Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE vs TNA - dyskusja ogólna - co Wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Otóż wpadłem na myślę dość ciekawy pomysł, mam nadzieję, że przyjmie się tutaj na forum.

Jak wiemy, często tworzą się bitwy między fanami WWE, a fanami TNA, Ci lubią to, Ci to i próbują udowodnić swoją prawdę, podając różne, czasem pozbawione sensu argumenty. A gdyby tak zebrać to wszystko w całość i wypisywać w tym temacie, w formie powiedzmy 'mini dyskusji'? Gdybyśmy tutaj próbowali podyskutować, porównując te dwie największe federacje w różnych kwestiach - tag teamy, najwazniejsze pasy, main eventerzy - co Wy na to? Jesteście za czy przeciw? Jakby sie przyjęło, mógłbym się opiekować takim tematem i zakładać co jakiś czas mini dyskusje(próbując choć w najmniejszym stopniu zachować obiektywizm).

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

4

• Hayabusa1674326013

3

• Yao

2

• El Gonzalito

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem w pewnym sensie na nie. Ale niestety nie do końca. Są mini dyskusje WWE i TNA więc kolejny dział jest według mnie zbędny. Ale ten pomysł nie do końca jest do bani. Ja bym miał na myśli zrobić coś takiego, jakieś podsumowanie tygodnia, że piszemy w takim temacie "WWE vs TNA" co się ważnego zdarzyło w WWE a co w TNA. I na koniec tygodnia można porównać która fedka bardziej ssała. Nie wiem jakaś ankieta z uzasadnieniem głosu? Myślę że to byłoby lepsze.

Nie zrozumiałeś mnie. Nie chce nowego działu, właśnie ten temat ma temu wszystkiemu służyć. Mnie nie interesuje która federacja jest 'bardziej słitaśna', ja chce wymieniać poglądy z osobami, które oglądają TNA(i odwrotnie) i być może przekonać się do danej federacji. Mini dyskusje WWE i TNA to co innego, tutaj znajdowałaby się ogólna dyskusja - WWE vs TNA.

Rated-R Superstar !

Może nie tylko o WWE i TNA ale o innych federacjach też ? Ja jestem na tak, ale pomysł trzeba doszlifować.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Pomysł mega.Jednak ja bym w to nie mieszał sceny indy bo się chaos zrobi.Jednak dyskusje pomiędzy WWE a TNA zawsze dobre bo jak wiemy TNA bardzo stara się konkurować z WWE na forum jedni są za TNA drudzy za WWE a więc coś z tego może wyjść.Oczywiście o ile nie będzie takiego czegoś że Sebu pochwali WWE i zaraz 4 posty z rzędu masz racje WWE jest super a TNA ssie.Jednak mam nadzieje że coś z tego wyjdzie i jestem za :)

#SmartFanZone

Według mnie temat ciekawy. Tylko 1 poprawka , w tym przypadku tych porównań będzie bardzo dużo , przez co możliwe , że większość osób będzie najeżdżać na TNA z wiadomych przyczyn , ale wiadomo federacja przechodzi spory kryzys. Lecz nie ma co zapominać o tym , że WWE też nie zawsze jest na szczycie ( choć jest :P ) , ale raczej chodzi mi o to jak sami fani widzą te federacje w swoich oczach chodzi oczywiście o użytkowników forum. Jednak temat dość fajny i napewno podzieliłbym się swoimi poglądami z innymi dyskutantami 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Nie miałem na myśli Indy tylko main streamowe typu AAA, CMLL czy NJPW. Ale jak nie to nie :)

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie miałem na myśli Indy tylko main streamowe typu AAA, CMLL czy NJPW. Ale jak nie to nie :)

Mi by to pasowało.Jednak spójrz na to że mało kto ogląda na forum NJPW czy CMLL więc poziom dyskusji byłby mały bo dla kogoś kot nie ogląda niczego innego poza TNA i WWE to fedka jak NJPW jest mu równa IWA-MS więc wiesz :)

#SmartFanZone

Haya spoko ja tam mogę się skusić , ale jak coś to tylko w zakresie AAA lub CMLL :)

PS. Żo , ale jest na forum kilka osób , które oglądają więc napewno coś by z tego wyszło :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

W sumie mogło by to służyć również do nakłaniania innych osób do zapoznania się z innymi federacjami/galami/zawodnikami.

obraz1m.png

Jak dla mnie pomysł ok, lecz naprawdę mało osób z nas ogląda Lucha oraz te japonskie zapsry (wybacz hayabusa ale nie pamiętam jak to się tam nazywa) więc jestem nas tak jeśli chodzi o dyskusje main streamowe, o ile moderatorzy będą szczególnie przeglądać ten temat, ten temat bedzie po prostu swoistym polem minowym na którym każdy będzie chciał się wykazać zresztą nie szukajmy daleko na stronce reklamownanej na pewnej stacji telewizyjnej non stop mamy dobry tego przykład, lecz tu wiem że to może wypalic o ile rozmowcy w tej dyskusji będą odpowiednio wcześnie "gaszeni" może nie od razu ostrzeżeniami ale czymś lżejszym czyli coś w stylu// PW "DAJ SPOKÓJ BO BĘDZIEMY MUSIELI CI UPOMNIEĆ" . Taki temat napewno wywoła spore emocje, lecz warto o nim podyskutować, lecz pod dobrym nadzorem.

sig.png

Ja sądzę, że to dobry pomysł z takim tematem. Miałęm troche problem ze zrozumieniem twojej myśli, ale chyba chodzi o temat, w którym bedzie można porównywac z innymi mistrzów, pasym, rostery itp. Jeżeli tak to mistrzowski pomysł, lecz raczej trzeba pamięta, też, że są zwykłe dyskusje i by nie kraśc tematów w którym będzie minimalnie porównania. Co do LL w tym temacie to póki co jest to zbędne według mnie. Zobaczymy jakk to wyjdzie i najwyzej Lucha sie dokoptuje czy tam porównanie ogólnie Lucha z Wrestlingiem z USA, nie tylko TNA i WWE. Pomysł świetny, lecz trzeba uzgodnic dokłądnie jakby to miało wyglądac, funkcjonowac itp.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Pomysł ogólnie bardzo dobry ale coś mi tu jednak nie gra. Coś by się przydało doszlifować. Przydałby się jakiś taki konkretny sposób prowadzenia tego tematu bo narazie jakoś nie widzę jak by to miało wyglądać na dłuższą mete. Można robić takie rzeczywiście cykliczne porównania, może nie co tydzień bo to tylko jeden impact ale co miesiąc, która fedka miała lepszy miesiać i czemu itp No i po galach sąsiadujących. No a poza tym takie jakies ogólne porównania ale wciąż nie do końca widzę forme w jakiej chciałbyś to prowadzić. Skonkretyzuj :P

Dobra, a co powiecie na to - cotygodniowe porównywanie iMPACT! z RAW, albo comiesięczne porównywanie PPV(powiedzmy WrestleMania do LockDown). Sam w tym temacie porównywałbym co miesiąc gale obydwu federacji( z zachowaniem obiektywizmu, chyba), a Wy wtedy możecie pisać, czy zgadzacie się ze mną, czy też się nie zgadzacie. To jak? Bardziej zależy mi na tych PPV, bo tygodniówek TNA nie oglądam.

Rated-R Superstar !

Ogólnie pomysł może wypalić, ale jeśli już porównywać te dwie fedki to nie co tydzień (bo nie byłoby za bardzo o czym dyskutować), a co miesiąc. I wtedy ogólnie opisać swoje zdanie o ppv i tygodniówkach danej federacji. Inni użytkownicy pisaliby, (ci co oglądają obie federacje) która fedka według nich była w tym miesiącu lepsza i dlaczego. No i z tego wszystkiego może wyjść całkiem przyjemna dyskusja. Ja na pewno będę tu często zaglądał i pisał, bo znając obiektywizm Sebu, to będzie o czym dyskutować :D

Jestem na TAK, jeśli chodzi o ten pomysł

DEAD MAN WALKING