Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Woo! Woo! Woo! You Know It !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Poza tym internet championship, wprowadźmy to na RAW! Takie walki mogłyby być bardzo ciekawa, ale też chyba nie ma o czym marzyć. ;)

Wiesz, to nie jest najgorszy pomysł, ale jak cos to ja to widze inaczej. Przecież Internet Championa nie wprowadza, bo nie zrobią specjalnego pasa dla Zacka Rydera. Gdyby to John Cena skakał przez niewidzialne skakanki i śpiewał piosenki do kamery taki pas by się pojawił, ale nie dla Zacka - niestety nie dla Zacka. Ale czemu niby Zack miałby się nie pokazywać na Raw ze swoim pasem? Tak jak Ted DiBiase kiedys miał ten swój pas, to czemu niby nie Ryder? :P Jakby paradował z tym swoim pasikiem, robił troche z siebie błazna, lae juz jest o czym w spiczach gadać :P Dobry pomysł Xeb, jego pas na Raw chętnie bym zobaczył :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

4

• Ulicznik Xeb

3

• patryniu

2

• fanfanfan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak Ted DiBiase kiedys miał ten swój pas, to czemu niby nie Ryder?

Poprawka, to nie jego pas, a jego ojca, który wprowadził ten pas. Był przez jakiś czas nieaktywny, a fakt, że Ted jest jego synem, więc prędzej czy później i tak WWE by go reaktywowało... :D

Przecież Internet Championa nie wprowadza, bo nie zrobią specjalnego pasa dla Zacka Rydera

No raczej, że nie zrobią specialnego pasa dla Zack'a. Gdyby chociaż on regularnie występował w ringu to jeszcze jakoś mogłoby to przejść, ale tak to nie ma mowy. Sam Zack pewnie chciałby takiego pasa, lecz nie walczy(bo nie dają mu szansy), nie pokazuje w czym jest dobry, a to się sumuje w jedno słowo: NIE.... Dobra dajmy na to, że ten pas istnieje i Zack trzyma go przy sobie, ale czy po pewnym czasie ktoś mu go nie odbierze?! Cena? Miz? Del Rio? Jest wiele gwiazd, które chcą pasów i dam 100, że ktoś by go dostał :P

Pojawił się na kilku Rawach, ale to były dosłownie sekundy "sławy" i to jeszcze robił z siebie głupka trzymając przy sobie ten mini WWE Championship. A co mu innego pozostało?! Skoro nie jest zauważalny przez WWE to jakoś musi zwrócić na siebie uwagę żeby później dostać szansę, którą mam nadzieję wykorzysta.. Gdyby nie te filmy na YT to pewnie każdy by o nim zapomniał. Może zbyt mocno bujam w obłokał, ale pewnie ta cała historyjka Zack'a zakończyłaby się bardzo szybko. No i jeszcze ten występ na Raw. Dla mnie to było żałosne, ale jakoś trzeba walczyć o miejsce prawda?! Chociaż tymi słowami udowodnił w pewnym sensie, że to jest jego kolej. Trzeba czekać :waving:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wiesz, to nie jest najgorszy pomysł, ale jak cos to ja to widze inaczej. Przecież Internet Championa nie wprowadza, bo nie zrobią specjalnego pasa dla Zacka Rydera

Czemu nie? Przecież nie musi to być tak zwany "prawdziwy" tytuł. Federacja mogła by zrobić coś takiego że Zack by z nim wchodził i mówił że to prawdziwy pas a jednak każdy by wiedział że tak owy nie istnieje. Rozumiecie.. Coś takiego jak teraz Erick Young teraz w TNA chodzi z tym nieaktywnym już starym pasem TNA WHC. Tak więc gdyby zrobić jakieś przemyślane story to i Zack mógłby posiadać taki tytuł a nawet o niego walczyć. Jednak nie oszukujmy się raczej w takim układzie byłyby to Comedy Matche i nie wiem czy wyszło by to mu na dobre :).

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Pas mógłby ze sobą nosić nie jako mistrzostwo, ale jako ozdobę. Prawdę mówiąc, przyzwyczailiśmy się do Zacka z Mistrzostwem Internetu na ramieniu. Bez tego jego postać jest trochę niekompletna. :) W każdym razie potencjał na postać jest. Teraz tylko to wykorzystać.

Co do pomysłu ze stajnią, jaką Zack miałby prowadzić. Zawsze to jakieś podbicie w hierarchii. On i Otunga mogliby zrobić show za mikrofonem, tylko Henning mi tam nie pasuje. W sumie mi on nigdzie nie pasuje -.- Jakieś inne pomysły na Zacka? Może heel-turn Kozlova, a Ryder dołącza do Santino? Mielibyśmy fajny komediowy tak team.

Tak w ogóle mam nadzieję, że nie wpadną na głupi pomysł by pozostać przy Zacku jako heelu. Sprawdza się jako internetowy face to sprawdzi się też podczas gal.

Ryder & Hawkins? Jestem na tak, ale jako face'owie.

Pas mógłby ze sobą nosić nie jako mistrzostwo, ale jako ozdobę. Prawdę mówiąc, przyzwyczailiśmy się do Zacka z Mistrzostwem Internetu na ramieniu. Bez tego jego postać jest trochę niekompletna.

A to dlaczego? Przecież WWE może dodać, to jako nieoficjalne mistrzostwo i toczyć o niego normalne walki z Dwayne "via satellite". :) Chociaż to drobna przesada, ale internet ma teraz dużo wzięcie wśród wszelakich walczących wrestlerów czy też nie walczących, więc sami by mogli prowadzić ten program za pomocą portali społecznościowych, a Vincent tylko by je odtwarzał do szerszej rzeszy na galach, a walki by raz na jakiś czas mógł dodać, zamiast nudnego SC np. co dwa tygodnie zmiana raz Cara raz Ryder. To byłoby świetne wyjście. :)

Co do pomysłu ze stajnią, jaką Zack miałby prowadzić. Zawsze to jakieś podbicie w hierarchii. On i Otunga mogliby zrobić show za mikrofonem, tylko Henning mi tam nie pasuje. W sumie mi on nigdzie nie pasuje -.-

Czy ja wiem? Może Michael jest nijaki, ale jako goryl jest w sam raz, bo i tak na nic innego się nie nadaje wzięcie do stajni jeszcze New Edge'a Curt'a Hawkins'a no i, jak dla mnie stajnia może być świetna. :)

Jakieś inne pomysły na Zacka? Może heel-turn Kozlova, a Ryder dołącza do Santino? Mielibyśmy fajny komediowy tak team.

Kozlov jako ten zły jest świetny, ale raczej takie hil turn w dolnej części rosteru nic nie zmieni, bo pofeuduje z Santino i, jak ew. mówisz z Zack'iem i co mu to da? Potem tylko się stoczy niżej, a tak no właśnie... Tak i tak nic nie ma. Tak Team :8 :8 :8

Tak w ogóle mam nadzieję, że nie wpadną na głupi pomysł by pozostać przy Zacku jako heelu. Sprawdza się jako internetowy face to sprawdzi się też podczas gal.

Tylko mogą być tymi złymi, jak obecnie Punk/Miz, ale publiczność na nich dobrze reaguje przecież. To jest pewne. :)

Poza tym, jak dla mnie od razu po odejściu Edge'a mogli zrobić jedno świetne story, Zack i Curt wkurwiają się na maksa i zaczynają obwiniać wszystkich po kolei o to, że Edge nie może walczyć w końcu to ich mistrz, aż dochodzą do momentu, że cała wina spada na Christiana, który jako dobry ma główny pas, a Curt i Zack walczą z nim o niego w końcu, któryś z nich go zdobywa, a następnie zaczyna się między nimi coś burzyć i to Ryder przechodzi fejs turn i walczy z Curt'em o WHC, ale jest to niestety w żadnym stopniu nie możliwe.

Orton. :waving::waving::waving:

Dzięki za dyskusję. Zacznę od tego że Jestem fanem jego Filmików. Niektóre są naprawdę fajne ;) Ale wcześniej również nie przepadałem za tym gościem. To był taki solidny Jobber. Może i miał walkę z Sheamusem, ale czy ktoś z was traktował to poważnie? Pewnie dostał za to jakąś premie aby wystąpił z Sheamusem w ringu, aby przegrać po 15 sekundach. To miało tylko i wyłącznie pokazać potęgę Sheamusa. Ale nie o nim będę pisał.

Pas mógłby ze sobą nosić nie jako mistrzostwo, ale jako ozdobę.

Tak. Właśnie tak. Bo widać na Superstarsach że się stara, dostał push, na pas Internetu :8 a nie może z nim wchodzić.... Troszkę głupio... Ludzie bardzo lubią jego filmy, wielu fanów wrestlingu z tego forum oglądają je, więc czemu miał by z nim nie wchodzić?

Co do Zacka w Nexus, to na pewno nie. Zack po prostu nie pasuje do takiego klimatu...

Poza tym, jak dla mnie od razu po odejściu Edge'a mogli zrobić jedno świetne story, Zack i Curt wkurwiają się na maksa i zaczynają obwiniać wszystkich po kolei o to, że Edge nie może walczyć w końcu to ich mistrz, aż dochodzą do momentu, że cała wina spada na Christiana, który jako dobry ma główny pas, a Curt i Zack walczą z nim o niego w końcu, któryś z nich go zdobywa, a następnie zaczyna się między nimi coś burzyć i to Ryder przechodzi fejs turn i walczy z Curt'em o WHC, ale jest to niestety w żadnym stopniu nie możliwe.

Ten pomysł mi się bardzo podoba. To by był na prawdę fajny story line. Tylko szkoda że tylko można o takim czymś marzyć, bo WWE poczeka aż się zestarzeją i dopiero będzie push... Vice nie dopuści, aby Zack lub Curt dostali pas WHC. Taka prawda. I to mnie najbardziej wkurza w WWE... To Niekorzystanie z młodych talentów, są w WWE zawodnicy, którzy potrafią wykręcić na prawdę fajne walki, lepsze niż jakiś Jerry Lawer...

Dziękuje za Uwagę!

1.jpg

Iluzja.....

Szczerze mówiąc to ja znam go jedynie z występów z ECW czyli rostera, który niedawno temu istniał i był moim zdaniem najlepszy, mimo iż nie posiadał takich wypromowanych gwiazd jak Cena czy Orton. Walki naprawdę mieli świetne i nawet Trent Barreta ze swoim tag-team partnerem mieli dużo czasu na pojedynki, ale wracając do tematu. Zack jest genialny przy mic'u i tu się zatrzymam. Dziwne jest to, że WWE nie wykorzystuje jego potencjału i śmiałości. Z resztą w ringu też jest lepszy niż face Randy lub taki Big Show, a to właśnie oni są jednymi z największych gwiazd w federacji Vince'a. Ale jak niby ma on dostać push, jak WWE daje mu walki na nietransmitowanym Superstars. Najlepszym scenariuszem byłby występ Zack'a w Money in The Bank Match'u i jego wygrana, ale jak wiemy PPV MiTB jest już za nami niestety. Zdobycie pasa United States Champion byłoby, także dobrym ruchem i lekkim push'em dla jobbującego Ryder'a. Podsumowując Zack jest kolejnym talentem, który WWE marnuje. Prawda jest młody, ale czas nie stoi w miejscu. Ja sam lubię Zack'a i chciałbym widywać go chociaż w mid-cardzie na RAW.

O Zack'u możemy powiedzieć, że push wywalczyl sobie sam. Możliwe, że Ryder został by zwolniony, gdyby nie jego filmiki w internecie. Dzięki temu programowi Zack znalazł wielu widzów, w tym mnie którzy spojrzeli na niego przychylnym okiem i domagali się o push dla niego. Mimo, że ma umiejętności, zarówno w ringu jak i przy mikrofonie, w WWE był niezauważany. Myślę, że kontynuacja jego wali o "wejście do rosteru" może skończyć się nawet pasem US i stałym zagoszczeniem w Mid-cardzie. Mimo, że ma zadatki na ME, to konieczna by była zmiana gimmicku, z tym wiele nie wywalczy, jednak jest jeszcze młody i ma przed sobą czas, miejmy nadzieje, że WWE dostrzeże jego talent, potencjał i wypromuje go zgodnie z tym, na co zapracuje.

19203151084f9d12f7e2306.png

"The only person you are destined to become, is the person you decide to be”

- Ralph Waldo Emerson

• 3 miesiące temu...

• Styl:  Jasny

W temacie już dawno nikt nie pisał, ale myślę, że to dobry czas żeby odświeżyć dyskusję. Jak pisałem tą dyskusję to Ryder występował w telewizji raz na 3 miesiące, a tak to same SS, ale teraz jest na prawie każdym RAW i na bardzo wielu SmackDown walczy z coraz to lepszymi i co najważniejsze wygrywa ! Ostatnie RAW Main Event tag team match Ryder wraz z Ceną co prawda przegrali, ale Ryder był w main evencie ! Ostatnio nawet wystąpił na PPV i miał walkę ! Teraz założył petycje, w której prosi GM'a RAW o jeszcze jedną walkę o pas United States i krążą plotki, że Ryder zmierzy się z Zigglerem na Survivor Series o ten właśnie pas. W końcu kariera wrestlingowa Zacka się posuwa do przodu i na 90 % wygra walkę z Zigglerem, bo Dolph po 1 ma długo już pas, a po 2 zasługuję na coś nowego. Zack Ryder z pasem Internet i USA jak dla mnie bomba i pierwszy krok do zdobycia najważniejszego pasa w federacji od pasa US zaczynały wielkie gwiazdy jak np John Cena. Więc czemu nie The Woo Woo Woo Kid jego koszulki i cała reszta gadżetów sprzedaje się bardzo dobrze i myślę, że słowa, które powiedział Cena przed walką na RAW (zapowiadał swojego partnera jako przyszłego Hall of Fame) kiedyś się spełnią, ale zanim to nastąpi Zack zdobędzie coś więcej niż Interneta Championship:) A co wy o tym myślicie :roll: ??

No zdecydowanie pozycja Zack'a w WWE zmieniła się katastrofalnie szybko. Jego kariera powoli zaczyna rozkwitać, a on sam bardzo dobrze się rozwija. regularnie występuje w ringu, walczył na PPV, walczył w walce wieczoru razem u boku największej gwiazdy WWE. Zack w tak krótkim czasie osiągnął prawie wszystko o czym mógł marzyć przez poprzednie parę miesięcy kiedy to siedział i oglądał sobie RAW zza kulis. Do zdobycia został mu tylko pas.

W końcu kariera wrestlingowa Zacka się posuwa do przodu i na 90 % wygra walkę z Zigglerem

Jeśli dojdzie do takiej walki to na pewno ją wygra. Chociaż mogę się domyślać, że dostanie szansę na powtórną walkę z Dolph'em. Dolph od kilku dobrych miesięcy trzyma ten pas i zmiana posiadacza będzie jak najbardziej trafna.

które powiedział Cena przed walką na RAW (zapowiadał swojego partnera jako przyszłego Hall of Fame)

Do HoF jeszcze mu daleko. Przed nim jeszcze wiele, wiele czasami trudnych, a czasami łatwych walk. Mnóstwo ciężkich i wyczerpujących treningów. Jednak Zack ma w sobie potencjał i na pewno coś w tej federacji osiągnie. Cena tego nie mówił bez powodu. Widzi co teraz dzieje się z Zack'iem, że dają mu szansę i on wieży, że Zack może w przyszłości zastąpić jego miejsce? Jak na razie to tylko dobry początek i liczę na to, że WWE tego nie spierdoli. :)

No zdecydowanie pozycja Zack'a w WWE zmieniła się katastrofalnie szybko.

To mialo byc pozytywne czy negatywne :8 ?

Hmmm, Zack dostaje wreszcie to co chcial czyli czas antenowy. Sam podkreslal, ze na tym mu zalezalo najbardziej. Mam nadzieje, ze teraz nie zwolni tempa, bo on ma szanse cos tam zdobyc i mysle, ze poczatkiem wszystkiego bedzie wlasnie pas United States. Gdy Dolph go straci, mam nadzieje, ze wreszcie powedruje w gore, bo on, tak jak Zack, z dnia na dzien jest coraz lepszy. Jestem fanem Broski'ego i zycze mu jak najlepiej.

I tak dla sprostowania, Zack nie zdobyl pasa Internet Championship, on go "sobie wreczyl" :P ...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png