Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#13 Audycja BGZ Wrestlin - Turek & Droops + Goście Specjalni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#13 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droop + Goście Specjalni

'Wrestlemania! reszta... Szkoda gadać.'

Jak zapowiadałem na SB, zaprezentuję Wam kolejną już (niestety) 13 audycję BGZ. Tematem, który rozważaliśmy była jakże by inaczej Wrestlemania XVII, która odbędzie się już w tą niedzielę. Usłyszycie naprawdę wspaniałych gości, lecz jeden z nich nie mógł się z nami "połączyć" ze względów technicznych (fanfanfan). Wszystko byłoby pięknie i ładnie, gdyby nie zachowanie jednego osobnika, ale sami usłyszycie co się działo. Już nie chce mi się pisać na ten temat bo jestem zmęczony, za dużo rozrywek jak na jeden dzień. Zarazem chciałbym się z wami pożegnać ponieważ nie usłyszycie już mojego głosu na audycji. A czy mojego "współpracownika"? Nie obchodzi mnie to, miejmy nadzieję że NIE! Miłego słuchania o ile może być tam coś miłego...

PART 1

PART 2

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS ORAZ GOŚCIE SPECJALNI

Never Die Player - PABLO MODJO oraz You Did Not Just Say That?! SUCKA! - TUPTUŚ

DOWNLOAD:

HOTFILE

http://hotfile.com/dl/112968435/b4c8831 ... ablo_Modjo)_Wrestlemania_reszta..._Szkoda_gada..mp3.html

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=5S4LALOG

X7

http://x7.to/1stqrk

DO WYSŁUCHANIA:

http://turek268.wrzuta.pl/audio/aDZgxxT ... koda_gadac.

DOWNLOAD:
HOTFILE
http://hotfile.com/dl/112968435/b4c8831/13_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Turek_i_Droops__Gocie_Specjalni_(Tuptu_i_Pablo_Modjo)_Wrestlemania_reszta..._Szkoda_gada..mp3.html

MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=5S4LALOG

X7
http://x7.to/1stqrk

DO WYSŁUCHANIA:
http://turek268.wrzuta.pl/audio/aDZgxxT6B0k/13_audycja_bgz_wrestling_-_turek_i_droops_goscie_specjalni_tuptus_i_pablo_modjo_wrestlemania_reszta..._szkoda_gadac.

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

GŁOSOWANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 11 KWIETNIA)
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• pablo modjo

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejna audycja i kolejny goście. Zawsze jak był Tuptuś w audycji to było fajnie :D No i tym razem muszę przyznać, że też tak było. Oczywiście Tuptuś z pablem mają sporą wiedzę co do WWE, ale chciałbym abyście się wypowiedzieli w Oficjalnej Dyskusji :) Ogólnie to audycja była na poziomie i ta kłótnia na końcu. Hah gdybym nie widział, że to Prima Aprilis to starsznie bym płakał :8 Fajny pomysł, fajne wykonanie i oby tak dalej :t_up:

Dop. Turek: A ocena?

A ocena będzie taka: 5/6 :lol

Dop.Turek: Podziękował :)

Świetna audycja, nieźli goście. Super dobrani goście, dobra wiedza na temat WWE, fajne ciekawe rozwinięte wypowiedzi. Bardzo fajnie że taka osoba jak pm, wystąpiła na audycji, i także mogła dodać swoje 3 grosze. Stały gość Tuptuś, który ma dużą wiedze n/t wrs. , też ciekawie się wypowiadał. Super atmosfera, opisanie WM'ki, i na koniec smaczek jakim była kłótnia "prima aprillisowa", prezenterów. Super to wszystko wyszło, w końcu jak prawie każda wasza audycja, świetnie się was słuchało, czekam na następną :lol: Ocena 5/6.

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A Zabić was?! Nie no audycja oczywiście na plus :D Nie wiedziałem że pablo taki wygadany ale nie chce ze mną zagrać w fife :( (Czyżby się bał? :thinking: ) Droops z Turkiem odstawili szopke i jak mogliście usłyszeć nic o tym nie wiedziałem i nie ogarnąłem co sie dzieje :P

Ogólnie audycja zawsze spoko i ta muza na koniec... Ocenka oczywiście 6/6 za tą szopkę :P

p-mo: nie mam Fify. Zawsze sprzedaje gry, teraz mam tylko Battlefielda :) no i Just Cause 2 i Dead Space.

Ale na piecyka możesz zrobić ładny download :D

Edytowane przez Gość

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Było bardzo fajnie wystąpić w audycji i chętnie wezmę udział w przyszłości szczególnie gdy będzie dotyczyć ona TNA :) Liczę na kolejne zaproszenia hehe ;) Na minus mikrofon Droopsa :P hehe

Aha, Fanfanfanfanfna też miał być, ale mama go zawołała (?) :thumb:

Moja ocena to bez wątpienia 6/6

Dop.Turek: Kwestie fanax3 proszę nie poruszać :lol Będzie we wpadkach, spokojnie :D

16476371734edf391100c30.jpg

Mooocna audycja i nie tylko z racji końcówki i tego żartu którego można było się domyślić od razu :D Ale fajny pomysł z tą kłótnią. Jeśli chodzi o dyskusje to było świetnie. Tuptuś i pablo zrobili fajną dyskusję i odrazu widać jak dużą wiedzą mogą sie popisać jeśli chodzi o wrestling. Audycja z okazji WM więc goście też musieli być prawdziwymi ekspertami. Wszystko treściwe i zmieściło się w przyzwoitym czasie. Ocena jak dla mnie 5/6. Czekamy na #14 :applause:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Modjo, po Primo to tata mnie zawołał, a po drugie Primo to poszedłem bo z kaszlu nic nie mogłem powiedziec, za co przepraszam :D

Muzyczka na koniec super dobranaq, cała kłótnia spoko i dobrze, że to nie koneic audycji.

fajnie omówiona każda z walk i można było się dowiedzieć jakie są typy i odczucia co do tych walk fachowca - Pablo i kogos tam Tuptusia :)

Panowie, troche mniej szczegółowy komentarz, bo 12 godzina to przecież środek nocy i ocena 5/6 powinna zadowolic :) Czekam na kolejną ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dobra audycja.Było kilka dyskusji,Wrestlemania fajnie opisana i co tu dużo gadać dobrze było.Kłutnia na koniec fajna ale czuć było fejk w powietrzu głównie w momencie jak Droops zamilczał :).Gości dobrych zaprosiliście ogólnie wszystko cacy czekam na następną audycje może coś o scenie niezależnej :).Ocena +4/6

#SmartFanZone

Bardzo dobra audycja. W pewnym momencie Tuptuś mnie rozwalał tymi swoimi komentarzami :lol . Dobrze było usłyszeć Pabla i mimo różnicy wieku dobrze się dogaduje z młodszymi :P . Co do tej szopki to było genialne oczywiście ocena taka jaka powinna być czyli 6/6 :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Kurczę jakie wy oceny dostaliście za tą audycje. Teraz czas, na pogorszenie średniej. Jako tako audycja wyszła dobrze. Podobał mi sie temat, w którym chyba wyczerpaliście możliwość odpowiedzi, bardzo dobrze się słuchało. Miło było usłyszeć głos Modjo. Minusem było częste przerywanie zdania, trochę Droopsa w niektórych moemntach nie słychać było i pod koniec ta szopkowata kłótnia średnio mi się podobała. Ogólna ocena: 4.

Dop. Turek: Masz rację, przerywaliśmy wypowiedzi, ponieważ później audycja wyszłaby zbyt długa i nie każdy dałby radę jej wysłuchać przed WM. A trzeba przyznać że goście byli na prawdę wygadani i takich z Droopsem chce usłyszeć! :)

ahfo.png

luba_049.png

Dobra Audycja, zresztą jak wszystkie wasze audycje. Tylko że ta jest wyjątkowa. Goście z najwyższej półki , Pełna kultura. Najbardziej ucieszyłem się że na tej audycji pojawił się pablo modjo :D Świetnie dogadał się z młodszymi od siebie. Rzeczywiście niektóre komentarze Tupka były rozwalające. Szkoda że się fanx3 nie pojawił, ale cóż trzeba iść dalej. Kłótnia była fajna, ale znam Droopsa i wiem że takiego czegoś by nie odwalił, a Turek nie jest taki wrażliwy :8 . Za audycję daje.... 6

1.jpg

Iluzja.....

GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

5,25

Czerwony pasek na świadectwie jest! :D

p-mo: uuuułłłł, jeeee. dig it!