Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walka idolów publiczności: Rock vs Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

nie-ma-lipy_design.png

Czas rozpocząć dyskusje w nowym stylu. Krótko mówiąc wielkie epickie dyskusje się nie sprawdzają z prostego powodu. Ludzie są tak zalatani i leniwi, że nie mają czasu na:

a) czytanie długich postów o maślanym maśle

b) pisanie długich postów

Trzeba pamiętać, że nie każdy super włada słowem pisanym i nie każdy ma też czas by się wypowiedzieć. Wielu patrząc na super rozbudowane posty pomyślało pewnie "po co będę coś pisał, "i tak nie napiszę nic równie mądrego, fajnego".

BŁĄD!

UŻYTKOWNIKU! TWOJE ZDANIE JEST RÓWNIE WAŻNE CO ZDANIE INNEGO FORUMOWICZA. WYRAŹ JE I DOŁÓŻ SWOJĄ CEGIEŁKĘ.

Napisz krótko, ale treściwie co sądzisz na dany temat. Powiedz co Ci się nie podoba, co przypadło Ci do gustu, co Cię wkurzyło. Nie zgadzasz się z autorem tematu? Napisz to! Zgadasz się? Również to napisz. Czas wziąć się do roboty! Liczymy na Ciebie.

Stąd też akcja: "3 treściwe zdania"

O co mi chodzi? Chodzi o to by rozruszać te osoby, które wchodzą na forum (a jest ich prawie 400 dziennie) i nic nie piszą w dyskusjach. Sam zastanowiłem się, dlaczego nie chce mi się już pisać w DYSKUSJE TNA. Wnioski macie wyżej. Założenie jest takie, że każdy kto interesuje się danym tematem np. "Feud JJ - Angle" powinien móc krótko i treściwie wypowiedzieć swoje zdanie, dołożyć swoją cegiełkę i potem ewentualnie bronić swojego zdania. Każda opinia się liczy, każda może wnieść coś ciekawego do tematu. Przestańcie przesiadywać tylko na forum. NAPISZCIE COŚ WRESZCIE!

Jestem pewien, że da to pozytywne rezultaty i coraz lepsze dyskusje. Oczywiście apel nie wyklucza pisania rozbudowanych postów ;)

0.jpg

3.

Jakiś czas temu na RAW do WWE powrócił the Rock ogłaszając się gospodarzem nadchodzącej WrestleManii. W swoim promo zaczepił jednak również dość agresywnie obecnego idola dzieci i nastolatków (hłe, hłe :P) Johna Cene. Na kolejnym RAW mieliśmy odpowiedź Ceny, potem odpowiedź Rocka, Ceny, Rocka.. i ani razu nie doszło do bezpośredniego starcia choćby na słowa oko w oko w ringu. the Rock nawet nie raczył pojawić się na żadnym kolejnym RAW i nagrywa tylko filmiki w garażu ;).

Do czego zmierzam? Na początku po powrocie Rocka i jego promo miałem nadzieję na to, że Rocky naprawdę wrócił do WWE na całego. Tak można było wywnioskować.. Jednakże, okazało się to nieprawdą, ponieważ jak już napisałem wyżej Rock nie odwiedził osobiście już żadnego miasta w którym nagrywany był RAW. Rozczarowało mnie to bardzo, ale... ALE... Sytuacja ma się zmienić, bo...

.. na następny RAW zapowiedziano spotkanie twarzą w twarz: the Rock i Cena. Co z tego wyniknie? Czy jest wg Was w ogóle jakaś szansa na normalny feud między tymi dwoma? Potencjał jest ogromny. Obaj mają masę fanów. the Rock reprezentuje starą szkołę, Cena nową. Co Wy na to? Czy the Rock wróci na dobre czy znowu zrobi wszystkich w konia?[/b]

Cena%2BThe%2BRock%2BWM26.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

3

• Clown.

2

• Greco

2

• pablo modjo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

. na następny RAW zapowiedziano spotkanie twarzą w twarz: the Rock i Cena. Co z tego wyniknie? Czy jest wg Was w ogóle jakaś szansa na normalny feud między tymi dwoma? Potencjał jest ogromny. Obaj mają masę fanów. the Rock reprezentuje starą szkołę, Cena nową. Co Wy na to? Czy the Rock wróci na dobre czy znowu zrobi wszystkich w konia?

Samego ataku ze strony Johnsona można było się spodziewać. Co prawda ja tego nie pamiętam, ale podobno Cena czepiał się go kiedyś tam, wiec musiał dostać odpowiedź. Za Rockiem jako normalnym człowiekiem nie przepadam(dali więcej kasy, więc wybrał filmy klasy Z), ale gdy usłyszałem jego theme niesamowicie się ucieszyłem i natychmiast pomyślałem o jego walce z Ceną. Nie udało się, ale nadal mamy między nimi konflikt, który mam wielką nadzieje - nie skończy się na poniedziałkowym RAW. Jakieś dwa tygodnie temu, na jednym z polskich portali pojawił się news, jakoby Vince McMahon miał już plany na SummerSlam, dotyczące Johna Ceny i...The Rocka. Dwayne ostatnio udzielił nawet wywiadu(jeżeli wierzyć tutaj różnym portalom), w którym powiedział, że może spokojnie połączyć granie w filmach z wrestlingiem. Dla mnie osobiście to głupota, bo gdyby występował w ringu jest narażony na kontuzje, a na to nie mógłby sobie pozwolić jeżeli równocześnie kręciliby z nim jakiś film. Sam nie wiem czy w to wszystko wierzyć, ale nadzieje na jego walkę z Jankiem na SummerSlam mam i uważam, że wcale to nie jest takie nie do wykonania.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ależ to by była walka. Z jednej strony ówczesny idol czyli Cena, a na przeciw niego idol dawnych pokoleń czyli Rock. Na pewno na walka była by bardzo "napompowana" wiadomo że speech przed nią byłby nieziemskie i ja na to czekam. Rock wróciłby by do ringu i pewnie ci co kiedyś mu kibicowali i sobie odpuścili WWE by wrócili by chociaż zobaczyć tą jedną walkę... Cena mógłby na tym jeszcze bardziej zyskać i jego pozycja mogła by się stać jeszcze mocniejsza, choć to się wydaje nie do pomyślenia, ale miałby o czym mówić w speech'a że to on pokonał wielkiego The Rock'a. Jeśli pogłoski są prawdziwe że miałoby dojść do ich walki na SummerSlam to ja jestem na tak... Na pewno bym obejrzał to na żywo bo to wielkie wydarzenia i jakbym jako fan wrestlingu mógł to przegapić? Ich walka może by nawet nie była jakaś super pod względem movesów i innych, ale była by promowana jako wydarzenie wrestlingowe stulecia. Jeśli by do czegoś takiego doszło to WWE tym ruchem by zniszczyło TNA, bo fedka Dixie nie miała by czym odpowiedzieć bo jak tu na coś takiego szukać przebicia?

450 post :D

Modjo, twój post natchnął mnie do dołożenia tej cegiełki. Gdyby The Rock zmierzył się z Janem Ceną to by był mój wymarzony pojedynek na WM. Oczywiście stawiał bym na Peoples Championa. Zdecydowanie bardziej lubię tą starą szkołę wrestlingu, a jakby się jeszcze krew pokazała... Niedawno ten cały Jasiu mi się już przejadł :t_down: . Kiedyś był moim ulubionym wrestlerem. Teraz to The Rock jest u mnie na samej górze. Napewno w takiej walce byłoy dużo świetnych akcji np. Peoples Elbow, Attitude Adjustment, Rock Bottom... Oglądał bym tą walkę cały czas. Ciekawe może jeszcze bookerzy WWE nas zaskoczą, nic nie wiadomo... Jestem pewien, że The Rock spowrotem wkręcił się w WWE i zastanie w tej federacji na dłuższą chwilę. Jak napisał Modjo, The Rock zmierzy się z Ceną na następnym RAW, co mnie bardzo uszczęśliwiło. Na 100% będzie to najlepsza walka tego wieczoru. Bardzo denerwuje mnie to, jak The Rock pojawia się na titatronie, a nie na ringu podczas swojego przemówienia. Niech coś się w końcu stanie w tym ringu! Mój najlepszy segment jaki był z udziałem The Rock'a, to ten z młodym Ceną =))=)) . Najlepsze było jak się rozpłakał. Moim zdaniem Peoples Champion wygra na RAW z Ceną.

• Styl:  Jasny

Walka tej dwójki to byłaby najlepsza rzecz jaką by WWE zrobiło od baaardzo długiego czasu. Match wzbudziłby tak wielkie emocje, że z pewnościa forum by się przeciążyło od wpisywania kolejnych postów na temat ich walki czy segmentów z ich udziałem :D W poniedziałek na RAW zobaczymy tych dwóch gentleman'ów w konfrontacji face to face. Mam nadzieję, że pokażą na co ich stać przy mikrofonie. Obaj na dzień dzisiejszy miażdżą jaka speechami na swój temat, tylko szkoda że Rock nagrywa się przez satelitę, za co w sumie John również go wyśmiał. Nie wiadomo narazie do czego będzie to prowadzić. Ich konfrontacja na pewno kiedyś będzie miała swój finał i bardzo chciałbym, żeby to wydarzyło się na przyszłej Wrestlemanii, no ale jak chłopaki pisali dojdzie do tego już prawdopodobnie naSummerSlam. Przez ten okres budowaliby feud między sobą, poprzez speeche , jakieś TT matche, po wielki finał na WM 28 ehh :roll: . Man ale by to było widowisko - Attitude Era Legend vs PG Era Legend. Tylko czekać na rozwój wydarzeń.

Jestem pewien, że The Rock spowrotem wkręcił się w WWE i zastanie w tej federacji na dłuższą chwilę. Jak napisał Modjo, The Rock zmierzy się z Ceną na następnym RAW, co mnie bardzo uszczęśliwiło. Na 100% będzie to najlepsza walka tego wieczoru.

Przecież sam o tym mówił, że wrócił i zostanie na dłuższą chwilę :8 Mówił również, że nigdy nie odejdzie. Na pewno to kiedyś nastąpi, ale napewno nie w tym roku. Pozatym to co będzie na RAW to nie będzie żadna walka!!! To będzie spotkanie twarzą w twarz - face to face. Pewnie dojdzie do jakiegoś małego brawlu między nimi, bardzo możliwe że wmiesza się w to wszystko jeszcze Miz, ale samej walki między dwójką Cena-Rock nie będzie!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jak ja mogłem nie zauważyć tego tematu Oo?

Wreszcie na Raw zobaczymy starcie Ceny i Racka twarzą w twarz. Nie wiadomo czy dojdzie do rękoczynów, ale pewne jest jedno - walka na słowa powinna być znakomita. Już nie trzeba nikogo przekonywać, że obydwaj panowie mają gadane. John zmierzy się na Wrestlemanii z Mizem, nie wiadomo jaką rolę odegra rolę w tej walce Rock i czy w ogóle... Właśnie w sumie mamy tu ciekawą sprawę z Mizaninem bo ja wiemy, On też nieźle najeżdża na Rocka. Myślę, że na Wrestlemanii Rock zadziwi cały świat rozrywki sportowej. W każdym razie po Raw będziemy o wiele mądrzejsi. Nie słyszałem czegoś takiego, by Rock i Cena mieli się zmierzyć ze sobą na SummerSlam. Rock powiedział, że wraca na dłużej, nie wiadomo czy to prawda, ale jeśli nie kłamie, to napewno opcja walki podczas wakacji jest możliwa. No i mówi się też, że Rock powiedział, iż jest w stanie kręcić filmy i uczestniczyć w galach wrestlingu. Ja nie jestem co do tego przekonany. Nie wiem, naprawdę nie wiem czy ten jego powrót niby na stałe to prawda. Coś zaczynam w to powoli wątpić, ale zobaczymy. Teraz krótko nawiążę do samej nazwy tematu. Podczas przemówienia Rocka wśród publiczności dominowały słowa "Cena suck's", więc publika bardziej skłania się do Johnsona. Dzieciaki chciały protestować, ale trochę były zagubione i starsza część widowni by ich przekrzyczała. Myślę właśnie, że Rock skupia większe rzesze fanów. Wydaje mi się, że może prowadzić to do... tak, tak... mam na myśli heel turn Ceny. Dlaczego nie? Dlaczego nie na Wrestlemanii czy może SummerSlam? Ojjj czekajmy na Raw, a potem na Wrestlemanię bo będzie to napewno coś niezwykłego. Będziemy dużo mądrzejsi :P.

Wydaje mi się, że dojdzie do walki na Wrestlemanii między Jasiem i Rockiem. Staną twarzą w twarz, zaczną się sprzeczać aż w końcu jeden trzepnie drugiego i się zacznie :D Było by super zobaczyć ich na sam koniec gali jako finałowa walka :twisted: Co do Rocka to mam nadzieje, że przestanie grać w tych filmach dla 12 latków i wróci do tego co robił najlepiej

No akurat ten temat jest ciekawy i muszę się wypowiedzieć

Więc tak The Rock gwiazda 1 formatu doskonały wrestler i aktor lubiłem jego walki i ogólnie ale to co zrobił

chyba 7 lat temu powiedział że odchodzi no niby odszedł w wielkim stylu pokonując na Wrestlemanii Steve Austina

i co w wieku 33 lub 34 zakończył karierę zostawił fanów i zaczął robić karierę aktorską. Nie że coś do niego mam

ale Cena walczy i gra w filmie i jakoś dawał radę nigdy nie zawiódł fanów.

Rozpoczęło się to na Raw kiedy The Rock powiedział że jest gospodarzem Wrestlemanii, no wiadomo ucieszyłem

się bo pomyślałem wreszcie wrócił trochę pogadał na Cena i ucichło o nim.

mówił że już nie zostawi fanów ale czy dotrzyma słowa ?

No chciałbym ale myślę że to nie możliwe dawno dał do zrozumienia że wybrał rolę aktora a nie Wrestlera.

Więc tak myślę że na Raw The Rock wygra z Cena i powie że swoje sprawy pozałatwiał i odchodzi.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Nie że coś do niego mam ale Cena walczy i gra w filmie i jakoś dawał radę nigdy nie zawiódł fanów.

Tylko trzeba również zauważyć, że Cena zagrał w kilku filmach, a Rock ciągle coś kręci. Dwayne bez przerwy zajęty był graniem, a John miał naprawdę dużo mniej ról.

mówił że już nie zostawi fanów ale czy dotrzyma słowa ?

No i to jest właśnie kluczowe pytanie. Nie lubię za bardzo Rocka, niby jak powrócił to jednak uśmiech na mojej twarzy się pojawił, lecz jeszcze do końca się do niego nie przekonałem. Gdyby odszedł po raz drugi, to byłbym trochę wkurzony z powodu, iż robi sobie z fanów jaja. Zawsze jednak można zrobić np. Loser Leaves Town Match. Wtedy Rock odszedłby przynajmniej z "przymusu". Przynajmniej fani raczej nie powinni być wtedy zawiedzeni.

Więc tak myślę że na Raw The Rock wygra z Cena i powie że swoje sprawy pozałatwiał i odchodzi.

Ale co miałby niby Rock wygrać? Chyba jedynie pyskówkę? Przecież panowie nie zawalczą ze sobą na Raw. Na zwykłej tygodniówce mieliby sie zmierzyć? Po tylu latach nieobecności The Rocka w WWE? O ile Rock zawalczy z Ceną (a raczej zawalczy) to stanie się to już na Wrestlemanii, SummerSlam, albo w ostateczności na jakimś innym PPV.

Kolej na mnie. Starcie jeśli można tak to nazwać pomiedzy tymi dwoma zawodnikami można powiedzieć że mnie ucieszyło. Cieszyło mnie to że ktoś mówi tak fajnie o Cenie, że nie boi się go dissować itp. Na początku było bardzo fajnie, zapowiadał się hit ale jak na razie moim zdaniem wychodzi kit. Miałem bardzo duże nadzieje związane z Cena i Rockiem i byłem przekonany że zmierzą się na WrestleMani ale jednak chyba do tego nie dojdzie. Jeśli chodzi o aktywność obydwu to myślę że Cena się wywiązuje z tego w 100% natomiast Rock mam wrażenie że trochę sobie to olewa. Pojawił się na Raw bodajże tylko jeden raz i na tym koniec ? Ten feud byłby o wiele lepszy gdyby panowie stawiali sobie twarzą w twarz. Zobaczymy jak to będzie wyglądało na Raw. Rock powinien zastanowić się czym tak naprawdę chce się zając. Albo oddaje się WWE albo gra w filmach. Te dwie rzeczy da się pogodzić ale raczej jest to ze wskazaniem na WWE. Nie da się ciągle nagrywać przemówień ze swojego domu bo to się staje nudne i wcale nie fajne. Moim zdaniem ten feud napędzi się po dzisiejszym Raw. Może Rock zacznie się regularnie pojawiać na Raw co będzie skutkowałem starciem obu panów na PPV. Wrestlemania raczej odpada ale czemu by nie kolejne gale PPV. Moim zdaniem po Raw wszystko się rozjaśni.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 4 tygodnie później...

Do walki Cena vs Rock dojdzie na Wresttlemanii 28. Już nie myślałem że po za Game i Taker coś przełomowego przyjdzie obejrzeć. A jednak Cena i Rock zamkną stare WF...

Nie spodziewajcie się walk Rocka na RAW ani nigdzie indziej. Dla mnie Cena to jakby nie on. Gada o pierdołach, kładzie się pod Mizem, żenada. Jak oglądałem jego starcie z tym pyszałkiem na Wrestlemanii to takie ustawiane było.

Rock niech go rozdupcy na kolejnej Wrestlemanii, bo jak się okazało Cena ma dwa oblicza; zapaśnika i spikera. Teraz to Cena bardziej przypomina Tonego Chimela.

I tu się Miz nie omylił, że Cena jest obecny ale na kartkach zarządu WWE...

A powracając do tematu to Rock go pokona na Wrestlemanii 28.

Kurde Greco, człowieku co ty wypisujesz?

Jak oglądałem jego starcie z tym pyszałkiem na Wrestlemanii to takie ustawiane było.

Kurde, jakby nie było, to każda walka wrestlingowa jest ustawiona na tym to poprostu polega.

(...) bo jak się okazało Cena ma dwa oblicza; zapaśnika i spikera. Teraz to Cena bardziej przypomina Tonego Chimela.

Bo jakbyś nie wiedział US mainstream kładzie wielki nacisk na zdolności aktorskie, a co za tym idzie, wrestler, który gości w main evencie musi być wygadany. To nie Indy czy inne lucha, to jest WWE. Gościu, na tym to polega, a poza tym Cenka jest świetny przy micu i chyba nikt mi tego nie zarzuci.

A wracając do tematu, to prawie wiadome jest to, że Rock pokona Jasia na WM'ce. No chyba, że okoliczności nieco się zmienią, to wtedy może być różnie. Na przykład jak WWE wymiśli sobie mecz Loser Leaves Town, to pewnie zwycięży John... się zobaczy :P.

Cena i Rock to wspaniali wrestlerzy ale, no właśnie Rock miał chyba 7 lat przerwy a Cena co tydzień walczy więc jest różnica

ale WWE pewnie będzie chciało żeby Rock wrócił na dłużej więc dadzą mu wygrać na Wrestlemanii i tyle z tego będzie

albo że ta walka będzie się odbywać carrer vs carrer no to wtedy będzie ciekawie. Jak dla mnie Rock wrócił i co to nie

miało być gospodarz Wrestlemanii i gówno z tego wyszło. Ja jestem za Ceną bo wolę już jego a nie Rocka który sobie

wrócił po 7 lat i chcę żeby wszyscy znowu go lubili a ja go kiedyś lubiłem ale nie teraz. Nie jestem jakimś fanem Cena

ale tak jak mówiłem on robi karierę filmową i w wrestlingu.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Droopsiu, ja ja wiem. Ale kiedyś nie zawsze tak bywało. A teraz pierniczenie co każdą galę całą prawie. A na co mi słuchać jak Cena opowiada jakieś nieistotne pierdoły które wymyśla tam CT czy inni poprańce.