Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Woo! Woo! Woo! You Know It !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

woowoowooyouknowit.png

Woo! Woo! Woo! You Know It !

Czyli słów kilka o The Long-Island Iced-Z. Zack Ryder czyli 25-cio letni wrestler pochodzący z Long Island, New York.Zadebiutował w wieku 18 lat czyli bardzo wcześnie od 2004 do 2006 występował w New York Wrestling Connection gdzie zdobył dwukrotnie pas tag team, niby dobry początek kariery, ale przejdźmy dalej.Od 2006 roku Ryder jest zakontraktowany z WWE w którym zdobył również pas tag team z Curt'em Hawkins'em no chciało by się wymieniać dalej jego osiągnięcia wrestlingowe, ale tu już nie ma co wymieniać no chyba, że jeszcze do osiągnięć można zaliczyć Slammy Award for Most Annoying Catchphrase 2010 czyli w moim kalecznym tłumaczeniu znaczy Slammy Award za najbardziej wkurzającego "Catchphrase" ostatniego słowa nie potrafię przetłumaczyć.No i to by było na tyle z ważnych osiągnięć, ale co dalej z Zackiem ? A no przecież w 2010 roku został PRO w programie NXT, ale długo nie mógł być PRO, bo jego Rookie odpadł jako pierwszy z tego co pamiętam, ale jeszcze przed tym dostał title shot na najważniejszy pas federacji czyli pas WWE, ale to było bardziej poniżenie Rydera i umocnienie jego pozycji "pionka" i Shemus zniszczył go w niecałe 2 min. No i na dzień dzisiejszy Zack jest w rosterze RAW na tym RAW występuję tylko w jakiś głupich i krótkich segmentach np. Ostatnio wystąpił tylko po to żeby go Cookie dotknęła lub w walentynki wystąpił tylko po to żeby go pocałował kolejny jobber William Regal. Jak dla mnie sytuacja Rydera w WWE jest żałosna, ale Ryder ostatnio zaczął kręcić w swoim domu program, który wrzuca na YT, a program nosi nazwę Z! True Long Island Story, który według mnie jest genialny i to właśnie tam Ryder pokazuję, że naprawdę stać go na wiele i jest bardzo zabawny, a jak możemy zauważyć podczas jego występów głównie na SuperStars daje rade również w ringu. Więc tutaj jest moje pytanie co Zack robi na SuperStar czy w innym NXT ? Przecież on mógłby spokojnie nosić pas, który jest aktualnie w posiadaniu Shemusa czyli pas United States Championship.Ludzie próbują pokazać WWE, że Zack'owi należy się push przez komentarze pod filmikami z Zackiem czy przez zakładanie kont na Facebooku typu: Push for Zack Ryder. Osobiście uważam, że to się może udać i przez takie coś Zack zostanie zauważony, ostatnio również filmiki Zacka chwaliły takie osoby jak CM Punk czy John Cena, który przez twittera polecał filmiki Rydera.Dobra do sedna czy uważacie, że takie filmiki jak Z! True Long Island Story czy pochwały ze strony wielkich gwiazd WWE pomogą mu w wybiciu się z SuperStar do RAW. Czy przez takie rzeczy Zack straci range jobbera i zyska Main Eventera ? Lub chociaż Midcarder? Ogólnie co dalej z Zackiem Ryderem ? Każde zdanie jest ważne więc zachęcam do wypowiadania się tylko mi nie kopiować pytań. Może dyskusja nie jest na wysokim poziomie, bo to moja pierwsza dyskusja, ale może i nie ostatnia

:)
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

4

• Ulicznik Xeb

3

• patryniu

2

• fanfanfan

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

dostał title shot na najważniejszy pas federacji czyli pas WWE, ale to było bardziej poniżenie Rydera i umocnienie jego pozycji "pionka" i Shemus zniszczył go w niecałe 2 min.

No to Cię poniosło :P 2 min?! To był jeden Bicycle Kick, maks 15 sekund :P Ja tam za Ryder'em nigdy nie przepadałem i nie widziałem w nim tego potencjału który wielu w nim widzi. Może i coś tam potrafi ale czy ja wiem, czy to wystarczy by być kims ważnym. Obecnie nie da się ukryć, że Ryder jest główną gwaizdą SS i naczelnym jobberem WWE. Jak był pro w NXT, jego rookie odpadł pierwszy a on był pierwszym któy poległ w walce z nowicjuszem. Nie jestem przekonany czy Ryder utrzyma się w federacji jak nadejdą zapowiadane zwolnienia. Dobra ale głównie chciałbym się tu skupić na tych filmikach. Można odnieść wrażenie że Zack miał dość takiego traktowania i wziął sprawy w swoję ręcę. Obejżałem pary tych filmików i musze stwierdzić, że rzeczywiście sa całkiem fajne i śmieszne. Można tez odnieśc wrażenie, że Zack próbuje wymusic dla siebie push. Próbuje wkręcić się jakoś w story z Jersey Shore, wyzywał kogoś tam na WM'ke, nabijał się z Rock'a itd itp I w sumie nie zdziwłibym się jakby coś mu z tych wymuszeń wyszło. Filmiki są bardzo pozytywnie odbierane przez fanów, jak napisał Rejden ludzie w komentarzach domagają się push'u a wiadomo, a Vince liczy się ze zdaniem fanów. Przykładem może byc chociażby Daniel Bryan który nie zrobił wrażenia na zarządzie ale publika wymusiła dla niego push. Z tym że w tym przypadku to zjawisko nie będzie aż tak duże. Tak więc podsumowując, te filmiki napewno Zack'owi nie zaszkodzą, i tak ma niewiele do stracenia a mogą pomóc i sprawić że zostanie zauważony więc moim zdaniem był to dobry ruch.

• 2 tygodnie później...

Ma on wielki potencjał, dobry finisher, ciekawe signature movy. Bardzo łądnie zachowuje się w ringu, ma fajne theme - Radio. Na Royal Rumble nie pokazał nic - wszedł i wyleciał. No niestety, ale jak tak dalej pójdzie, to odejdzie z WWE bez żadnego pusha, ani nawet pasa, nie licząc WWE Tag Team Champion...

Widzę że tutaj mało postów więc postaram się napisać coś mądrego. Ja chciałbym właśnie zacząć od tego programu który kręci w domu i dodaje na YT. On to robi ze swojej potrzeby, czy WWE dało mu jakieś zlecenie? Bo tego nie jestem pewien, ale chyba raczej sam, dla swoich przyjemności. Ale po co robić coś takiego jak to jest przecież bezcelowe. Jest to strata czasu, nic nie ma z tego i nic nie wyniesie... No ale jednak jak widać, nie do końca. Z tego co wiem i czytałem przed chwilką w stępie do dyskusji, że takie osoby jak na pewno John Cena i Triple H wypowiadali się właśnie na temat tego Show od Zack'a. Mało wiem co oni tak powiedzieli, ale kojarzę tyle że chwalili go za to i mówili że to może tylko i wyłącznie pozytywnie wpłynąć na jego pozycję i całą postać w WWE. Trzeba przyznać że Zack potrafi zrobić ogromne Show tylko po prostu najlepszym wytłumaczeniem dla WWE jest to, że brakuje im miejsc na kartach. Ja nadal utrzymuję się w nadziei, że te filmiki dadzą ogromnego kopa w dupę Zack'owi, ale oczywiście kopa do przodu, w kierunku rozwoju i przyjemniejszego pobytu w federacji. Nie wiem co obecnie stoi na przeszkodzie, aby dać Zack'owi walkę o pas US, kto obecnie o nie się stara? Bryan, możliwe że Sin Cara no i Sheamus - posiadacz, więc nawet jakby było tak jak napisałem wcześniej, że Sin Cara dołączyłby się do walki to dlaczego nie Ryder? Fatal 4 Match o pas Stanów Zjednoczonych i możliwe że już na Extreme Rules. Jednak boje się że WWE da mu jeszcze trochę czasu, aby rozwinął te swoje Show na YT i gdy fedka poczuje że już czas na Zacka to dadzą mu tą szansę i na pewno jej nie puści z wiatrem, tylko wykorzysta w 100%. Tylko aby nie było tak jak z Morrisonem... Też niby ogromny push, a tutaj co? Jedna walka o pas (nie wspominając że na Raw) i jeszcze po pięknej walce w której jak najbardziej bez wątpienia na zwycięstwo zasługiwał John, przegrał... Więc trzeba się liczyć z tym że to tylko WWE i już wspaniale wiemy jakie oni lubią odstawiać scenki. Tutaj najpierw ogłaszają ogromny push, jedna walka i koniec przygody dla zawodnika. Jeszcze podobna sytuacja miała/ma miejsce z Evan'em Bourn'em. Też był zapowiadany push i co? A może dołączy się jako kolejny do walki o pas US? Sin Cara, albo Bryan dadzą sobie spokój z pasem i możemy zobaczyć ciekawe walki. Jest dużo rozwiązań co do walki o ten pas, ale tak jak już wcześniej pisałem, to tylko WWE i lubi narobić hałasu, a później to po prostu olać. Moim podsumowującym zdaniem będzie, że Zack Ryder jak najbardziej zasługuje na pas Stanów Zjednoczonych oraz na lepszy pobyt w WWE rozumiejąc w tym walki które nie będą go Jobbować i miejmy nadzieję że stanie się to już niebawem.

Przyznam się że nigdy nie lubiłem Rydera. Jakoś nie pasował mi jego gimmick gdy chodził i krzyczał WOO. Nie zwracałem na niego uwagi ale do czasu. Nie wiedziałem o jego żadnym programie i dopiero przez przypadek w Newsach zauważyłem że cos takiego istnieje. Obejrzałem ostatni odcinek i powiem szczerze że jestem pod wrażeniem. Okazało się że jeden z największych jobberów w WWE jest wygadany jak obecni mistrzowie. To pokazuje jak mało doceniani są tacy zawodnicy. Jeśli chodzi o to co Ryder pokazuje w tym programie to pokazuje chyba wszystko czego trzeba. Udowadnia że potrafi dobrze grać heela no i pokazuje że ma swoja osobowość a to już połowa sukcesu. Jeśli chodzi o ring skill to też nie jest najgorzej. Przejrzałem jego move set i najbardziej zaciekawiła mnie jego akcja kończąca czyli Zack Attack. Bardzo fajna. No czytając to ktoś zapyta co on jeszcze robi skoro ma takie predyspozycje. Sam zadaję sobie to pytanie i nie potrafię odpowiedzieć. Moim zdaniem Zackowi ten program tylko pomoże. W ten sposób WWE ujrzy jego zdolności, bynajmniej mam taką nadzieje. Ja widziałbym u niego zmianę gimmicku bo ten mi kompletnie nie leży. Nie musiałaby to być diametralna zmiana. Potem przebicie się do Mid Cardu i spokojnie mógłby dostać push na pas US. Ale spokojnie i powoli. Ostatnio jest wielu chętnych jeśli chodzi o ten pas dlatego moim zdaniem Ryder jeszcze poczeka aczkolwiek powinni zacząć budować mu mocną pozycje nie poprzez głupie jobbowanie i sam żałosny bs ale przez emocjonujące pojedynki. Moim zdaniem stać go na to.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Ja lubie goscia, zawsze go lubilem a jego filmiki sa czyms na prawde swietnym. Widac gosciu ma do tego talent jesli daje rade przekonac do siebie fanow, jego dziela sa lubiane nawet przez ludzi typu CM Punk czy Cena, jego koszulki ze sklepu WWE.com sie sprzedaja. I tu wlasnie widze mala szanse. Gdybym byl Vincem to pokusilbym sie nawet o face turn dla Zacka i dawac mu komediowe segmenty nawet z Santino. To przynajmniej bedzie dla niego szansa na jakiekolwiek wystepy w glownym rosterze. Pozniej stopniowo moglby byc pushowany jak wlasnie Marella, ktory dorwal sie az do pasow tag-team'owych. W WWE sa gwiazdy z potencjalem a on go posiada.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ryder bez dwóch zdań zasługuje na większy, dużo większy push. Podoba mi się to, co pokazuje w ringu, ten gość naprawdę jest nie zły. Na dzień dzisiejszy spokojnie można by było dać mu pas US lub IC. Potem nawet widziałbym go w main evencie. Myślę, że temu zawodnikowi przydałaby się zmiana gimmicku ponieważ ten obecny... wiemy jaki jest. Jestem pewien, że stać go na wykręcenie dobrego speechu ponieważ ma gadane. Właśnie te filmy, które wrzuca na YT są potwierdzeniem moich słów. Ryder ma zdolności aktorskie i WWE powinno to wykorzystać. Cieszę się z tego, że ważne gwiazdy WWE interesują się tymi klipami Zacka. W ostatnim, dziewiątym już epizodzie, podobno wystąpił gościnnie John Cena, więc miejmy nadzieję, że to w jakiś sposób pomoże Ryderowi w przebiciu się. Jak narazie jest źle, bardzo źle. Zack przegrywa na Superstarsach z Khalasem, więc coś jest nie tak. Mam wielką nadzieję, że WWE zauważy potencjał w Rydera i go spożytkuje. Zresztą takie programiki na YT stają się popularne bo Hawkis coś tam też zaczął nagrywać. Jemu push również się należy, nawet bardziej niż Zackowi. Może ja też coś zacznę nagrywać i Vince się tym zainteresuje :thinking: . Trzeba nad tym pomyśleć.

Jak dla mnie Zack jest chyba nawet bardziej szmacony niż Chavo Guerrero ... Widze w nim potencjał , mógłby pofeudować z Evanem Bournem o pas US. Nie mam pojęcia czemu jest główną gwiazdą ... tylko że SuperStars . Ale jak to mówią poczekamy zobaczymy :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

• 3 tygodnie później...

Kolejny odcinek Z! True Long Island Story jest już na jutube to już 13 odcinek show Zacka (13 odcinek wrzucony 13-tego w piątek :roll: oby nie było pechowy) 40 min od wrzucenia odcinka przez Zacka do sieci miał on już 300 wyświetleń i około 1000 głosów na tak(też tego nie rozumiem 300 wyświetleń, a 1000 głosów :P) i 3 głosy na nie więc ma się czym chłopak chwalić jego oglądalność można powiedzieć stoi na wysokim poziomie. Sam Ryder w tym odcinku powiedział, że jego show ma ponad milion odsłon IMO jest to super wynik, bo chyba nic nie zapowiadało takiej popularności tego show, bo jak wiemy Zack nie jest jeszcze super gwiazdą. No właśnie JESZCZE popularność jego show rośnie wraz z liczbą fanów. Na ostatnim RAW było bardzo dużo transparentów dotyczących Rydera (można zobaczyć w 13 odcinku, bo Zack się już tym chwalił)no i po raz kolejny mogliśmy chociaż przez chwilę oglądać Rydera na RAW w segmencie z WWE Championem Johnem Ceną może trwało to 20 sekund, ale John Cena ? To już nie byle kto może to oznacza, że era Rydera na SuperStars się powoli kończy, a era Woo Woo Woo się zaczyna na RAW ? Oby, bo Zack z odcinak na odcinek pokazuję, że jest zabawny ma nawet charyzmę, a umiejętności ringowe pokazuję na SS. Z jednej strony niby jakimiś tam małymi kroczkami się wspina(był okres, że Rydera nie było ponad miesiąc na RAW) ale z drugiej strony czemu tak wolno gość jest na pewno lepszy przy mikrofonie i w ringu od np takiego Slejtera, który jest beznadziejnym zawodnikiem i co miał już kilka razy pasy Tag Team i regularnie występuję w telewizji.Kolejną osobą od której na pewno Ryder jest lepszy to choćby taki Mark Henry, który ostatnio dostaje push i występuje w Main Evencie i kręci się wokół pasa WHC jest to dla mnie niezrozumiałe i pytam co Ryder robi na SuperStars wstyd WWE. Miejmy nadzieje, że WWE w końcu przejrzy na oczy i dzięki publice i swoim umiejętnością Ryder będzie walczył chociaż o pas US. Ciągle czekam na wasze opinie na temat Zacka jak i jego show i jak widzicie jego pozycję w WWE za rok? dwa? to tyle z mojej strony Take Care Spike Your Hair Woo! Woo! Woo! You Know It BRO!!

• 1 miesiąc temu...

Spojrzałem w wyniki pewnego HS RAW i tam zauważyłem, że nasz Ryder pokonał Primo! Coś Wam to przypomina? Kto pokonywał Primo na początku swojej przygody? SC! Myślę, że to może być jakiś przełom dla Zack'a i powoli będzie szedł w górę, ale to są tylko takie moje wywody. poza tym pojawił się nawet na RAW i może to On zostanie dodany do walki o walizkę? Powiedzcie to by było coś! To już by mogło coś oznaczać może jeszcze nie wygrana, ale samo miejsce to jest to! Jednak może napawa mnie zbyt duży entuzjazm? Jednak Ryder to człowiek wart spekulacji i dyskusji, więc nie wiem czemu ta dyskusja jest martwa?! C'mon!

Xeb nie przesadzaj z tym porównaniem do Sin Cary, bo przy Sin Carze było wiadomo, że chcą z niego zrobić drugiego Reya, a to że walczył na początku z Primo było spowodowane tylko i wyłącznie tym, że Primo ma lepsze umiejętności w ringu od 60 % ludzi w WWE i to wszystko.

może to On zostanie dodany do walki o walizkę?

Przecież uczestnicy tej walki są już znani i niestety nie ma tam Zacka, ale ja bym wolał go zobaczyć w jakieś pojedynczej walce żeby mógł się pokazać z jak najlepszej strony, bo w takiej walce Money in the Bank każdy dostaje po 3 razy i wypada z ringu i siedzi poza nim jakieś 5 min wchodzi dostaje znowu i tak w kółko, aż w końcu ktoś sobie ściągnie walizkę i tyle. Show Zacka pnie się w górę moim zdaniem coraz więcej ludzi się w to angażuję między innymi : John Cena, Dolph Ziggler, Melina i jeszcze kilka osób. Dzięki swojemu show Zack ma teraz bardzo wielu fanów co widać na RAW czy nawet na galach PPV jest bardzo dużo transparentów związanych z Ryderem tylko dlaczego zarząd nie chce mu dać tej jebanej szansy? Dostał jedną walkę na RAW z Kofim i oczywiście przegrał chociaż Kofi nie wygrał tak gładko i wtedy już pomyślałem, że w końcu Ryder zacznie się pojawiać regularnie, a tu dupa i na 3 godzinnym RAW w jego rodzinnym mieście nic o nim nie było z tego co wiem to WWE nie chciało dać Rydera na tym RAW, bo wiedzieli, że cała hala będzie krzyczeć Let's go Ryder, a nie Let's go Cena. Wielkie czystki w WWE zbliżają się wielkimi krokami przynajmniej 10 osób pożegna się z pracą w WWE czy Ryder może być bezpieczny ? Oby, bo jeśli WWE zwolni Rydera to będzie maras i myślę, że będzie taka akcja jak była wokół Daniela Bryana, ale obym się mylił i Ryder będzie dalej pracował w WWE i dostanie swój zasłużony push ;)

Zacznijmy od tego, że ja także chciałbym, aby Zack awansował w hierarchii WWE, bo całokształt jego postaci jest bardzo ciekawy. Wszystko co dobre związane z Zackiem Ryderem skończyło wraz z końcem ECW, bo tam radził sobie całkiem dobrze i toczył ciekawe feudy m.in z Tommy'm Dreamer'em a nawet zakończył jego karierę. Nie tak dawno czytałem gdzieś, że WWE szykuje dla niego jakiś push, bo na HS zaobserwowane, że jest lubiany przez WWE Universe. Mnie osobiście najbardziej zdenerwowało to, że gdy RAW odbywało się Long Island(rodzinna miejscowość Rydera), to VInce nie dał mu wystąpić na tej gali w obawie, że mógłby on zebrać większy pop niż taki Cena czy Mysterio. Dla mnie to jest nieporozumienie. Zack Ryder na pewno będzie piął się w górę z upływem czasu, ale kiedy to nastąpi to nikt nie wie, lecz ostatnio jest wokół niego dosyć głośno i fani zaczynają się domagać pushu dla niego. Na razie chyba najlepszy dla niego byłaby jakaś batalia o pas Stanów Zjednoczonych, zresztą o ten pas już kiedyś raz walczył, chyba w 4 way matchu przeciwko: Truthowi, Mizowi i Morrisonowi. O title shocie na pas WWE już nie wspomnę, bo było to co najmniej komiczne. Mówi się też, że może działać w TT z Curtem Hawkinsem i jeżeli to ma nieść ze sobą coś dobrego dla tego młodego wrestlera, to popieram ten pomysł.

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

No Zack założył swój program aby być postrzegany przez WWE jak na razie jednak się na to nie zanosi, ale Zack ma umiejętności i jak

dla mnie bez problemu powinien dostać do rąk pas US. WWE szmaci go, a jego występy na SuperStars są niezłe, potrafi dać ciekawą

walkę. Kiedy walczył o pas WWE z rudym to wiedziałem że znowu zostanie upokorzony ale w końcu wszystkie najlepsze gwiazdy WWE

mają już po 30 a przecież WWE stawia na młodych to dlaczego nie dadzą szansy Zackowi ? Może i za jakieś parę lat Ryder trafi do ME

ale pewnie nie na długo i szybko spadnie do MidCardu. Jednak ja uważam że Zack zasługuje na pas US, no bo prawie każdy zawodnik

WWE posiadał pas tag teamów więc to żadne wyróżnienie. Niech przynajmniej występuje na Raw i niech przestanie być poniżany jak

na razie to by wystarczyło, a za jakiś czas dostał by szansę na pas US. Dzięki za dyskusje :t_up:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 2 tygodnie później...

Ej no panowie, czemu taka zajebista dyskusja od Rejdenatora stoi? Przecież wreszcie coś sie robi, małego ale owszem. Otóż raczej na 4-5 miesiecy mozemy zostawić pomysł ze zwolnieniem Rydera. W koncu na Raw tydzień temu (?) mieliśmy akcję, że Otunga i McGillicutty wygrywają, a potem wchodzi Ryder i mówi: "Woo! Woo! Woo! You Know It!" Mało ale treściwie. TEraz oczywiscie każdy pomyslał, że jest to poczatek jego TT z Hawkinsem i, że zdobęda te pasy, ale w internecie chodza glosy o tym, aby Zack po rozpadzie Nexusa miałby zostać przydupasem czy członkiem stajni z Otungą i McGillicuttym. No i tu pytanie, wszyscy wiemy, ze Zack wrestlerem jest zajebistym, ma umiejętności ringowe i przy micku wymiata. jest taka osobowościa, z ez nim mozna zrobic wszystko, może byc face'em, heel'em, może być wrestlerem komediowym, moze robić wszystko. No i pytanie ode mnie, czy akurat bycie w stajni z dwoma gościami z NXT może być dla niego dobre? Oczywiście nadejdzie kiedyś rozlam i feud miedzy którymś z nich, ale czy to nie zwykła strata czasu? Można by z nim zrobić tak, że pas US trafia do niego, a on nawet robi nam za Erica Young, tak samo ma pas, tak samo moze prowadzić go na swój styl i byłoby ciekawie, nie mozna tak zrobić? Lepiej pchac go do mistrzow TT by im nosił koszulki? :P No wypowiedzcie sie cos bo jest o czym, bo go znowu pakują gdzies i nie wiadomo czy to dorbze czy nie, a chcialym poznac wasze opinie kurde no! :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Zack, Zack. Dla mnie w tym całym 10005020 Nexus będzie po prostu śmieciem i jedyny plus, jaki w tym widzę to fakt, że będzie się pojawiał, ale zapewne po to by jobbnąć tym ważniejszym, a szkoda. Jednak może to jest szansa dla niego na wypromowanie? Chociaż, jak wiemy był okres jego TT z Hawkinsem, powrócił na jeden SS i ja się pytam czemu na 1?! No, czemu? To mógł być jeden z lepszych pomysłów, ale niestety. Poza tym internet championship, wprowadźmy to na RAW! Takie walki mogłyby być bardzo ciekawa, ale też chyba nie ma o czym marzyć. ;)

Ej no ale wątpię aby Otunga ... McGillicutty ... I ZACK! Tworzyli Nexus, chodzi nam co po rozpadzie, a po rozpadzie ryde rnie bedize w Nexus :lol //Fan