Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Koniec IWA-MS,Mistico na RAW,KoT,BotB,AAA na PSP, i inne....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

iwamidsouth.jpg

:arrow: Jedna z najbardziej znanych federacji Ultravolientowych w USA kończy działalność.Chodzi oczywiście o IWA Mid South.2 gale o których pisałem w poprzednich newsach są odwołane.Upadek IWA-MS był do przewidzenia,gdyż ostatnio federacja miała duże problemy finansowe i robiła jedne z najgorszych gal w USA.Jednak IWA kiedyś robiła naprawdę dobre galę więc mniemy nadzieje że ten produkt nie zniknął na zawsze.

Sin-Cara.jpg

:arrow: Sin Cara znany bardziej z Meksyku jako Mistico,został zapowiedziany na RAW po Wrestlemanii.Nie trudno się domyślić że będzie to jego debiutowa walka.Czekamy Mistico :waving:

roh.gif

:arrow: Jak wiadomo przed Wrestlemanią w Atlancie odbędą się również galę Ring of Honor dokładnie w Piątek i Sobotę.Oto karty na oba te dni.

Piątek:

* ROH champion Eddie Edwards vs. ROH TV champion Christopher Daniels

* ROH Tag Team champions The Kings of Wrestling vs. Charlie Haas & Shelton Benjamin

* The Briscoes vs. Adam Cole & Kyle O'Reilly

* Roderick Strong vs. Davey Richards

* El Generico vs. Michael Elgin - House of Truth banned from ringside

* Serena Deeb & Sara del Rey vs. Hiroyo Matsumoto and Ayumi Kurihara

* Also scheduled are Homicide, The All Night Express, The Embassy with Prince Nana and more

Sobota:

* Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. The American Wolves

* ROH Tag Team champions The Kings of Wrestling vs. Adam Cole & Kyle O'Reilly

* Briscoes vs. The All Night Express

* Roderick Strong vs. El Generico

* Dave Taylor vs. Colt Cabana

* SHIMMER Tag Team champions Daizee Haze and Tomoka Nakagawa vs. Hiroyo Matsumoto and Ayumi Kurihara

KOT11event.jpg

:arrow: Już 15,16 i 17 Kwietnia,48 wrestlerów weźmie udział w corocznym turnieju organizowanym przez Chikarę King of Trios 2011.Oto rozpiska walk na pierwszy dzień turnieju:

1) Team Michinoku Pro (Great Sasuke/Dick Togo/Jinsei Shinzaki) vs. Team Minnesota (1-2-3 Kid/Arik Cannon/Darin Corbin)

2) Team Dragon Gate (Super Shisa/Akira Tozawa/Kagetora) vs. The Spectral Envoy (Hallowicked/Frightmare/UltraMantis Black)

3) Amazing Red & The Maximos vs. Mike Quackenbush/Jigsaw/Manami Toyota

4) Team Australia (Tama Williams/Percy/Kabel) vs. F.I.S.T. (Icarus/Chuck Taylor/Johnny Gargano)

5) Sinn "Kizarny" Bodhi & The Batiri (Obariyon/Kodama) vs. The Colony (Fire Ant/Soldier Ant/Green Ant)

6) Da Soul Touchaz (Willie Richardson/Acid Jaz/Marshe Rockett) vs. Bruderschaft des Kreuzes (Tim Donst/Delirious/Jakob Hammermeier)

botbw.jpg

:arrow: 9 Kwietnia zacznie się turniej organizowany przez CZW pod nazwą Best of the Best,jest to już dziesiąta edycja turnieju.Oto karta na turniej który prezentuje się rewelacyjnie:

* Bracket A: CZW's Akuma vs. CZW's Jon Gresham vs. wXw's Zack Sabre, Jr.

* Bracket A: CZW's Adam Cole vs. ROH's Kyle O'Reilly vs. DragonGate USA's Johnny Gargano

* Bracket B: CZW's Sami Callihan vs. IPW's Jake Crist vs. CZW's AR Fox

* Bracket B: PWG's Brandon Gaston vs. Evolve's Chuck Taylor vs. BJW's Daisuke Sekimoto

*CZW Heavyweight and Tag Titles on line as Tag champions The Briscoes, along with Devon Moore vs. CZW World Heavyweight champion "The EGO" Robert Anthony and Philadelphia's Most Wanted, BLK JEEZ and Joker.

* Dream Deathmatch: CZW Ultraviolent Underground champion "Crazy Monkey" Jun Kasai vs. Danny Havoc

:arrow: CZW dało nam również zapowiedz tej gali:

dragongateusa1.jpg

:arrow: Oto karta na sobotnią galę Dragon Gate USA która odbędzie się w Atlancie:

* Open The United Gate champions Masato Yoshino & PAC vs. CIMA & Ricochet.

* YAMATO vs. Akira Tozawa

* Austin Aries vs. Jimmy Jacobs (This will either be Aries' farewell bout in the company or a DGUSA Open the Freedom Gate championship bout, depending on the result of Aries vs. YAMATO the night before.)

* Blood Warriors vs. Ronin Challenge Match: Naruki Doi vs. Johnny Gargano.

* Blood Warriors vs. Ronin Challenge Match: Brodie Lee vs. Chuck Taylor.

* Six Way Freestyle: AR Fox vs. Arik Cannon vs. Jimmy Rave vs. Lince Dorado vs. Rich Swann vs. Sami Callihan

1247234751.jpg

:arrow: Jak podają zagraniczne strony o grach w tym roku ma jeszcze wyjść wersja gry Lucha Libre AAA: Heroes del Ring ( na PSP!!To świetna wiadomość dla tych którzy posiadają PSP gdyż na nie niema zbyt wiele gier o Wrestlingu.

20110319cmll52mx_match2_2.gif

:arrow: Tutaj małą ciekawostka dla wszystkich 10 letnich fanów Reya Mysterio.Nie uwierzycie ale nie tylko on potrafi robić 619.Oto jak robi je Perico :D

zack-sabre-jr.png

:arrow:Europejski Wrestler,Zack Sabre Jr. poinformował nas na twiterze że pojawi się w Wielkiej Brytanii na evencie federacji NOAH.Jego rywalem ma być Prince Devitt!!!

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hayabusa1674326013

2

• Yao

1

• Zaqu7

1

• Zack Ryder

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zack Sabre Jr. <3

Jakoś nie zmartwiło mnie zamkniecie IWA - MS. Jedynie co mi dobrze się kojarzyło z tą federacją to seria meczy CM PUNK vs. CHRIS HERO. IWA było wiele razy już zamykane i pewnie jak Rotten ustabilizuje się trochę to IWa powróci.

King of Trios <3 Best of the Best <3 No i co tu więcej skomentować ? Hmmmm....

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Szkoda że tak dobre newsy są przytłaczane przez te nieistotne na temat Main Streamu(nie umniejszając ich twórcą, chodzi mi o jakość newsów nie przygotowania).

Karty na CHIKARE, CZW i Dragon Gate wyglądają kosmicznie. A propos KoT to nie powinno być 8 walk skoro jest 16 teamów? Poprawcie mnie jeśli się mylę :P .

Ciekaw jestem jak wypadnie CZW Heavyweight and Tag Titles on line. Bardzo ciekawe rozwiązanie, którego potencjał nie zostałby zbytnio wykorzystany gdyby walka była poniżej czterech gwiazdek. Dream Death match również jest czymś na co czekam z niecierpliwością... Dzięki za newsy ;)

Nie tylko Mysterio robi 619??? Szok... :P:P:P:P:P

Bardzo malo kojarze IWA-MS wiec niezbyt mnie to interesuje, ale dobrze wiedziec..

Sin Cara/Mistico na RAW.. O wiele lepszy wybor zarzadu niz aby byl gwiazda SmackDown..

Nie wiem po co te dyskusje wewnatrz WWE byly..

Oby na MN RAW Sin Cara sprawdzil sie i wreszcie RAW uzyskaloby nastepnym razem w Mexyku jakis porzadny Rating..

Szok.. Yao, doprowadziles wiele dzieci do krytycznego stanu..

619 ,,Koronna akcja" ich idola Reya Mysterio nie jest tylko jego.. ojojoj xD

-------------

Dzieki za newsa

IWA MS, ta federacja była zamykana kilka razy, więc jest szansa że ją jeszcze raz otworzą za jakiś czas. Tylko jest jeden problem, podobno właściciel, który ma kilkutysięczny dług, sprzedaje ring i jakieś dodatki by poprawić swoją sytuację finansową. Wydaje się więc, że może być to ostateczne zamknięcie IWA MS, ale w zasadzie ktoś mógłby wykupić tę fedkę, otworzyć ją i działać z większym rozmachem. Miałem okazję zobaczyć tylko jedną galę tej promocji i szczerze mówiąc nic mnie tam nie urzekło. Było sporo napierniczania się różnymi przedmiotami, a prawdziwego wrestlingu i porządnego show tam nie dostrzegłem. No cóż, tak jak mówię, jeśli będziemy mieli tam nowego właściciela, to może coś z tej fedki będzie. Jeśli Sin Cara jest zapowiedziany na Raw, to tym bardziej należy go obowiązkowo obejrzeć. W końcu będzie to pierwsza gala po Wrestlemanii, więc emocje gwarantowane. Tak, trzeba przyznać, że karta na galę federacji CZW prezentuje się bardzo interesująco. W szczególności nie mogę doczekać się main eventu. PERIco wymiata swoim "619" ---> sorry nie lubię tej nazwy :P.

Dzięki za newsy :).

"619" ---> sorry nie lubię tej nazwy :P.

No to używaj Tigers Feint Kick ... jakoś tak to było ^^

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

No nareszcie konkretna data występu Mistico. No nie pozostaje nam nic innego jak czekać na poniedziałek. Będą emocje. Dajcie mi poniedziałek. No i też przyznam się że czekam z niecierpliwością na King of Trios. Faworytów nie mam a walki na pewno będą bardzo dobrze. Lucha Libre na PSP a ja nie mam PSP. Ale i tak będzie to niezła gratka dla posiadaczy przenośnych konsol. Perico wykonuje to lepiej od Mysterio. Super. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Szkoda, IWA upada :| . No, aż ślinka cieknie co pokaze Sin Cara! no jak wyświetlają na galach filmik z jego przyszłym debiutem, to musi już oznaczać chyba jakiś konkretny push. Tak coś mi się zdaje , heh. Bardzo interesująco zapowiadają się te walki CZW! Heh no grafika z gry AAA powalająca =)) . Haha , no przy tym 'czymś' Rey się chowa! ;D . Coś typu hornswoggle hehe. Dzięki na newsy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...