Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój pierwszy post na BGZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Temat nie jest skierowany do nowych, raczej do osób, które są na forum dłuższy czas.

Wejdź w swój profil, listę postów i skopiuj pierwszy post. Dodaj jaki to dział i jaki temat i kiedy to było.

Niestety po kasacji postów dużo moich ubyło w tym te pierwsze. Obecnie na końcu jest taki post sprzed 5 lat

05 cze 2006 07:10

Dział: Wewnątrz BGZ

Wątek: Gadulec

kurde juz sie RAWa nie mogę doczekać!

dzis kiss my ass klub z Trajpelem :D

Jak to jest z Wami?

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• przemo14

1

• FIZ

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No to ze mną było tak... :D

14 lut 2010 14:12

Dział: Nowości

Wątek: Matt hardy, Young Bucks, R-Truth, inne

O Fajna sprawa z Mattem , Nie mogę doczekać się jakiś newsów o Jeffie . Swagger nie przepadam za tym zawodnikiem więc jak dla mnie może przegrywać . R-Truth chciałbym aby zdobył WHC też go lubię . a gdybym mógł pozwoliłbym sobie na koszulkę Santino bo bardzo go lubie WWE mogło by dodać World Champion Of Fan miałby duże szanse :D

Jako HardyBoyZz

09 cze 2009 18:55

Dział: Dyskusja Ogólna

Wątek: 3 Ulubione Finishery

1. Tombstone Piledriver (Undertaker)

2. Swanton Bomb (Jeff Hardy)

3. Frog Splash (Chavo Guerrero)

Stare czasy :thumb:

DEAD MAN WALKING

Mój pierwszy pościk był trochę dłuższy, choć jak teraz go czytam to po prostu totalna załamka na mojej twarzy. xD

14 listopada 2009, 21:20

Dział: Dyskusja WWE

Wątek: What You gonna do brotha' ?

1. kogo zwolnisz ?

The Great Khali - nie potrzebny

Mike Knox - nie pokazuje dużp i też nie jest potrzebny

2. kogo zatrudnisz ?

Kurt Angle - chce go z powrtoretem

The Rock

3. komu dasz nowy gimmick ?

wszystkim którzy mają imię i nazwisko np. Shawn Michaels czy Randy Orton

4. komu zmienisz finisher ?

Tommy Dreamer - coś lepszego niż DDT

5. Czy podejmiesz kroki z divami ?

tak najlepiej żeby im zrobić ich własny roster

6. Kogo przedraftujesz ?

Big Show > Smackdown

Dolph Ziggler > Raw

7. Kogo wypush***jesz ?

Jack Swagger

Sheamus

Kane

8. komu dasz pas ?

World Heavyweight Champion - Kane

WWE Champion - HHH

Intercontinental Champion - CM Punk

WWE Unifed Tag Team Champions - Dolph Ziggler & Sheamus

WWE United States Championship - Jack Swagger

Divas Champion - Maria

9. Jak będziesz starał sie bookować ?

będe robił takie pojedynki że np. Hornswoggle wygra pas WWE, a na następnej ppv pokona Ortona bo on będzie chciał mu zrobić RKO ale się przewróci i Hornswoggle górą czyli będe robił niemożliwe x

10. Co jeszcze zmienisz w WWE ?

pozwole większości wrestlerom mieć pasy i będa często się zmieniali mistrzowie oraz walki będą bardzo ciekawe że widz będzie je ogladał z przyjemnością

ahfo.png

luba_049.png

Mój post krótszy, ale załamka też jest :D

13 sty 2010 16:26

Dział: Następne gale ppv

Wątek: WWE Royal Rumble 2010 - oficjalna dyskusja

Podobno ma być tak że HBK wygra RR. Przejdzie do SD i na wrestlemani będzie walczył z Takerem o WHC oraz ten który przegra skończy karierę. HBK wygra, a Undertaker zakończy swą karierę.

27 Sierpnia 2009 18:36

Wątek: WWE Smackdown vs RAW 2010

Ja bym chciał żeby była taka kariera jak w SvR 2007 i żeby był w niej Goldberg

Jest moc 8)

• Styl:  Jasny

Nie wydaje mi się, że to jest pierwszy post, ale to było jakie pierwsze :roll:

Temat:RAW 30/03/2009 wyniki

1. Match

18 Diva Tag Team Match

Tiffany pokonala Katie Lea - nic specjalnego tyle mogę powiedzieć

2. Match

Chris Jericho pokonal Jerry Lawlera - Jericho już mnie denerwuje myśli że jest legendą na koniec tylko mi się podobało jak Lawler walnął Jericho

3. Match

Rey Mysterio pokonal Johna "Bradshaw" Layfielda - Można powiedzieć że mamy już nowego Championa :D:lol

4. Match

The Big Show pokonal Johna Cene - Show był okrutny ale John nie poddawał się do samego końca no i na końcu cwaniak Edge ehh.... żal mi go

5. Match

Kane wygral Battle Royal. Jego przeciwnikami byli Mark Henry, CM Punk, Finlay, MVP, Shelton Benjamin, Christian i Kofi Kingston - Miałem nadzieje że Kofi to wygra ale tak się nie stało Kane miał farta i tyle ale mam nadzieje że na WM wygra Kofi lub CM Punk :D

Kurde, jak to teraz czytałem to się dziwiłem że kiedyś tak pisałem....załamka :D

No Raw niezłe ale były lepsze. Ja szczególnie sie zawiodłem na 1 walce o IC Title :( CO TO WOGÓLE MIAŁO BYĆ!? Walka o tytuł w pół minuty?? Regal wpada porzucał Santino na koniec z kolanka i pinfall. Dobra 2 walka to samo :| Knox wpadł ledwo zdąrzyłem sie na nich popatrzeć a tu D'Lo leży 1,2,3...pinfall i koniec :| 3 walka Rey vs Kane No DQ match niezła ale ten feud między Reyem a Kanem juz trwa za długo :t_down: Było pare fajnych akcji Reya np Mountsalt z barierki ochronnej:) Na koniec Kane nadziewa sie na narożnik który sam wcześniej rozwalił potem wpada Rey i 1,2,3....

Hmmmm Batista vs Cody Rhodes no Rhodesowi szło nieźle ale przez 2 min, a tak wogóle to miałą być walka Batista vs Randy Orton ale wpadł Rhodes i powiedział że jest lepszy od Ortona a Orton nie pokona Animala bo Cody to zrobi:) Wkońcu nadział sie na Batista bomb i po walce :D Women's championship Beth Phoenix vs Mickey James.... no powiem że gdyby nie Marella to moze Mickey miała by spowrotem pas a takto interwencja Marelli potem James oddała mu z kopa. NIestety nie zauważyła nadbiegającej Beth która cisneła Mickey o słupek w narożniku i 1,2,3....pinfall. No i ME.....Ten feud pomiędzy Y2J a HBK mnie przynudza....A od czego sie zaczeło? Od kontuzji Michaelsa na PPV w walce z Batistą, Jericho uważał że to udawana kontuzja i postanowił zrobić z HBK pożądek ale wracając do sprawy LAST MAN STANDING MATCH - wygrał Jericho zresztą wiadomo że tak będzie.....Jericho przegra dopiero na Survivor Series z Johnem Ceną:)

Bez komentarza :lol

03 marca 2010, 19:46

Dział: Następne Gale WWE PPV

Wątek: Wrestlemania XXVI - Oficjalna Dyskusja

Chris Jericho vs. Edge

Według mnie w tej walce Rated R Superstar wygra przez ostatecznie przypiętą akcje - spear. Mimo starań Y2J, warunki fizyczne i wytrzymałość Edga zadecyduje o jego wygranej. W końcu mimo iż wszedł na Royal Rumble jako 29 to pokazał swoją pasje do wrestlingu

Batista vs. John Cena

Tu już troche trudniej. Obaj prezentują styl amerykański więc powinni iść łeb w łeb. Cena na pewno nie pozwoli na sobie zrobić Batista Bomb. A FU załatwi sprawę i myślę że w ostatecznych rozrachunku Champ wygra.

Undertaker vs. Shawn Michaels

No tutaj sprawa jest całkowicie otwarta... Czy Undertaker nadal będzie niepokonany? Czy może HBK pokaże co potrafi... . A więc obaj zawodnicy to rutyniarze po 40 roku życia. Nie ma to jak dziadki w akcji. Myślę że Sexy Boy pokaże, że potrafi, ale jak rok temu to ostatecznie Phenom wygra.

Bret Hart vs. Mr. McMahon

Tutaj jak dla mnie oczywista wygrana Hitmana, ale nic pewnego. To co Bret pokazywał ostatnio demolując WWE: Raw. Jak dla mnie jedyne pytanie: Czy Hart mimo złamanej nogi będzie walczyć... to już niedługo!

Money In The Bank Ladder Match

Nie wiem jacy następni dwaj zawodnicy dojdą do tej walki. Ale jak narazie obstawiam na spryt Christiana i Sheltona Benjamina... może ewentualnie Jack Swagger.

O Boże...

09 paź 2009 23:34

Dział: Gry wrestlingowe

Wątek: WWE RAW Ultimate Impact (2009)

Czy da się zmienić strój Mysterio na biały? (Chodzi mi o malowanie w plikach)

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Ehhh... fajnie sobie przypomnieć stare czasy...

21 maj 2009 21:30

Dział: Dyskusja Ogólna

Wątek: najsilniejszy wrestler

John Cena jest bardzo silny, ale najsilniejszy jest Mark Henry :)

Ach ten mój pierwszy post, ale jaki długi :D Ale i tak masakra...

04 lut 2010 17:20

Dział: Dyskusje WWE

Wątek: John Cena - Czy już nie wystarczy?

Ja także jestem fanem Johna Ceny i myślę że troszeczkę przesadzacie. John ma za sobą wielka karierę, ale też mam nadzieje że przed sobą :) Jest bardzo lubianym Wrestlerem. John ma swój styl, ma swoje akcje które cieszą publiczność. A Vince na tym zarabia. Ale według mnie to nie jest tylko kwestia pieniędzy. Ostatnio zauważyłem że Cena jest mocno krytykowany. Te koszuleczki, czapeczki, froteczki....... od czego jest wweshop.com Ale te koszuleczki itd. myslę że pokazują Johna jaki jest na prawdę i on nadaje się na wzór do naśladowania :t_up::) Pas WWE Champ jest silnie związany z Johnem Ceną a Cena z pasem WWE. Większość kariery przebył z nim. No ja mu się nie dziwie że chcę sobie na nowo przypomnieć te czasy i pokazać innym że on nadal tu jest. Myślę że WWE szykuje coś niesamowitego

na WRESTLEMANIE XXVI. Myślę że na 99% będzie to walka o pas Mistrza WWE.

A co do CM Punk'a :t_down: no on się nie nadaje na mistrza. Lata z tą swoją golareczką i strzyże ludzi :D Ja chciał iść na fryzjera to nikt mu nie bronił......

John Cena :t_up:

Kurde ,to były czasy ,aż nie skomentuje.

4 stycznia 2010

Dział:Następne gale PPV.

Wątek:Royal Rumble 2010-Oficjalna dyskujsa.

a mi sie wydaje ze na RR wygra HBK wywalając kofiego kingstona

a cena napewno pokona sheamus'a bo jemu sie ten pas nie należy

WWE Unforgiven 2008 - Oficjalna Dyskusja

02 wrz 2008 18:54

ECW Championship Scramble Match

Mark Henry© vs. Matt Hardy vs. Finlay vs. The Miz vs. Chavo Guerrero

Walkę będa rozkręcali Hardy, Miz i Chavo. Będzie ogólny squash. Jednak kiedy przyjdzie co do czego hardy wykona na kimś Twist Of Fate. Mówi się do 3 razy sztuka :lol

World Heavyweight Championship Scramble Match

CM Punk© vs. Batista vs. JBL vs. Rey Mysterio vs. Kane

Tutaj może być wiele rozstrzygnięć. Myślę że walka będzie wygląała tak: Punk vs Batista vs JBL / Kane vs Mysterio

Może być ciekawie.(stawiam na Batiste lub punka)

WWE Championship Scramble Match

HHH© vs. Jeff Hardy vs. Brain Kendrick vs. MVP vs. Shelton Benjamin

Ok punkt pierwszy. Czemu w tej walce nie ma Big Showa tylko "THE" kendrick, ze swoim ochroniarzem. Wszyscy wykonają po finisherze na Kendricku i będzie się zwijał =)) . Ostatnio ładnie prezentuje sie Montel Vontavis Porter, i to własnie od może "sięgnąć po złoto".

Unsanctioned match

Chris Jericho vs. Shawn Michaels

Myślę że to ostatni z meczów Y2J vs HBK. Walka na zakończenie feudu. Teraz powinien wygrać Shawn, chociaz nie wiadomo jak ***** WWE to rozwiąże. Walka może być brutalna z róznymi "przedmiotami codziennego użytku"

World Tag Team Championship

Cody Rhodes© & Ted DiBiase© vs. Cryme Tyme

Jak Cryme Tyme nie wygrają to ... nic sie nie stanie :5 . Ci pe***kowaci Simply Priceless doprawadzają mnie do szału. Więc Money Money, Yeah Yeah

Wiele postów zostało usuniętych, ale to na bank ten pierwszy. Można się śmiać.

Zdecydowanie HBK vs The Undertaker.Swietna walka duzo finisherow znakomite kontry. Szkoda ze HBK odchodzi. Mam nadzieje ze nie na zawsze.

Chris Jericho vs Edge- bardzo dobra walka i ten spear edga na stol komentatorski.

Rey Mysterio vs CM Punk - walka dobra fajna koncowka w wykonaniu reya.

Orton vs DiBiasie vs Rhodes - tu chyba nie bylo watpliwosci kto wygra.

MiTB- wedlug mnie najgorsze mozliwe roztrzygniecie.

Reszta walk niezla.

Dop. Luba Może by tak dopisać coś więcej?

Nie pamiętam dokładnie, ale to chyba ten pierwszy. Gdyby nie dopis Luby było by jedno zdanie :P

ksgj.png