Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Seth Rollins, Dyrdek na WM AXXESS, Debiut Kong po WM? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Wade Barrett, który na Smackdown zdobył tytuł IC na Twitter’ze napisał (Przekaz nie dosłowny, ale wiadomo o co chodzi):

„Możecie być pewni, że będę godnym mistrzem i będę bronił pasa z klasą”

rollins_lg1.jpg

:arrow: Ponoć Seth Rollins miał już drugi raz obiecywany występ w WWE NXT, lecz nie oglądamy go w tej serii, gdyż jest to „Redemption”, które składa się z uczestników poprzednich edycji.

:arrow: Co do Rollinsa ma on nowego bloga: http://wwerollins.tumblr.com/

:arrow: No i kolejny news dotyczący Seth’a, mówi się, że skoro nie wystąpil już w kolejnej edycji NXT, to może od razu wprowadzony do głównego brandu, najpewniej Raw.

:arrow: Nowy Facebook Matta Hardy: http://www.facebook.com/pages/Matthardy ... 7269295517

:arrow: Kurt Angle oznajmił, że nie był pijany i, że już niedługo prawda wyjdzie na jaw oraz podziękował tym, którzy wierzą w jego niewinność.

:arrow: Podobno ostatnio w sieci pojawiły się pogłoski jakoby Mysterio poprosił o zwolnienie po Wrestlemanii, lecz teraz na swoim koncie na Twitter’ze napisał, że to zwykłe, głupie plotki.

:arrow: Nic nie zwiastuje na to, jak bylo pierwotnie zapowiadane, że w walce o pas US na WM w narozniku Sheamusa staną The Bella Twins, a w narożniku Bryana – Gail Kim. W sumie to lepiej, że ich nie zobaczymy, bo jeszcze by zrobily jakies zamieszanie w/poza ringiem i zepsuły widowisko.

:arrow: Wczoraj minęła 10 rocznica od ostatniego odcinka WCW Monday Night Nitro.

:arrow: Znów ucichła sprawa Awesome Kong, jednak jest kolejna mozliwość jej debiutu. Ma ona zadebiutować najpewniej na jednym z pierwszych Smackdown po Wrestlemanii.

Rob-rob-dyrdek-1243592_319_365.jpg

:arrow: Profesionalny skateboarder, Fantasy Factory to jego show (leci na ESC) – Rob Dyrdek będzie obecny na Wrestlemania AXXESS!

:arrow: Baltimore Sun Kevin Eck, który był redaktorem magazynu WCW pod koniec istnienia firmy opisuje na swoim bloku okoliczności końca WCW. Link do bloga: http://weblogs.baltimoresun.com/

Z dziś na 4 stronach byl tylko 1 news, reszta wszystko z wczoraj wieczora. Maaaasakra :/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam również do komentowania:

WCE PPV - High Stakes - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?p=227141#p227141

WCE CrashDay #13 - http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=236&t=31062

Wrestlemania XXVII - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=227087#p227087

TNA Lockdown 2011 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&t=30739

The Corre - Totalna Dominacja?! Midcardu?! - viewtopic.php?f=73&p=227124#p227124

Z pracownika ochrony do mistrz i co dalej z TV Championship - viewtopic.php?f=74&p=227014#p227014

Mozna by jeszcze trochę wymieniać, więcej tych linków niż newsów :8

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trzymam Wade'a za słowo. Naprawdę pokładam w tym zawodniku ogromne nadzieję i liczę na t, że sprawdzi się jako mistrz. Rzeczywiście ostatnio po internecie krąży wiele głupich plotek, więc to z tym całym zwolnieniem się Rey'a, też może być jedynie bujda. Jednak kto wie, znając Mysterio, może być różnie. To walka Sheamusa z Bryanem odbędzie się na WM'ce? Ok w każdym razie mam nadzieję, że żadne kobitki nie będą w pobliżu ringu bo naprawdę mogłoby to zepsuć całą walkę, która zresztą niekoniecznie musi być dobra, za sprawą Sheamusa oczywiście. Miałem nadzieję, że Kong zadebiutuje gdzieś pomiędzy Royal Rumble, a Elimination Chamber lecz niestety nic z tego nie wyszło. Mówiło się o walce Kong vs Phoenix na Wrestlemanii, miałem taką nadzieję że takowy pojedynek się odbędzie... No cóż, WWE woli dawać szanse kobietom typu Snookie, które o wrestlingu pojęcia nie mają. Teraz pozostaje czekać na debiut Kong i może poprzez jej postać, dywizja div w WWE polepszy się.

Trochę mało newsów, ale rozumiem że jest bieda. Dzięki za niusy :).

No myśle, że Wade dotrzyma słowa chociaż dalej uważam, że danie mu tego pasa było średniawym pomysłem. O pojawieniu się Rollinsa bezpośrednio w któryms z głównych rosterów mówiło sie już jak go nie było w NXT4, dlatego sądzę, że jest to wątpliwe i NXT go nie ominie. No chyba, że po zwolnieniach zrobią jakieś miejsce dla niego ale jak już mówiłem, wątpię w to. No w sumie Bellas nie mają nic do Sheamus'a no a nasz rudzielec nie jest typem casanovy raczej więc one by tu nie pasowały. Już prędzej jakby dodali do walki Bourna to mogłyby przy nim stanąć. O Awesome Kong już szczerze mówiąc zapomniałem... Niech się pojawi po tej WM'ce po teraz w dywizji kobiet nie dzieje się absolutnie nic godnego uwagi. Jest jeszcze gorzej niż gdy pas miała Natalya.

Barrett ma być godnym mistrzem ? haha on się nawet jak dla mnie na jobbera nie nadaje

Angle jak nie był %% to może był naćpany ? pewnie musiał mieć kontakt z Jeffem :D

Na pewno WWE nie zwolni reya ponieważ ma utarg z tego ze dzieci wykupują wszystko z jego wizerunkiem :D

ooo supciooo uwielbiam program Dyrdka :D

alexisy.png

Jeśli chodzi o wpis Wade'a to ja nie mam wątpliwości. Nareszcie zakończył się title run Kingstona i może pas IC odzyska choć trochę na wartości. Teraz trzeba czekać na jakiś dobry feud o pas co jest chyba kwestią czasu. No dajcie tego Blacka wkońcu. Jestem bardzo ciekawy jak sobie poradzi. Podobno w FCW nie zachwyca no ale FCW to jednak nie jest to samo co Raw czy SmackDown. Jeśli NXT6 będzie normalne to zapewne wystąpi tam Seth Rollins. Chociaż może WWE znowu zaskoczy. Czy dostanie się odrazu na Raw ? No kto wie. Moim zdaniem jednak wystąpi w NXT. Mysterio i zwolnienie po WM? Raczej mało prawdopodobne. No chyba że odejście z WWE i powrót do Meksyku. Ale ile to już takich newsów było jakoby Rey miał odejść a do dziś się tak nie stało więc wątpie że tym razem tak się stanie. Bardzo dobrze że tych Div nie bedzie w narożnikach obu panów. Dzięki temu mozemy liczyć na ciekawą walkę bez zbędnych interwencji div. Awesome Kong wniesie bardzo dużo jeśli chodzi o dywizję pań. Bynajmniej moim zdaniem ożywi trochę i rozrusza wszystkie kobiety. Beth będzie miała przeciwniczkę. No to tyle na temat newsów. Dzięki i czekamy na kolejne :t_up:

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Trzymam Wade'a na słowo. Mam nadzieję, że to dopiero początek do jego drogi na szczyt Smackdown i już za jakieś pare miesięcy zobaczymy go z pasem WHC. Oglądając fimiki Seth'a/Tyler'a jestem naprawdę pod wrażeniem co ten facet potrafi. Mam nadzieję, że jednak ominie go beznadzieja zwana NXT i od razu zadebiutuje w główym brandzie. Ja osobiście widziałbym go na Smackdown. Sprawa Kutra czy był pijany czy naćpany specjalnie mnie jakoś nie interesuje. Rey i kolejne boje o jego zwolnieniu czy odejściu - to już poprostu nudne. Brak kobiet w matchu o US Title - :t_up: Smutna rocznica WCW - Nitro nigdy nieoglądałem i jakoś mnie nie ciągnie do tego. szkoda że debiut Kong jest non stop przekładany i zmieniany. Z wielką chęcią zobaczyłbym jej match z Beth. Jestem pewny że panie dały by z siebie dużo i byłoby to niezłe widowisko. No ale cóż - trzeba nadal czekać. Tyle ode mnie. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...