka bedzie ona koncząca feud rhodesa i reya.Cody dzieki temu feudowi bardzo się wypromował szczególnie dziki zwycięstwie na wrestelmani wiec teraz czas dać reyowi wygrac bo jest on gotów sie obrazic i odejść.Co do walki powinna byc ona ciekawa prawie cała poza ringiem no bo na tym to polega.Napewno bedzie gorzej niz na wrestelmani ale nie spodziewam sie żadnej tragedi lub zamulacza.

Wcześniej wypowiadałem się już o gali ale teraz doszłą walka div więc o niej wypowiem się teraz.

MICHELE MC COOL vs LAYLA-- i musze się pochwalić że bedzie to pierwsza walka div którą obejrze bez przewijania.A zrobie dla stypulacji która brzmi przegrana odchodzi z wwe.To dodaje smaczku dla tej walki a także to że bedzie to walka no count out no Dq ale to w końcu gala Extreme Rules więc inaczej być nie może.Spodziewam sie tu przynajmniej walki dłuzszej niż 5 minut i zwycięstwa layli

Od walki, na którą czekam najmniej po tą, na którą czekam najbardziej. Będzie brakowało opisu pojedynku komentatorów, bo nie będę marnował czasu na takie gówno, mam tylko nadzieję, że Cole dostanie to na co zasłużył, czyli piękny, soczysty wpier*ol.

Michelle McCool vs Layla

Z tego co wiem, jest to walka ze stypulacją - przegrana odchodzi z WWE, więc może być niezwykle ciekawie. Przyznam, że to druga walka pań w WWE, którą obejrze bez przewijania (pierwsza, to ta z TLC), a wiem, że LayCool jest stać na ciekawy pojedynek. Boję się jednak, ze wpadną na tak genialny pomysł i wygra Maktejkerowa, po czym naprawdę pozbędą się Layli w związku z cięciami, jakie czekaja nas w ciągu najbliższych dni, pewnie zaraz po PPV. Interwencja Kharmy na korzyść jednej z pań nie miałaby najmniejszego sensu, nie po to w promach rozwala plastikowe laleczki by potem zostać ochroniarką którejś z nich (a pomoc Layli już całkowicie nie wchodzi w grę, gdyż ta jest już po części tą dobrą).

Szanse na zwycięstwo - Michelle 55%, Layla 45%

The Miz© vs John Cena vs John Morrison

Prawdę mówiąc, to na pozostałe cztery pojedynki czekam z niecierpliwością i trudno było wybrać taki, którym interesuje się najmniej - padło na steel cage match. Morrison dodany do tej walki z dwóch powodów . Pierwszy - by match był wiele lepszy, Morrison zawsze może zarzucić kilkoma efektownymi akcjami, jakimś skokiem z klatki czy coś w tym rodzaju. Drugi - żeby Miz drugi raz nie pojechał Ceny. Ten drugi powód wyklucza jednak zwycięstwo Ceny, które nie jest takie niemożliwe, patrząc na to, ile już nie posiadał głównego tytułu i jak długi title reign ma już Mizanin. Pisałem o możliwej unifikacji pasów, ale nie jest powiedziane, że John jeszcze swojej szansy nie dostanie, dlatego też uważam jednak, że Miz jeszcze pas potrzyma (i bardzo dobrze swoją drogą, wreszcie jest ciekawym mistrzem). Morrisonowi nie daje żadnych szans, R-Truth uniemożliwi mu zwycięstwo w tym pojedynku, nie pozwalając wyjść z klatki, jak Nexus Cenie na ostatnim Money in The Bank.

Szanse na zwycięstwo - The Miz 60%, John Cena 40%, John Morrison - 0%

Randy Orton vs Cm Punk

Mam wielkie nadzieje, że pozwolą Punkowi wygrać (i zupełnie nie obchodzi mnie czy będzie to czyste zwycięstwo, może pomóc mu nawet Papież), bo sobie na nie do jasnej cholery zasłużył jak nikt inny. Ortonowi ta wygrana tak naprawdę nic nie da, wygrał na tej ważniejszej gali, zmienił brand w którym może teraz szaleć, tak więc niech Cm Punk wyjdzie zwycięsko z jakiegoś feudu! Ostatnim przypadkiem była jego rywalizacja z Jeffem Hardym, czyli początki CM'a jako tego złego, połowa 2009 roku. Undertaker - wtopa, Mysterio - wtopa, Big Show - wtopa, teraz nie może przegrać. Lubię postacie Ortona i Ceny za to, że zawsze wprowadzają oni nutke niepewności i nawet jak niemal pewna jest ich przegrana, ich nigdy nie można skreślać i trzeba liczyć się z tym, że zwyciężą. Walka napewno będzie emocjonująca, Orton raczej dobrze spisuje się w gimmick matchach, a Punk jak to Punk - on zawsze się dobrze spisuje. Tak jak napisałem, Punk musi to wygrać, ale boję się, że coś im odbije i pozwolą Ortonowi zeszmacić Punka do całkowitości, a wtedy będzie mógł spodziewać się telefonów Dixie Carter.

Szanse na zwycięstwo - Cm Punk 65%, Randy Orton 35%.

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Zmierzyli się już na WM i była to druga najlepsza walka na gali, tak więc dodać do tego jedną z moich ulubionych stypulacji - falls count anywhere i jaram się tym pojedynkiem. Nie ma co martwić się o róznego rodzaju spoty na terenie całego budynku, Mysterio jest tego gwarancją, pozostaje modlić się o to, żeby otrzymali odpowiednią ilość czasu, by mogli się rozkręcić. Bardzo ciężko przewidzieć wynik tego matchu, rzadko zdarza się, że Mysterio przegrywa feud (zdarzyło się kiedyś?), więc to on powinien wygrać, ale...gdyby było zupełnie odwrotnie, gdyby to Rhodes wyszedł zwycięsko - ma main-event na SmackDown jak w banku (gdyby mi ktoś tak powiedział półtora roku temu, to nie wiedziałbym czy śmiać się czy płakać). Mam nadzieję, że pozwolą zwyciężyć mu drugi raz (tego to nie osiągnął chyba nikt), wtedy zapewni sobie naprawdę mocną pozycję w federacji.

Szanse na zwycięstwo - Rey Mysterio 51%, Cody Rhodes 49%

Alberto Del Rio vs Christian

Nie ukrywam, że oczekuje po nich przynajmniej najlepszej walki na gali, bo potencjal drzemie w tym starciu przeogromny. Druga moja ulubiona stypulacja (zaraz za TLC), plus czujący się w nich jak ryba w wodzie Christian, plus dobry w ringu Alberto Del Rio, musi równać się - kapitalne show. Może wyobrażam sobie zbyt wiele, ale wiem na co ich stać i wiem, że jeżeli tylko dostaną te 20-25 minut, to będziemy mogli obejrzeć jedną z najlepszych walk w WWE w tym roku. Wiele wskazuje na to, że to zapałka wyjdzie zwycięsko, ale nie byłbym taki pewny, chodzi oczywiście o tą cała unifikację pasów i o to, że to trzecie PPV na którym Alberto ma wygrać pas. Sam nie wiem, kogo chciałbym jako zwycięzce tego matchu, lubię Christiana, lubię Alberto i nie wiem, co byłoby lepsze. Typuję jednak, że zapałka wreszcie dostanie to na co od dawna zasługiwał i to, na co ciężko się napracował (ECW, mid-card RAW, to samo na SmackDown, a mimo to żadnego tytułu).

Szanse na zwycięstwo - Alberto Del Rio 45%, Christian 55%

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg