Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bashir w TNA?, Sin Cara, Hall of Fame, WM...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na sam początek info z WM'ki. Ostatnio podano że walka Miz vs Cena ma być Główna walką największej ze scen, a nie jak wcześniej podawano walka Taker vs HHH.

:arrow: Niestety Scott Hall ostatnio w jednym z wywiadów powiedział że nie zdoła się pojawić na Hall of Fame. Jednak w tym wywiadzie powiedział kilka miłych słów o HBK. Na tej ceremonii swą obecność zapowiedział inny dawny członek nWo czyli Kevin Nash.

:arrow: Layout strony WWE.com został zmieniony.

200px-Over_the_Limit_%282011%29.jpg

:arrow: Powyższy plakat jest już oficjalnie potwierdzony jak plakat promujący Over The Limit 2011.

:arrow: Sin Cara wystąpił na wczorajszym House Show i pokonał Primo. Dodam jeszcze że wiadomo jak będzie wyglądał finisher Sin Cary będzie to huracanrana z przejściem w armbar.

:arrow: Również na tym House Show jako sędzia pracował nikt inny jak Jerry Lawler.

:arrow: Pierwszy odcinek Tough Enough będzie nosił tytuł "Get Your Teeth Out of My Ring."

:arrow: W sobotę minęła 10 rocznica ostatniego odcinka WCW. :(

:arrow: WWE dodało nowe oficjalne loga(spoiler)

* Team Bring It

* Bigger Badder Better

* WWE Capitol Punishment

* Child Proof

* Tyson Kidd

:arrow: Na kwietniowej okładce Inside Wrestling pojawi się twarz Alberto Del Rio. A w magazynie The Wrestler okładka należy do John'a Ceny i Vickie Guerrero.

:arrow: RAW 18 kwietnia odbędzie się w Londynie i będzie miało specjalną nazwę, a mianowicie WrestleMania Rematches. Na tejże gali zapowiedziane są już pojedynki John Cena vs. The Miz oraz Edge vs. Alberto Del Rio.

daivari.jpg

:arrow: Shawn Daivari znany jako Sheik Abdul Bashir podpisał najprawdopodobniej wczoraj kontrakt z TNA. Ten że zawodnik już był zawodnikiem federacji z Orlando, ale ich drogi rozeszły się w 2009 r.

:arrow: Coraz więcej różnych mediów piszą że Kurt Angle ma poważne problemy z alkoholem. Oby to nie okazało się prawdą, ale z tego można się leczyć np. to zrobił przecież Eddie Guerrero. Kurt również po tym wydarzeniu o którym chyba każdy słuszał powiedział na twitterze że nie był pijany i przeprosił jeśli kogoś zawiódł.

:arrow: Matt Hardy założył konto na FB. Podam adres choć chyba nikt nie da "Lubię to" :D - http://www.facebook.com/pages/Matthardybrand/207207269295517

:arrow: Rating ostatniego iMPACTU wyniósł 1.22.

TNA_Sacrifice_2011.jpg

:arrow: Plakat promujący PPV TNA Sacrifice 2011.

:arrow: Karta na TNA Lockdown(możliwe spoilery)

Samoa Joe vs. The Pope

Lethal Lockdown: Immortal (Bully Ray, Matt Hardy, Abyss, Ric Flair) vs. Fortune (Kazarian, James Storm, Robert Roode i ?)

Cage Match: Kurt Angle vs. Jeff Jarrett

TNA Knockouts Hair vs. Title Cage Match: Madison Rayne © vs. Mickie James

TNA World Title Cage Match: Sting © vs. TBD

:arrow: Wczoraj swoje 39 urodziny obchodził były zawodnik WWE - Charlie Haas, oraz TNA Knockout - SoCal Val ona 25.

_________________________________________________________________________________________________________

Zapraszamy również do komentowania:

PWG Winning 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=321&p=226236#p226236

TNA Lockdown 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&p=225873#p225873

WWE Wrestlemania XXVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=224119#p224119

WCE PPV - High Stakes - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?p=227141#p227141

The Corre - Totalna Dominacja?! Midcardu?! -[/b] viewtopic.php?f=73&p=227124#p227124

Z pracownika ochrony do mistrz i co dalej z TV Championship - viewtopic.php?f=74&p=227014#p227014

SotW #37 - viewtopic.php?f=171&p=227183#p227183

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Kazek

1

• Illusion

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na początek jeszcze raz gratuluje zielonego kolorku :) . Ale teraz przejdźmy do Newsów... Nie sądzę że Cena i Miz zrobią Godną obejrzenia Walkę, ale według pseudo fanów wrestlingu Ta walka będzie AWSOME! Wiem że piszę teraz Kontrowersyjne rzeczy ale taka jest prawda. Walka Triple H vs Undertaker najprawdopodobniej będzie najlepszą walą Wrestelmani XXVII. Takie jest moje zdanie. Mi osobiście nie podoba się ten plakat. Gdybym miał coś takiego na papierze, to rozpalił bym tym w piecu... :| . Nareszcie znamy finishera Sin Cary... Miał on naprawdę godnego przeciwnika :8 . "Zabierz swoje zęby z mojego ringu" Jeżeli źle przetłumaczyłem to przepraszam i dzięki za poprawienie ( Sebu pewnie się doczepi =)) Rewanże Po WM mówię tak. Oczywiście zależy jak się potoczą walki na WM'ce. Nie Nacisnę na ikonę "LUBIE TO" . ale chętnie bym mu coś napisał :P . Rating Impactu Przeciętny... Ten plakat mi się podoba. WWE musi się podciągnąć z plakatami promującymi Gale Pay-Per-View bo słabo im to idzie , takie jest moje zdanie.

Dzięki za newsy Kazek, Bardzo dobre wiadomości :)

1.jpg

Iluzja.....

A więc stało się to czego nie chciałem. Main Event Wrestlemanii a w nim kto ? Oczywiście Cena. Najgłupsze posunięcie jeśli chodzi o galę. No może poza dodaniem na karte Snooki. Ale mniejsza z tym. Moim zdaniem Taker vs HHH jest to pojedynek który powinien określany być mianem Main Eventu. Z prostych przyczyn. Starcie legend i moim zdaniem mimo że Taker nie jest już w tej formie co niegdyś to i tak powinni zrobić z Triple H lepszą walkę a niżeli Cena z Mizem. Takie są moje odczucia. Co do plakatu na Over The Limit to powiem że nie ma rewelacji. WWE wydawało o wiele lepsze plakaty. No i news który mnie ucieszył. Daivari wraca do TNA. Kto wie jaki pomysł mają na tą postać. W ostatnich tygodniach chyba najlepsza decyzja TNA. Cieszy mnei jego powrót. Najlepszego solenizantom. Dzieki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Oby co do pierwszego niusa się nie sprawdziło, ponieważ licze na Main Event-Streak on the Line.Co do strony WWE bardzo ładna.Plakat bardzo dobry najlepsza mina Miz'a druga od prawej :) Widzałem już kawałek tej walki i czekam z niecierpliwością na debiut tego pana.plakat PPV TNA dziwnie jest dobry :shock: Dzieki za Newsy

• Styl:  Jasny

Miz vs Cena ME?? O Please God Nooo!!! Brak Hall'a na HoF ?? :who: Ja wyczytałem, że Hall nie przebędzie na HoF, ponieważ woli imprezować :) Jego wola :) Plakat OTL bardzo mi się nie podoba. Nazwa a plakat wogóle nie mają nic wspólnego ze sobą. No debiut Sin cary na HS był bardzo dobry, a Primo dzielnie mu dotrzymywał tempa i również dobrze się pokazał. Na YT jest również inna walka tej dwójki, gdzie Sin Cara wygrał przez pin, wykonując chyba Tornado DDT. 18 kwietnia może być ciekawie w Londynie (ciekawe czy Edgar sie wybierze :) ). Daivari wogóle mnie nie interesuje. No jeśli Kurt ma problem z alkoholem to niedobrze i oby to była jakaś bojka, bo jeśli to prawda to wesoło nie będzie. Rating Impacta utrzymuje się na swoim stałym poziomie w okolicach 1,2 punktu. Ten plakat na Sacrifice jest taki jakiś dziwny. Karta na Lockdown - pozwolę sobie spoilera walnąć :D

The Pope vs Samoa Joe

Lethal Lockdown - Bully Ray, Matt Hardy, Abyss, Ric Flair vs Kazarian, James Storm, Robert Roode i Christopher Daniels (ew AJ Styles)

Kurt Angle vs Jeff Jarrett

Madison Tayne vs Mickie James

World Title Match - Sting vs Mr. Anderson vs Rob van Dam

Oczywiście wszystkie te matche są Steel Cage

Noi najlepszego dla solenizantów. Tyle. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jeśli walka Cena vs Miz ma być głównym main eventem Wrestlemanii, to pewne jest to, że w jakiś sposób namiesza tam Rock. Jest wiele przeróżnych opcji, ale nie ma siły na to, by Rock nie dołożył tam swoich pięciu groszy. Non stop potrzebne są zmiany wszędzie, ale nowy wygląd strony WWE nie podoba mi się. Za bardzo przyzwyczaiłem się do tamtego starego wyglądu. Bardzo podoba mi się plakat Over The Limit. TNA powinno uczyć się od WWE między innymi robienia plakatów, byle tylko nie zrzynali na siłę jak to często bywa :roll: . Walka Primo oraz Cary wyszła znakomicie, widziałem ją. No i mam nadzieję, że finisher La Mistica nadal będzie w move secie Sin Cary. Mam nadzieję, że te problemy Kurta z alkoholem to tylko plotka. Szkoda byłoby mieć drugiego Jeffa w TNA, jeden już naprawdę wystarczy.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...