Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - High Stakes cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross: Wow...ostro się dzieje...a teraz czas na...

Wade Barrett: Już za chwilę stoczę walkę o Continental Championship. O mój pas! O moje mistrzostwo! Mimo tego, że walka odbędzie się już lada chwila to mam jeszcze kilka słów do moich przeciwników. Daniel Bryan.. człowiek, którego pokonałem by zdobyć ten pas. Pas którego już nikt i nigdy mi nie odbierze. Nawet ten, który posiadał go przede mną. Może i jesteś mistrzem techniki, jednak moja siła.. moja agresja.. sprawią, że będziesz żałował wkroczenia ze mną do kwadratowego pierścienia. Ten pierścień będzie dziś zaklęty, będzie moim królestwem, z którego nikt nie wyjdzie cało. Obiecuje wam to!

Daniel Bryan: Wow, wow, wow. Wyluzuj Wade. Może u Ciebie w Anglii, tolerują takie zachowanie. Ale to Stany Zjednoczone! Mój kraj! To już nie jest Twoja ojczyzna! To już nie są walki na gołe pięści! Musisz zmierzyć się z rzeczywistością! A to wygląda tak.. na dzisiejszej gali oddajesz mi pas. Mój pas! Tak, nie przesłyszałeś się - mój. Bo tak na prawdę.. nigdy go nie straciłem! Rozumiesz? Ten pas został mi skradziony! Jeszcze nie pogodziłem się z jego utratą, a Ty.. zgadzam się, masz teraz swoje pięć minut. Ale to tylko pięć minut, because tonight.. I WILL MAKE YOU TAP!

Christian: What about me? Największa gwiazda tego ppv! Tej walki! Ale wiecie co. Gadajcie sobie. Ja nie tracę czasu na takie rzeczy. A jedyną osobą, która może dziś się poddać.. to Ty! Jestem tak wspaniały! Tak wszechstronny, tak.. doskonały, że mogę zmusić do odklepania takiego, ekhem.. specjalistę jak Ty. A te twoje czcze gadania o tym jak straciłeś pas.. na prawdę smutne little Bryan. Możesz iść z tym do Breta, na pewno zaproponuje ci coś ciekawego. I teraz Ty.. Barrett. Dziś kończy się Twoje pseudo panowanie. WCE Universe pozna nowego mistrza, nowego króla. Będą musieli pogodzić się z moim panowaniem. Może im się to nie podobać, ale teraz.. that's how I roll! To jak zaczynamy!

Wade Barrett: Ring the..

Daniel Bryan: Bell!

Christian spokojnie chodzi w ringu, ale szybko rzuca się na niego Bryan i zapina klincz w tej samej chwili, Wade szybko ucieka z ringu i przestawia stalowe schodki tak, że są na wprost ringu. Wade siada na schodkach i ogląda pojedynek. Christian rzuca Daniel'em na liny i pokazuje, że ma większą przewagą fizyczną wygrywając klincz Bryan wraca do swojego rywala i chop! Bryan po tym ciosie pada, a Christian odbija się od lin i leg drop! Bryan trzyma się za szyję, ale zarazem wstaje, Christian podbiega do lin próba monsault'u, na wstającym rywalu, ale Bryan przejmuje swojego rywala w locie iii fireman's carry neckbreaker, ale Cpt. Charisma ląduje na nogi i kiedy Daniel się odwraca cldothesline, nie! Bryan szybko przechodzi pod ręką rywala i double clothesline! Wade szybko wbiega na ring widząc, że obaj panowie leżą kładzie się na Bryan'ie 1...2... Daniel odbija, kładzie się teraz szybko na Christianie 1...2... Christian odbija! Wade szybko ucieka z ringu, a Daniel podnosi się krzyczy do niego coś opierając sie za liny w tym czasie Christian podbiega do niego i small package!!! 1... Bryan odbija! Christian ustawia się w środku ringu i spogląda na Wade'a, który właśnie stoi między linami, Christian do niego podbiega, ale Barrett szybko wyskakuje za ring, a Christian'a zaczyna okładać maczugami w plecy Daniel Bryan, Bryan doprowadza do tego, że Christian upada, ale jest jeden problem Wade gdzieś zniknął, nie On po prostu zaczaił się z drugiej strony ringu i kiedy Bryan się odwrócił wymierzył mu potężny big boot! Daniel pada jak ścięty, Wade nerwowo się rozgląda widzi, że były WCE Champion też leży, więc szybko przechodzi do pin'u 1...2... Daniel odbija, Wade nie wierzy i wściekł zaczyna okładać leżącego Daniel'a sędzia go odciąga, ale Wade tym razem nie zdąży uciec za ring bo kiedy się odwraca otrzymuje knee attack z trzeciej liny od czającego się Christian'a, Wade upada i błyskawicznie łapie się za głowę. Christian go podnosi wrzuca w narożnik w między czasie podnosi się Daniel, ale nie atakuje Christian'a obaj zawodnicy spoglądają na Wade'a, a potem potakują do siebie, Christian rzuca Danielem w Wade'a, a następnie to samo robi Daniel, Continental Champion po tych akcjach wypada z narożnika, Christian do niego podbiega i dropkick w głowę, a Bryan atakuje go od tyłu w plecy, Wade wpada w narożnik łapie się go podciąga i obraca twarzą do rywali. Widać po nim, iż jest mocno zamroczony. Christian pokazuje, że wrzuci irish whip'em Daniel'a w rywala ten potakuje, bo w poprzednim wypadku wyszło to perfekcyjnie, ale Christian oszukuje Daniel'a i zamiast wykonać irish whip wykonuje KILLSWITCH!!! KILLSWITCH! Przejście do pinu 1...2... Wade skacze na Christian'a i sędzia przerywa liczenie...

Michael Cole: Ależ naiwny jest ten chłopczyk...

Jerry Lawler: Walka trzyma poziom...!

Jim Ross: To nie to co ShowTime zwykły bullshit!

Wade Barrett kiedy widzi, że Christian pokazuje mu aby podszedł zaczyna się z niego śmiać schodzi z ringu i siada na swoim stanowisku - schodkach. Christian rozkłada bezradnie ręce, ale kiedy się odwraca stoi przed nim wściekły Daniel Bryan, Bryan mierzy wzrokiem swojego rywal i pokazuje o co mu chodzi wracając do poprzedniej sytuacji, Christian rozkłada ręce po czym pokazuje na biodra z gestem, że wszystko dla pasa. Daniel uderza go z "liścia" w twarz.

Michael Cole: Ależ z niego brutal...

Christian po uderzeniu pochyla się po czym odwraca i z cwaniackim uśmiechem spogląda na swojego rywala, Daniel jest już wściekły odbija się od lin i dropkick! Christian po dropkick'u nie upada tylko wykorzystuje siłę ciosu odbija się od lin i sam wykonuj dropkick, ale ze zdwojoną siłą, Daniel na kolanach podchodzi pod narożnik, Christian stoi na drugiej linie i siada na narożniku, Daniel się podnosi rozgląda gdzie Christian, a ten w tej chwili skacze z narożnika i tornado DDT! Bryan leży na środku ringu, Christian przechodzi do pinu 1...2... Daniel Bryan odbija, ale to nie koniec ataków Cpt. Charismy, Christian kiedy jego rywal wstał mocno kopie go w brzuch próba DDT, ale Daniel przytomnie mocno się zapiera i nie dochodzi do akcji. Christian uderza w plecy swojego rywala, który zapiera się przed DDT i w tej samej chwili wykonuje DDT! Christian znów przechodzi do pinu, ale tym razem tylko 1. Bryan powoli dochodzi do siebie i się podnosi Daniel odbija się od lin, Christian chce go zaatakować clotheslin'em, ale Bryan strasznie przytomnie się zachowuje i przechodzi pod ręką swojego rywala, po czym odbija się od przeciwnej liny i splash, a za ringiem Barrett zaczyna klaskać. Daniel pokazuje mu aby ten wszedł na ring, po czym zaczyna krzyczeć coś o tchórzostwie co wyraźnie działa na ego Wade'a, który zbliża się do lin, ale tylko po to aby je pociągnąć i wchodzący na narożnik Christian spada, po czym Wade pokazuje na niego...

Jerry Lawler: Nie wiem co miał na myśli Wade, ale to nie zmienia faktu, że wyszło ładnie...

Michael Cole: Znając Wade'a nie miał tego na celu...

Daniel spogląda na wiszącego kroczem na linach Christian'a po czym odbija się od lin i dropkick, Christian spada wprost w ręce Wade'a, a ten go wynosi na barki i WASTELAND na stalowe schodki! Barrett jest wyraźnie zaskoczony z jaką łatwością wykonał finisher na swojego rywala, więc nie zważając na Daniel'a wrzuca go do ringu przechodzi do pinu, ale sędzie nie zdążył nawet zacząć odliczania bo na Wade'a rzucił się Daniel i szaleńcza seria ciosów ląduje na głowie rywala. Wade stara się zasłonić, ale wściekł Bryan nie daje tej możliwości rywalowi, jednak w końcu Christian który zebrał się za ringiem ściąga z Daniela z Wade'a, ale Barrett nie wie o co chodzi Christian każe mu się opanować i pokazuje na Daniela po czym obaj zawodnicy się uśmiechają i rzucają na Daniel'a Bryan'a. Christian łapie strasznie mocno za głowę Daniel'a i zaczyna ją ściskać, a Wade mocno uderza swojego rywala po głowie ten stara się uwolnić, ale za mocno go trzymają. Daniel upada i zaczyna krwawić te ciosy w nos od Wade'a okazały się bardzo skuteczne, Wade chce żeby Christian przybił mu piątkę, ale ten zdziela go potężnym punch'em i potem atak kilkoma kick'ami po których Wade upadł i trzyma się za prawą nogę, ale kiedy Christian chce się odbić od lin to podcina go Daniel po czym Christian spada na liny. Wade się rozpędza i On pada ofiarą Daniel'a obaj zawodnicy którzy przed chwilą atakowali Daniela zostali przez niego opanowani, Bryan odbija się od przeciwległej liny i rope hung buldog na dwóch zawodnikach, którzy odbijają się od lin, a Daniel wskakuje na narożnik i flying knee attack na Christian'ie, który wstawał oraz splash z przeciwnego narożnika na Wade'a. Publiczność głupieje i tylko skanduje DANIEL! DANIEL! DANIEL! Bryan stara się przypiąć Wade'a, ale sędzia ledwo doliczył do dwóch, a Barrett odbił. Daniel chce podejść do Christian'a, ale Christian kiedy tylko widzi, że zbliża się do niego jego rywal wymierza mu chopa, podnosząc się potem jeszcze jeden, ale ta akcja doprowadza do tego, że Daniel odwraca się w drugą stronę, a tam wpada w niego Wade z running clotheslin'em po którym Daniel upada, ale zaraz podnosi go Cpt. Charisma rzuca o liny i back elbow nos Daniel'a tryska krwią, Daniel zakrywa swój nos, a jego ręka nagle cała zalewa się krwią, Christian tauntuje, ale jego taunt miesza się z Christian SUCKS i Christian! Christian! Christian! Cpt. Charisma odwraca się podczas taunt'u, a zanim jest Wade, Barrett wciąga swojego rywala na barki ten szarpie się, ale to mu nic nie daje, próba westeland'u, jednak nie udana Christian w niesamowity sposób wykorzystał siłę odśrodkową i pociągnął go za ręce którymi Wade chciał wykonać swój finisher, Christian przechodzi do pinu 1...2... Daniel wskakuje w ostatniej chwili na swojego rywala! To jest nie realne! Christian siedzi w ringu i trzyma się za głowę, ale Daniel odbija się od lin i low dropkick po którym Christian upada i trzyma się za głowę, Wade nadal leży, Christian spada za ring, tylko Bryan jest na nogach. Daniel stara się zaatakować jakiegoś rywala, ale każdy odpycha rywala jest to jedyna opcja żeby nie przegrać z będącym na fali Danielem, Wade turla się za ring i siada na schodkach, a tam odpoczywa zaczyna dochodzić do siebie i ogląda to co się dzieje w ringu. Christian powoli się podnosi, ale kiedy ten wstaje Daniel kopie go w brzuch tak, że Christian podskakuje i zaczyna zwijać się z bólu. ale kiedy Christian chce sprytnie wykonać unik, ale wtedy Daniel zaskakuje go i kopie w plecy tak, że teraz Christian po tym ciosie spada i leży w ringu stara się ruszyć, ale Daniel cały czas kopie swojego rywala i nie daje mu wstać, jednak kiedy chce przejść do pin'u to Wade ściąga Christian'a za ring i zaczyna na niego krzyczeć. Christian podnosi się spogląda na Wade'a jest wyraźnie wściekły postawą swojego rywala, krzyczy mu i pokazuje gestami żeby sam się wykazał w ringu, ale ten nie reaguje na Christian'a w końcu Cpt. Charisma wścieka się na swojego rywala łapie go za kark i rzuca nim do ringu po czym zajmuje jego miejsce siedzące i przygląda się temu co się dzieję w ringu. Wade jest okładany szaloną serią kopnięć wykonywanych przez Daniel'a, ale kiedy ten chce wykonać irish whip co jest wielkim błędem bo miał już Barrett'a na widelcu to teraz jest w strasznych tarapatach, bo Wade skontrował irish whip i wykonał back elbow drop! Bryan znów łapie się za nos, który przed chwilą przestał krwawić. Wade podnosi Bryan'a zaczyna mocno ściskać go za szyję Daniel próbuje się wyrwać, ale na to nie ma szans z dużo silniejszym zawodnikiem, więc uderza swojego rywala łokciem w brzuch Wade puszcza i trzyma się za brzuch, a Daniel w tym czasie odbija się od lin iii splash! Błyskawiczne przejście do pin'u 1...2... Barrett spokojnie odbija, a Christian nadal siedzi na schodkach i uważnie ogląda całą walkę. Barrett w końcu się podnosi i uderza swojego rywala ten wyraźnie odczuł cios bowiem przyklęknął przed swoim rywalem co spodobało się Wade'owi i wyraźnie rozbawiło Christian'a... Wade biegnie do lin mocno się od nich odbija chce kopnąć swojego rywala, ale ten sprytnie się schyla tak, że jego rywal przeskakuje nad nim, a kiedy wraca do niego odbijając się od przeciwległych lin to Daniel jest już na nogach i radzi sobie z rywalem świetnym clotheslin'em! Daniel podchodzi do swojego rywala i stara się zapiąć lebell lock'a! Lebbel lock zapięty, ale w tej chwili błyskawicznie do ringu wskakuje Christian i ściąga Daniel'a z Wade'a za pomocą swojego buta. Teraz to Christian zaczyna dyktować warunki tego match'u, a Wade szybko oddala się na swoje miejsce siedzące, Christian za to szybko podnosi Daniel'a, który po kopnięciu upadł i irish whip w narożnik, ale Daniel błyskawicznie odbija się za narożnika i wpycha Christian'a w narożnik, Bryan pędzi na swojego rywala, ale ten go zaskakuje fantastycznym pendulum kick'iem!

Michael Cole: Firmówka, głupi Daniel dał się nabrać na taką akcję...

Jim Ross: Niestety muszę się z Tobą zgodzić.

Po tych słowach Jerry odsuwa lekko swoje krzesło do współkomentujących.

Daniel w tym match'u widać, że ma poważne problemy z nosem uszkodzonym na początku, Christian zaczyna atakować Daniel'a w zakrwawiony nos, a Daniel nie umie się obronić, nagle do ringu wchodzi Barrett i zaczyna krzyczeć do Christian'a, To nie fair! To nie fair! Christian na niego się dziwnie patrzy po czym obaj wybuchają śmiechem. Wade przyłącza się do zabawy w okładanie nosa Daniel'a, a Bryan nie może się wyrwać bo na zmianę któryś z wrestlerów go trzyma, a drugi okłada. W końcu puszczają Daniel'a, ale chyba tylko żeby uwiecznić już dzieła Wade wynosi go na swoje barki i westeland! Westeland! Christian krzyczy come on, ale Daniel się nie podnosi, więc sam go podnosi i killswitch! Bryan można rzec, iż jest wyeliminowany, jeszcze Wade wyrzuca go za ring. Barrett odwraca się i atakuje niespodziewanie big bootem swojego rywala, Christian pada, a Wade przechodzi do pinu 1....2.... Christian odbija, ale przez chwilę publiczność zamarła. Christian odbija się od lin i dropkick, powala nim swojego rywala po czym szybko wchodzi na trzecią linę i frog splash, ale nie trafiony Wade się w odpowiedniej chwili odsunął. Barrett teraz podnosi swojego przeciwnika, który odczuł nieudaną akcję i rzuca nim w narożnik, po czym potężny clothesline w narożniku, tak, że Christian wypada z niego, a Wade szybko wskakuje na drugą linę i flying double axe handle, którym doprowadza do tego, że jego rywal upada na kolana, a Wade zaczyna go wściekle kopać.

Jim Ross: On jest szalony, kompletnie nie myśli.

Michael Cole: Nie Jim. On po prostu dąży do celu.

Barrett podnosi swojego poobijanego rywala i wymierza mu cios prosto w twarz po którym Christian znów prawie upadł, ale jednak nie skończył się to tak, bo Wade rzucił go w przeciwległą linę, a kiedy ten doń wrócił to Wade wykonał scoop slam i przeszedł do pinu 1...2... Roll-Up! 1...2...2.999 Wade odbija, Christian nie wierzy, publiczność buczy na decyzję sędziego, no można się kłócić czy nie było trzy, ale to nie ważne walka nadal trwa. Wade znów zaczyna okładać swojego rywala iii knee to face, Christian odlatuje, Wade pokazuje w ringu swoją wyższość. Christian znów się podnosi, ale Wade chce go zdzielić potężną maczugą nie udaje mu się to bo Christian się blokuje uderza barkiem w brzuch Wade'a, który się odsuwa na kilka kroków, Christian odbija się od lin i NO WAY! NO WAY! Spear, spear! Publiczność zawyła z zachwytu. a Christian chce przejść do pinu, no właśnie chce bo Bryan chce mu już przeszkodzić łapiąc go za nogę Christian chce go kopnąć, to Daniel puszcza nogę Christian'a żeby złapać drugą i szybko ją pociągnąć w narożnik, Christian zwija się z bólu, a Wade z cwaniackim uśmiechem ogląda to co robi Bryan, Bryan szybko siada na schodkach, które są przy narożniku wyciąga drugą nogę Christian'a i submission machine zapina piekielny sharpshooter o narożnik! No Way! No Way! Bryan krzyczy nie umie już utrzymać Christian'a jednego i drugiego ta akcja będzie kosztować wiele sił, w końcu Christian pada, więc Daniel go puszcza staje na krawędzi zewnętrznej strony ringu i big boot od Wade'a, Barrett mu macha i krzyczy thank you po czym łapie Christian'a za pomocą gorilla press slam'u rzuca nim na środek ringu i wspina się na narożnik Wade jest na narożniku publiczność w tym czasie krzyczy Christian, a druga połowa buczy, na stojącego na narożniku Wade'a, Barrett wykonuje precyzyjny elbow drop po którym Christian zsuwa się z ringu, Wade się wścieka na taki przebieg sytuacji, więc wiedząc, że ma swojego rywala na widelcu szybko schodzi za ring podnosi Christian'a, ale wskakuje mu na plecy Daniel Bryan i zapina sleeper hold, Wade puszcza błyskawicznie Christian'a na jego twarzy widać, że rysuje się szalona złość, więc szybko zrzuca przez siebie Daniel'a podnosi i rzuca w narożnik, Bryan rozpłaszcza się o stalowy narożnik jak żaba pod oponami, Wade nie czeka podnosi, więc Christian'a i wraca z nim na ring. Barrett pokazuje dwa kciuki w dół, podnosi swojego rywala i westeland! Westeland, ale zdaje się, że to nie koniec, bo Daniel stara się wejść do ringu, Barrett kręci głową, schodzi za ring i zaczyna wściekle rzucać Bryan'em najpierw w w barierki później o ring, Bryan pada nieprzytomny i się nie rusza, ale Wade jest w transie podnosi go i westeland na stalowe schodki! Publiczność zamilkła, niektóre matki zakrywają swoim dzieciom oczy, Wade wchodzi do ringu i kładzie tylko buta na klatce piersiowej Cpt. Charismy, a sędzia spokojnie mógł odliczyć do 3!

Lillian Garcia: Wade Barrett broni Continental championship!

(Reklama...)

Kamera przenosi nas do zdemolowanej szatni Joeya Merucry'ego. Joey leży na podłodze, jest strasznie poobijany. W pewnym momencie podchodzi do niego kobieta i wymierza mu kopniaka w brzuch! Joey zwija się z bólu. W pewnym momencie kamerzysta pokazuje nam osobę stojącą nad nim...to Johnny Nitro! Nitro trzyma w jednym ręku swój pas mistrzowski, a w drugim pas Joeya. Do Nitro podchodzi Melina...

Nitro: Zbyt długo mnie ograniczałeś Joey. Miałeś swoje pięć minut na CrashDay. Twój czas minął. Now it's my time...my time...

Nitro wychodzi z szatni i rusza w stronę pokoju General Managera CrashDay - Breta Harta. Kamera idzie za nim...

Nitro: Bret, mam coś dla ciebie...

Bret Hart: Hmm...to wasze pasy. Twoje i Joeya. Po co mi je przyniosłeś, Johnny...?

Nitro: Już nie Johnny...już nie nasze...przyszedłem żeby z tobą porozmawiać o mojej przyszłości. Przeszłość zostawiamy za sobą. Nie ma Joeya ani Marka. Teraz jestem tylko ja.

Bret Hart: Hmm...mów dalej...

Johnny rozsiada się w fotelu, a Melina zamyka drzwi...

Ashley Valance: Panie i panowie, czas na walkę w stypulacji Three Stages of Hell! Walka będzie prowadzona w trzech etapach - po pierwsze - Steel Cage Match, po drugie - Extreme Rules Match i po trzecie - Ambulance Match. Przegrany opuszcza brand CrashDay i przechodzi na Showtime. Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Victorii w Texasie, ważący 255 funtów..."Stone Cold" Steve Austin!

http://www.youtube.com/watch?v=284I-OZ5_yw

Ashley Valance: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 270 funtów..."The Peoples Champion" The Rock!

Michael Cole: Stone Cold oraz The Rock! Dwie największe gwiazdy CrashDay ponownie stają naprzeciwko siebie...po raz ostatni...

Jim Ross: Przegrany tej walki nie powinien czuć się jak przegrany, przecież przechodzi na Showtime!

Jerry Lawler: Wielkie mi pocieszenie...

Rock powoli wchodzi do klatki gdzie już czeka na niego Austin. Rock i Stone Cold krążą wokół siebie, publiczność szaleje. Jako pierwszy do ataku ruszył Austin, który próbuje sprowadzić Rocka do narożnika, jednak ten sprytnie się obraca i to Austin ląduje w narożniku! Rocky wymierza kilka silnych ciosów prosto w twarz Austina, po czym łapie go za rękę i...Closethline! Rock od razu przechodzi do odliczania, jednak sędzia nie zdołał nawet uderzyć dłonią o matę. Austin od razu wstaje jednak nadziewa się na nogę Rocka, który kopie go w brzuch i chce wykonać DDT, ale Stone Cold świetnie kontruje, obraca Rocka i...Reverse DDT! Rocky na macie! Austin nie ma zamiaru dać mu choćby chwili wytchnienia, podnosi Rocka i rzuca nim z całej siły o ścianę klatki! Rock odchodzi na kilka kroków, jednak Austin znowu do niego podbiega łapie za kark i jeszcze raz rzuca nim o ścianę klatki! Rock ledwo chwieje się na nogach, Stone Cold podchodzi do niego, odwraca i...Stunner! Stunner! Stunner! Tak szybko...?! Jasna cholera! Austin odlicza....1......2.......kick out! Niesamowite! Mało komu udaje się wstać po Stunnerze! Rock leży na macie jak martwy, Austin nie może uwierzyć, w to że zdołał go zrzucić! Stone Cold próbue odliczać jeszcze raz....1.....kick out. To na nic. Austin wstaje i wchodzi na narożnik, przez chwile patrzy na Rocka po czym skacze i...Rocky unika! Austin potężnie ląduje na macie! Rock próbuje wstać, jest mocno zdezorientowany, Austin już wstał, widać że trzyma się za brzuch, Steve podchodzi do Rocka, chce mu wymierzyć cios, ale Rocky blokuje, łapie go za rękę, Irish Whip na liny od Rocky'ego, Austin wraca do niego i...Spinebuster! Spinebuster od Rocka! To musiało boleć! Rock opiera się teraz o ścianę klatki i próbuje się po niej wspinać. Austin nadal leży na macie, ale kiedy dostrzega wspinającego się Rocka, od razu wstaje i rzuca się w jego strone! Austin łapie Rocka za nogę i najpierw próbuje go zrzucić, jednak po chwili zauważa, że to na nic, więc wymierza mu kilka silnych ciosów młotkowych po, których Rock spada na matę! Rocky od razu wstaje, ale nadziewa się na Closethline od Austina. Stone Cold klęka na macie i zaczyna dusić swojego przeciwnika! Sędzia próbuje odgonić Austina, jednak ten nadal przydusza Rocka! Austin puszcza swojego przeciwnika dopiero po dłuższej chwili. Rocky próbuje wstać, jednak ma problemy z oddychaniem, dusi się. Austin od razu do niego podbiega, wymierza kilka silnych ciosów w plecy, Rock przeturlał się pod ściane klatki, a Austin przyciska jego głowę do krat! Rock krzyczy z bólu, Austin tylko się śmieje! Publiczności nie podoba się zachowanie Austina, który teraz bierze rozbieg i...Baseball Slide prosto w głowę Rocka! Jasna cholera! Austin przeciąga Rocka na środek ringu i odlicza.....1......2......kick out! Pierwsza runda trwa dalej! Austin podnosi Rocka i wykonuje irish whip w narożnik, po czym bierze rozbieg i rusza w stronę swojego przeciwnika, jednak Rock ucieka! Austin wbija się klatką piersiową w narożnik! Stone Cold idzie tyłem, odwraca się i...Rock Bottom! Rock Bottom! Rock Bottom! Austin nadziewa się na popisowy manewr Rocka, to już chyba koniec! 1.....2........kick out! Niesamowite! Co za walka! Rock podnosi Austina, wymierza mu kilka silnych ciosów w twarz, po czym rzuca nim na liny, Austin wraca do niego i...Closethline! Stone Cold aż obrócił się w powietrzu! Rocky ponownie go podnosi, znowu rzut na liny, Austin ponownie do niego wraca, Rocky podrzuca go do góry, zakłada na barki i...Samoan Drop! Jasna cholera! Rock szaleje w ringu! Austin na macie, Rock staje nad nim, zdejmuje ochraniacz na łokieć, odbija się od lin i...Peoples Elbow! To musi być koniec, Rock odlicza....1.......2........kick out! Coś niebywałego, walka trwa dalej! Austin wygląda jakby nie wiedział co się wokół niego dzieje, jednak zdołał zepchnąć swojego przeciwnika! Rock odchodzi na kilka kroków i czeka aż jego przeciwnik wstanie. Austin podnosi się dopiero po dłuższej chwili, idzie przed siebie, widać że się zatacza, Rock podchodzi do niego, podnosi go i...rzut o klatkę! Rock rzuca Austinem o ścianę klatki! Stone Cold krzyczy z bólu i trzyma się za plecy! Fani Rocka szaleją, a ten ustawia się przed zwijającym się z bólu Austinem! Austin wstaje dopiero po dłuższej chwili, Rock rusza na niego i...Austin uchyla się, łapie Rocka za nogę i podrzuca go do góry! Rock ląduje na ścianie klatki! Jasna cholera! Rock zaczyna krwawić! Austin próbuje wstać, ale widać że jest strasznie poobijany, a to dopiero pierwsza runda! Rock zdołał już wstać przy pomocy lin, widać że krwawi dość obficie. Rocky podchodzi do zdezorientowanego Austina, łapie go za kark i rzuca nim o ścianę klatki...i jeszcze raz...i znowu...ponownie! Austin zaliczył wszystkie ściany klatki! Steve idzie teraz przed siebie, jest oszołomiony, nie wie co się wokół niego dzieje, Rock szybko do niego podchodzi i...DDT! Austin na macie, Rock odlicza....1.......2.......kick out! Rock uderza ze złości o matę, wstaje i próbuje uciec z klatki. Po dłuższej chwili Rock jest już prawie na szczycie, ale chwila...Austin również się wspina! Stone Cold zdołał wstać, co więcej prawie dogonił Rocka! Rocky już jest na szczycie klatki i już ma wychodzić, ale Austin łapie go za nogę! Steve również zdołał się wspiąć na szczyt klatki! Obydwaj siedzą naprzeciwko siebie, Rock próbuje uderzyć Austina jednak ten jest za daleko, próbuje ponownie ale znowu nie dosięga...Austin idzie po rozum do głowy i wymierza Rock'owi kopnięcie w brzuch! Rock już ledwo siedzi, giba się na wszystkie strony, Austin ryzykuje i staje na dwie nogi! Austin stoi teraz nad Rock'iem i wymierza mu silne ciosy w twarz! Austin pokazuje publiczności krew Rocka na swoich dłoniach, w tym samym czasie...low blow! Low blow od Rock'a! Austin pada na jedno kolano, a Rock zrzuca go ze szczytu klatki na matę! Austin leży teraz jak martwy! Rock już ma uciekać z klatki, ale publiczność potrafi zmienić jego zdanie...Elbow Drop ze szczytu klatki! Co za akcja! Rock bez chwili zastanowienia odlicza Austina....1....2....3! Rock wygrywa pierwszą rundę!

Jerry Lawler: Wow! Co za walka! Patrzcie, ściągają klatkę...

Michael Cole: Czas na Extreme Rules Match.

Jim Ross: Ta walka w klatce będzie wspominana latami.

Klatka zostaje wciągnięta ponad ring. Rock próbuje wstać, ale widać, że ten upadek sporo go kosztował. Austin leży jak martwy, nie rusza się. Rocky wstaje, odwraca się w jego stronę i...Rock przechodzi do odliczania....1.....2........kick out! Austin nie odpuszcza! Rock wstaje, wychodzi z ringu i czegoś pod nim szuka...krzesło! Rocky wraca z krzesełkiem na ring, Austin próbuje się podnieść jest już przy narożniku, Rock od razu się na niego rzuca z krzesłem, jednak Austin odskakuje, Rocky uderza w narożnik a krzesło wypada mu z rąk! Rock odwraca się i...cios od Austina! Rockiem aż zachwiało! Austin wymierza jeszcze jeden cios...i znowu...i...Closethline! Rock wypada z ringu! Austin zbiera w sobie siły, opuszcza ring i idzie w stronę stólu komentatorskiego. Austin zdejmuje wszystkie monitory i mikrofony, po czym podchodzi do Rocka i wrzuca go na stół. Steve ustawia się nad Rockiem, publiczność szaleje. Stone Cold podnosi Rocka i...Rock Bottom! Rock Bottom od Austina! Stół złamany! Co za akcja! Sędzia jest już przy gruzach stołu, Austin odlicza Rocka....1......2.........kick out! Nie wierzę! Walka trwa dalej! Austin próbuje się wygrzebać z gruzów stólu, ale zaplątał sobie nogę w kabel od mikrofonu. Austin urywa kabel na siłe i uderza nim Rocka po plecach! Publiczność wspiera Rocka, ale ten jedynie zwija się z bólu od uderzeń Austina! Rocky zdołał wygrzebać się z gruzów stołu, ale Austin nadal uderza go kablem! Rock doczołgał się już pod metalowe schodki, próbuje wstać przy ich pomocy, Austin przestaje go uderzać po plecach i zaczyna dusić! Austin dusi Rocka kablem! Rocky ma doping wśród fanów, próbuje zerwać kabel i...udało się! Rock przerwał kabel! Jasna cholera! Austin nie może w to uwierzyć! Rock wstaje, odwraca się w stronę Stone Colda, i powala go potężnym closethlinem! Austin od razu wstaje ale nadziewa się na serie ciosów od Rocky'ego, który szaleje poza ringiem! Austin ponownie leży na podłodze, tym razem nie zdołał się podnieść tak szybko! Rocky podchodzi do metalowych schodków, podnosi je, Austin zdołał już wstać, odwraca się w stronę Rocka i...Rocky potężnie uderza Austina schodkami! Jasna cholera! Steve nie zdołał się nawet zablokować, schodki uderzyły go prosto w klatke piersiową! Austin próbuje ponownie wejść na ring, jednak Rock rzuca schodkami prosto w jego plecy! Austin aż krzyczy z bólu! Rocky wyrzuca schodki, łapie Austina za głowe i przeciąga go właśnie w okolice schodków. Rocky ustawia swojego rywala i próbuje go wyrwać...czyżby Rocky chciał wykonać suplex na metalowe schodki...?! Rocky próbuje wyrwać Austina, jednak to nie jest takie łatwe! Ostatecznie Rocky'emu udaje się wyrwać Steve'a, jednak nie utrzymał go na górze, Austin wylądował na dwóch nogach na metalowych schodkach! Rock jest zdezorientowany, nie wie co sie dzieje w pewnym momencie odwraca się i...Big Boot od Austina! Prosto w twarz! Rocky pada jak długi! Austin schodzi z metalowych schodków, po czym wrzuca je na ring, a następnie podchodzi do Rocka i jego również wrzuca w obręb kwadratowego pierścienia. Austin ustawia schodki niedaleko narożnika, po czym podchodzi do Rocka i mamy irish whip w narożnik. Austin tauntuje do publiczności, wymierza swojemu przeciwnikowi kilka ciosów w twarz, po czym podnosi go i usadza na narożniku. Rock siedzi na narożniku, chwieje się we wszystkie strony nie wie co się wokół niego dzieje. Austin szybko do niego podbiega i...Superplex na metalowe schodki! To musiało boleć! Plecy Rocky'ego już były mocno poobijane, a teraz jeszcze to...Austin wstaje, widać że jest z siebie zadowolony, krzyczy coś w stronę operatora kamery, który podaje mu dwa piwa. Jedno wypija, a drugie wylewa na zwijającego się z bólu Rocka! Publiczność jest zła na Austina, który nic sobie z tego nie robi i prosi o kolejne piwo! W czasie kiedy Austin pije piwo, Rock wstaje. Jest mocno poobijany, ledwo trzyma się na nogach, ale adrenalina robi swoje. Austin odwraca się, w ręku trzyma piwo, Rock wyrywa mu piwo i rozstrzaskuje puszkę na jego głowie! Austin od razu zakrył oczy, a Rock bez chwili zastanowienia okłada go po całym ciele! Rock uderza po brzuchu, po twarzy, po prostu wszędzie! Austin próbuje się zakryć ale to nie jest takie łatwe! Ostatecznie Rocky sprowadza Steve'a do narożnika, tam również wymierza mu kilka silnych kopnięć po czym przewraca go i rzuca o matę. Rocky wchodzi na narożnik, skacze i...Austin wystawia kolana! Rocky nadziewa się na kolana Austina! Rocky zwija się z bólu, tarza po całym ringu, jednak Austin nie ma zamiaru czekać, szybko podchodzi do Rocka, podnosi go, pokazuje mu środkowy palec i...Stunner! Stunner! Stunner! To już chyba koniec....1....2.....3....Austin wygrywa drugą runde!

Jim Ross: Wow! Ależ zniszczeń!

Jerry Lawler: A czego się spodziewałeś J.R...?! Nie znałeś wcześniej tych gości...?! Oni zawsze robią konkretną rozpierduche!

Michael Cole: Patrzcie, wjeżdza karetka! Czas na Ambulance Match! Którego z tej dwójki karetka wywiezie na Showtime...?!

Jerry Lawler: Cholera...muszą odchodzić...? Ci goście są po prostu świetni...

Austin zauważa nadjeżdzającą karetke i od razu łapie Rocka za kark i wyrzuca go z ringu. Rocky próbuje się dostać do barierki bezpieczeństwa, ale jest już bardzo zmęczony, Austin od razu do niego podchodzi i uderza kilka razy po plecach. Rock krzyczy z bólu, widać że Austin znalazł jego słaby punkt! Rock oparł się o barierkę bezpieczeństwa, Austin bierze rozbieg, chce go kopnąć w plecy, jednak Rocky odkskakuje! Austin odwraca się, Rocky kopie go w brzuch, wyrywa do góry i rzuca na barierkę bezpieczeństwa! Austin wisi teraz na barierce, Rock bierze rozbieg i kopie swojego rywala prosto w głowę! Austin spada z barierki w publiczność! Rock nie ma zamiaru czekać, od razu rusza za Austinem, podnosi go wymierza kilka silnych ciosów, po których Steve zaczyna obficie krwawić! Teraz to Rock pokazuje krew Austina na swoich rękach! Rocky już ma wymierzać ostatni cios, kiedy...low blow! Low blow od Austina! Rock upada na podłogę i zwija się z bólu, Austin w międzyczasie wstaje, chwyta za krzesło i okłada swojego przeciwnika! Po chwili Steve wyrzuca krzesło, podnosi Rocka i ponownie przerzuca go do obszaru ringu. Austin jest już wyczerpany, podnosi swojego przeciwnika i prowadzi go w stronę karetki. Kiedy są już przy tylnych drzwiach Steve próbuje je otworzyć i wrzucić tam Rocka, jednak ten zapiera się jak tylko może! Ostatecznie Rock kopie Austina w brzuch, po czym bierze rozbieg i wykonuje potężny Spear! Austin ląduje na tylnych drzwiach karetki! Publiczność szaleje, jednak obdywaj zawodnicy są już wyczerpani! Ta walka nie potrwa już zbyt długo! Pierwszy wstaje Rock. Rocky chwieje się na nogach, opiera się o karetke, podnosi Austina, który jednak nie daje się wrzucić do środka! Rocky próbuje ponownie, ale Austin wyrywa się i uderza swojego przeciwnika głową! Rock dostaje prosto w zęby! Rocky zaczyna bardzo mocno krwawić, Austin odwraca go i...Stunner! To już chyba po wszystkim...Austin otwiera tylne drzwi od karetki, podnosi Rocka i wrzuca go do środka po czym zamyka drzwi! Karetka odjeżdza! Koniec walki!

Ashley Valance: Panie i panowie, zwycięzcą walki zostaje..."Stone Cold" Steve Austin!

Kamera przenosi nas na backstage, gdzie jest Jeremy Borash...

Jeremy Borash: Już za chwilę porozmawiam z jednym z faworytów tytułowego High Stakes matchu! Reprezentuje on złoty brand, Showtime i.. zdecydowanie potrafi zrobić wspaniałe show.. Shelton..

Shelton Benjamin: Benjamin. Wiesz co JB, nie musiałeś mnie przedstawiać. Jestem przecież najbardziej pożądaną gwiazdą WCE! Najchętniej oglądaną! Po prostu.. jestem najlepszy! Dlaczego? Mogę Wam to udowodnić w dzisiejszym main evencie, ale równie dobrze.. nie muszę Wam udowadniać niczego. Każdy widz WCE doskonale wie kim jestem i na co mnie stać. Dodatkowo popatrzmy na stypulację - ladder match! To moje podwórko, moja gra, to w czym jestem najlepszy. Drabina będzie dla mnie jak trzecia ręka, a będę potrafił zrobić z niej użytek. Moją siłę poczuje każdy. Nie ważne czy jest z CrashDay, z Showtime. Czy jest..

Jeff Hardy: Jeffem Hardym? No właśnie, wiem że potrafię Cię pokonać. Mówisz, że drabiny to Twój świat? Chyba się przesłyszałem. Przed Tobą stoi właśnie prekursor tego typu walk "the star of the show" Jeff Hardy. Nikt nie będzie w stanie przeszkodzić mi w odebraniu tego co od dawna mi się należy - szansa! Szansa, której potrzebuje. Potrzebuje jej, ponieważ wiem, że jeżeli takową otrzymam, to.. po prostu ją wykorzystam! To jest pewniejsze niż to, że dziś ten oszołom Carlito zdobędzie Television Title.. ale od tego akurat wszystko jest pewniejsze! Mówię serio. To jest tak pewne jak to..

Alberto del Rio: ..że jest to moje przeznaczenie! PRZEZNACZENIE! My amigitos.. my name is Alberto del Rio! But you..

Shelton Benjamin: Yeah, yeah.. my już to wiemy. W ogóle.. dlaczego się wtrącasz? Jeżeli mam mówić serio to spośród tej trójki masz zdecydowanie najmniejsze szanse na wygraną.

Jeff Hardy: Oo.. jak miło mr.. FORMER CHAMP! Jak to wspaniale brzmi. Jak to wspaniale, że cenisz mnie wyżej niż tego tutaj modnisia Alberto.

Alberto del Rio: Koniec tego! Enough! Czas byście dowiedzieli się dlaczego dziś przegracie. Przeznaczenie? Już o tym mówiłem. Umiejętności? Dla mnie jest to jasne. Pieniądze? Wy dwoje razem nigdy.. nigdy.. nie będziecie mieli ich tyle co ja, kiedykolwiek. Sława? Ja już ją posiadam. Będę nią obdarzony do końca swoich dni. A dzisiejsza wygrana.. tylko ją powiększy! World Heavyweight Championship? Już za kilka tygodni będzie należeć do mnie! Wygrana w dzisiejszej walce wieczoru to tylko mały krok w drodze do wielkiego zwycięstwa. Teraz wypowiem trzy słowa, których wy nigdy nie będziecie mogli wymówić. I'M RICH! I'M POWERFUL! I'M EVERYTHING!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie