Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Piękna, niepokonana siła...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2 godziny przed rozpoczęciem Wrestlepaloozy LXXXIX…

Kilkadziesiąt metrów od hali, gdzie ma odbyć się Wrestlepalooza LXXXIX, po ciemnych uliczkach Szczecina przemykają dwie postaci. Poruszają się bezszelestnie wykorzystując każdy cień na swojej drodze. Mimo dość szybkiego chodu, wydaje się, że każdy krok Apolla i Leticii jest przemyślany i wyważony. Tylko dzięki cichej rozmowie można powiedzieć, że ktoś się tutaj porusza.

- …Ile razy mam mówić, że nic nie mogłem zrobić. Pokonałbym tego całego latynoska, gdyby nie pomysł tej… no tej całej Esmeraldy. Na ring weszli jacyś dwaj wypoczęci i dopełnili formalności. Stałaś poza ringiem nie wiem na co czekając. Może dziś pomogłabyś mi wygrać.

- Czyli nie czujemy się pewnie co ?? Już nie pamiętasz, kto cię tyle razy wyciągnął z kłopotów ?? Gdyby nie ja, gniłbyś teraz w więzieniu za te swoje głupie morderstwa. Jestem ci chyba tylko potrzebna, gdy masz kłopoty…

- Nie mów tak. Ja tylko twierdze, że gdyby nie ta Esmeralda…

- Esmeralda, Esmeralda, Esmeralda… Widziałam, ja się na nią gapiłeś podczas tej walki…

- Nie bądź śmieszna. Wiadomo, że brzydka ona nie jest (Apollo popatrzył na minę Leticii) no ale nie może się z tobą równać. Leticia popatrz na siebie… Jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie. Jak mógłbym od ciebie odejść lub nawet o tym pomyśleć…Cicho, ktoś idzie….

Apollo i Leticia schowali się w cieniu, tymczasem około 10 metrów przed nimi pojawił się policjant. Wyraźnie zaaferowany rozglądał się we wszystkie strony z wyciągniętą bronią gotową do strzału. Z kieszeni wystawała mu kartka z podobizną Apollo Blacka i liczbą 100.000 $ ponad nią. Apollo i Leticia kiwnęli głowami wiedząc co robić. Po chwili Apollo znikł a Leticia wyszła z ukrycia. Policjant od razu ją zauważył i celując do niej z broni zbliżał się powoli…

- Dlaczego pan, panie władzo, celuje do mnie z broni ??

- Szukam zbiegłego przestępcy i z pewnych źródeł wiem, że kręci się gdzieś tutaj. Nie widziała pani nikogo podejrzanego ??

- Jestem spokojną, młodą osobą, proszę pana. Idę na galę EWF. Nie szukam kłopotów. Jedynym moim kłopotem są mężczyźnie nie patrzący mi prosto w oczy tylko niżej…(Policjant jakby wyciągnięty z marzeń, spojrzał znów na twarz Leticii)

- Wcale się nie dziwię…To znaczy (dodał głośniej)na pewno pani go nie widziała. Tutaj jest jego podobizna. Najprawdopodobniej porusza się z piękną kobiętą….zaraz, zaraz…Dlaczego ja wcześniej nie…

Nagle z cienia wybiega Apollo i uderza policjanta koszem na śmieci. Następnie zakłada Prison Sleeper (Head Scissors Submission). Po chwili puszcza uchwyt i wraz z Leticią zostawiają nieprzytomnego policjanta.

- Znów natrafili na nasz trop. Na pewno już wiedzą, że występuje w EWF. Następnym razem trzeba będzie bardziej uważać. No jesteśmy… Wejdziemy tylnym wejściem. Nie mam zamiaru ani spotykać następnym zasranych pałarzy, ani poczuć tych śmierdzących potem ludzi przed głównym wejściem.

Spójrz na nich. Podniecają się tą głupią galą, jak małe dzieci i czekają na tego Szakala. Ciekawe co to jest za gość. EWF to dziwne miejsce. Zobaczymy, jak dzisiaj wypadniemy… Chodź do środka. Trzeba się dokładniej zapoznać z tym całym EWF…

Jedna godzina do rozpoczęcia Wrestlepaloozy LXXXIX…

Szczecińska hala, gdzie za godzinę ma odbyć się wielkie show, już zapełniona do ostatniego miejsca. Zgromadzony tłum z niecierpliwością czeka na rozpoczęcie się gali. Kamery starają się umilić czas widzom pokazując ciekawe persony wśród widowni oraz kolorowe transparenty. Wyróżnić wśród nich można „EWF, EWF, EWF”, „Szakal na Ministra Ogrodnictwa” czy „Shaman-Na 100% Ułł Yee !!!”. Czuć wyraźnie atmosferę nerwowości i wyczekiwania. Im bliżej rozpoczęcia gali, tym publika staje się coraz bardziej niespokojna.

Jan Kowalski: Za niespełna godzinę zaczynamy kolejną odsłonę Wrestlepaloozy. Czeka nas Wielka Loteria Komisarza Szakala !!!

Shaman: Ułł Yeee !!!

Jan Kowalski: Na hali może być nawet 50 tysięcy widzów…

Shaman: Na 100 % ??

Jan Kowalski: Tak na 100 % !! Co do cholery…

Nagle światła w hali gasną i po chwili słychać utwór "The Pharaon Sails To Orion" w wykonaniu zespołu Nightwish. Niektórzy widzowie myślą sobie „Kurwa, chyba gdzieś to już słyszałem”. Na telebimie początkowo widać tylko małe światełko, które jednak coraz szybciej zaczyna się powiększać. Gdy "zapełniło" już cały ekran, następuje wybuch fajerwerków na rampie i pojawiają się tam Apollo wraz z Leticią. Wśród publiczności słychać lekki pomruk, gdzieniegdzie można wyróżnić głosy w stylu: „To chyba ten człowiek z blizną pod okiem”, „Ale ta babka zajebiście wygląda” czy „Czego on tutaj do cholery chce”.

Shaman: To chyba Apollo Black !! Jeden z tych debiutantów…

Jan Kowalski: Aleś ty odkrywczy. Czego on tutaj chce ?? Walkę ma za kilkadziesiąt minut..

Shaman: Ułł Yeee ??

Apollo nie zważając na odgłosy publiki , idzie z perfidnym uśmiechem w stronę ringu przytulając się cały czas do Leticii. Po wejściu na ring bierze mikrofon do ręki…

- Witam wspaniałą szczecińską publiczność. Jesteście wspaniali. Wasze roześmiane buzie sprawiają, że świat jest lepszy i aż chce się dla was walczyć. Zapewne wszyscy z was to pogodni i roześmiani ludzie, którzy przyszli tutaj, żeby zobaczyć walki na najwyższym poziomie…(Wśród publiczności daje się słyszeć pomruk zadowolenia a nawet nieliczne brawa)… A ja jestem tutaj po to, żeby wam takiej rozrywki dostarczyć. I nawet, jeśli nie uda mi się wygrać dzisiejszej walki to powiem wam jedno: dam z siebie wszystko i pokaże, że Apollo Black jest utalentowanym wrestlerem. Wszystko dla was kochani !!! (Tym razem już nie pomruk a szum zadowolenia i głośne brawa wypełniają szczecińską halę ).

Shaman: Popatrz jak ładnie pozdrawia publiczność. Aż bije od niego satanizmem…

Jan Kowalski: Czym ?? Chyba samarytanizmem.

Shaman: Na 100 % ??

Jan Kowalski: Tak, na 100 % !!!

Teraz powiem wam moją głęboką myśl, która naszła mnie dosłownie przed chwilą… Jesteście jeszcze bardziej łatwowierną bandą kretynów niż myślałem. Naprawdę uwierzyliście, że będę wam słodził bez powodu ?? Naprawdę myśleliście, że jestem tutaj dla was ?? BULLSHIT !!!! (Ogromne buczenie rozdziera szczecińską halę)… Jestem tutaj tylko dlatego, że chcę udowodnić coś sobie. Sobie i nikomu innemu ?? Nie obchodzi mnie, po co tu jesteście. Dla mnie jesteście tylko kupą spoconych człekokształtnych stworzeń patrzących teraz na mnie i wydzierających ryje ponad niebiosa. A teraz zamknąć się, bo mam coś do powiedzenia. Na ostatniej Wrestlepaloozie miał miejsce mój debiut. Nie wiedziałem czego się spodziewać ale i tak to, co zobaczyłem, zaskoczyło mnie jeszcze bardziej, niż to co zobaczyłem przed chwilą na waszych krzywych mordach. Wchodziłem na ring zdenerwowany i przez cała walkę się tak czułem. Nie mogłem skupić się na własnych ruchach. Czułem się sterowany przez kogoś innego, tak jakby ktoś za ścianą naciskał tylko guziki. To się jednak zmieni. Na dzisiejszej gali mam zamiar udowodnić, że to wszystko to już przeszłość. Ani żaden głupi Meksykanin, ani żadna Różowa Pantera, ani żaden miliarder, ani nikt inny nie przeszkodzą mi w odniesieniu zwycięstwa.

Podobno dzisiaj ma być jakaś dziwna loteria. Ma przyjść jakaś „wielka persona” i niby decydować o naszym losie. Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie żadna uroczystość z tym związana. Obchodzi mnie tylko moje zwycięstwo na dzisiejszej gali. Nikt ani nic nie może mnie przed tym powstrzymać. To jest moje jak i wasze przeznaczenie…Zobaczyć dziś Apollo Blacka świętującego swoje zwycięstwo. Zobaczycie ręce uniesione do góry w geście zwycięstwa. Zobaczycie to , na co jesteście skazani… Wieczną niemoc patrzenia na ciągłe powtarzające się zdarzenia. Zapamiętajcie te słowa i widok za kilkadziesiąt minut. Apollo Black przyszedł tutaj tylko i wyłącznie po zwycięstwo i tak się właśnie stanie. Jeśli jednak będę miał jakieś małe kłopoty…mam moją tajną broń !! (Tutaj pokazuje na Leticie).

Patrzę na wasze twarze wlepiające wzrok w moją Leticię. Widzę wasze myśli kłębiące się nad waszymi głowami. Każdy z was marzy, żeby chodź przez chwilę stanąć koło niej, tak jak ja robię to teraz. Przytulić się do niej wiedząc, że ukoi to każdy, nawet największy ból. Leticia jest moim lekarstwem na każdy ból. Na moje liczne życiowe porażki, na ciągłe życie w ucieczce… bez niej byłbym jak zwykły pies ścigany przez życie i ludzi…z nią jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, a każda chwila z nią spędzona jest niezapomnianym momentem mojego życia. Leticia jest moim skarbem, który nie oddam nikomu. Jest dla mnie ważniejsza od wszystkiego na tej ziemi. Jeśli chcesz się zbliżyć do niej, musiałbys pokonać ogromną falę wściekłości i chęci zemsty za samą myśl o niej. Poczułbyś niewypowiedziany ból i bezsilność a potem… poczułbyś tylko pustkę rozdzierającą twoje serce. Ta oto Leticia jest moim kołem ratunkowym. Nie raz ratowała mnie z opresji jak koło ratunkowe na środku zimnej tafli wody. Jest dla mnie ostoją i zapewnieniem, że moje życie ma nadal sens. Leticia zrobi dzisiaj wszystko, żebym wygrał walkę a więc nie ma innego wyjścia dl mojego przyszłego przeciwnika, jak tylko porażka…

Słuchaj teraz… przyszły pechowcu. Nie obchodzi mnie kim jesteś lub kim starasz się być. Już dzisiaj staniesz naprzeciw ogromnej siły… Siły nie jednej a dwóch osób. Strzeż się na każdym kroku bo uroda Leticii może całkowicie cię otumanić. Gdy to się stanie, będziesz tylko na jej i mojej łasce… Poczujesz wiezienie na własnej skórze. Poczujesz to, co ja czułem przez kilka lat pobytu tam… Poczujesz zimno i zdasz sobie sprawę, że jesteś na tym świecie zupełnie sam, jak rozbitek na bezludnej wyspie… Ja i Leticia zmienimy twoje życie w koszmar, czy to sobie życzysz czy nie!!!

Apollo Black życzy ci szczęścia w naszym pojedynku... będzie ci potrzebne !!! A co do was...(zwraca się do publiczności)... możecie sobie wtedy wyjść z hali, gówno mnie obchodzi wasza obecność tutaj !!! Have a nice day !!!

910573292462b42a28a382.gif

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• bobek1906

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

- Znów natrafili na nasz trop. Na pewno już wiedzą, że występuje w EWF.

No ciężko aby nie trafili skoro pokazuje sie w TV :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg