Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 03.05.04- raport, fotki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Cóż... co dostanie Taker zobaczymy, z tego co wiedziałem to na SmackDown! dostaje taki kurwa pop, że jeśli się ogląda w nocy i nie chce się pobudzić sąsiadow to najlepiej wyłączyć głośniki. A ja osobiście go lubie, jemu markowalem jako dzieciak i nie mam zamiaru zmieniać starych przyzwyczajeń, chcoaizć fakt faktem, że markowałem jego gimmickowi, który w chwili obecnej nie do końca jest taki jaki bym chciał... no ale cóż... nie można mieć wszystkiego podobno.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

9

• SixKiller

7

• Rabol

6

• Wee Man

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Co moze pokazac Taker ? Gowno moze... WWE mysli ze Takerem podciagnie buyrate gali PPV. Gowno a nie podciagnie buyrate.

Taker na emeryture !

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Sixkiller przypomne ci ze przed WM XX Taker znaczy sie promo videos zawsze wywolywaly duze ozywienie na trybunach ,a jak bylo na PPV sami wiemy......

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Tyle, że na SD! nie bylo proma Takera tylko sam Taker.

Ale przeciez nie walczyl chyba nie????

Myslisz ze za co dostal chanty U SUCK????

Za to ze to bylo gowno a nie gimmick DEADMAN'a ,ale szczegolnie za shit jaki pokazal w ringu!!

Nom nie walczył... ale jaka radość byla jak wstał po uderzeniu urną... a poza tym ci co chantują "you suck" i tak zawsze będą zagluszeni przez większość marków, którzy będą ciagle cheerować... po prostu, Taker jaki jest taki jest ale i tak zawsze zbierze większy pop niż heat. A co do gimmicku Dead Mana to za to chyba należy winić Vince'a, bo to chyba nie sam Taker wybiera w co się chce ubrać i jak wymalować. Bogu dzięki, że chociaż stare motywy takie jak Darkness Pin czy to charakterystyczne "trupie" wstawanie po jakiś wiekszych powerfulowych akcjach (a na SD! nawet Taker podobnie wytrzestrzal galy jak kiedyś) zachowali. Aaa... i nowy kapelusz mu dali, może za pół roku znajdą jakiś krawat. Kurwa, nie ma tematu Takera, ja mu markowalem, ale obecny Taker suck ;(. Jak mu zmienią stroj zmienie zdanie ;P, bo jak już mówilem markowalem jego gimmickowi, a nie jemu. I chociażby z sentymentu moge na Takera popatrzeć jak walczy...

Kiedyś to Smack był lepszy ale teraz role odwróciły sie.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Osoba m.in pana Benoit zrobila swoje :))

hehe

E tam... SmackDown! nawet jak byl na nim znienawidzony przez wszystkich Hogan był galą lepszą więc nie doszukujmy się tu znaczenia jednostek. Po prostu WWE robi 2 zupełnie inne produkty co mnie się baaardzo nie podoba... RAW to zupelnie inny klimat niż SmackDown!... tyle, że w chwili obecnej ludzie dużo lepiej kupują RAW... może dlatego, że chociaż częściowo przypomina nieco starsze WWE (czyt. to przed podziałem na rostery), które było mimo wszystko lepsze.

Ale wy pierdolicie.. Bobby z sentymentu chce sie zanudzic na smierc na JD ogladajac Takera...

Wee Man liczy na to ze wreszcie, po trzech latach Undertaker zrobi zajebista walke, co moglo by sie stac pod jednym tylko warunkiem - Undertaker znalazl magiczne zrodelko mlodosci, napil sie z niego i wrocil do dawnej formy czyli.. sredniej.

Ehh...

4302049614329261d90190.jpg

Sentyment mam do dawnego Dead Mana, a to co jest teraz to jest takie pół na pół... czyli po części mam go w dupie tak samo jak mialem kiedy był American Bad Assem.

Ja pier..... Rabol w ogóle się nie tykaj mojej osoby,bo g.... z moich słów rozumiesh do h.... Powtarzałem sto razy co sądzę o Takerze ale jak Pan Rabol jest ślepy-nie moja wina.Odsyłam do poprzednich postów.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Z tego co widze to wciaz masz nadzieje ze Taker pokaze cos ciekawego.. wiec zaakceptuj wreszcie ze to sie nie stanie. Chyba ze faktycznie odnajdzie magiczne zrodelko mlodosci ;P

4302049614329261d90190.jpg

Ja pluwam na technikę Undertakera, nie ona jest przyczyną jego upadku, przyczyną ową jest destrukcja jego dawnego gimicku, i jak sądzę szkody na jego obliczu w moim mniemaniu są nie do odbudowania... ale niech będzie, być może usatysfakcjonował by mnie exodus ku jego dawnemu wizerunkowi. Lecz o ironio, jesteśmy „bandą, zgredów i szpanerów” których zdanie nikogo prócz nas samych nie obchodzi, Decydenci WWE są najbardziej kompetentni do jak ich nazwa wskazuje decydowania o losie WWE i żaden z nas lepiej tego by nie robił.

Ironman ty z choinki sie urwales czy co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Też mnie to boli zwłaszcza, że Cena to był ich ,,gość'' przez długie lata... Wracając do AJa - ładne, ale też smutne pożegnanie. Nie mam już wątpliwości, że czeka go emerytura. Może jeszcze kiedyś jakaś pojedyncza walka z synem? Swoją drogą tak mi przyszło do głowy, że jego syn mógłby przyjąć nawet podobny ring name - AJ Styles jr., bo przecież mają te same inicjały. Cóż, AJ to mój top 3 ever i tylko dla niego w ostatnim czasie zerkałem co się dzieje w WWE...Jak pomyślę, że w tak krótkim cz
    • Grok
      AJ Styles naprawdę nie miał o tym pojęcia. Na końcu Raw pojawił się The Undertaker zaraz po tym, jak Styles wygłosił swoje pożegnalne przemówienie, kładąc kurtkę i rękawice na ziemi. Undertaker ogłosił, że Styles zostanie najnowszym inductee'em WWE Hall of Fame. Według Bryana Alvareza, AJ był totalnie zaskoczony tym gestem. Poniedziałkowy Raw w Atlancie był w całości poświęcony Stylesowi, który stoczył swoją ostatnią walkę na Royal Rumble w zeszłym miesiącu, przegrywając z Guntherem. Style
    • Grok
      Roman Reigns pojawi się na kolejnym odcinku Raw. CM Punk ogłosił podczas tego tygodniowego odcinka, że Reigns zawita w przyszłym tygodniu w Indianapolis. Kibice wygwizdali go za to, że Reigns nie stawił się na poniedziałkowym show, ale Punk uspokoił publikę, stwierdzając, że nie będą mieli powodu do buczenia – w końcu on jest co tydzień na posterunku, odwiedzając każde miasto na trasie, w przeciwieństwie do Reignsa. Potem Punk skupił się na rywalu z Elimination Chamber, czyli Finnie Bálorze.
    • Grins
      Piękne odejście legendy tak jak powinno wyglądać! Nie wiem czemu mnie to tak boli... Że Cena odszedł jak ostatni luj AJ dostał owację  Chociaż Rusev i Oba zrobili mi przy tej skrzyni dzień... Ale AJ  kurwa mac... Ciesze się w chuj mam nadzieje że kiedyś tak u honoruj Willa Ospreaya  Dziękuje AJ i pisze to ledwo żywy rano! Piękne pożegnanie, szkoda że Cena wyglądało jak gówno.  LA Knight na czempa!   
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub Taping Data: 21.02.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Event Lokalizacja: Oceanside, California, USA Arena: Frontwave Arena Publiczność: 3.148 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
  • Dodaj nową pozycję...