Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój pierwszy post na BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Data: 17/05/09

Temat: Backlash 2008:

dziex

Sie natrudzilem :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• przemo14

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Data: 5/12/09

Temat: Najbardziej znienawidzony wrestler i diva

najbardziej nienawidze ... Ryja i Sheamusa a diy wszystkie spoko

te czasy.. :roll: .

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Temat: SmackDown vs RAW na PC !

Data:18 września 2009 20:14

Na http://www.wwe.com jest juz oficjalny roster do tej gry lecz po screenach nie widac zeby bylo opakowanie na pc :/

Hehe moje konto czekało pół roku na pierwszy post :P

Dobre czasy ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 1 rok później...

Wiem, odkopałem temat sprzed roku, ale przyjemnie jest czasem popatrzeć co się pisało :)

Temat: WWE No Way Out 15/02/2009 wyniki

Data: 16 luty 2009r.

Gala była masakrycznie zaskakująca. Ale wyszło to można by powiedziec na plus!! :applause: Więc lecimy po kolei:

Match no.1 WWE Championship Elimination Chamber Match. I tu już na samym początku masakra - Edge odpada po raptem 3ech minutach!!!!!! :shock: . Od początkui mi się wydawało ze Edge będzie coś kręcił, ale to co się wydarzyło później przeszło chyba wszystko. Wygrał Triple H i chyba dobrze. Teraz tylko czekac na pojedynek TRIPLE vs TAKER na WM 25. Sama walka była bardzo dobra :thumb: 4+/5

Match no.2 No Holds Barred Shane vs Randy - tutaj też było ciekawie - rozwalony stół komentatorski (szkoda że Orton chwilę wczesniej uciekł ze stołu :evil: ), superplex na stół, coast 2 coast na Codym, Orton rozfarbiony po uderzeniu monitorkiem (coś mi się wydaje ze nie był planowany ten krwotok - rana wyglądała nie za fajnie), był patyczek krzesełko, noi zakończenie które większośc chyba zdziwiło, bo spodziewano się wygranej Shane'a. 4/5

Match no.3 ECW Championship Finlay vs Swagger. Trochę mnie zdziwiło że tą walkę dano w srodku gali. Sam pojedynek bez fajerwerków. Wygrał Swagger i dobrze. Zacznie się teraz jego feud z Christianem. 2/5

Match no.4 All or Nothing Match HBK vs JBL - Tutaj również bez większych fajerwerków. 2 razy clolhsline(nie wiem jak to sie pisze) by JBL, potem moment z zonką HBK'a (naprawdę niezła laska z niej) :roll: i rebirth Shawna, który sadzi pokolei swoje ruchy - uderzenie ze sprężynką, body slam, flying elbow i na koniec sweet chin music i po meczu. Więc chyba koniec tego feudu choc obecnie w WWE nic nie wiadomo :D 3+/5

Match no.5 world Heavyweight Championship Elimination Chamber Match - MainEvent naprawdę SUPER :t_up: :t_up:

Już na entrance'ach wiedziałem że będzie dobrze. Kofi rozwalony przez Edge'a i sam Edge wprasza sie na mecz i co najlepsze jeszcze go wygrywa!!!! :shock: WHAT THE FUCK!!!! Ale najlepszy moment tej walki to odpadnięcie Ceny (jak Edge) po 3ech minutach!!!! Cobebreaker , 619 i Spear i Cena wylatuje :applause: :applause: Jak odpadł Cena to na 99% byłem pewny że wygra Rey, a tu proszę - Edge 8my raz champem. 5/5

Noi teraz nurtujące pytania!!

Co z pasem na RAW?? Oba pasy teraz są na Smacku :thinking:

Kogo Orton wybierze na mecz na WM 25 ??

Pożyjemy zobaczymy. Gala na duży plus za niekonwencjonalne rozwiązania :t_up::applause: 4+/5

PS gdzieś krążyły plotki że Cena przegrał by walczyc z Takerem na WMce i przerwac jego streak!! Boże oby to nie była prawda bo jeśli tak się stanie już nie będę oglądał WWE

Trochę błędów się pisało :) Na pierwszego posata zbierałem się prawie pół roku :D

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Temat : Jak trafiłeś na BGZ

Data: 20/02/10

Ja po prostu wpisałem w ''GOOGLE'' pewną stronę o wrestlingu, kliknąłem i znalazłem się na BGZ WRESTLING.

Taki sobie zwykły pościk...

deathnotep.png

angle_02.gif

Temat: Jak trafiłeś na BGZ

Data: 22.11.09

Ja w google wpisałem forum o WWE i proszę.

A potem jeszcze się na banik za spam załapałem... Piękne czasy :roll:

Temat: Najpiękniejsza diva WWE

Data: 30 grudnia 2009

Ja oddaje swoj glos na :D Kelly Kelly :D

Nie ma to jak debilny post :lol

Temat: WWE SummerSlam 2010 - Oficjalna Dyskusja

Data: 20 lipca 2010

Walki zapowiadają się bardzo ciekawie, ale nie obejrzę sobie SummerSlam, bo akurat wyjeżdżam na wakacje i tam nie ma kompa :(

Ale jak przyjadę do domu to pewnie sobie pobiorę i obejrzę.

Nexus vs. Paka Ceny : To może być dobry pojedynek przed Main Eventem. A może ta walka będzie ME ? Wg mnie nie, ale WWE Championship Match mnie ciekawi. W końcu WWE dało Title Shota Ortonowi.

Od Elimination Chamber pałąsał się po WM'ce w walkach z Legacy, Swaggerem, ale walka o WHC. Z Edge'm (tak dla mnie ta walka była najgorsza na OtL)

Czekam na następne walki. I można już przewidzieć co będzie z WHC... i tu będzie spoiler, bo mogę komuś zaspoilerzyć za co mógłbym dostać warnę.

Taker wraca i Casket Match o pas WHC przeciwko Kane'owi

Nie wszyscy muszą czytać, ale ja tak myślę, że będzie i wierze, że też wróci już Triple H. Chociaż jak czytam newsy to jest najbardziej nie prawdopodobne, ale ja wierzę, że wróci i tak musi się stać :D

Lol, nie myślałem, że mój pierwszy post był w dyskusji. ;o

Temat: Co sądzicie o WWE Superstars?

Data: 23 gru 2009

,,Dobrze że zrobili takie coś jak WWE Superstars są trzy walki jedna z ecw jena z raw jena z sd i te walki moga prowadzić też feudy róznie jest ale na jedej gali można zobaczyć to co sie lubi raw sd czy ecw''

Temat: WWE Capitol Punishment 2011 - Oficjalna Dyskusja

Data: 19 czerwca 2011

Mnie lekko nie podoba się fakt, że każda walka to Singles Match. A co do walki The Miz vs. Alex Riley mam nadzieje że będzie ciekawa.

Walka R-Truth vs. John Cena troche mi nie pasuje. Może to, że R-Truth będzie w ME lub to, że John Cena będzie jego przeciwnikiem. Miałem nadzieję że zobaczymy walkę R-Truth jak face vs. The Miz jako heel ale wyszło jak wyszło. Nie będe wygłaszał własnych opiń skoro jeszcze nie widziałem tych walk. Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko.

Aha dodam jeszcze, że bardzo bym chciał zobaczyć walkę Tag team threat match pomiędzy- Big Show & Kane vs. Alberto del Rio & Wade Barrett vs. CM Punk & Mason Ryan. Ale napewno nie ujrzę tej walki ponieważ walki na CP są już ustalone.

To się nazywa "pierwszy post" bijaaacz!

moja przygoda z tym forum zaczęła się od poszukiwania gal i wszelkiego rodzaju walk, zacząłem też wyszukiwać multimedia w necie i udostępniać je użytkownikom BGZ, a powiem szczerze że w tamtym czasie nie było tego tak dużo jak teraz, dlatego też mój pierwszy post a zarazem temat na forum wyglądał następująco:

05 cze 2006 20:04

WWF Wrestlemania 4 - 1988r.

Wrestlemania 4 1988 CD1

Wrestlemania 4 1988 CD2

Wrestlemania 4 1988 CD3

Wrestlemania 4 1988 CD4

• 1 miesiąc temu...

Moim pierwszym postem było przestawienie się.Pisałem wcześniej w Sb ale to nie post.Ogólnie jestem krótko na forum.

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

• 1 rok później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Taki pierwszy pierwszy to był ten:

Temat:Przedstaw Się

Data:poniedziałek, 2 maja 2011, 21:48

Siemka!

Nazywam się Michał i mam 15 lat. Interesuję się futbolem, wrestlingiem i muzyką disco-polo.

A jeżeli chodzi o pierwszy reslingowy to:

Temat:Najlepsza walka PPV WWE Capitol Punishment 2011

Data:wtorek, 21 czerwca 2011, 12:15

Ja oddaje głos na Walke CM'a i Mysterio. Wkońcu CM wygrał walkę która stała na wysokim poziomie jak na te PPV i może jak będzie w ciągu to skopie ryj i dupę Cenie na Money in the Bank :D

W sumie się sprawdziło :D

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 1 rok później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Data: 19 cze 2006 10:42

Dział: Społeczność BGZ

Wątek: Goldbergi 2006

Przyłączam się do gratulacji, wyrażając równocześnie moje wzruszenie z tytułu obdarowania mnie jednym z Goldbergów...

Ze swojej strony będę starał się codziennie udowadniać moja postawą, iż zasłużyłem na to wyjątkowe wyróżnienie, które było dla mnie nie lada niespodzianką..

No dobra, fajna zabawa, aż mi szkoda, że nie wziąłem w niej udziału. A z drugiej strony, to przynajmniej nie musiałem się głowić, by wybrać jedną osobę - w niektórych kategoriach to nie byłoby proste..

Niestety, ale pierwszego-pierwszego posta już nigdy nie przeczytam, bo to zaginęło razem z archiwum z "fora.pl". Na obecnym BGZ to chyba ten był pierwszy i raczej ofiarą kasacji postów nie padłem, data przyłączenia do forum tak sugeruje (Dołączył(a): 19 cze 2006 00:10).

chcelatooo.png