Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sin Cara na Raw i tournee, Henry jeszcze 18 miesięcy? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sin-Cara-Joins-WWE.jpg

:arrow: Sin Cara ma być obecnym na następnym Raw! Niestety wystąpi tylko w Dark Match’u, ale jego postac została już zabookowana na tournée WWE po Meksyku, gdzie ma toczyć pojedynki z CM Punk’iem.

:arrow: Jeżeli jesteśmy przy Sin Cara’ze to w szatnii WWE można było usłyszeć niezadowolenie młodych zawodników, którym nie podoba się, że Sin cara wchodzi do federacji i od razu ma trafic na sam szczyt.

:arrow: Koszulka, która będzie miała motyw wprowadzenia HBK’a Shawna Michaelsa do tegorocznego HoF niedługo zostanie wydana.

Mark-Henry.jpg

:arrow: Mark Henry w jednym z wywiadów powiedział, że po 18 kolejnych miesiącach w WWE ma zamiar rozstać się z federacją. Wrestler ma za to kontrakt na 3 lata.

:arrow: Na Twitter’ze Trish Startus napisała, że trenuję Snooki do pojedynku na Wrestlemanii.

:arrow: 6 minut i 26 sekund, taki czas miały wszystkie walki podczas ostatniego odcinka NXT. Masakraaaa

:arrow: Ponoć The Road Warriors do HoF ma wprowadzić Dusty Rhodes, jeżeli w ogóle dojdzie do ich wprowadzenia!

:arrow: Na DVD WWE True Story of WrestleMania, Triple H o dziwo powiedział, że streak Undertakera na WrestleManii … nie powinien zostać przerwany!

:arrow: Walka, która była bardzo prawdopodobna, a chodziło o walkę Big Show & Kane & Christian & Kofi Kingston vs The Corre nie dojdzie do skutku, gdyż jeżeli planowany będzie heel turn Christiana, to najprawdopodobniej zostanie on dodany do walki o pas Wagi Ciężkiej i pomoże wygrać Alberto.

:arrow: Wczoraj swoje urodziny obchodzili: Undertaker (46), Tito Colon i Jack Swagger (29) oraz Christopher Daniels (40). Wszystkiego spóźnionego najlepszego :)

:arrow: Reby Sky w internecie oglosila, że z Matt’em Hardy są zaręczeni I planuja wziąć ślub 19 czerwca tego roku.

WWE_All-Stars_cover_art.jpg

:arrow: Zostało już wydane demo gry WWE All-Stars. Możemy w niej zawalczyć jedynie Rey’em Mysterio i Ultimate Warrior’em, lecz już w przyszłym tygodniu ma zostać wydana pełna wersja gry.

:arrow:http://www.twitter.com/MichaelCole - to adres do nowego konta Michaela Cole’a. On sam jest przeciwny takim stronom i tłumaczył się, że „wyższe siły” mu kazały.

:arrow: Dave Taylor, pracował w WWE i WCW pojawi się na show’ach RoH podczas weekendu Wrestlemanii w Atlancie 1 i 2 kwietnia.

:arrow: Jak wiemy Husky Harris w FCW występuje w masce jako Ax Mulligan, jego ring name wzięty jest od tego, że jest on wnukiem Blackjack Mulligana.

Sorry za taką ilość newsów i za to o jakiej godzinie je dodaje, ale dopiero wieczorem znalazłem w połowę lub więcej tych newsów i dodałem.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• bezsen

1

• Jacinto77

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda że tylko Dark Match z udziałem Sin Cary :( Co do młodych zawodników WWE to nie dziwię im się. Pracują na swoją pozycje i w ogóle a tu ściągają jakiegoś zawodnika i od razu ma być na samym szczycie :P

Za Heńkiem nie będę płakał :D

Dla mnie NXT jest beznadziejne :D

Christian ma przejść heel turn ? OMG ! I ma pomóc Albercie ? to już totalna załamka.

Najlepszego dla Takera i Ol Amerikan Amerikan :D

I drugi Hardy też złapany w sieć :D

Więcej raczej nie skomentuje :D Dzięki za newsy :P

alexisy.png

Dla mnie wiadomość o tym, że Cara wystąpi w Dark Matchu na Raw, jest pocieszające. Nie chciałbym by Sin Cara wystąpił live w TV ponieważ taki debiut przed Wrestlemanią? Nie byłoby to jak dla mnie dobre. Młodzi się buntują, ja próbuję ich zrozumieć, ale przecież Mistico jest tak dobrym i doświadczonym zawodnikiem, że naprawdę wysoka pozycja w WWE należy mu się. Może nie tak od razu, ale też nie chciałbym by stał się jakimś jobberem. Przed Carą długa droga, ale myślę, że przebrnie ją dzielnie. W każdym razie młodzi zawodnicy muszą uświadomić sobie, że WWE nie postępuje zawsze sprawiedliwie, zresztą nie tylko WWE. Mark podobno po skończeniu z czynnymi występami na ringu, chciałby zostać trenerem. Mam nadzieję, że będzie lepszym trenerem niż zawodnikiem bo powiedzmy sobie szczerze, że w ringu nie błyszczy i z tego co wiem nigdy nie błyszczał. Snookie przyda się trening, ale ja zawsze byłem przeciwko występom takich osób właśnie, a raczej szczególnie na największych galach roku. Gdyby Christian na przykład pomógł Alberto w zwycięstwie pasa, to czemu miałoby to służyć bo już się zaczynam gubić. Najpierw Del Rio wysłał Christiana do domu powodując u niego kontuzję, a teraz Captain Charisma miałby mu pomagać? I dlaczego przy tej okazji miałby zaczynać program z Edge'm? Nie pasuje mi to.

Mistico powinien mieć debiut zaraz po Wrestlemanii,bo jak napisał Droops to nie będzie dobry taki debiut przed WM'ką.Młodym zawodnikom się nie dziwie bo na przykład mój ulubiony wrestler-Zack Ryder nie ma w ogóle pushu,a Mistico przychodzi do WWE i od razu wielki push.Ciekawe gdzie pójdzie teraz Henry,bo w ostatnim czasie w WWE go szmaciło i dobrze zrobił,że opuści fedkę.Teraz co do Snooki.Jak Trish ją szkoli to Snooki będzie latała po ringu jak prawdziwa zawodowa zapaśniczka.NXT to dla mnie w ogóle porażka.Powinno się przywrócić ECW i było by dobrze,lecz Vincuś tego nie widzi,jednak dobrze pomyślał co do wprowadzenie Road Warriorsów do HOF.Szkoda,że Hawk nie żyje i nie zobaczy tej wspaniałej dla Legion of Doom gali.Nie wiem po co CT robi heel turn Capitana Charismy skoro został kontuzjowany przez Del Rio,potem kilka razy ratował z opresji Edga był nawet powrót E&C,a teraz ma pomagać Alberto.Bez sensu.Dołączam się do życzeń dla Takera,Jack'a Swagger'a,Danielsa i Tito Colona.o.O Matt Hardy się żeni! Gratulacje,że taką laskę wyrwał :D.Gra All Stars jest dla mnie kiepska bo ja wolę realistyczne gierki jak svr czy TNA Impact.Vince kazał Michaelowi założyć konto.Ale po co? Znowu bezsensowny pomysł prezesika.Ciekawe jak Husky wygląda w masce? Ma ktoś zdjęcie? Jak tak to poproszę.Dzięki za newsy :thumb:

mistico.png

To że Sin Cara wystąpi w dark machu na RAW to chyba juz znaczy że w przyszłości bedziemy go mogili tam oglądać z czego sie ciesze bo chce zobaczyc pożądne luchalibre na RAW i wśród zawodników RAW.

Co do niezadowolenia i prtensji młodszych zawdników do Sin Cary, trudnno! wkońcu to nie jest jakiś obszczymórek z który sie wcisnoł z nxt czy z fcw i gdzieś tam se jest, tylko konkretny, doświadczony zawodnik na którego czekają i chcą oglądac ludzie.

Co do NXT to nic sie nie zmieniło po ostatniej edycji:/ dalej te konkursiki, durne przegadywanki (durnych gości jak saxton, young, novak czy casnnon, gości których po ostatnich edycjach wogóle nie mam ochoty oglądać) itp itd zamiast sie sprawdzać na ringu.

Trish niech sobie tam trenuje Snooki chociasz jestm przeciwny występowaniu amatorów w mechach tym bardziej na WrestleManiim, ale show pewnie dla wiekszości bedzie niezłe.

Triple H o dziwo powiedział, że streak Undertakera na WrestleManii … nie powinien zostać przerwany! Też tak uważam, ten streak to legenda w WWE i nigdy do końca kariery Undertakera nie powinien zostać przerwany! Przy okazji Happy Birthday Dead Man!!

Jeżeli Del Rio ma wygrać na WM-ce z kims takim jak Edge to faktycznie bedzie mu potrzebna pomoc kogoś równie doświadczonego jak Christian, co jest absurdalnym posunięciem ale trudno, nie pierwszy nie ostatni raz.

Dzieki Pozdro

• Styl:  Jasny

No mówiąc szczerze również nie mogę się doczekać debiutu Sin Cary. Oglądając filmiki na YT nie mal spadłem z krzesła widząc co wyprawia. W sumie młodym się nie dziwię, że są nie zadowoleni, z tego że Mistico dosatje takie proma i prawdopodobnie wielki push. No ale coż takie już to życie jest. Ale z drugiej strony dziwię się trochę na ich reakcję. Jak Alberto debiutował, jakoś nie było problemów ze strony zawodników na temat pushu, tak mi się przynajmniej wydaje. Henry odchodzi ?? O matko chyba tego nie przeżyję :) No cóż już czas na chłopa i tyle, więc żegnaj Słodka Czekoladko :D W tak krótkim czasie Trish raczej wiele ze Snooki nie wyciśnie. Jestem totalnie przciwny tego typu matchom na największej gali roku. No czas walk na NXT rzeczywiście powala. Przecież streak nie zostanie przerwany - koniec kropka. Po co wogóle takie spekulacje - że moze jednak itp itd. This is BS!! Taker wygrywa w tym roku i w przyszlym i kończy wspaniałą karierę. Ta sytuacja z walką o pas WHC to już troszki się pomotała. Z jakiej racji Christian miałby pomagać Alberto?? Nie kumam tego bardzo. Chyba, że go może "kupi", chociaż cholera wie. No również spóźnieonego najlepszego tdla Taker'a, Jack'a i Daniels'a. Cholera Chris mia już 40 lat ?? Ja pierdziu w życiu bym nie powiedział.

Ciekawe jak Husky wygląda w masce? Ma ktoś zdjęcie? Jak tak to poproszę.

Zdjęcie jest w poprzednich newsach, więc poszukaj sobie :D

Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Dlaczego Sin Cara tylko w dark matchu ? ! Ja chce to zobaczyć a wygląda na to że musimy trochę na to poczekać. W sumie nie rozumiem niezadowolenia tych młodych. Może mają trochę racji w tym co mówią że Sin Cara wchodzi przebojem do WWE ale on na to zasługuje bo umie o wiele więcej od nich wszystkich. Jego poziom jest tak wysoki że pozwala mu już w debiutach staczać pojedynki z najlepszymi federacji. Zamiast gadać to ci młodzi powinni wziąć się za treningi. Henry jeśli odejdzie z WWE to będzie to jego dobra decyzja. Aktualnie jest kompletnie pomijany jeśli chodzi o walki. Jedyne zajęcie to promowanie WWE w różnych zakątkach świata. Nie dziwie się że chce odejść. Na jego miejscu to zrobiłbym to już w najbliższym czasie a nie po 18miesiącach. Ta Snooki na WM to jest kompletna porażka. No ma nauczycielkę bardzo dobrą ale i tak nic nie pokaże. Porażka :t_down: No walki NXT biją wszystko na głowe. Ponad 6 minut ? :shock: Niesamowite, to ja muszę to obejrzeć. Najlepszego solenizantom. I powodzenia Hardemu na nowej drodze życia. W grę All-Stars mam zamiar pograć ale w pełną wersję dlatego jeszcze poczekam. Co do twittera Cola to już gdzieś się o tym wypowiedziałem. No i to by było tyle. Dzięki za newsy :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

My chcemy Sin Cary! :D Sądzę, że Sin dostanie naprawde duży push i szybko zostanie Głównych Championem coś w rodzaju Szajbusa . Niezadowolenie? Tylko też niech liczą się z jego umiejętnościami! Ja np będę tęsknić za henrym i jego typowym wejściem gdy trzeba bylo komuś narypać :D hehe. SnookiMania =)) nadchodzi . NxT robi się coraz gorsze ;/ . Sądzę, ze Taker pociągnie streak do 20 i zostanie od przerwany lub 19:1 . Sądzę ze walka ta walka 3vs3 nie mialaby sensu. Ale tagteam BigKane haha podoba mi sie . Dzięki za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
    • Grok
      Weteranka WWE, Charlotte Flair, niedawno otworzyła się na temat swoich planów po zakończeniu kariery w WWE, podkreślając chęć pomocy innym ludziom. Związana z WWE od 2012 roku, 39-letnia Flair niedawno udzieliła wywiadu dla Bloomberg Talks, gdzie szczegółowo opowiedziała o pomocy ludziom po karierze w WWE. W pełni wyleczona po niepokojącej kontuzji z zeszłego roku, Flair wróciła na Royal Rumble 2025, które wygrała, a następnie zmierzyła się z Tiffany Stratton na WrestleMania 41. Po tym roz
  • Dodaj nową pozycję...