Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock - Cena. Mickie James, Kurt Angle i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

300_29029.jpg

:arrow:The Rock w jednym z wywiadów został zapytany, czy będzie mniej poświęcał się filmom na rzecz wrestlingu, lecz ten odparł, że chce się zająć wrestlingiem i filmami na równi

:arrow:Theme The Rocka jest już dostępny na iTunes

:arrow:John Cena powiedział, że zrobi wszystko by zmierzyć się z The Rockiem, Cena powiedział, że wokół ich rywalizacji jest zbyt wiele zamieszania by to wszystko nagle ucichło.

:arrow: Mickie James musiała zrezygnować z jej walki z Sarą Del Rey dla Remix Pro Wrestling w Marietta, który był zaplanowany na 02.04.11. Mickie nie może wystąpić przez to, że nabawiła się kontuzji ramienia na Live evencie TNA w zeszły piątek. Zamiast niej przeciw Del Rey stanie Madison Rayne.

:arrow:W nocy z Soboty (dzisiaj) na Niedziele, będzie nagrywany kolejny taping Micro Championship Wrestling z udziałem Hulka Hogana. Hogan jest również planowany na taping, który będzie nagrywany 31 Marca.

:arrow:Jak narazie, The Undertaker nie jest na karcie, żadnego z Live Eventów SmackDown po WrestleMani 27.

:arrow:Peri jest tak dobry i zrobił dla was Screeny. Nowej czapki i koszulki Shawna Michaelsa, które zostały wyprodukowane specjalnie na okazje wprowadzenia do HoF. Zdjęcia w spoilerze

koszulkahof1.png

koszulkahof2.png

kapeluszhof3.png

kapeluszhof2.png

kapeluszhof1.png

2.jpg

:arrow:Steve Austin w wywiadzie powiedział, jak będzie wyglądała eliminacja w Tough Enough. Co tydzień Stone Cold będzie wybierał „Bottom 3” czyli trzech najsłabszych w danym tygodniu, którzy będą musieli się „wykazać” by zostać, z tej trójki tylko jeden uczestnik będzie odpadał.

:arrow:W tym samym wywiadzie Stone Cold powiedział, że uwielbiał być Heelem, kochał gdy ludzie go wygwizdywali , czerpał radość z buczenia i, że granie takiej roli było dla niego czymś wielkim, gdyż w dzieciństwie był bardzo nieśmiały.

condoms.jpg

:arrow:Wrestlerzy oprócz walki i pracy dla swoich federacji robią często coś pożytecznego, powyżej widzimy byłego wrestlera WWE… reklamującego … prezerwatywy

:arrow:W nadchodzacą środę odbędzie się konferencja prasowa na temat WrestleMani. Gwiazdy WWE będą mówić o swoich walkach na tym wielkim Show które odbędzie się w Atlancie. Osoby zaplanowane na tą konferencję to : The Rock, Snooki, John Cena, Triple H, The Miz, Edge i Alberto Del Rio.

:arrow:Dzis urodziny obchodzą : Były członek Spirit Squadu – Mike Mondo (28) i czterokrotny WWE World Tag Team Champion, który aktualnie pracuje jako announcer francuskiej wersji Impacta - Sylvain Grenier (34)

:arrow:Już wiadomo kto zaśpiewa hymn na Wrestlemani. Ten zaszczyt przypadnie piosenkarce R&B – Keri Hilson.

:arrow:Pod koniec istnienia WWE Superstars wzbija się na wyżyny, w ostatnim odcinku akcja w ringu trwała aż 27 minut I 34 sekundy , czyli siedem minut więcej niż w tamtym tygodniu.

Odcinek ten osiągnął rating 0.57 (0.6) (nic nowego)

:arrow:Spoiler z FCW

Na ostatnim FCW poznaliśmy nowych Florida Championship Wrestling Tag Team Championów – Richiego Steambota i Setha Rollinsa. Pokonali oni Titusa O`Neila i Colonela Damien`a Sandow. Po Walce Titus przeszedł face turn zrywając drużynę z Sandow`em

:arrow:Rating ostatniego Impacta - to 1.23 (1.2)

kurtanglemugshot.jpg

:arrow:W sprawie Kurta Angle wszystko zostało już wyjaśnione. Poniżej tak mniej więcej wyjaśnione o co w tym wszystkim chodziło.

Około 12:15 lokalnego czasu, przechodzień zadzwonił na policję w sprawię auta stojącego na środku drogi. Na miejsce przyjechał Policjant - Kevin Robson, który za kółkiem Dodge Durango ujrzał Kurta Angle, od którego wyczuł woń alkoholu. Kurt tłumaczył zatrzymanie się na środku drogi poślizgiem na lodzie, lecz policjant uznał, że droga była sucha. W tym momencie Kurt zmienił zeznania i powiedział, że dostał SMS`a , który go rozproszył tak, że musiał zjechać na środek. Po zbadaniu alkomatem wykryto że Kurt był pod wpływem alkoholu. Następnie został przywieziony do aresztu z którego wyszedł za opłaceniem kaucji wysokości 300$

hardychest.jpg

Dzisiaj troche słabiej ale nie mam już siły na nic...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

• Hacjend

1

• Hunico

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

No mam wielką nadzieję, że Rock'a będziemy oglądać jak najdłużej w WWE. Chciałbym , żeby był chociaż do przyszłej Wrestlemanii na której by doszło do jego walki z John'em Cena. Mam nadzieję, że Mickie się wykuruje i odbierze pas Madison na Lockdown. Nie ma się co dziwić, że Taker'a nie bęize na żadnych Live Eventach. Pewnie po WMce znowu zrobi sobie przerwę, wróci stoczyć kilka walk i tak dojdziemy do WM 28, gdzie Taker pokona kolejną legendę i zakończy karierę. Ta koszulka Shawna to żadna rewelacja. Kto to jest Keri Hilson ?? :D Snitsky reklamujący kondony =)) a jego slogan reklamujący zajebisty jest :) No czas walk na SS pozytywnie zaskoczył, natomiast rating jak zawsze :) Rating Impact'a od dłuższego czasu utrezymuje się na dobrym poziomie. No ta sprawa z Kurt'em wg mnie jakoś nie potrzebnie rozdmuchana, zwłaszcza że wszystko skończyło się na 300 dolcach kaucji i zatrzymaniem na parę godzin.

Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie wiem czy Rock da radę pogodzić pracę aktora z występami (czynnymi) w WWE. Nie wiadomo w ogóle czy On naprawdę powrócił na dłuższy okres czasu. Pożyjemy, zobaczymy. Konfrontacja Rocka z Ceną jest nieunikniona i wydaje mi się, że do walki pomiędzy tymi dwoma panami może dojść już na Wrestlemanii, a jak nie, to zapewne zaraz po niej. Podejrzewam dlaczego Undertaker nie jest zapowiedziany na żaden live event po Wrestlemanii. Wydaje mi się, że jego walka na największej gali roku, będzie trwała co najmniej 20 minut. Myślę, że będzie to dla będącego w nie najlepszej formie Takera, morderczy wysiłek. Napewno będzie potrzebny mu odpoczynek i WWE nie będzie chciało Go obciążać dużą ilością występów. Gadżety Shawna Michaelsa są naprawdę fajne. Podoba mi się ich wykonanie. Napewno zejdą jak świeże bułeczki. Nie ma to jak reklamować prezerwatywy. Ja nigdy bym nie chciał zostać twarzą paczki prezerwatyw =)) .

Dzięki za newsy, choć mogłeś nie dawać tej ostatniej fotki :roll: .

No więc jeśli chodzi o Rocka to wątpię żeby oddał się całkowicie WWE. Moim zdaniem nie dawałby rady w szybkich walkach. Mogłoby wyjść po prostu nudnie. Ale mam nadzieję że Rock pokaże się w końcu na kolejnym Raw, no i niedługo zobaczymy go walczącego w ringu. Moim zdaniem możemy liczyć chociaż na 3 walki z udziałem Rocka w okresie po WM. Czy będzie więcej ? To się okaże. Moim zdaniem jeśli dojdzie do jakiegoś pojedynku to wtedy będziemy mogli ocenić czy to ten sam Rock, czy już bardziej aktor a niżeli zawodnik wrestlingu. Szkoda mi Mickie że musi rezygnować ze swoich pojedynków bowiem bardzo lubię ją oglądać. Jest znakomitą diva. Ma potencjał do bycia mistrzynią. MCW i Hulk Hogan. Mi się to wcale nie podoba. Chociaż może Hoganowi w tej roli pójdzie lepiej bo jak wiemy nic nie wniósł do TNA poza pogorszeniem poziomu tej federacji. Czyżby Taker miał przerwę, a może streak przerwany ? A może to tylko podpucha ? Raczej tak. Może celowo nie jest umieszczany na karty żeby każdy myślał że po WM odejdzie a tak nie będzie. Ta pierwsza koszulka HBK bardzo fajna. Kto wie może coś zaoszczędzę i kupie. SCSA jest moim zdaniem urodzonym heelem. Bez dwóch zdań był jednym z najlepszych w tej roli. Szkoda że teraz tego nie widać. Ale kolejna wiadomość to już mnie rozwaliła. SNITSKY w koszulce Spongeboba reklamujący prezerwatywy. No widzę że niektórzy lubią alternatywne źródła zarobku. Hasło reklamowe tez bije wszystko. Najlepszego solenizantom. A co do SS to chyba jest to szczyt możliwości i pokazuje to jak wielkim błędem było emitowanie SS tak długo. Rating mówi sam za siebie. Rating Impacta na stałym poziomie trzeba przyznać od kilku tygodni i jak na tą tygodniówkę to nie jest źle. No cóż, Kurt się zapomniał ale jego wybryk kosztował tylko 300$ więc pewnie każdy o tym zapomni szybko. Sam Kurt pewnie się tym nie przejmował. Dzięki za newsy. :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Tak tak tak... Sława ponad wszystko :D . Nie no jakoś nie przepadam za Rockiem, więc wole żeby zajął się filmami . Cena vs Rock , Cena Win ? Było by dobrze . Czyżby Taker po WM chcial odpocząć i nabrać jeszcze troche sił? Wszystko się okaże :) . Dobre słowa Austina, ja sam lubiłem go w roli Hella . Haha SnitskyKondom! :D Yyyy to ostatnie zdj powaliło mnie :D haha :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...