Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

bitchez and gentelmanz . step right up .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

przenosimy się razem z naszą zacną kamerką ( nie , tym razem nie wśród zwierząt , jak chcesz parlament pooglądać to se wuącz tvp albo tv trwam , synek . ) na jedną z wieeelu , wieeelu ( no , prawie tak wielu ilu frajerów chciauoby być mną .

:D ) oświetlonych przez to jakże pięęękne , kwietniowe suoneczko plaży . dziwi Cie suonce i plaża w kwietniu ? spiesze z wyjaśnieniem : otóż akcja nie rozgrywa się w zaszczanej polsce , ba ! odbywa sie wieeelki kawau od niej czyli tam , gdzie każdy z Was chciauby być , a pewnie żaden nigdy nie dotrze . :D otóż tym razem zabieram Was na bora bora . ( nie wiesz gdzie to ? pogoogluj , leszczu . ) pięęękna , iście zajebiście wyluzowana pogoda , idealnie pasująca na melanż . zresztą obejrzyj sam : http://webpages.csus.edu/~sac57219/bora%20bora.jpg . wracamy jednak do samej plaży . wokół co jakiś czas przemknie jakaś gorąca polinezyjka ... :twisted: kamera kieruje się powolutku wzdłóż buękitnie przeźroczystego oceanu spokojnego po czym nagle niespodziewanie robi obród pokazując nam , pomiędzy drzewami , ukryty od suonca , stylizowana na domek z sianka i ze suomianym dachem pieprzona biaua willa . kamera rusza po gorącym piasku w strone miejsca , skąd słychać dudniąca głośno muzyke . aktualnie słuchać black twang i jahmali - so rotton i aż Ci sie chce bujać guową na samą myśl o tym klimacie . obok kamery przemyka niska , ciemnowuosa suka niosąca cztery butelki belvedere vodka , z których ulatuje charakterystyczny dymek , w koncu są schuodzone wchuj . bo picie ciepuej wódki ma strasznie wstrętne skutki . kamera zaczepia się dłuuugich nóg panny i kieruje się za nią , dojeżdża do konca piasku , gdzie zaczynają się kamienie , widać stół suto zastawiony różnego rodzaju daniami prosto z morza , wędzone , smażone , jakie tylko sobie chcesz . ( bo możesz tylko chcieć ... :twisted: ) oprócz żarcia na stole ląduje jedna z czterech butli wódy , pozostaue trzy panienka wsadza do pojemnika z lodem .. po czym wskakuje do basenu , który znajduje sie dwa kroki obok ! ( u wuja psycho jest wszycho . :D ) dopiero teraz kamera zwraca uwage na trzy fotele stojące w okolicach stołu . zza oparcia jednego z nich wyłania się umięśnione ramie , podnosi ze stołu butelke i kiwając głową w rytm wu-tang - cream polewa kolejke do szklanek .. po czym pociąga siarczystego łyka z butelki . :D kamera robi obrót o 180 stopni .... i naszym oczom ukazuje się nie kto inny jak tylko pieprzony zawsze opalony / upalony .... :twisted: scyther , który jak wszyscy zdążyli się już przyzwyczaić pociąga kolejnego łyka z butelki .... uśmiecha się i delektuje smakiem tejże zajebistej wódy ( a na marginesie , poleeecam górąco kaaaażdemu amatorowi wódy , belvedere pomarancza , kurewsko dobra . tak dobra , że kiedy konczy Ci sie jedna butelka myślisz , skąd wziąść hajs na następną . :D na zdrowie . :D ) .. kamera tymczasem sprytnie obcina the rampage'a od stóp do głów ( chociaż scy ma tylko jedną .. i to też nie wiadomo do konca , czy sam wie , gdzie sie znajduje ... :D ) , zaczynając od czarnych klapek nikea , przez hawajskie , szersze spodenki od sean johna w kolorze moro i czarną , rozpiętą koszule lacoste , spod której wygląda wiecznie opalona skóra scythera , czyli ogólnie rzecz mówiąc ten jakże miuy skurwiel mówi do Ciebie swoimi ciuchami : whot up , bitch !? :D the rampage opuszcza na oczy ciemne okularki alpina magic po czym siada spowrotem w fotelu , który na jego szczęście jest ustawiony tyłem do napierdalającego suonca , które , notabene , tego pięknego dnia nakurwia tak wściekle , że razi w oczy nawet cieciów siedzących przed telewizorami w polsce ... :D w pewnej chwili zaczyna dzwonić jakiś telefon ... scy chciwlke nasłuchuje po czym sięga na stół i patrzy w wyświetlacz najnowszego , pieprzonego chromooowanego modelu nokii , kamera robi zoom na wyświetlacz ( przy okazji , niby przypadkowo ... prezentując też logo ' nokia ' ... :D ) na którym wyświetla się " candi is calling ... "

scy ( podniesionym guosem ) - ej biauy ! Twój telefon drze sie , jakby wyrywali mu pierdolony wyświetlacz . where yo at !?

scy po raz kolejny przechyla butelke ... a telefon dzwoni dalej po czym ucicha . w tle słychać tylko pieprzony banger od dj tomekk'a i lil kim - kimnotize . w tle szum morza i nic pozatym ... scy po raz kolejny pociąga łyka po czym uśmiecha się i rozkłąda ręce w geście powitania . kamera robi po raz kolejny obrót o 180 stopni i przy wyjściu z domu widzimy psycho . ubrany jest , podobnie jak scyther , w stylu ultra_hot_spring : na nogach bielutkie klapki nike'a , wyżej jakieś szersze , biaue spodenki od quicksilverów , dalej rozpięta , biaua koszula od lacoste ( swoją drogą : zajebiste są , uwielbiam je . :D ) spod której wygląda na świat tłuuusto złoty , dyndający na wszystkie strony wisior w kształcie grubaśnego jointa na złotym łańcuchu , wyżej standardowo : maska psycho , oczywiście koloru czyyssssto zajebistej kokainy ( jak nie wiesz to sobie dopisz ' frajer ' przed nazwiskiem w cv . ) , biaue okularki alpina sportz i biała , lekko przekrzywiona na lewą strone czapka z delikatnej siatki od massdnm ( dobre , bo polskie ... :twisted: ) z daszkiem , który skutecznie zasłania dodatkowo , krrrwisto czerwone , biaue soczewki kontaktowe biauego ( które zobaczysz pewnie później ... :twisted: wiem , że sie nie możesz doczekać . :D ) do tego dochodzi zuoty rolex na jednej i gruby sygnet na jednym z palców biauego . w każdym razie psycho jak zwykle prezentuje się jak pieprzony mistrz i mówi Ci swoim stylem ' pierdol sie ' ( o tym też później ... :twisted: ) i jak zwykle kopci grubego splifa . widząc uśmiechniętego i srogo najebanego scythera również zaczyna szczerzyć zeby , przy okazji klepie wychodzącą z basenu suke ( ale to taką , że na sam widok musisz iść do łazienki .... :lol: ) z jej jęęędrno zajebiiistą dupe , odwraca sie za uśmiechającą się panną po czym rozpierdala sie wygodnie w fotelu naprzeciw scythera .. po chwili milczenia biauy podaje bratu jointa ... :D

scy - jak zwykle , niczym pieprzony jamez bluuunt , masz ??

psycho ( pewny siebie , takie spoko . ) - mam . :twisted: a o co takiego Ci chodzi , większy bracie ? 8)

scy ( na granicy śmiechu i wkurwienia ) - jointy , man ! miaueś skoczyć po jointy , zaraz wrócić . nie dość , że nie byuo Cie jebane 20 minut ponad .. co Ty wogle robiueś tyle czasu w jebanym domu , man !? ( scy dla efektu przechyla się lekko do przodu i zsuwa okulary na nos .. :D )

wariacko nastukany psychozliioooss - no .. skręciem se jointa , potem drugiego , którego palisz i wróciem , a co , nagrywasz mnie teraz jak oleksego i to ja niby jestem pragnienie , a Ty sprite , czaarnuchu !?

scyther - i mów mi , kurwa , gudzowaty . :lol: biauy , ogarnij sie , pozatym spróbuj tej goudy bo jest zajebista , dużo lepsza niż cytrus edition . a , no i dzwonił Ci tel chyba .. 8) ;]

biauy - say what !? jaki tel ? :|

psycho patrzy chwilkę na stolik , po czym wyciąga spomiędzy misek nokie , chwilke przypatruje się .. klika , czyta ... po czym klika ponownie , przykłada do ucha .. chwyta pilot i kieruje w strone domu , muzyka , aktualnie method man i missy eliot - say what !? , cichnie ...

biauy - co jest , panno nie_moge_sie_dodzwonić !?

candi ( prosto z polski ) - najnowszy projekt maski masz gotowy , na biurku , chico zjadu jakieś świnstwo i zabrudziu troche sofe w salonie ... do tego jakiś frajer porysowau Ci lakier jakimś gwoździem czy innym gównem w navigatorze , do tego dzwoniu do mnie adwokat gościa , którego trafiueś butelką od whisky na ostatnim meczu lakersów . domagał się ogromnego odszkodowania , w przeciwnym razie pozwie Cie do sądu .

psycho ( wyraźnie wyrwany z amoku , wkurwiony ) - że co , kurwa !!??

vanessa - pamiętasz mecz w los angele ...

biauy - chico najadu się jakiegoś gówna !? to nie jest jebany kot premiera , żeby mógu wpieprzać gówno , zwolnij angele ...

scyther , który do tej pory kopcąc jointa przysłuchiwau się tej rozmowie mauo nie spierdala się z krzesua wybuchając śmiechem .... :lol: psycho rozuącza się równiesz wyszczerzając do kamery swoje śnieżnobiaue ząbki .. po czym wyciąga ręke w strone brata tym gestem rzucając krótkie ' pass the joint ' ... jednak scyhter własnie w tej chwili pstryka niedopalonym gwizdkiem gdzieś w dal ... psycho patrzy na to z przerażeniem ale niczym pieprzony , pomysuowy dobromir ( pamiętasz go , nie ?? haha . :D ) wpada na genialny pomysł , ponownie podnosi telefon i mamrot pod nosem ...

whitey - memory ... ( wciska guzik ) five ... ( przytstawia telefon do ucha ) biauy ... i wszystko jasne .. :twisted:

scyther , który lekko opanował śmiechawe po raz kolejny wybucha śmiechem ...

scy - czemu nie zrobieś tegow cześniej , man ?

biauy - bo wcześniej .. nie wiedziaem jeszcze , że mam telefon .. :lol:

biauy chwyta za drugi z leżących na stole pilotów po czym pstryka coś .. na jednej z zaciemnionych ścian domu zaczyna wyświetlać się obraz ze znaczkiem skysportz . :> widać skróty najważniejszych wydarzeń w jakichś newsach , widać scythera , który przypomina na majku wszystkim , jak bardzo są chujowi ... :twisted:

psycho - patrz , jesteś w telewizji .. ( patrząc na obraz , widząc akcje pod tytułem ' wielka loteria komisarza szakala ' ) kurwa , szakuszaaak powaraca w wielkim stylu , człowieku . :lol: ( jednak po chwili uświadamia sobie , że jest do odpierdolenia praca i mina mu troche żednie .... ) w kurwe z tą pracą . gdyby nie zielone papiery , przez które ciągne nosem biaue szlaczki nie zgodziubym sie na to wcholere . ( widząc panne , któa kłądzie na stole parenaście jointów mina ponownie mu się poprawia .. ) ale sie zgadzam ... :twisted: so gimme the five bottles of gin , models that wanna swallow and wobble , gobble again .. :lol:

biauy chwyta kilka jointów po czym odpalając jednego z nich , odchodząc mówi

biauy - odpocznij troche , brat . niedługo przypłyną ludzie po Ciebie . ide skosić trwanik .... 8)

psycho spokojnym aczkolwiek lekko chwijnym krokiem buja się wstrony domu , obchodzi go po czym naszym oczom ukazuje się jakieś 300 metrów kwadratowych trawnika , gdzieniegdzie jakieś oogrody skalne , obok kawałek asfaltu i kosz , jakąś bieżnie ale wracając do biauego skurwiela .. wsiada on wuaśnie na wypasioną kosiarke z aluminiowymi felgami i chromem takim , że chciaubyś tyle mieć u siebie w furce , pieprzony mercedes s klasy wśród kosiarek .. 8) biauy rozsiada się wygodnie , odpala furke , która chodzi ciszej , dużo ciszej niż kazdego z Was fura ... po czym z prędkością jakichś 7 km/h rusza wzdłóż trawnika . kamera porusza się 2 kroki przed lewym kołem kosiarki , lekko nad nieskoszoną trawą , pokazując nam kierowce . ( notabene dużo lepszego niż robert kubica . :lol: kto to , kurwa , jest wogle robert kubica !? )

psychosive - patrz na mnie , dziwko , kiedy do Ciebie mówie i zapamiętaj dobrze bo nie będe powtarzać dwa razy . mam Cie już tak serdecznie dosyć , że kiedy przychodzisz mi do guowy , wtedy mój pies , który jest teraz w jebanej polsce i jest mu zimno idzie na dwór i puszcza pawia na chodnik . tak bardzo mam Cie dosyć , kapitanie za dwazeta , że nawet nie mam już ochoty powiedzieć , że Jupiter , jesteś zwykua menda , do tego masz pysk jakby Cie mama karmiua procą i ogólnie wyglądasz jak eksperymentalna próba wyleczenia zespołu downa .. nieudana zresztą ... :twisted: na samą myśl , że znowu mam na Ciebie spojrzeć mam ochote zejść z tej kosiarki i strzelić sobie w guowe ze cztery litry bo jesteś jak ciepua wódka . ( z pogardą ) ochydny . i kto tu jest marionetką , fajfusie , skoro sto trzydzieści razy wyjebaem Ci gonga tak , jak chciaem , a Ty nigdy nie potrafiueś choćby przez pięć pierwszych minut dotrzymac mi kroku , kto jest pieprzonym leszczem , skoro przez osiem lat walk ze mną nigdy nie udauo Ci sie ze mną wygrać , tell me , panie sherlocku holmes'ie poslkiego wrestlingu : co jeszcze mam zrobić , żebyś to Ty w koncu ogarnou , że psycho jest ( akcentuje opadanie rąk ) po prostu , kurwa , lepszym graczem niż Ty ! i nie pomogą Ci ani Twoje pieprzone teorie o alojzym bąbce , panu kleksie i czterdziestu pieprzonych jupiterach : nigdy nie będziesz zasługiwau na żaden tytuł , a wiesz czemu ? ( psycho uśmiecha sie , pociąga jointa i wrzuca na luz ) bo jesteś gorszy .. nawet niż pieprzony ryżojad , któremu z pyska jebie gorzej niż z szamba . ( akcentuje pogardliwie ) _gorszy_ , comprende !? ( ogarniasz !? ) :x

biauy dopala jointa i strzela gwizdkiem w kamere ...

psychozilla - żygam Ci w obiad , frjerze , bo tylko na tyle zasługujesz . ( odpala nowego jointa ) stań jeszcze raz przed_biauym , a udowodni Ci jaki jupek jest_mauy , nara , wbijam w Ciebie dwie_pauy . tak samo jak w pieprzonego robin hood polskiego wrestlingu , słuchaj , panie nie_wiem_o_czym_mówie : omijaj mnie szerokim łukiem to może los da Ci prezent jak pieprzoną szóstke w totka i psycho już więcej nie będzie spuszczać Ci wpierdolu , który bolau Cie , boli i boleć będzie , dopóki będziesz go pamiętać . a propos totka ( akcentuje ) : czy JA wyglądam jak pieprzona piueczka do golfa , którą można losować ? wezme sobie tego frajera , którego będe chciau i wtedy , kiedy będe chciau . a Ty , czterej pancerni i szakal uważaj , co robisz . bo w pewnej chwili możesz sie poczuć jak saper . jeden buąd i dobranoc . to samo tyczy sie frajerów prosto z jobberlandii typu apollo 13 , starrcade , pomyśl życzenie bo właśnie idziesz do ziemu , skurwielu ! :lol: mexicano , czyli pieprzone gorsze ksero dobrze zarabiającego komercyjnego wrestlera : przypatrz mi sie dobrze . bo to jest pierwszy raz , kiedy wąśtpisz nie tylko w zwycięstwo . watpisz wogle we wszystko niczym pieprzony kononowicz , nie_ma Cie , nara , jebać Cie . tak samo jak typa ze śmiesznie brzmiącą ksywą , czarny blowjob .. wiesz , co to wogle jest blowjob , śmieciuchu !? wątpie . tymczasem , panie optymista , który sie nigdy nie śmieje , ( akcentuje ) ssij , suko . to samo w strone pana zuy_dotyk_rodzica , różowego panthera , pieprzonego half_skillz_fighter oscar knifer razem ze swoim pedałem , nawet nie znam geja , ten gej to jest beznadzieja ... :lol: jeśli tylko nie traficie na wuja psycho killera to możecie czuć sie jak pieprzone stringi dorotki rabczewskiej , wżynające jej sie w pizde . bo to oznacza Wasze szczęście . bo z graczami pokroju kravena czy dużego rott'yego nie możecie sie nawet porównyyywać , bo wyglądalibyście jak rozdeptana przez wycieczke szalonych przedszkolaków z zespołu szkół specjalnych ( pozdrawiam , jupiter ) brązowa i strasznie śmierdząca kuuupa na chodniku przed trzynastym posterunkiem . ( akcentuje ) shit on you .

psycho cięga do kieszeni skąd wyciąga małą piersiówke ( big upz , the street soooouljah ) po czym odkręca i popija ... odpala jointa po czym ciągle prowadząc kosiarke kontynuuje :

biauy - wracając jednak do tych nieco wyższych gości niż frajerzy z dywanu : panie bad_monster aka szczęściarz największy ze wszystkich , bo w tamtej klatce byś przegrau_bo zrobiubym z Ciebie jointa i zdeptau_go . i powiem więcej : nie ma , że boli , frajerze , teraz jestem dużo silniejszy i dużo bardziej zmotywowany , żeby Ci pokazać za wtedy więc jeśli spadnie na Ciebie walka z biauym to będzie niczym cegua z 12 piętra uderzając Cie w pysk i powalając na ziemie i wysyuająca na ojom . a na koncu wyżygam na Ciebie wczorajszy obiad bo taki mam dla Ciebie szacunek i tyle dla mnie znaczysz , tyle co pieprzona posadzka , kiedy puszczam na nią pawia . i zapamietaj to na zawsze , bo tak naprawde nigdy nie mogueś mi się równać , trzymając z modelami typu ( akcentuje ) tool_the_ass_hole byueś jak pieprzony , wielki balon peuen powietrza , a te pizdy ciągneuy Cie na dno jak kotwiiiice pragnąc choć trooszeczke poczuć suawe i przez 20 sekund nawpierdalać sie jej Twoim kosztem ! i powiem CI coś , b-shit : jak tak dalej pójdzie to zabawie sie w pieprzonego poszukiwacza rekinów i wbije Ci w pysk harpun . a propos pana ostatnie suowo : kiedy je już w koncu wypowiesz , nudny jak obrady sejmu frajerze to chętnie właduje Ci psycholity takie , jakiego jeszcze nigdy dotąd nie znaueś . i zrobie to z wielką chęcią bo już mam dość tego starego gówna , jestes przeterminowany jak puszka_śledzi w Twojej lodówce i nieskomplikowany i kurwa_bredzisz , jesteś tool ? ja mam takich wchuj_narzędzi , a walka ze mną dla Ciebie się równa_rzeźni . :twisted: przyzwyczajaj sie do uczucia bezradności , panie no_name + no_fame : pokaże Ci dlaczego to Ty zawsze chciaueś być taki jak biauy skurwiel i po raz kolejny pokaże Ci dlaczego to JA jestem lepszy . wyjdź i zgiń labo spierdol_pędem , takich jak Ty to biore na jedną_ręke . i chuj wbijam w to , kto zaczou ale jeśli Ty zaczniesz ze mną , no to , bracie , musze Ci powiedzieć , że to będzie jedna z najgorszych , a zarazem ostatnich pieprzonych decyzji Twojego życia . i faktycznie poczujesz smak walki , bólu , potu , krwi i to będzie Twoja_krew bo bardziej atrakcyjna niż Ty jest nawet moja_brew . ( psycho dodaje dla efektu eyebrow .. ) :twisted:

whitey - i nie ma znaczenia , tak naprawde , kogo wylosuje .. a wuaściwie kto wylosuje biauego skurwiela , kto dostanie pieprzoną najgorszą karte i będzie musiau stoczyć najgorszą walke , kto będzie najgorszym pieprzonym pechowcem wielkiej loterii : fuck your momma & hate me now , frajerzy , biauy nie boi sie wielkiego jak drzewo albo jak giewont rottweilera w koszulce sędziego , co prawda gość pysk ma_tak_straszny , że to gorsze niż naguy atak_astmy i jazdy rodem z mocno pokręconych filmów po 24 z czarnym kółkiem czyli musisz iść śpac to biauy chętnie skonfrontuje swoją górnolotność z tym ogromnym skurwielem . chętnie pokaże Ci dlaczego już za każdym następnym razem kiedy będziesz mówiu , że jesteś najlepszym i niepokonanym skurwielem będziesz dobrze wiedziau , że kuamiesz . :twisted: a już niebywaaaale ucieuszyubym sie , gdyby czarną karte z napisem ' szpital ' dostau towarzysz siergiej chruszczow , niewątpliwie byuby to tłusty joint , kórego kurewsko chętnie spaliubym na śniadanko popijając whiskaczem . więc , towarzyszu siergiej , poświęć pare minut pomiędzy chlaniem goudy , nauką ukłądania kounierzyka , chlaniem i pieprzeniem głupot jak to bardzo jesteś najlepszy w tym cauym gównie . a prawda jest taka , że każdy Cie tu traktuje jak pieprzonego dorobkiewicza z krajów trzeciego świata w czerwonych spodniach , każdy ma Cie tu za śmiecia , który przyjechau z bieeednego kraju zarabiać pieniądze , żeby sie wozić i jeść kawior u siebie , dla nas jesteś tylko pieprzonym robotnikiem od czarnej roboty , który weźmie wszystko , co będzie mógu zamienić na wódke , nie różnisz się niczym od pieprzonego wieeetnamczyka , który codziennie zapierdala po supermarketach typu piotr , paweu , biedronka , żabka , kupuje kilogram pomidorów , ogórków , bułek i kieubasy i cauy dzień piecze hot dogi , żeby mógu sobie takiego jednego dzienie zjeść . wracaj do swojej zaszczanej , cuchnącej spirytusem i uryną ojczyzny , wredny matkojebco . chętnie skopie Ci dupe i udowodnie po raz kolejny , dlaczego to ja jestem , kurwa , najlepszy z najlepszych , a Ty mógubyś sie streścić i spieprzyć . :twisted: poddaj sie , spierdol pędem albo zgiń jak dziwka . ( rzucając gwizdkiem w kamere , akcentuje ) one choice .

w tej chwili biauy obraca kierownice , kosiarka zawraca , kamera zaś zanurza się w gęstej trawie .. przez chwilke słychać jeszcze charakterystyczny , cichy dźwięk kosiarki ... bzzzzyt .. bzzzzyt . :twisted:

ewf o7 .

wybacz spóźnienie , gwiazdy bywają kapryśne .

a jak masz z tym problem to wyliż jaja swojemu psu . czarnuchu . :twisted:

now go back and doin whatcha was doin when ya was doin it .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• damiandziki

1

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Co za rp :shock: Umiesz pisać nie ma co :twisted:

8363302634890420816486.jpg

Taaaak dobry RP. Tylko regulamin wyraźnie mówi żeby nie odpowiadać na erpy przeciwnika :P Wiem, że to cię wali ale mimo wszystko...

53541565549537ccb6a05f.jpg