Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dach & Deszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

W akompaniamencie theme'u Knifera widzimy urywki z poprzedniotygodniowej walki, lektor mówi :

Poprzednia Palooza była dla Oscara czyms wielkim. Kto mógłby się spodziewać, że wygra on tytuł, o który na dobrą sprawę nie miał walczyć. Sześciu w sumie mężczyzn walczyło o ten tytuł, a zwycięzca jest tylko jeden, Oscar Knifer. Tak się składa, że jest to druga federacja w której Oscar walczy i tam także był pierwszym title holderem. Czyżby miała przylec do niego etykiego First Ever Title Holdera ?

Akcja przenosi się na plac przed halą w Szczecinie. Wrestlepalooza jest już oczywiście Sold Out, ale czemu się dziwić ?

Na specjalnie wystawionym telebimie zostaje pokazany preview gali :

- Kolejna kadencja Szakala !

- Wielka Loteria Komisarza Szakala !

- FTW Title i Evolution Title on the line !

This is Wrestlepazooza LXXXIX !

Tymczasem Knifer i Offten siedzą w biurze tego drugiego i rozmawiali o tym, co przed chwilą zobaczyli.

Offten : Oscar, widzisz ile tam ludu ?

Knifer : Widzę i jakoś nie jestem ździwiony.

Offten : Ja też nie, oni wszyscy przyszli zobaczyć kolejny Knife Strike !

Knifer : Nie, oni przyszli zobaczyć Szakala..Rottweilera jako sędziego..Wielką Loterię, walki o tytuły..

Offten : Walki o tytuły. A kto ma jak na razie w posiadaniu tytuł w tej federacji ?

Knifer : No ja, z tym, że przeciwników jest wielu i przy złych wiatrach mogę stracić ten tytuł juz na najbliższej Paloozie.

Offten : Chłopie, gdzie ta twoja pewność siebie ?

Knifer : Jest nadal, z tym, że nie mam zamiaru tryskać hurraoptymizmem..

Po raz kolejny widzimy ludzi coraz liczniej zgromadzonych przed halą. Mają oni nadzieje, że uda im się trafic na któregoś z wrestlerów. Offten i Knifer widzą to dokładnie na telewizorku znajdującym się w siedzibie Offtena. Niefortunnie, pogoda robiła się coraz gorsza. Temperatura obniżyła się i na domiar złego zaczął padać deszcz. Atmosfera pomiędzy fanami pogarszała się, dochodziło między nimi do starć na różnych podłożach. Oscar Knifer widząc to wszytsko rozczulił się, nawet za bardzo, i postanowił wyjść przywitać się z fanami.

Offten : Zgłupiałeś ? Rozszarpią cię !

Knifer : Spokojnie - powiedział z niesamowitym spokojem Knifer, po czym wziął bezprzewodowy mikrofon i wyszedł z biura.

15 minut później :

Jeden z ludzi zgromadzonych przed halą zauważył na dachu stojącą w strugach deszczu postać. Wariat ! Samobójca ! - ludzie przez pogodę nie potrafili do końca zidentyfikować tej osoby. W końcu ktoś z tłumu krzyknął Oscar Knifer ! Wśród ludzi wybuchła euforia. Chanty 'Oscar Knifer, Oscar Knifer, Oscar Knifer' było słychać nawet w Zatoce Puckiej.

Knifer : Witam Szczecin ! (po raz kolejny spory pop). Jestem niezmiernie zadowolony, że wraz z EWF mogę odwiedzić to piękne, portowe miasto. Pewnie każdy z was zastanawia się, co ja tu do cholery robię ? Deszcz, wiatr, a ja chodzę po dachu jak jakiś szaleniec. Otóż jest parę kwestii, które chciałbym poruszyć, a gdzie indziej mógłbym mówić do tak sporej grupy osób jednocześnie ?

Jesteśmy już po pierwszej gali. Wspaniałej dla mnie i myślę, że dla widzów także gali. Jestem niezmiernie usatysfakcjonowany tym, że mogę nosić wokół pasa Evolution Title, tytuł, który w przeszłości miało wiele znakomitości tego biznesu. Chciałbym z tego jakże nietypowego miejsca podziękować wam wszytskim za wsparcie którego udzieliliście mi przed dwoma tygodniami, niewątpliwie dodało mi one sił i chęci do walki !

No właśnie, przed dwoma tygodniami. Czas biegnie jednak nieubłaganie i powoli przychodzi pora na kolejna Wrestlepaloozę. Jestem święcie przekonany, że będzie to pod wieloma względami gala wyjątkowa. Szakal przedłuża swoją kadencję na stanowisku komisarza. Jakie niesie to ze sobą konsekwencje ? Wielką loterię ! 15 wrestlerów, dwa tytuły, olbrzymie emocje. Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze ? To, że tak na dobrą sprawę nikt nie może być pewny swojej przyszłości. Po prostu, każdy może zmierzyć się z każdym. Nie jeden jest z tego powodu niezadowolony. Nie Oscar Knifer. Większość naszego życia opiera się na szczęściu i pechu. Podobnie będzie w tym przypadku.

Nie mam zamiaru bawić się w żadne chłodne kalkulacje. Nie robię rozpisek na kartkach z kim, kiedy, lub o co mógłbym walczyć. Dla mnie najważniejsze jest to, by dać z siebie wszystko i z powodzeniem bronić mojego tytułu. Liczę na to, że wy, Szczecinianie dacie z siebie wszytsko i gala przejdzie do historii !

Publiczność po raz kolejny wzniosła chanty 'Oscar, Oscar !'. Tymczasem ten pożegnał się z nią i zszedł spowrotem do budynku.

EWF Wrestlepalooza LXXXIX

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• LegendKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chanty 'Oscar Knifer, Oscar Knifer, Oscar Knifer' było słychać nawet w Zatoce Puckiej.

Eee.. ale my chyba jesteśmy kilkaset kilometrów dalej :>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg