Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mysterio i Edge o WM, Diesel zawalczy?, WWE promuje i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ross-Sin-Cara.jpg

:arrow: Creative Team dał ostatnio znaki zarządu, jakoby był ukierunkowany na pobyt Sin Cary na Raw. Mówi się, że obecnie będzie tam budował drugoplanowe story, a po ochłonięciu po Wrestlemanii, program Sin Cary i paru innych wrestlerów miałby wskoczyć na większe obroty, powodując ich push.

:arrow: Paul Bearer napisał na swoim Twitterze, że nie utrzymuje stałych kontaktów z TNA Wrestling, ani żadną inną organizacją wrestlingową. Co więcej, zapowiedział że ma zamiar pojawić się podczas ceremonii Hall Of Fame 2011 oraz oczywiście nie ma zamiaru opuścić gali roku - Wrestlemanii XXVII.

:arrow: Zarząd WWE bardziej zaangażował swoich wrestlerów i pracowników w promocję gry WWE All Stars. Konkretniej, Roddy Piper, The Miz oraz Sheamus pokażą się w telewizji, aby przybliżyć fanom oblicze tej gry. Przy okazji oczywiście padnie pare wypowiedzi na temat tegorocznej Wrestlemanii.

bashir.jpg

:arrow: To już oficjalna informacja. Sheik Abdul Bashir ponownie zawitał do TNA Wrestling. Ostatnimi czasy ten były mistrz X Division robił sobie małe przerwy od wrestlingu, jednak stwierdził że po gościnnych występach w Ring Of Honor jest gotowy do walki. Wrestler zapowiedział, że chce jak najszybciej znaleźć się na tapingach.

:arrow: Federacja WWE zakomunikowała, że w walce przeciwko The Corre na Wrestlemanii pojawi się... Diesel! Informacja ta nie jest niestety potwierdzona, możliwe że sam zainteresowany po prostu będzie obecny podczas walki, a niżeli będzie w niej czynnie uczestniczyć.

:arrow: Dodatkowo do promowania WMki WWE wysyła The Rocka. Jest on zaangażowany w promocję w telewizji, dzięki swoim znajomością. Co więcej ma się pojawić w programie telewizyjnym - Piers Morgan Tonight (CNN), aby dać widzom przedsmak gali, której to będzie gospodarzem.

rey%20mysterio%20619

:arrow: Rey Mysterio, osobiście udzielając wywiadu oznajmił że nie miał myśli, jakoby chciał być zwolniony z walki na tegorocznej Wrestlemanii. Powiedział, że występ na tej gali to i tak spore wyróżnienie i nie widzi powodu, aby z niej rezygnować. Plotki mówiły, jakoby był to kolejny znak zdenerwowania na zarząd po zatrudnieniu Sin Cary. Co więcej, Master of 619 ostatnio chwalił Mistico, jakoby był magikiem ringowym.

:arrow: Podczas jednego z House Show'ów Raw fani mogli być świadkami pewnego odbiegnięcia od normy. Jerry Lawler pokazując, jakoby to że on również potrafi być dobrym sędzią odgrał ową rolę w walce pomiędzy CM Punkiem i The Mizem, a Johnem Ceną oraz Randym Ortonem.

:arrow: Scott Hall zdementował ostatnio wpis Diesla, jakoby jego postać miałaby się pojawić podczas ceremonii Hall Of Fame. Tym samym przeprosił on swojego kolegę, Shawna Michealsa, ponieważ niestety nie będzie świadkiem jego zawitania w tejże kategorii.

:arrow: Jak wiemy już niebawem rozpocznie się nowa edycja programu Tough Enough. Organizatorzy tej serii zapowiedzieli już nazwę, jaki będzie nosić pierwszy odcinek - 'Get Your Teeth Out of My Ring'.

:arrow: 18 kwietnia, kiedy to Monday Night Raw zawita do Londynu zapowiedziano specjalną edycję tejże tygodniówki. Będzie to 'WrestleMania Rematches', a podczas tej gali będzie można ujrzeć walki takie jak John Cena vs The Miz oraz Edge vs Alberto Del Rio.

Edge-Fashion-Wallpapers-2010-2011.jpg

:arrow: Ostatnio poproszono Edge'a o wypowiedzeniem się o tym, jakoby zarząd był ukierunkowany w stronę jego przeciwnika na corocznych Wrestlemaniach. Mam mianowicie ma myśli, porażki jakie ostatnio kanadyjczyk regularnie doznaje. Jego aktualna seria przegranych wynosi cztery walki. I tym razem zmierzy się z faworytem - Albertem Del Rio. Czy Rated R Superstar zareaguje? Czas pokaże.

:arrow: Ostatniu wielu ludzi w zarządzie WWE uważa, jakoby ego Michaela Cola, strasznie urosło. Mówi się, jakoby The Voice of WWE ostatnio zbytnio nagrzewał sytuację za kulisami podczas nagrywania.

:arrow: Poniżej filmik ukazujący komiks 'Assassin & Son: Path of Vengeance'. Dlaczego o tym piszę? Bo jego twórcą jest między innymi Shad Gaspard:

:arrow: Oto zaktualizowana lista nazwisk, które w tym roku podczas ceremonii Hall Of Fame zostaną wprowadzone do klasy 2011: Hacksaw Jim Duggan, Abdullah the Butcher, The Road Warriors, Paul Ellering, Drew Carey, Bob Bullet Armstrong, Sunny i Shawn Michaels.

:arrow: Podczas nagrywania tapingu iMPACT! wraz ze swoją córką - Brooke na widowni pojawił się Hulk Hogan.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Zaq123

1

• Brem

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kilka newsów się powtarza i już je komentowałem więc będzie krótko. Co do Sin Cary to chyba już od dawna spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy. Czyli do WM raczej bierna postawa a potem wejście smoka itd. Nie dziwię się bo jest to najlepsze posunięcie. Powrót Bearera do WWE chyba skutkowałbym czymś fajnym. Lubiłem go jako Managera. Fajnie byłoby go znów zobaczyć. Promowanie All Stars widzę że idzie pełną parą. Ale czy sama gra jest tego warta ? Nie jestem do niej zbytnio przekonany ale na pewno zagram. No i jestem mile zaskoczony a w sumie czekałem na takiego newsa. Diesel. Mam nadzieję że zawalczy. Mało to prawdopodobne no ale jakąś nadzieje mam. Czekam i czekam aż się pojawi po raz kolejny i może to nastąpi. Chyba nie po to wracał do WWE żeby siedzieć bezczynnie ? Moim zdaniem WM jest już doszczętnie wypromowana. No ale wiadomo nigdy za wiele jeśli o to chodzi. Losy Mysterio mnie nie obchodzą. Tak czy siak jest cieniem Sin Cary i niech się w końcu z tym pogodzi. No i powiem wam że ja kompletnie nie kumam tego Tough Enough. To chodzi o to że zwycięzca dostaje kontrakt z WWE czy jak ? Jeśli chodzi o to specjalne Raw to może być to fajny pomysł. Ciekawe jak wyjdzie. Michael Cole i ta cała sytuacja z nim związana jest chora. Nie kupuje tego. Nie podoba mi się to i powinno to zostać zakonczone jak najszybciej. Oby na WM. Tyle ode mnie. Dzięki :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Rzeczywiście niemal połowa newsów się powtzarza i nie się co powtarzać. No to lecimy z tymi co nie było :)

No mam nadzieję, że Sin Cara pojawi się już na RAW po samej WMce. Moze walczyć z kimkolwiek, byleby się pokazał. Cieszy mnie, że Paul jest wierny WWE i mam więlką nadzieję ,że nie zobaczymy go w TNA. Promocja All Stars rusza pełna parą. Mnie takie gry nie obchodzą bo ich poprostu nie lubię :) Bashir w TNA - jak już wspominałem w poprzednich newsach jego postać mnie nie interesuje. Ciekawie by było zobaczyć Diesla znowu na WMce. Z tego co wiem, Nash jako Diesel walczył w WWE na WMce chyba 14-15 lat temu. Mogłby nie walczyć - wystarczył by tylko Jackknife Powerbomb np na Gabrielu. Rey chwalący Mistico - no to już coś. Musi się w końcu pogodzić z tym, ze jego czas pomału mija i musi w końcu pojawić się następca. No Edge'a obecnie prześladuje nie moc na WMce od porażki z Taker'em (nie wygrania MITB na WM 23 nie liczę jako porażki). No niestety jego losing streak na WMce przeciągnie się, bo Alberto na pewno wygra walkę i zdobędzie WHC Title, przełamując jednocześnie niemoc tych co wygrywali Royal Rumble Match, ponieważ od 2008 roku zwycięzca RR Matchu, nie wygrał swojej walki o pas na Wrestlemanii. Ok dzięki za newsy - te nowe i te powtórzone :) Tyle ode mnie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

I to jest świtne rozwiązanie. Po WM'ce wiadomo że atmosfera nmusi trochę sotygnąć, nie wrzucą nagle Sin Cary do ME. Najpierw solidny midcard gdzie imo będą mogli się też przekonać czy w ogóle do tego ME się nadaje. Ja bym się nie zdziwł w sumie gdyby po takich zapowiedziach dali mu jakąs interewncję na WM'ce. Może w walce Punk'a albro Ryjka? Bardzo cieszy mnie powrót Bashira do TNA, jest zdolny, młody i jeszcze może byc kimś. Ciekawe w jakies roli się pojawi. Może do immortals i do feudu z Kazarianem? Ważne żeby nie dali mu za przeciwnika Robbiego. Hmm z tym Diesel'em to coś tu nie gra bo jak już wiemy i już po ciszy spoilerowej z Corre zmierzą się Big Show, Kane, Santino i Kozlov. No chyba że, co jest prawdopodobne na SD lub juz na samej gali Corre zmasakruje Kozlov'a, nie będzie mógł walczyć no i na zastępstwo przyjdzie Diesel. Swoją drogą wolę Kozlov'a więc mam nadzieje, że to plota. Pozatym to by zwiększało szanśe drużyny Show'a a ja tu bardzo licze na Corre. Ja tam nie zauważyłem żeby Edge był jakoś bardzo dominowany przez Alberta, jak dla mnie idą łeb w łeb. Raz jeden obrywa, raz drugi. Czyżby Cole'owi gimmnick się udzielił do życia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...