Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Marca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

bc882f3bd1.png

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER MARCA

Wasz własny wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzusadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potwa tydzień a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt
  • Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

3

• Lontek

1

• Ledger

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. - John Cena - za wszystko, zdecydowanie numer jeden w tym miesiącu. Świetny feud z Mizem, dobre spicze.

2. - The Miz - to samo co Cena. Drugi dlatego, że bardziej przepadam za Jankiem :P.

3. - Christian - są nadzieje na Main Event, dwie wygrane z Del Rio, powrót E&C.

4. - Edge - jest niezłym mistrzem, wykręca niezłe walki ostatnio. Ciekawy feud z Albercikiem, chociaż do Miza i Ceny im brakuje

5. - Wade Barret - Pierwszy pas w karierze, szkoda że IC title, ale zawsze coś.

6. - Sting - Victory Road i wszystko jasne.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Christian - Myślę, że od powrotu do federacji od razu przeszedł do sedna i jest w centrum akcji. Co tydzień na SmackDown! wykręca znakomite walki i dobrze kombinuje z Edgem, co wyjdzie na dobre. Myślę, że ten miesiąc w pewnym sensie należał do niego.

2. Sting - Podobnie jak u Christiana, czyli powrót i od razu wykorzystany Title Shot na główny pas TNA. Myślę, że nie bez powodu organizacja to ceni i stary, dobry Stinger nadal coś z siebie wyciska, na plus oczywiście.

3. Eddie Edwards - Zdobył główny pas ROH, co w sumie mnie zaskoczyło. W marcu pokazywał, że potrafi dobrze walczyć i w moich oczach zdecydowanie jego morale na scenie niezależnej skoczyły. Wypada tylko gratulować i życzyć przyjemnego Title Runu.

4. John Cena - Co tu dużo mówić. Znakomite speeche na The Rocka i The Miza co zdecydowanie widać po reakcji fanów. Mimo tego, iż Rock ma swój Team Bring It, to ja trzymam tutaj za słowo Jasia. Myślę, że będziemy świadkami powrótki sprzed roku (czyt. Cena z pasem WWE).

5. Davey Richards - Wykręcił na scenie niezależnej bardzo dobre walki, a co ważne to on podwyższał ich poziom. Myślę, że niebawem przez ROH zostanie to zauważone i Davey ponownie będzie odgrywać znaczącą rolę w Indys.

6. Triple H - No na pewno te miejsce nie jest za walki, bo o ile wiem to poza jednym Dark Matchem to Tryplak z czynnej strony się nie pokazał. W każdym razie na tym miejscu mógłby równie dobrze być The Miz, The Rock, bądź The Undertaker za wywoływane emocje. HHH robi to wszystko jednak najlepiej, dlatego zgarnia punkcik.

1.Christian- Zdecydowanie numer jeden w tym miesiącu. Powrót, występy na SmackDown. Wszystko wychodzi bardzo dobrze. Ostatnie walki z jego udziałem, wyśmienite. Powrót na szczyt.

2.John Cena- Tuż za Christianem. Bardzo fajne są jego speeche. Nie lubię go zbytnio a mimo to słuchałem go z zaciekawieniem. Poza tym bardzo dobry feud z Mizem.

3. Edge- Mistrz, bardzo dobrze się prezentował w tym miesiącu. Zasługuje na pas i bardzo fajnie wychodzi mu to. Przyzwoite walki, no i feud z Del Rio moim zdaniem wyśmienity.

4. Wade Barrett- Zdobycie przez niego pasa. Moim zdaniem podniesie on prestiż pasa IC. Poza tym The Corre ostatnio zdominowało Mid Card a Barrett bardzo dobrze im przewodzi.

5. Sting- Powrócił, zdobył pas i nawet daje rade. Na Victory Road pokazał profesjonalizm i to chyba dlatego.

6. Brodus Clay- Umieściłem go na tym miejscu bo uważam że bardzo dobrze wkupił się do głównego brandu. Mimo że przegrywał to przegrywał z rywalami takimi jak Edge czy Christian. Dla tego żółtodzioba był to dobry miesiąc. Pokazał się z dobrej strony.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

1. Christian - ten miesiąc bez wątpienia należał do niego. Dzięki niemu feud Edge'a z Del Rio nabrał znacznych rumieńców, a po Smackdownie jeszcze będzie lepiej i lepiej

2. John Cena - świetne speeche przeciwko Rock'owi i Miz'owi, a swoją pozycję wzmocnił stanowczo po ostatnim RAW

3. Wade Barrett - dominacja jego grupa na Smackdown oraz zwycięstwo i zdobycie pasa IC. Jestem nie mal pewien, że w tym roku zobaczymy go z WHC Title na ramieniu.

4. Sting - znalazł się na tej liście nie za powrót i zdobycie pasa, ale za to jak wuszedł ogromną ręką z ego co stało się na VR.

5. AJ Styles - najlesza walka na VR i dobre pokazy na Impact'ach, noi przyjęcie niezłego bampu od Ray'a - za to spory plus.

6. Brodus Clay - całkiem nieźle spisuje się jako przydupas Alberta. Przegrywa swoje walki ale z nie byle kim. Wydaję mi się że za jakiś czas będzie niezłym zawodnikiem mimo swojej postury

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

1. Christian - Powrót, pomaganie Edziowi (Edge nie The Edgar ;) ), pochamowanie go na SD. Git malina, czekamy co bedzie na WM.

2. Sting - No niestety, ale powrót do TNA i zdobycie pasa, wzorowa postawa przy walce na VR.

3. Wade Barrett - Za zdobycie pasa, może wreszcie podniesie jego wartośc.

4. Brodus Clay - Pomoc dla Alberto i wdarcie się do głównego brandu, na + :t_up:

5. The Miz - Łądny feudzik z Johnem i nadal mistrz, tylko dlatego przed Jaśkiem.

6. John Cena - To co u Miza, tlyko feud z Mizem i bez pasa, zobaczymy jak bedzie po WM.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Christian - Najlepszy w tym miesiąc.Wrócił po kontuzji i od razu do ME.No i chyba nie przegrał żadnej walki w tym miesiącu.

2. John Cena - Należy mu się drugie miejsce za świetne speeche do Rocka i Miza i dobry feud z Mizem.

3. Edge - Dobrze się trzyma jako mistrz.Nie stracił w tym miesiącu pasa.Bardzo dobry feud z Albertem no i dobre walki na tygodniówkach.

4. Sting - Powrócił do TNA i od razu zdobył główny pas federacji no i na Victory Road obronił go.No i niespodziewany i zaskakujący powrót.

5. Randy Orton - Rozbił New Nexus sprzedając wszystkim po Punt kick oprócz CM Punkowi.No i więcej nie trzeba dodawać.

6. Wade Barrett - Dobrze prowadzi The Corre.Zdobył IC a to jego pierwszy tytuł no i niespodziewanie go zdobył.

1. Christian - Chciałoby się na tym pierwszym miejscu umieścić Jeff'a Hardego, ponieważ na prawdę skupił na sobie dużą uwagę w tym miesiącu, tylko szkoda że negatywnie... Ale wracając do Christiana. Oczywiście że ten miesiąc musi należeć do niego. Powrót i odradzanie TT z Edgem. Szkoda tylko że Christian zbyt często jest w cieniu Edge'a i to właśnie Edge jest główną gwiazdą a Christian kolegą do towarzystwa, przynajmniej mi się tak zdaje. Ale na pewno sytuacja Christiana jest obecnie o wiele lepsza niż przed tą pauzą w walkach.

2. Sting - Powrót, wykorzystanie title shota i jeszcze ta cała sytuacja z Jeffem... Całe TNA wyszło z tej sytuacji z naćpanym Jeffem mistrzowsko, ale Sting nie poddał się i jeszcze jakoś z tego wybrnął. Co prawda za pięknej walki to wtedy z Hardym nie można było zrobić i postąpił jak postąpił.

3. Wade Barrett - Na ostatnim SD! zdobył pas kontynentalny... Oczywiście to dobrze, że WWE w końcu posunęło się do przodu z ta postacią, ale uważam że jak na razie Wade jest słabym mistrzem, nie wie co robić, jak się zachować, w ogóle to dziwne... Ale trzecie miejsce mu się jak najbardziej należy.

4. Edge - No niby coś tam koniec kariery a tutaj proszę. Zbliża się Wrestlemania i Edge pokazuje na co go stać. Był okres czasu kiedy SD! na prawdę wymiatało (było to niedawno) ale po paru odcinka znów ssało. No i teraz ta cała sytuacja z Edge i Christianem podnosi poziom SD! i Edge jest tym głównym bohaterem całych zajść, no ale to w końcu on ma title shota na WM.

5. Triple H - Ich feud z Takerem stoi obecnie na bardzo wysokim poziomie i mam nadzieję że walka będzie taka sama jak ich feud przy micku. Dałem go na 5 miejsce, ponieważ jak widać na 6 widnieje Taker i to HHH według mnie jest tym który podwyższa ten poziom i czasem zaskakuje.

6. Undertaker - Trzeba jakoś mu wynagrodzić ten feud z Hunterem, lecz jest słabszym ogniwem według mnie w ich feudzie. Oczywiście nie oznacza to że Triple H przerwie streak, bo według mnie to nie możliwe i potrzymają streak Takera do końca jego kariery nieprzerwany.

1.Edge-dla mnie jak dalej jest na top'ie króluje na SD i tyle zobaczymy co bedzie do wm :)

2.Christian-Niezły powrot i występy na SD

3.Wade Barrett-Zdobycie pasa to już zasłużone trzecie miejsce

4.Sting-ogólnie powrót i dobre wyjście z sytułacji na PPV

5.John Cena-Niezły feud z MIzem i wkońcu walka o WWE na wm

6.Alberto Del Rio- ładnie prowadzi feud z Edgem i ma szanse na WHC na Wm

1.Christian - najbarwniejsza postać marca, od powrotu jest jednym z najważniejszych wrestlerów na SD! , skutecznie gromi Del Rio i dobrze buduje story o pas WHC. zdecydowanie zasłużył na to miejsce

2. The Miz - może nie walczy, ale moim zdaniem prowadzi wyśmienity feud z Ceną. Story mogłoby być dłuższe i mieć swój rdzeń gdzieś głębiej w przeszłości, ale moim zdaniem i tak jest OK. Jest świetnym mistrzem WWE i jedną z ważniejszych postaci na RAW

3. Randy Orton - bezbłędnie wyeliminował z gry The New Nexus, robił dobre walki które były ważną częścią Raw, i co najważniejsze, prowadzi najlepszy feud na Wrestlemanię z czerwonego brandu. Świetnie prowadzi feud z Punkiem i za to należy mu się to miejsce

4. Brodus Clay- dopiero zadebiutował w głównym rosterze, a już walczy w Main Eventach, wprowadzi całkiem niezłe walki tag teamowe i jest nieodłączną częścią story o pas WHC. Marzec jest jego miesiącem.

5. CM Punk - jak już napisalem, świetny feud z Ortonem. Różn ica w tym, że Orton bardziej zdominował Raw i ?New Nexus. Mimo to Punk radzi sobie też nieźle.

6. Triple H - świetny feud z Takerem, świetne speeche i proma owiane legendą. Po prostu nie moge sie doczekac jego walki na Wrestlemanii.

1. Mr. Anderson- Dziwi mnie brak tej postaci wyżej. Zdecydowanie najbarwniejsza osoba TNA w marcu, jego domoganie się remachu może i czasem nudne, czasem denerwujące ale jakby nie było świetne. Może w ringu nie błyszczał ale jego wejście do segmentu zawsze zapowiadało uśmiech na twarzy.

2. Christian- Wrócił w bardzo dobrej formie, wiąże z nim duże nadzieje na hellturn o może tak wysokie miejsce trochę na wyrost ale no od powrotu pokazuje się z jak nalepszej strony.

3. Sting- Wrócił, zdobył główny pas, ogarnął sytuacje na VR

4. Sheamus- Podnosi się z dna. Zdobył pas, zaczął wygrywac walki, pokazał że jest silniejszym mistrzem pokonując Kofiego, no i jeżeli tego nie zamrnują to ma szansę bardzo podnieśc rangę pasa US.

5. Wade Barrett- Zdobył pas IC, może i z dupy tą walkę dostał ale jednak zdobył no i prowdzi dominację Corre ktore w marcu bardzo zaistniało

6. The Miz- Miał sporo fanych momentów w tym miesiącu

1. Mr Anderson - znakomite, genialne wszystkie jego proma i speeche. Zdecydowanie nr. 1 w całym TNA. Oby dostał ten swój cholerny rewanż :)

2 The Miz - o dziwo nie odstaje od dwójki Rock-Cena. Co więcej, przez prawie cały marzec dominował nad Johnem. Jednak na Wrestlemanii nie daje mu dużych szans, ale jako mistrz spisuje się bardzo dobrze - trzeba przyznać

3. Christian - wrócił w wielkim stylu i od razu wszedł do Main Eventu, dołączając do feudu DelRio- Edge. Szkoda, że nie dojdzie na WM do pojedynku między Capitanem Charyzmą, a Edgem. Jednak, może na Extreme Rules w TLC. Oby .

4. Sting - Trzeba przyznać, że jak na razie nieźle spisuje się z roli Champa. Problem w tym, że jeszcze nie walczył na PPV na 100%. Zobaczymy na Lockdown.

5. Edge - obok Christiana najjaśniejsza postać Smackdown, które ostatnio jest bardzo słabe.

6. TripleH, Undertaker - może nie mieli takiego prawdziwego feudu, ale ich speeche i ostanie spotkania na RAW były epickie.

Dop.FIZ Nie zaliczam dwóch osób naraz, najwyżej Team(Corre,Fortune)

DEAD MAN WALKING

1.Christian

Yea! Nastąpił powrót Christian'a, ale co się dzieje, on jest teraz trochę inny. Nie poszedł do midcard'u, lecz bawi się razem z Edge'm i Alberto Del Rio. Świetnie, mimo, że w tym miesiącu obejrzałem tylko raz Smackdown, to widziałem go już na Raw i powiem, że zasługuje na to aby być wrestlerem miesiaca, poza tym brawo dla WWE, że mu przebaczyli i Christian może się pokazywać z dobrej strony.

2.The Miz

Ten człowiek się odmienił po tym jak Riley go opuścił, wtedy wygłosił świetny speech na Raw, strasznie mi się podobał, następnie powrócił Alex (lipa!), ale o dziwo Miz nadal rzucał ładne wiązanki. Przez trzy tygonie jego spechee stoją na wysokim poziomie i chwała mu za to! Moge nawet uwierzyc w to, że obroni tytuł na Wrestlemanii XXVIII.

3.Fortune

Jako cała stajnia mają odemnie duży plus, za wszytskie speeche wygłoszone na Impaktach oraz za pokaznie się z dobrej strony na Victory Road. Ładnie im to wszystko wyszło, obronili swoje tytuły i pokonali rywali, w niezłych pojedynkach.

4.Eddie Edwards

Po porażce z Christopher'em Daniels'em i stratą pasa ROH World TV Championship nie poddał się i pokazał na co go stać i wygrał głowny pas federacji ROH, nawet nie wiecie jakie to dla mnie było zdziwienie, myślałem, że Rodderick Strong obroni ten tytuł, a tu taki numer.

5.Samoan Warrior

Większość z was lub nawet wszyscy nie wiedzą kto to jest, lecz ja wam wyjaśnie. Jest to człowiek który na Martch Meltdown, które zostało zorganizowane przez AWF pokonał siedmio-krotnego mistrza tej federacji TNT, a to jest nie lada wyczyn, więc brawa dla niego.

6.C.M. Punk

Nie miałem pomysłu kogo wziąść na to miejsce, więc niech będzie Punk, za to, że po stracie całej ekipy którą rozpieprzył mu Randy, ten się nie poddał i pokazał Randallowi kto tu rządzi, kontuzjował go i do tego wygłosił nawet niezły speech na ostatnim Raw.

ahfo.png

luba_049.png

1. Christian - Bezapelacyjnie ten miesiąc należał do niego. Powrócił na tygodniówki, bierze czynny udział w feudzie Alberto Del Rio i Edge'a, wykręca świetne walki, chyba wystarczy, aby otrzymał pierwsze miejsce.

2. John Cena - szczególnie za speeche na Miza i Rocka, oraz to co zdarzyło się po nich na ostatnim RAW.

3. Sting - Zaliczył powrót do TNA, zdobył pas i dobrze zachował się podczas VR.

4. Wade Barret - zdobył pas IC, jest kolejnym posiadaczem pasa z The Corre.

5. Sheamus - zdobył pas US, powoli odbija się od dna.

6. Brodus Clay - zdecydowanie zasługuje na umieszczenie w tej liście, świetnie pomaga Del Rio, dostał się do głównego brandu, wykręca niezłe walki.

akerdrugi.png

1. Christian - Ten miesiąc jest jego zdecydowanie. Powrót, czynny udział w feudzie Del Rio i Edga oraz super walki.

2. John Cena - Dobre speeche do The Rock'a i Miz'a. I ciekawy feud.

3. Wade Barrett - Dominacja jego grupy na SD i zdobycie pasa, tylko szkoda że IC a nie coś większego.

4. Sting - Powrót do TNA i zdobycie pasa.

5. Edge - Dobrze sie spisuje jako mistrz. Prowadzi ciekawy feud z Del Rio.

6. Randy Orton - Rozbił grupę New Nexus i wszystko jasne.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium