Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przedstawię wam wszystkie prace które wygrały Signature of the Week w miesiącu o którym jest mowa.

Głosować będziemy w sposób następujący:

post=głos.

W poście macie miec napisane która według was praca jest najlespsza i dlaczego.

Wybieracie ją i to cała filozfia, nie musicie oceniać każdej pracy z kolejna.

Również nie musice oceniać w skali szkolnej.

Czas na głosowanie 7 dni.

SotW #30

sotw30.png

SotW #31

christiansotw.png

SotW #32

hardisotw.png

SotW #33

ricardo2.png

SotW #34

3c36a62a7b89a99c.png

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• CenationKid

1

• Rejden

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

SOTW #31 - Oddaję głos na tę pracę. Powiedzmy szczerze: najlepsze 2 to Ssący Hardy i Christian. Obie chyba spod myszki ZiuteXa. Ale ta bardziej mi się podoba, mimo że w tamtej jest pro napis.

Edit: Oj fail z mojej strony, ale to dlatego, że na forum jestem krótko ;p

Edytowane przez Gość

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Ja swój głos oddam na SOTW #32. Dlaczego? Głównie za przekaz, chociaż wykonanie również nie jest najgorsze.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bercik żadna praca w tym miesiącu nie należy do Ziutka. :P Więc fail z twojej strony. Za to zgadzam się z Sebu SotW #32 wymiata, więc również na nią głosuje. :D Głonie za przekaz, ale wykonanie również mi się podoba, ogólnie bez zarzutów.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Oj tak SotW#32 rulez... Fat Hardy fajną ma minę no i przekaz git :D A wykonanie jest very good.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja głosuje na SotW #32.Wykonanie bardzo dobre no i oczywiście napis wymiata :D .Nic dodać nic ująć w tej pracy :) .

Oczywiście głos na SotW #32. Jak dla mnie najlepsza i jedyna praca na szóstkę spośród całości. Przede wszystkim znakomite tło, które kładzie każdy element inne pracy na kolana. Christian również wysoko na poziomie patrząc na resztę, ale w tym wydaniu pierwszy raz mogę powiedzieć, że nie ma mocnych na Fatta.

Mój głos na SotW #32. Ponieważ praca została świetnie wykonana i został dodany napis ukazujący całą prawdę o ukazanym tam wrestlerze :8 .

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Miałem problem z SotW #31 i SotW #32. Obie prace są godne uwagi i są wykonane profesionalnie. Szkoda, że musi zostać wybrany zwycięzca, no ale takie jest życie. SotW #32 to jest praca na wagę SotM Lutego :D

Coś dla Lubki :lol

A ja oddam swój głos na SOTW#31. Pracka bardzo mi się podoba.Jest też dobrze wykonana i po prostu najbardziej mi się podoba i tyle w temacie :D

Głos na SOTW #32. Wykonanie na bardzo dobrym poziomie, dałbym remis z 31 jeśli o wykonanie chodzi ale pomysłem, treścią i mina spaślaka wygrywa 32.

• Styl:  Jasny

Dwie prace Luby, dwie prace Pietrka i Kazek kogo by tu, a no tak Pietrek i SotW 32 za napis i "tfasz" Fat'a Hardego, bo wykonanie już trochę nudne poprawne, ale nudne ;)

Dla mnie i tak rządzi pracka z SotW #32... I na nią leci głos.. Ogólnie otoczka jest fajna i napis gniecie wszystkie inne prace na łopatki... Głos leci na prackę SotW #32! Fat ma tak superancką minę, że można boki zbierać.

Mój głos leci na SotW #31. Strasznie podoba mi się ta sygna :D

alexisy.png

SotW #30 - liczba głosów - 0

SotW #31 - liczba głosów - 3

SotW #32 - liczba głosów - 10

SotW #33 - liczba głosów - 0

SotW #34 - liczba głosów - 0

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotM Luty: Pietrek i jego praca z Matt'em Hardy'm!

hardisotw.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      AEW Revolution (2026) Cała karta w obrazku: Warto podkreślić, że są tutaj, aż cztery walki Pań. Dla oglądających na żywo, czy w następnych dniach pozytywnych wrażeń i jedynie świetnych walk.
    • KyRenLo
      Aż kusi, żeby zapytać o więcej szczegółów tej opowieści, ale chyba nie bardzo mi wypada tak na otwartym forum Rzeczywiście Mina ma coś w sobie.
    • Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...