Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating Raw, Karty na RoH i Lockdown,Benjamin na WM!!! i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Edge_1196386778.jpg

:arrow: W wywiadzie dla pewnego portalu, Edge został zapytany kiedy planuje emeryturę. Odpowiedział (tłamaczenie niedosłowne:)

5 lat? Wszystko zależy od mojego ciała, od jego sprawnoci, które również zależą od rodzaju matchy. Chcę być w stanie funkcjonować, chodzić i wędrować po wzgórzach.

:arrow: Triple H pojawił się na okładce najnowszego wydania magazynu Power Slam.

:arrow: Ostatniej nocy taping FCW został odwołany z powodu przerwy w dostawie prądu spowodowanej burzami tropikalnymi. Taping będzie miał miejsce w najbliższy czwartek.

:arrow: Gwiazda WWE – Randy Orton, obchodzi dziś swoje 31 urodziny! Wszystkiego Najlepszego i pokonania Punka na WM ;)

:arrow: A w spoilerze karta na dzisiejsze, pierwsze show RoH w Atlancie:

- ROH World Title Match: ROH World Champion Eddie Edwards vs. World TV Champion Christopher Daniels

- World Tag Team Title Match: The Kings of Wrestling (Chris Hero and Claudio Castagnoli) with Shane Hagadorn vs. Wrestling's Greatest Tag Team (Shelton Benjamin and Charlie Haas)

- Roderick Strong with Truth Martini vs. Davey Richards

- Jay and Mark Briscoe vs. Adam Cole and Kyle O'Reilly

- El Generico vs. Michael Elgin (The House of Truth Is Banned From Ringside)

- Sara Del Rey & Serena Deeb vs. Hiroyo Matsumoto & Ayumi Kurihara

- Homicide vs. Tommaso Ciampa with The Embassy vs. Colt Cabana vs. Caleb Konley with Truth Martino

:arrow: Shawn Michaels dla strony wwe.com w ramach Wrestlemanii prowadzi „diary”. Dzisiejsze fotki (dziś fotki, może niedługo tekściki) możecie zobaczyć tu: http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/w ... photos-one

:arrow: Rating ostatniego Raw wyniósł 3.84 (5.9 miliona widzów). W pewnym momencie show oglądało aż 7.3 miliona ludzi.

:arrow: Walki, a właściwie jedyna walka na NXT trwała 6 minut i 25 sekund. To kolejny spadek, ale z jedną walką świata nie podbiją :)

:arrow: Dwie walki nagrane na dzisiejsze Smackdown (bez wyników)

Cody Rhodes vs Chris Masters

Wade Barrett © vs Kofi Kingston – Intercontinental Championship Match

:arrow: Karta na Lockdown ze spoilerami z Impactu!!!

Steel Cage Match

TNA World Heavyweight Championship Match

Sting © vs. Mr. Anderson vs. Rob Van Dam

Steel Cage Match

Kurt Angle vs. Jeff Jarrett (z Karen Jarrett)

Lethal Lockdown Match

Team Immortal (Abyss, Bully Ray, Matt Hardy & Ric Flair) vs. Team Fortune (James Storm, Kazarian, Robert Roode & ???)

Steel Cage Match

Hernandez vs. Matt Morgan

Steel Cage Match

D'Angelo Dinero vs. Samoa Joe

Steel Cage

Title vs. Hair Match

TNA Women's Knockout Championship Match

Madison Rayne © vs. Mickie James

X Division Ultimate Xscape Match

X Division Championship Match

Alex Shelley vs. Amazing Red vs. Brian Kendrick vs. Chris Sabin, Jay Lethal vs. Jeremy Buck vs. Max Buck vs. Robbie E vs. Suicide

Four Way Tornado Tag Team Steel Cage Match

Crimson, Jesse Neal, Scott Steiner i Shannon Moore vs. Eric Young, Douglas Williams, Magnus oraz Orlando Jordan

:arrow: A tu The Rock, HHH, The Miz & John Cena wraz z Sam’em Roberts’em na konferencji Wrestlemanii:

Link:

SheltonBenjamin-3.png

:arrow: I na koniec mega news, który zastąpi ilość dzisiejszych newsów. Występ Sheltona Benjamina w Dark Matchu Smackdown nie był tylko jednorazowy! Shelton będzie obecny już na Wrestlemanii, bo Big Show ma być kontuzjowany przez Corre i w jego miejsce ma wejść właśnie Shelton!

Edit. Next Day. Fanx3 - Ej ale wiecie, że ostatnie to Prima Aprillis niieeee? :D :D :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• blazzy

1

• Krzysiek680

1

• fanfanfan

1

• Hunico

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No to zaczynamy;)

Nie wiem o co chodzi Edgowi ale on jakos prawie co roku mówi o zakończeniu kariery może chce podwyżki :thinking: Orton 100lat I obrych wyników w ringu :D

To całe NXT to jeden wielki chłam mogli by to zdjąć z anteny i wrucić ECW...No i końcówka jest THE BEST!! Shelton Benjamin na WM :lol liczyłem na o że powruci bo on jest naprawde świetnym zawodnikiem i może zrobić dobrą kariere w WWE.Newsy krótkie to też nie ma co się rozpisywać Pozdro;)

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Pozwolisz fan że skomentuję nie wszystkie newsy bo jeden mi coś zajeżdża Prima Aprilis :D Co do Edga to chyba ma racje. Osiągnął już w karierze bardzo dużo, jeśli nie wszystko i należy mu się porządny odpoczynek. Uszanowałbym jego decyzje jeśli zdecydowałby się na taki ruch. Fajny rating RAW. Spodziewałem się wyniku w okolicach 4.0. NXT to już wogóle jest porażka i nie ma co gadać na ten temat. Byłem rozczarowany SmackDawn i żałowałem że pobierałem bo spodziewałem się czegoś lepszego. Karta na Lockdown przyzwoita. I to tyle. Ostatniego newsa nie skomentuje. Dzieki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Fajnie, że Edge jeszcze chce pociągnąć kilka lat. Nie jestem jego jakimś tam fanem, ale fajnie się Go ogląda, choć nie lubię Rateda jako face'a, ale kolejny turn byłby przesadą. Rating Raw świetny jak na obecne czasy, szkoda jednak, że po Wrestlemanii wszystko powróci do normy i oglądalność będzie w granicach 3.4. O NXT już nie ma sensu cokolwiek pisać. No i cóż powiedzieć o ostatnim newsie... Wiadomo, że to nie prawda choćby ze względu na to, że Shelton...

tej nocy zdobył pasy tag teamowe na gali Ring Of Honor.

Dzięki za newsy :).

no to jedziem...

Edge i emeryturka?! Dobrze, że przynajmniej ma nadzieje, że jego zdrowie troche jeszcze wytrzyma :) . Heh, FCW odwołoane? hmm no wkońcu floryda i burze tam to normalka. Najlepszego Viper! Dobry rating raw, jeszcze troche i na nxt walki będą trwały 5min :shock: . tylko 2 walki na smack? czyli = duuużo gadania! . :shock: Złoty Standard Come back? Miło słyszeć! Dzięki za newsy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...