Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Austin/Punk na Tweeterze, The Rock/Cena, JR, Wywiady

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

cm-punk.png

:arrow: Ostatnio byliśmy świadkami małej wojny twitterowej pomiędzy CM Punkiem i Stone Coldem Stevem Austinem. Punk napisał, że THQ udaje, że nie wie jakby skończyło się starcie pomiędzy nim a Stevem, napisał, że GTS jest lepsze od Stunnera i Straight Edge od piwa. Austin mu odpisał, że widzi się z nim podczas WM i lepiej żeby go nie prowokował.

:arrow: The Rock poinformował na swoim twitterze, że Cena stworzył piekło, a to The Rock jest w nim demonem. Dodał, że na Wrestlemanii demon zostanie uwolniony. TEAM BRING IT.

Ross.jpg

:arrow: Jim Ross napisał na swoim twitterze (swoją drogą ostatnio twittery są non-stop w nesach :roll: ) kilka informacji dot. Wrestlemanii. Zapytany o swoją rolę ciągle utrzymuje, że nie wie do czego się będzie ograniczać jego działalność, wspomniał, że zdziwiłby się gdyby The Rock nie odbył "fizycznego kontaktu" na Wrestlemanii w matchu Miz-Cena i prosił by go nie rozśmieszać pytaniami kto wygra match Lawler/Cole, a także inne.

:arrow: Trish Stratus udzieliła wywiadu w którym mówi o tym, jak dostała telefon by prowadzic Tough Enough, jak to jest pracowac z Snooki oraz storylinie na Wrestlemanii. Całość tutaj

http://www.diva-dirt.com/2010/09/24/exc ... ship-more/

:arrow: Zarząd WWE ciągle zastanawia się co będzie main eventem Wrestlemanii.

:arrow: Christian ma być w narożniku Edge'a podczas jego matchu z Alberto Del Rio (heel turn jednak? :roll: )

Cody%2BRhodes%2BMask%2BPromo.jpg

:arrow: Cody Rhodes udzielił wywiadu w którym mówił o swoim występie na Wrestlemanii, że bardzo się cieszy oczywiście, że zaszczytem będzie match z kimś tak wielkim dla WWE jak Rey Mysterio. Obiecał też, że ściągnie Reyowi Maskę. (Ta, jasne :roll: )

:arrow: Na ostatnim RAW dwa segmenty otrzymały bardzo duże oglądalności. Największą dostał segment kończący tygodniówkę a także HHH-Taker-Michaels.

:arrow: W poniedziałek zakończyła się praca Fita Finlaya w WWE. Pracował on ostatnio za kulisami, przez długi czas zajmował się divami w federacji. Pracował on w WWE od 2001 roku.

randy-orton-raw.jpg

:arrow: Randy Orton w wywiadzie mówił, że nie leży mu granie face'a. Sam nigdy by tym tropem nie poszedł, to fani niejako zmusili go do tego. Powiedział, że nigdy nie będzie taki jak Cena. Mówił też, że pomimo tego, iż nie jest w main eventcie Wrestlemanii zrobi wszystko by zadowolić fanów.

:arrow: Snoop Dogg zapowiedział za pomocą tweetera swoją obecność na Wrestlemanii. Jak wiadomo to nie będzie pierwsza wizyta Snoopa w WWE a także nie pierwsza na Wrestlemanii.

:arrow: Jimmy Kimmel zażartował mocno z przygody Chrisa Jericho w tańcu z gwiazdami. Filmik można obejrzeć tutaj (polecam).

http://www.youtube.com/watch?v=NC4yJ0GD59I

:arrow: Sheamus także miał coś do powiedzenia (wywiadzik). Mówił o tym, że bardzo cieszy się na swoją drugą Wrestlemanię, o tym, że bycie mistrzem US znaczy dla niego bardzo wiele a także o tym, że będzie kontynuował budowanie marki The Celtic Warriora.

:arrow: Zarówno The Rock jak i Sin Cara mają pojawić się na RAW po Wrestlemanii.

:arrow: Rating ostatniego SmackDowna to 1.96.

:arrow: Snooki dostaje spory heat od dużej ilości wrestlerów na backstage. Spory heat dostaje także Michelle McCool, która według niektórych jest traktowana specjalnie ze względu na to, że jest żoną Undertakera.

:arrow: Konto twitter Dixie Carter zostało zawieszone, z dziwnego powodu. Dixie miała tam kopię zdjęcia napisu Sign In (szczerze to nie śledze twitterów i nie wiem o co chodzi). Użytkownicy zgłosili to i jej konto zostało zawieszone.

kurt-angle-mugshot.jpg

:arrow: Kurt Angle ostatnio dokonał speechu do dzieci w którym powiedział na zawodach zapaśniczych w Minnesocie mówiąc, że by zostać mistrzem w TNA W TYDZIEŃ wystarczy nadużywać narkotyków i alkoholu.
jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Mirai

1

• Krzysiek680

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurt Angle ostatnio dokonał speechu do dzieci w którym powiedział na zawodach zapaśniczych w Minnesocie mówiąc, że by zostać mistrzem w TNA wystarczy nadużywać narkotyków i alkoholu.

No to pojechał Angle, ale trzeba przyznać, że powiedział całą prawdę. Ciekawe czy ktoś zareaguje na te słowa i Kurt poniesie jakieś konsekfencje. Chyba, że ma na tyle silną pozycje w federacji(jak każdy main-eventer, wiadomo czego boi się diksi), że nikt nie zwróci na to uwagi. Dla mnie, to mogą go nawet zwolnić, jedynie sobie facet końcówke kariery niszczy :roll: .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Stone Cold i Punk ? Czemu tylko na twitterze ? Ja chętnie bym zobaczył taki feud na serio. Ale pewnie jest to mało prawdopodobne.Rock swoimi słowami potwierdził chyba że nie ma zamiaru na WM przyglądać się walce Miza i Ceny. Ciekawe tylko co zrobi. Zaatakuje i co dalej ? No jestem ciekawy. Jim Ross potwierdza w sumie słowa Rocka. Nie będzie miał statycznej roli. A co do JR to chciałbym zobaczyć go w roli komentatora no ale zobaczymy jak to będzie. Zarząd sie zastanawia ? Wydaje mi się że w poprzednich newsach pisało coś że ma być to walka o pas WWE. Może niepotwierdzona. Christian i tu się zgodzę. Chyba szykuje nam się heel turn bo jakoś innego scenariusza nie widzę. Cody i Rey na WM i ten cały ich match, w ogóle cały feud jeśli można to tak nazwać to porażka. Wygrywał swoje pojedynki z Jobberami i teraz co ? Zdejmie sobie maskę ? Czy może znokautuje Reya swoją maską i zdejmie jemu. Nie wiem, moim zdaniem słaby feud i koncówka zapewne też. No i ja się nie dziwie co do dwóch segementów na Raw. Jeśli to Raw nie osiągnie 4.0 to będę zdziwiony. To RAW było genialne moim zdaniem i się super to oglądało. Mam nadzieję że RAW po WM będzie jeszcze lepsze. A co do segementu Taker-HHH-HBK to chyba nawiązało to do heel turnu jaki być może przejdzie HHH. Moim zdaniem tak będzie ale pewny nie jestem. Nigdy nie byłem zwolennikiem Finlaya jako zawodnika dlatego też nie obchodzi mnie jego koniec przygody z WWE. Co do Ortona to też osobiście wolałem go jako heela. Jak Cena na pewno nie będzie ale jednak Heel z niego był fajny. Filmik z Jericho mocny. Myślałem że pokazują tam jak sobie poradził a tu bum. Fajnie ją rzucił. Szkoda że nie na realu. Przyzwoity rating SmackDown jak na te ostatnie. No i wypowiedź Kurta. No pojechał ostro jeśli o to chodzi. Ale nie wiem czy to było potrzebne. W sumie powiedział całą prawdę ale nie musiał tego tak robić. Mógł zachować uwagi dla siebie. Nie mówie tak dlatego że bronie Hardego bo zrobił co zrobił. Ale Angle za tą wypowiedź może zostać pociągniety do jakiejś odpowiedzialności przez TNA. Chociaż to też mało prawdopodobne. Tyle ode mnie. Dzięki wielkie za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Te całe fełdy na twiterach to lipa lepiej jak by dali co normalnego w tygodniówce :D Cody Rhodes - Rey Mysterio ja ego shitu bym nawet fełdem nie nazwał wielka jedna lipa im wyszła.Na ratingach się nie znam za bardzo ale z tego co czytam w newsach to moze to magiczne 4.0 w końcu przebija;) Randy Orton jako hell :lol widac ze woli byc hellem ale jako face też jest fajny bo jednak troche zalatuje od niego tym "złym" :D szkoda że w PL nie robią tak w tańcu z gwiazdami bo byłoby zabawnie jestem tylko ciekaw jak chris na to zareaguje :thinking: Kurt Angle ostro pocisnął po TNA i ciekawe jaka kara go za to spotka??

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

Heh, chciałbym zobaczyć feud PUNK-COLD :D . No SCSA lepiej nie denerwować , bo może się to dla punka naprawde źle skończyć hehe . No to już jest chyba pewne, że Rock wmiesza się w walke Cena-Miz . Tylko na czyją niekorzyść? hmm :thinking: . W walce Lawler - Cole wiadome, że ten 1 wygra . Pewnie Stunner dla Swagera i Lawler uderzy Cole i pin . No czuje, że jednak postawią na Walke Takera z HHH jako ME. Sądzę, że christian pomoze Del Rio i przejdzie hell turn . Nie dziwie się że segment z Shawnem przciągnął tyle ludzi! Szkoda, że już nie ma FInaly'a , no ale przynajmniej 'karzełek' został :D . PowerBomb od Jericho =)) . Chciałbym zobaczyć ciąg dalszy Feudu Cena z Rockiem, jeżeli Rock ma pojawić się na Raw , hmm czyżby ujawnienie GM? No to Kurt pojechał na maxa po Hardym . Dzięki za newsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...